- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.861
Merhaba hanimlar,
Bugun kontrole gittik, suyum duzelmis cok sukur seviyesi iyiymis, bebisim 2,100 kg olmus cok sukurr bende kilo almaz diye korkuyordum :)
Tartildigimda 56,6 geliyorum 2hafta oncede oyleydim bende korkmustum neden kilo almiyorum hala ayniyim diye bebek besleniyormus demekki cok sukur.
Sizlerde durumlar nasil agriniz sikayetiniz var mi, benim yok bazen kalcam agriyor sirt ustu yatinca rahat donemiyorum.
Babalar gününede bebişimin ilk ultrason fotosundan bu güne kadar mini not madallarıyla eve asıcam, yanlarınada kalp şeklinde not kağıtlarına oğlumun adına sevgi sözcükleri, kendi adıma duygularımı yazıcam. Balon malon aldım süslicem pazar günü salonu, (aslında oğlumun kendi odasına hazırlamak istiyodum suan beşiğimiz fln gelmediğini için salona hazırlıcam)
Böyle küçük bi süpriz yapmayı düşündüm
Bizde dün kontrole gittik 2250 gram olmuşuz herşeyimiz normal bir şekilde ilerliyormuş.Doktor eğer böle devam edersem normal doğum yapabileceğimi söyledi bende korkmuyorum açıkcası artık doğum zamanım gelsede doğursam diye dua ediyorum.Artık çok halsizleştim yatakta uzanamıyorum bile dün ağladım artık sinirimiden her tarafım acıyor diye.Dün doktor ultrasonla bakarken cok uzun süre sırt üstü uzanamadım hemen tansıyonum duştu başım döndü hemen yan uzandım tekrar gectı artık ultrasonlarda işkence oldu sanki..
Merhaba hanimlar,
Bugun kontrole gittik, suyum duzelmis cok sukur seviyesi iyiymis, bebisim 2,100 kg olmus cok sukurr bende kilo almaz diye korkuyordum :)
Tartildigimda 56,6 geliyorum 2hafta oncede oyleydim bende korkmustum neden kilo almiyorum hala ayniyim diye bebek besleniyormus demekki cok sukur.
Sizlerde durumlar nasil agriniz sikayetiniz var mi, benim yok bazen kalcam agriyor sirt ustu yatinca rahat donemiyorum.
Babalar gününede bebişimin ilk ultrason fotosundan bu güne kadar mini not madallarıyla eve asıcam, yanlarınada kalp şeklinde not kağıtlarına oğlumun adına sevgi sözcükleri, kendi adıma duygularımı yazıcam. Balon malon aldım süslicem pazar günü salonu, (aslında oğlumun kendi odasına hazırlamak istiyodum suan beşiğimiz fln gelmediğini için salona hazırlıcam)
Bizde dün kontrole gittik 2250 gram olmuşuz herşeyimiz normal bir şekilde ilerliyormuş.Doktor eğer böle devam edersem normal doğum yapabileceğimi söyledi bende korkmuyorum açıkcası artık doğum zamanım gelsede doğursam diye dua ediyorum.Artık çok halsizleştim yatakta uzanamıyorum bile dün ağladım artık sinirimiden her tarafım acıyor diye.Dün doktor ultrasonla bakarken cok uzun süre sırt üstü uzanamadım hemen tansıyonum duştu başım döndü hemen yan uzandım tekrar gectı artık ultrasonlarda işkence oldu sanki..
Merhaba hanimlar,
Maşallah canım bebişine:)) inşallah normal doğum yaparsın, doktor çok önemli bu aşamada.. Ben de sırt üstü yatamıyorum canım, bayılacak gibi oluyorum.. Artık geceler çok zor geçiyor, sinirlerimiz bozuluyor ama az kaldı:))
Maşallah bebişe :)
ben gece uyuyamıyorum artık yatağım cam kenarında bir gece bacaklarımı camdan çıkarmısım o derece
bu günde bizim doktor kontrolümüz var görelim oğlumuzu artık çoook özlüyorum miniğimi.. Dünde bir güzel çamaşırlarını yıkadım akşama ütü var :)
eşim diyo ki ev mis gibi bebek kokmuş :)
çamaşır kokusuna öldü bakalım dogunca evladının kokusuna ne yapcak
gelince doktor amcadan yazarız yine.. bebişlerinizi seviyorum öptüm
bende bebek için aldığım bebe deterjanıyla yıkamıştım bebişimin çamaşırlarını hakikaten süper kokuyoo :))
eşim diyoki ben bu çamaşırlardan bi tane yanımda götürürüm koklarım hergün :)
akşam sen gör ütüyü,ufak tefek ama baya uğraştırıyolar haberin olsun cnm :))) minik minik aman güzel yapiyim derken ben baya yoruldum ütü olayında ..
