- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.961
selam kızlarr herkeseee kucak dolusu sevgiler öncelkle kızımla benden:)
cuma günü geldi kızımız epidural sezeryan olduk 3kilo dogduk tam ameliyatımız biraz streste olsa cok rahat gecti anne olmak mükemmel bir duygu dogarken gösterdikleri an kızın diye herseyi unutup bogazın dügümleniyor hemen emzirmeye basladık masallah sütümüzde geldi iyice bol hurma kayısı 4lt su iciyorm dikisler tabi brz agrıyor ama bebegimin herseyiyle ilgilenecek kadar iyiyimdarısı sizlere insallah süt sagmaya fln hic gerek olmuyor iyi emdigi zaman ultrasondakinin aynısıı!kızlar korkmayın hicbirseyden tabi biraz zorluk cekiyosun ama dünyanın en güzel duygusu hatta suan babamız gazımızı cıkarıyor yazarım fırsat buldukca!
Kızlar dua edin, hastanedeyim.. Öğlen 12 de yatırdılar, yarın sabaha kadar normal olması için bekleyecekler.. Eğer olmazsa sabah suni sancı verilecek..ya da olmazsa sezeryan olacak.. Lütfen dua edin, iyi haberlerle döneyim size..
Gunaydinn hanimlar,
Benide heycan basti inanin daha erken benim icin ama belli olmaz nede olsa dogum ayina girdik.
Gece bacagima 2defa kramp girdi, biri sabah namazinda digeride sabah uyanmadan once, bagiraraktan kalktim esim doguruyon mu dedi yok kramp girdi dedim, kalktim biraz karnim biraz belim agriyo hemen wcye kostum leke falan varmi diye yoktu. Ama belimdeki agri duruyo hala bunlar yalanci sancilarmi sizce yoksa yakin olabilirmi dogum bi anda korku basti beni :))
Gunaydinn hanimlar,
Benide heycan basti inanin daha erken benim icin ama belli olmaz nede olsa dogum ayina girdik.
Gece bacagima 2defa kramp girdi, biri sabah namazinda digeride sabah uyanmadan once, bagiraraktan kalktim esim doguruyon mu dedi yok kramp girdi dedim, kalktim biraz karnim biraz belim agriyo hemen wcye kostum leke falan varmi diye yoktu. Ama belimdeki agri duruyo hala bunlar yalanci sancilarmi sizce yoksa yakin olabilirmi dogum bi anda korku basti beni :))
merhaba kızlar hamilelik zevincimi paylaşmak istedim allahıma binlerce kez şükürer olsun ki 5 yılın ardından hamileyim diyebiliyorum... rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....aranıza katılmak isterim...
Hanımlar ses seda yok kaç gündür,nasılsınız? Son günlerimize geldik iyice zorlaştı her şey,Allah yardımcımız olsun.
herkesi doğum heyecanı sardı anlaşılan :))
bende vakit geçsin diye sağa sola koşuşturuyorum
manikür-pedikür son hazırlıklar kızlar
az kaldığını hissediyorum nedense
Hayırlı cumalar heycanı hatunlar,
Bebişlerimizd kavuşmamıza bi kaç hafta belki bi kaç gün kaldı Rabbim bu hayırlı mübarek günde yar ve yardımcımız olsun inşallah. Çok heycanlıyız çok bende diyorum doğurayım artık acısıyla tatlısıyla sancıları değil bebeğime kavuşmayı düşünüyorum artık çok az bi zaman kaldı :) inşallah 40 haftaya kadar bekletmezler bizi, eltimle aynı hamile kaldık geçen hafta doğum yaptı o, eşim diyor ki hadi artık bak milletin cocuğu doğduda büyüyo bile :) oda çok sabırsızlanıyor.
Bana 11-12 gün daha dursun, 16 temmuz eşimin doğum günü, 17 temmuz evlilik yildönümümüz inş ikisinden birine denk gelir.
Mis kokulu evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin rabbim hayırlı evlatlar olsun inşallah.
Kızlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım, kokusunu içime çektim.. Cennetten bir hediye gibi geldi oğlum.. Size 1 Temmuz'da yazmıştım.. O gün 4 cm açılmayla normal doğumu bekledim ama olmayınca 2 Temmuz'da sezeryan yaptım.. 4 Temmuz'da yani daha dün çıktım hastaneden.. Onun için geç yazdım.. Allah hepinize yaşatsın o anı:)
Kızlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım, kokusunu içime çektim.. Cennetten bir hediye gibi geldi oğlum.. Size 1 Temmuz'da yazmıştım.. O gün 4 cm açılmayla normal doğumu bekledim ama olmayınca 2 Temmuz'da sezeryan yaptım.. 4 Temmuz'da yani daha dün çıktım hastaneden.. Onun için geç yazdım.. Allah hepinize yaşatsın o anı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?