Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Maşallah canım bebişin büyümüş, suyunun iyi olduğunu da çok sevindim:)) Ağrılar bizde de var canım, hiç sorma, gece uyumak artık tam bir işkence.. Bende kesinlikle sırt üstü yatamıyorum, ama az kaldı, sabır:))

Maşallah canım bebişine:)) inşallah normal doğum yaparsın, doktor çok önemli bu aşamada.. Ben de sırt üstü yatamıyorum canım, bayılacak gibi oluyorum.. Artık geceler çok zor geçiyor, sinirlerimiz bozuluyor ama az kaldı:))

Maşallah bebişe :)
ben gece uyuyamıyorum artık yatağım cam kenarında bir gece bacaklarımı camdan çıkarmısım o derece
bu günde bizim doktor kontrolümüz var görelim oğlumuzu artık çoook özlüyorum miniğimi.. Dünde bir güzel çamaşırlarını yıkadım akşama ütü var :)
eşim diyo ki ev mis gibi bebek kokmuş :)
çamaşır kokusuna öldü bakalım dogunca evladının kokusuna ne yapcak
gelince doktor amcadan yazarız yine.. bebişlerinizi seviyorum öptüm

ohh cnm maşllah bebişin kilosu ne güzel olmuş :)) hayırlı güzel haberler almışsın doktordan,darısı başımıza artık...
benim kontrolümde ctesi günü inşallah bende böyle güzel haberler alabilirim:))
sırt üstü yatamıyorum demişsin,ben walla şimdilk sırtüstü baya rahat ediyorum,ama gece huzursuzlukları aynı şekilde bende de mevcut,bide akşam yemekten sonra oğluşumun kasıklarıma yaptığı basınç ağrı çok fena;;şuan yazarken bile kasıklarımda ağrı var,
bakalım c.tesi doktora bi danışıcam ama kesin normal dicektir,sona doğru yaklaşıyoruz malum :))

suyunun düzeldiğine sevindim cnm;inşallah doğuma kadar başka sorun yaşamassın;
bebişlerimizin çok hızlı kilo alma dönemi,sabırsızlıkla nekadar gellcek kilomuz diye bende çok merak ediyorum,
iyi bir kiloda olduğunu bende duysam artık içim rahatlıcak;en azından erken doğsa korkum azalır ..
babalar günü için ben bişey düşünmüyodum aslında,ama senden heveslendim,acaba bendemi bişey yapsam :))))

geceler ahhh o geceler,derlerdi de hadi be derdim ama hakikaten zor geçiyor walla bi doğursak hayırlısıyla inş..

bende bebek için aldığım bebe deterjanıyla yıkamıştım bebişimin çamaşırlarını hakikaten süper kokuyoo :))
eşim diyoki ben bu çamaşırlardan bi tane yanımda götürürüm koklarım hergün :)
akşam sen gör ütüyü,ufak tefek ama baya uğraştırıyolar haberin olsun cnm :))) minik minik aman güzel yapiyim derken ben baya yoruldum ütü olayında ..

doktorundan gelince güzel haberler ver bize

ahh ütü bi hevesle geçer başına yapardım ama malesef kaynanam geçti başına bi tane bile ütületmedi bana hevesimi kursagımda bırakıyo.. bide yok bu böle ütülenir yok şu söyle ütülenir. Makinaya da renkli beyaz hepsi beraber atmış bi renk verseydi sorardım ben ona .çıldırcam yaa insan biraz düşünceli olur

way kaynana way :)) aslında iyilik yapmış hatun sana ama insan bebişiyle ilgili bu tarz işleri kendisi yapmak istiyo dimi :))
kaynana ya başka bi iş verseydin keşke,sende mis kokan bebişinin kıyafetlerini ütülerdin :))))
buarada iyi ki renk vermemiş,bnm en büyük korkularımdan bitanesiydi walla,sırf ayrı ayrı yıkıycam diye kaç posta açtım makineyiii:))))

Boşver canım, kendini hiç üzme.. Olmuş bitmiş artık.. Sadece karışık yıkaması hata, şanslıymışsın ki bir şey olmamış.. İnşallsh bebeğin mis gibi giysin:))

Kızlar artık bebeğim hareket edince canım yanıyor, sürekli boşluklarımı tekmeliyor:)) gündüz çoookk hareketli ama gece bir kere bile oynamıyor, annesini çok düşünüyor:)) yarın kontrolümüz var,bakalım oğlum büyümüş mü?