doktorundan gelince güzel haberler ver bize
ahh ütü bi hevesle geçer başına yapardım ama malesef kaynanam geçti başına bi tane bile ütületmedi bana hevesimi kursagımda bırakıyo.. bide yok bu böle ütülenir yok şu söyle ütülenir. Makinaya da renkli beyaz hepsi beraber atmış bi renk verseydi sorardım ben ona.çıldırcam yaa insan biraz düşünceli olur
ahh ütü bi hevesle geçer başına yapardım ama malesef kaynanam geçti başına bi tane bile ütületmedi bana hevesimi kursagımda bırakıyo.. bide yok bu böle ütülenir yok şu söyle ütülenir. Makinaya da renkli beyaz hepsi beraber atmış bi renk verseydi sorardım ben ona.çıldırcam yaa insan biraz düşünceli olur
way kaynana way :)) aslında iyilik yapmış hatun sana ama insan bebişiyle ilgili bu tarz işleri kendisi yapmak istiyo dimi :))
kaynana ya başka bi iş verseydin keşke,sende mis kokan bebişinin kıyafetlerini ütülerdin :))))
buarada iyi ki renk vermemiş,bnm en büyük korkularımdan bitanesiydi walla,sırf ayrı ayrı yıkıycam diye kaç posta açtım makineyiii:))))
Kızlar artık bebeğim hareket edince canım yanıyor, sürekli boşluklarımı tekmeliyor:)) gündüz çoookk hareketli ama gece bir kere bile oynamıyor, annesini çok düşünüyor:)) yarın kontrolümüz var,bakalım oğlum büyümüş mü?
Boşver canım, kendini hiç üzme.. Olmuş bitmiş artık.. Sadece karışık yıkaması hata, şanslıymışsın ki bir şey olmamış.. İnşallsh bebeğin mis gibi giysin:))
Kızlar artık bebeğim hareket edince canım yanıyor, sürekli boşluklarımı tekmeliyor:)) gündüz çoookk hareketli ama gece bir kere bile oynamıyor, annesini çok düşünüyor:)) yarın kontrolümüz var,bakalım oğlum büyümüş mü?
PİNUSPİNEA evet valla insan kendisi yapmak istiyo ilk cocugum nasılda hevesliyim anlatamam. ama işte gittim bende yapim diye yok az kaldı falan fiilan ayy işim cok zor benim.
CANBEKDS Allah bana acımış yemin ederim. Oğlumun cicilerine birşey olmadı güzel günlerde giyer inşallah.
benim oğluşumda maşallah çok hareketliiç organlarımın yeri değişti miden nerde deseler gösteremem heralde
Merhaba kızlar, doktordan geldik oğlumla.. 36+0 haftadayız.. Kilomuz 3.100 gram olmuş.. Doktor bebeğin doğum kanalına girmiş dedi..38. Haftayı bekler dedi. Yalnız bir daha ki randevuyu 2 hafta sonraya verdi.. Önümüzdeki hafta çağırması gerekmez miydi acaba? Neyse sanırım bir bildiği vardır..
Merhaba kızlar;
bugün bir doktor kontrolümüzü daha geride bıraktık ; 34 haftalık olmuşuz,boyumuz 45cm, kg mizde 2220 gr geldi:)
en son 3 hafta önce 1600 lerdeydi bebişim 600 gr daha almış; hemde çok bişeyler yiyememe rağmen,
haftamızla uyumlu gidiyomuşuz,suyumuz gayet iyiymiş ,plesantımızın yeri güzelmiş,oğluşumun kafası aşağıya doğru doğum pozisyonundaymış :)) niyeyse hep mışlı anlattım :))
şimdilik haberlerimiz gayet güzel dedi doktorumuz,nst ye bu hafta bakmaya gerek yok ;2 hafta sonra gel bakarız dedi;çünkü bende çok kasılmam olmadığını belirttim ...
Artık çok heyecanlıyım walla gelsin istiyorum biranönce :)))
Merhaba kızlar, doktordan geldik oğlumla.. 36+0 haftadayız.. Kilomuz 3.100 gram olmuş.. Doktor bebeğin doğum kanalına girmiş dedi..38. Haftayı bekler dedi. Yalnız bir daha ki randevuyu 2 hafta sonraya verdi.. Önümüzdeki hafta çağırması gerekmez miydi acaba? Neyse sanırım bir bildiği vardır..
maşalah sizede bebişler ve göbişler büyümeye son gaz devam .... herşeyin yolunda gitmesine cok sevindim cnmmm ..
artıkk gelsinlerrrrrherşey tamammm bebiş eksik gün önce bebeğimizin yatağını aldık kurdukk her odaya girmem de yüzümde acayib bi gülümseme oluyorr ... bende istiyorum gelmesiniii
oh oh maşallah sizeeannesi cok az kaldı doğumaa ... haftada çağırması gerekiyordu ama vardır bi bildiği dediğin gibi nst ye almnıyacakmı canım senii :44:
Merhaba kızlar;
bugün bir doktor kontrolümüzü daha geride bıraktık ; 34 haftalık olmuşuz,boyumuz 45cm, kg mizde 2220 gr geldi:)
en son 3 hafta önce 1600 lerdeydi bebişim 600 gr daha almış; hemde çok bişeyler yiyememe rağmen,
haftamızla uyumlu gidiyomuşuz,suyumuz gayet iyiymiş ,plesantımızın yeri güzelmiş,oğluşumun kafası aşağıya doğru doğum pozisyonundaymış :)) niyeyse hep mışlı anlattım :))
şimdilik haberlerimiz gayet güzel dedi doktorumuz,nst ye bu hafta bakmaya gerek yok ;2 hafta sonra gel bakarız dedi;çünkü bende çok kasılmam olmadığını belirttim ...
Artık çok heyecanlıyım walla gelsin istiyorum biranönce :)))
Maşallah kuzuna canım, ne güzel her şeyi yolunda annesi, 2 hafta sonra 3 kiloya yaklaşır. Büyüdü bebişlerimiz annesi:))
büyüdüler walla :))
bende şöyle 3lü kilolara bi yaklaşsam,ayy yeter artık doğsun diycem,çok sabırsızlandım çokk :))
herşeyinide aldım oğlumun,sadece onu bekleyince heyecan yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?