Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

zaman nasılda geçti dimi natu :)) ama şu son bi kaç hafta geçmiyo bana ;çok istiyorum oğluşumuu
masada karnımdan tam eğilemiyorum,hep üstüme döküyorum,bırak anlaşılmasını iyice zorlandırıyoo artık

Güldürdün beni canım ya ben de öyleyim bütün tişörtlerim leke içinde :)

Merhaba hatunlar,

Bizde bugun gittik oglumla kontrole, kan verdik idrar verdik cok sukur hersey guzel cikti, nstye girdik tik yok bizde sanci cikmadi hic. Kilomuz 3,100 kg olmuş maşallah, hersey yolunda haftaya tekrar gitcez insallah suanki gorunume gore normal dogum uygun. Doktor bana cati muayenesi yapmadi biraz ondan tirsiyodum :)) bu haftada yirttik ama onumuzdeki hafta ne olur bilmem.

Hepimize hayirli ramazanlar olsun insallah rabbim bu mubarek ayda yavrularimizi saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin canlar

maşallah cnm bendede aynı şekilde ne sancı ne başka bişey ;keşke yaptırsaydın çatı muayneni hiç tırscak bişey yok,bana çok basit geldi walla,doktorumun elimi hafif ondanmı bilemedim yani ...
hayırlısıyla alalımda bebişleri kucağımızaaa ....

ederim tabi şekercim.. hala tık yok... beklemedeyizzz heycanlaa herhangi bir sancı gelmezse çarşamba gidecez bakalım ne olacak...

bu bebişlerde amma nazlı çıktı,bizim sabrımızı deniyolar walla :)) bi gelsinlerde totolarına totolarına vuralım

ederim tabi şekercim.. hala tık yok... beklemedeyizzz heycanlaa herhangi bir sancı gelmezse çarşamba gidecez bakalım ne olacak...

merhaba senin nişan ne zaman gelmişti? benim de 3- 4 saat önce nişan geldi.
Benim üç gündür kasılmam ve az az sancım oluyor nişan geldikten sonra bir artış olmadı.

Bende sancım cıkar diye bekliyordum :)ahh canım dün hastanede adım atacak yer yoktu, hayatımda o kadar kalabalık görmedim insanlar hep ramazandan önce halledelim işlerimizi diye düşündü galiba. Belkide o yüzden doktor yapmamış olabilir çatı muayenesini, 130 hastaya bakmış dün o kalabalıkta. İnşallah hepimizde hayırlısıyla alalım kuçağımiza, artık gercekten doğurmak istiyoruz :))

Hani doğum yaklaşınca korku başlar derler benim hiç doğum korkum yok yani sürekli pozitif düşünüyorum, tamam çok şiddetli ağrılar çekicez sancı çekicez ama bunun mükafatı o kadar büyük ki doğumdan sonra günahlarımız tertemiz silinecek inşallah rabbim katında. Bilmiyorum sancılar başladığında panik veya korku olurmu olur belki, ama her zorluğun ardından bir kolaylık vardır, cennet kokulu bebişlerimizi alıcaz kucağımıza

Hakkında hayırlısı olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Kızlar kiloları sorun etmeyin, bugün doğum yapalı tam 1 hafta oldu ve tam 10 kilo vermişim..:)) yaz sıcakları benim için sauna etkisi yaptı..:)) terleyerek kilo veriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…