Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

aminn cnmm allah hepimizin yüzünü güldürsünn inşş

sancı yoksa problem de yokk ... bnm sancılarım oluor ara ara donup kalıyorum geçiyor sonra bizde 20 haziranda ilk kez bağlanacaz nst ye bakalım hayırlısı olsun...
ben maskeler düşünemeye başladım bile e

Güzel anneler selam,

hepinizin iyi haberlerini okudum mutlu oldum. Biz taşındık çok şükür, hala tam yerleşemesek de en önemli yeri hallettik. Oğluşumun odası herşey çok pahalı, bütçemize göre birşeyler yaptık içime sindi çok şükür. evin geri kalan yerleri umurumda bile değil, zamanla hallolur artık. Henüz bebişimin kıyafetlerini, oyuncaklarını yıkamadım. Bu hafta onları da yıkayıp sonra kıyafetlerini ütülemek istiyorum. bundan sonra artık tamamen rahatlarım.
onun dışında tartı baya bir yüksek kilo gösteriyor hahahaa ama ben karnım dışında kendimi öyle hissetmiyorum. bir daha tartılmayacağım karar verdim. bu kadar geç yazıyorum bu arada uyku sorunlarım yüzünden, ağrılardan uyuyamıyorum. ama kontrollerimizde herşey normal çıkıyor o yüzden ağrıları çekeriz napalım. yeter ki bebişler iyi olsun.
bundan sonra burayı eskisi gibi daha sık takip edebileceğim. bol bol yazarım.
aramızda ilk kim doğum yapacak çok merak ediyorum, doğumdan sonra buraları boşlamak yok anneler.
öptüm hepinizi

Merhaba canım, çok boşluyodun bizi ama işin başından aşkınmış:)) güle güle oturun, telaş bitti senin de, bebişinin odası kim bilir ne güzel olmuştur.. Ben iki de bir girip girip bakıyorum:)) geceleri uyuyamıyorum demişsin, İnan hepimiz aynıyız.. Ben de ağrı yok ama sıcak basmasından uyuyamıyorum.. İlk doğum yapacak olanı bende merak ediyorum,bakalım kim olacak? Allah hayırlısını versin inşallah..

ben de gün geçtikçe çatlıyorum maalesef.. gerçekten de cilt yapısıyla alakalıymış yaşayarak gördüm:) okdr kreme yağa rağmen yine de çatlıyorum bundan fazla çatlamasam bari diyorum ama bebek son haftalarda daha da kilo alacak daha da çatlıcam sanırım :) aynen ben de aynaya her baktığımda üzülüyorum eskiden ne güzel pürüzsüz tenim vardı diyorum ama ne yapalım doğumdan sonra artık toparlarız kendimizi bu çatlaklar nasıl geçecek bilmem ki

Bende uzun zamandır giremedim kızlar işten izin aldım buarada çalışan anneler 32. haftasında raporlarını verdimi ? Bebişim beiğiydi eşyalarıydı derken hiç nete giremedim Biz de iyiymişiz en son 2,250gr dık 2 hafta önce bu c.tesi randevumuz var sonra tek haftaya düşücez ara ara sancıları bende hissediyorum hatta bazen regl sancısı gibi belime ağrı giriyo aha diyorum doğuruyorum galiba :)) Çatlaklar sanırım bende olmdı nasıl anlıcamı da bilmiyorum gerçi göbüşümde hep damarlar var gözle görülcek şekilde mi oluyor? Buarada sabahları ah o ayaklarım topuklarım nasıl acıyor sizde de böyl bir sıkıntı varmı ?

Canım ara sıra o sancıları çekmemiz doğuma hazırlık, aynı zamanda bizim için çok iyi.. Keşke hepimiz sancılarımızla gitsek hastaneye..ayrıca ayak ve topuk ağrısı bende de var canım.. Özellikle gece ve sabahları.. Gün içinde hafifliyor..

hoşgeldin tekrar aramıza natu :)))
bebişinin odasında yattığı günleri göstersin rabbim biranönce,
ağrılar heğpimizde aynı walla,derlerdi ya hep işlerini ağırlaşmadan hallet diye,resmen ağırlaşmak neymiş bikaçgündür gayet iyi anladım ama napalım yawrularımıza kavuşmak için az daha sabredicez :))

bizzat topuklarım ağrıyo ve ayaklarımın altı resmen acıyo:S güzel haberler getir bakalım bize bu hafta doktordan:))

canım ben de aynı senin gibiyim sürekli gidip bakıyorum, seyrediyorum deli gibi.
çok değişik bir duyguymuş. allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.
sıcak basma olaı ybende de son günlerde başladı. aniden sıcak basıyor

sağol canım inşallah hepimize gösterssin o günleri

kızlar bende sanırım çatlak olmadı henüz, ne olacağı belli olmaz ama bacağımda varolan çatlaklar sanki biraz derinleşti gibi.
gerçi karnımın alt kısmını göremiyorum artık hehe, aynadan bakınca da anlayamıyorum ama çatlaklar önce mor renkli olurmuş. kısmet bakalım doğumdan 3-4 ay sonrasına kadar çatlağım yok deme şansımız yok. zamanla göreceğiz ama olursa da bebişlerimiz için. badem yağı, kremler ne bulursam onu sürüyorum her gün. siz de nemsiz bırakmayın.

bu arada ayaklarımın ağrısı çok fena benim de. sanırım isyan ediyorlar artık son aylarda malum kilomuz da arttı. bol bol uzatıp dinlendirmemiz gerek.

bende bilmiyorum cnm çatlaklar nasıl geçer yada geçiyormu ama ne yapalım bebişlerimizden de hatıra kalacaksa kalsın ama bu kadar daha fazla olmasın dimi ama :)

tatlım özlemiştik seni evini güle güle güzel günlerde kullanmanı temenni ederim... badem yağını sürmeni önermem ben sürdümde tüyler çıktı karnımda bıraktım hemen önemli olan nemli olmasıymış karın bölgesinin bebek yağı kallandım ama çatır çatır çatladım

kızlar ben dün bebişimin kıyafetlerini yıkadım bi güzel bugune kurudu bi güzel ütüledimmm ... bi mutlu oldum ki sormayınnn

perşembe günü nst ye gireceğiz biz bakalım ne cıkacak... hepimiz bir an önce bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inş...