Boşver canım, kendini hiç üzme.. Olmuş bitmiş artık.. Sadece karışık yıkaması hata, şanslıymışsın ki bir şey olmamış.. İnşallsh bebeğin mis gibi giysin:))

PİNUSPİNEA evet valla insan kendisi yapmak istiyo ilk cocugum nasılda hevesliyim anlatamam. ama işte gittim bende yapim diye yok az kaldı falan fiilan ayy işim cok zor benim.
CANBEKDS Allah bana acımış yemin ederim. Oğlumun cicilerine birşey olmadı güzel günlerde giyer inşallah.
benim oğluşumda maşallah çok hareketli iç organlarımın yeri değişti miden nerde deseler gösteremem heralde

evt canım çok güçlendi bebişlerimiz maşallah,vurdularmı can yakıyorlar artık;benimkide böbreklerime ve mideme çalışıyoo :) bayılıyo organlarımı tepiklemeye,hele bi doğsun bende onun totosunu tepiklicem :)))

neyse halletmiş işlerini diyelim ;sende bigüzel çekmecelere yerleştirirsin :)) o bile ayrı bi zevk:)))

Merhaba kızlar, doktordan geldik oğlumla.. 36+0 haftadayız.. Kilomuz 3.100 gram olmuş.. Doktor bebeğin doğum kanalına girmiş dedi..38. Haftayı bekler dedi. Yalnız bir daha ki randevuyu 2 hafta sonraya verdi.. Önümüzdeki hafta çağırması gerekmez miydi acaba? Neyse sanırım bir bildiği vardır..

Merhaba kızlar;
bugün bir doktor kontrolümüzü daha geride bıraktık ; 34 haftalık olmuşuz,boyumuz 45cm, kg mizde 2220 gr geldi:)
en son 3 hafta önce 1600 lerdeydi bebişim 600 gr daha almış; hemde çok bişeyler yiyememe rağmen,
haftamızla uyumlu gidiyomuşuz,suyumuz gayet iyiymiş ,plesantımızın yeri güzelmiş,oğluşumun kafası aşağıya doğru doğum pozisyonundaymış :)) niyeyse hep mışlı anlattım :))
şimdilik haberlerimiz gayet güzel dedi doktorumuz,nst ye bu hafta bakmaya gerek yok ;2 hafta sonra gel bakarız dedi;çünkü bende çok kasılmam olmadığını belirttim ...
Artık çok heyecanlıyım walla gelsin istiyorum biranönce :)))

oh oh maşallah sizeeannesi cok az kaldı doğumaa ... haftada çağırması gerekiyordu ama vardır bi bildiği dediğin gibi nst ye almnıyacakmı canım senii :44:

maşalah sizede bebişler ve göbişler büyümeye son gaz devam .... herşeyin yolunda gitmesine cok sevindim cnmmm ..

artıkk gelsinlerrrrr herşey tamammm bebiş eksik gün önce bebeğimizin yatağını aldık kurdukk her odaya girmem de yüzümde acayib bi gülümseme oluyorr ... bende istiyorum gelmesiniii

kızlar kızlarrr ben hala çatlıyorumm ayrıca yüzüm ellerim ayaklarım şişti veee yüzümde yağlanma lar var ve dolayısıyla sivilceler gitmiyorrr sürekli yüzümü yıkıyorum sabunlaaa .... yüzümde ki siyah noktalar bile çoğaldı bunlar doğumdan sonra gider dimi:44::44::44:

psikolojim bozuldu ya aynaya bakmak istemiyorum kendi kendime çirkin görünüyorummm.... :26::26::26: son zamanlar artık ondan mı oluyor acepp.. psikoloji bozukluğu

maşallah sizede cnm çok güzelmiş kilonuz,doğuma kadar 3,5 kg yi geçer bebişin ne güzel;
aslında artık senin randevuların haftada bire düşmeli ama,doktorunun vardır bi bildiği mutlaka ;
biz iki hafta sonra gidicez sonrada her hafta ,şimdilik öyle dedi doktorumuzz ...

allaha şükür cnm,ortalamaları tutturuyoruz işte ,sağlıklı olsunda ,kucağımıza alalım onları biranönceee :))

bebeğin yatağıyla oda anlam kazandı dimi cnm ,allah içinde yatmasınıda nasip etsin inşallah ; o zaman ki gülümseme hiçbişeye değişilmez :))

oh oh maşallah sizeeannesi cok az kaldı doğumaa ... haftada çağırması gerekiyordu ama vardır bi bildiği dediğin gibi nst ye almnıyacakmı canım senii :44:

Canım ben nst ye 30. Haftadan beri giriyorum.. Bugün de bakıldı. Herhangi bir sancı falan yok çok şükür.. Sende kendini çatlaklarla üzme, yavrularımızı kucağımıza bir alalım, güzelleşiriz annesi:))

Maşallah kuzuna canım, ne güzel her şeyi yolunda annesi, 2 hafta sonra 3 kiloya yaklaşır. Büyüdü bebişlerimiz annesi:))

Maşallah kuzuna canım, ne güzel her şeyi yolunda annesi, 2 hafta sonra 3 kiloya yaklaşır. Büyüdü bebişlerimiz annesi:))

büyüdüler walla :))
bende şöyle 3lü kilolara bi yaklaşsam,ayy yeter artık doğsun diycem,çok sabırsızlandım çokk :))
herşeyinide aldım oğlumun,sadece onu bekleyince heyecan yapıyorum :)

büyüdüler walla :))
bende şöyle 3lü kilolara bi yaklaşsam,ayy yeter artık doğsun diycem,çok sabırsızlandım çokk :))
herşeyinide aldım oğlumun,sadece onu bekleyince heyecan yapıyorum :)

Hiç sorma canım, sen birde 36. Haftayı bitir.. O zaman iyice sabırsızlanıyor insan.. Allah sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…