Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

ayy canım cok sevindimm maşallah allah analı babalı büyütsün inşş...

canım benim rabbim yardımcın olsun bir nefeste kurtarsın inş. hakkında en hayırlısı nasılsa o şekilde olsun doğumun inş. iyi haberlerini heyecanla bekliyoruzz dualarımız seninle

kızlar beni heyecan bastı doğumlar başladı melekler gelmeye başladııı... ama bizde daha belirti yok. bugun dip buçak temizlik yaptım hareket edeyim bebiş gelir belki dedim. ütü yaptım vs bugun misafirlerde gitti ... bakalaım ne zaman gelmek isteyecek ...
eşime diyorum bu bebek gelmek istemiyor sezeryanla biz aldıralım hem bn normal doğumdan korkuyorum diyorum kesinlikle karşı çıkıyorr normal olsun istiyor.... ben cok cok ama cooookkk sabırsızlanıyorummmm.....

Gunaydinn hanimlar,

Benide heycan basti inanin daha erken benim icin ama belli olmaz nede olsa dogum ayina girdik.

Gece bacagima 2defa kramp girdi, biri sabah namazinda digeride sabah uyanmadan once, bagiraraktan kalktim esim doguruyon mu dedi yok kramp girdi dedim, kalktim biraz karnim biraz belim agriyo hemen wcye kostum leke falan varmi diye yoktu. Ama belimdeki agri duruyo hala bunlar yalanci sancilarmi sizce yoksa yakin olabilirmi dogum bi anda korku basti beni :))

gece kramplar banada geliyor tatlım sanırım yalancı bunlar :) ağrılar dinlenince geçiyorsa yalancıymış. dinlenmekle geçmiyor sıklaşıyorsa gerçekmiş bende merak etmiştim senin gibi araştırmıştım hemen...

ayy canım benide heyecan bastı walla,kramplar desen sabahları çok oluyo bende :))
tarihlerimiz aynı sayılır bakalım kim daha önce doğurcak
:))

adı üstünde kramp o, sancı değilki:) sancı daha farklı bişey.. ben de doktoruma sancıları sordum bugün, ritmik olarak gelmeyen sancıları önemseme dedi... eğer 60 dk da bir 30 dk da bir 5 dk da bir düzenli sancıların oluyorsa ozaman önemseriz diğerleri kasılmalardır önemsizdir doğum sancısı değildir dedi... krampsa çok farklı bir şey magnezyum eksikliğinden dolayı oluyormuş ben de de oluyordu ara sıra.. düzenli muz, soda tükettiğimde kramplarım geçti ve bayadır da olmuyor tavsiye ederim. ya da bazıları magnezyum ilacı kullanıyor o da olabilir

merhaba kızlar hamilelik zevincimi paylaşmak istedim allahıma binlerce kez şükürer olsun ki 5 yılın ardından hamileyim diyebiliyorum... rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....aranıza katılmak isterim...

kızlar forma yazdığım ilk yazımı buldum zaman nasılda geçmiş. şükürler olsunnn rabbimeee

Nehir194, hayırlı olsun tatlım kavuştun meleğine maşallah. darısı hepimizin başına

kızlar ailem buraya geliyor 1 hafta sonra, bebişim 1 hafta içinde sabretsin sonra istediği an doğsun hehehe
bu 1 hafta içinde gelir diye korkuyorum ama hayırlısı ne ise o olsun tabi.
benim ara ara giren sancılarım ve her zamanki ağrılarım dışında bir sorunum yok. bir de ödemler tabi...
bakalım sırradaki anne kim, çok heyecanlııııı

cnm naptın doğurdunmu ?? mrk içinde bekliyoruz seni,ayın 1inde yatmıştın hastaneyee :)))
bebişten ve senden haber ver bizeee :)))

Hanımlar ses seda yok kaç gündür,nasılsınız? Son günlerimize geldik iyice zorlaştı her şey,Allah yardımcımız olsun.

Hanımlar ses seda yok kaç gündür,nasılsınız? Son günlerimize geldik iyice zorlaştı her şey,Allah yardımcımız olsun.

herkesi doğum heyecanı sardı anlaşılan :))
bende vakit geçsin diye sağa sola koşuşturuyorum

manikür-pedikür son hazırlıklar kızlar
az kaldığını hissediyorum nedense

herkesi doğum heyecanı sardı anlaşılan :))
bende vakit geçsin diye sağa sola koşuşturuyorum

manikür-pedikür son hazırlıklar kızlar
az kaldığını hissediyorum nedense

Ben de öyle hissediyorum az kaldı diyorum sürekli yani 40 hafta dolmadan gelecek gibi.. Aman nazlanmasın ben iyice sabırsızlanmaya başladım,neredeyse suni sancı yesem de kavuşsam bebeğime diyorum ay tuhaflaştım.. Yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek.. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..

Hayırlı cumalar heycanı hatunlar,

Bebişlerimizd kavuşmamıza bi kaç hafta belki bi kaç gün kaldı Rabbim bu hayırlı mübarek günde yar ve yardımcımız olsun inşallah. Çok heycanlıyız çok bende diyorum doğurayım artık acısıyla tatlısıyla sancıları değil bebeğime kavuşmayı düşünüyorum artık çok az bi zaman kaldı :) inşallah 40 haftaya kadar bekletmezler bizi, eltimle aynı hamile kaldık geçen hafta doğum yaptı o, eşim diyor ki hadi artık bak milletin cocuğu doğduda büyüyo bile :) oda çok sabırsızlanıyor.

Bana 11-12 gün daha dursun, 16 temmuz eşimin doğum günü, 17 temmuz evlilik yildönümümüz inş ikisinden birine denk gelir.

Mis kokulu evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin rabbim hayırlı evlatlar olsun inşallah.

pazartesiden itibaren doğum iznine çıktım.. sürekli bir bekleyiş bir uyku modu içindeyim sabırsızlıkla oğlumu bekliyorum. doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum...

bizim de evlilik yıl dönümümüz 17 temmuz gönlümden hep 17 temmuz geçiyor kısmet bakalım:)))

Kızlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım, kokusunu içime çektim.. Cennetten bir hediye gibi geldi oğlum.. Size 1 Temmuz'da yazmıştım.. O gün 4 cm açılmayla normal doğumu bekledim ama olmayınca 2 Temmuz'da sezeryan yaptım.. 4 Temmuz'da yani daha dün çıktım hastaneden.. Onun için geç yazdım.. Allah hepinize yaşatsın o anı:)

hayırlı olsun yaa doğum yapanlara çok özeniyorum ne güzel bebeğin kollarında artık :) darısı başımıza inşallah....

canım bnim adına cok mutlu oldum. çok şkr ki evladına kavuşmuşssun... rabbim analı babalı büyütsün inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…