Günaydın kızlar,

Bebişlerin odasını merak ediyorum ya resım atsanız olmaz mı:) bizim beşiğimiz geldi ama hasarlı geldi şimdi yenisini bekliyoruz bakalım yarın bi gün gelir inş, doğum cantamı henüz hazırlamadım ben ya siz hallettiniz mi onu, bu ara benide sıcaklar basıyo hele ayaklarım cayır cayır yanıyor kendimi buz gibi suya atmak istiyorum. Catlaklarin bi çaresi yok kızlar tek çare estetikmiş, aman napalım podyuma cıkacak değiliz ya, ben eşime bak çatladim gittikce catliyorum diyince olsun sanki bikinimi giyceksin diyor :) öpüyor catlaklarımı üzülmeyim diye. Ben nedense son zamanlar kilo almadım 2aydır aynı kilodayım ama bebişim büyüyor yinede çatlaklarım çoğalıyor gün geçtikce, daha çok karnımın altında var birde gögsümün altlarıda başlamış gibi halbuki hiç büyümediler desem yeridir :) çatlak olan yerler tenden biraz daha koyu duruyo kızlar kir gibi ordan anlayabilirsiniz

Babalar gunune yaptigim suprizin detaylarini fotosunu dizustune gecince atarim, esim cok duygulandi cok sevindi simdi yatagimdan yaziyorum :)

Selam hanimlar,
Nasiliz bakalim,bn artik en ufak birseyde çok ama çok yoruluyorum yaa,ayaklarım özellikle çok ağrıyor,bide şu kasılmalar tabi , oğlum topak gbi toplanıyor bıyere )) iş yapmak artık bir zulüm,hayırlısıyla vakit geçsede alsak bebişlerimizi kucağımıza ,

Ben bugün hastane çantamızıda hazırladım kızlar,ne olur ne olmaz acil durum koydum kapımın yanına )
Bebişim için koyduklarım;
2tane penye battaniye
1 takım hastane çıkışı (10 parça; 2takım mamaönlüğü ağız silme bezi şapkası eldiveni zıbını çıtçıtlıbadisi içinde )
Ekstradan bi tulum,bi mama önlüğü,2çorap,bi çıtçıtlı badi daha
Bebe şampuanı
125ml bibeberon
Bir emzik
25 tane bez
Islak mendil
Tırnak makası

Kendim için;
2takım pijama,bir tane gecelik
2çift çorap,şal
2tane orta boy havlu,
Emzirme atleti,emzirme sütyeni
4 tane iççamaşırı
Ped, göğüs pedi
Diş fırçası ,kolonya ,saç fırçası,saç düzleştirici
Evlilik cüzdanı,iş göremezlik raporunun bi kopyası
Fotograf makinesi
Terlik

Düşünüyorum düşünüyorum bakıyorum başka eksiğim varmı diye ,yada koyupta yazmayı unuttuğum :))) yok galibaaa
Varsa bi eksiğim söyleyin kızlar ))))
Ohh bu işte bitti sayılır ...

bence tırnak makası ve bebe şampuanı gereksiz gibi geldi.. şampuanla yıkayacaklarını pek sanmıyorum, tırnak makası da hemen doğar doğmaz tırnaklarını mı kesicen anlamadım :)

Cnm ne olur neolmaz diye,bi blogda okumustum bebis cok tirnakli dogmua falan yuzunu cizmesin diye kesmisler, ama eldivenlerimizde var tabi uzun olsa bile tirnaklari ) sampuanda her ihtimale karsi,belki ben dus alirim bebisimin sampuanini kullanirim ) cok yer kaplamadi zaten ...

ben de özledim canım benim.
çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah.

ben şu an ne bulsam kullanıyorum canım, yeter ki çatlak olmasın diye. Lierac zaten kullanıyorum gece yatmadan önce, sabahları genelde bazen bepanthen, bazen biooil, bazen badem yağı kullanıyorum. şimdilik başarılı oldum gibi ama belli olmaz. tüyler sanki her yerde çoğaldı gibi geldi bana, hormonlarla alakalı belki de. ama epilasyona gideriz artık napalım

ohh eline sağlık canım ben daha sadece oyuncaklarını yıkadım. kıyafetlere ne zaman başlasam diye düşünüyorum. acaba erken mi tozlanır mı pislenir mi diye paranoya yaptım

tamam ben çeker koyarım canım. ben kilo aldım hem de çok kızlar. bugün doktor kontrolüm vardı baya bir şoka girdik. ama görünürde o kadar kilo yok. acaba ödem mi bir kısmı bilemedim. özellikle son ay aldım. bakalım doğuma kadar ne olacak

canım süper olmuş cantan, benim de hazırlamam gerek seninkine göre hazırlayacağım
aklıma senin koydukların dışında birşey gelmedi. ben yapmayacağım ama eğer istersen sen şunu ekleyebilirsin. minik bir hatıra defteri bebiş için, gelen giden ziyaret eder yazar. bazıları yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…