- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #3.001
kızlar dün doktor kontrolüm vardı, herşey yolunda görünüyor. anlaşılan oğluşum rahat ve pek gelesi yok. sabırla bekleyeceğiz artık.
eski günlerimiz aklıma geldi de diyorduk karnım daha çıkmadı kimse hamile olduğumu anlamıyor. artık hamile olduğumuzu anlamayan kalmıyor kocaman oldum yahu hahaha
canım var mı bir gelişme?
bi gelişme yok canım... sancım da yok yarın kendi doktorumuzu arayacağım bakalım ne diyecek.. bnde anlamadım ama hiç sancım yok
zaman nasılda geçti dimi natu :)) ama şu son bi kaç hafta geçmiyo bana ;çok istiyorum oğluşumuu
masada karnımdan tam eğilemiyorum,hep üstüme döküyorum,bırak anlaşılmasını iyice zorlandırıyoo artık
hadi hayırlısı cnm,haberdar et mutlaka bizi,inşallah suni sancıya gerek kalmadan gelir bebişinnn
ederim tabi şekercim.. hala tık yok...beklemedeyizzz heycanlaa herhangi bir sancı gelmezse çarşamba gidecez bakalım ne olacak...
Merhaba hatunlar,
Bizde bugun gittik oglumla kontrole, kan verdik idrar verdik cok sukur hersey guzel cikti, nstye girdik tik yok bizde sanci cikmadi hic. Kilomuz 3,100 kg olmuş maşallah, hersey yolunda haftaya tekrar gitcez insallah suanki gorunume gore normal dogum uygun. Doktor bana cati muayenesi yapmadi biraz ondan tirsiyodum :)) bu haftada yirttik ama onumuzdeki hafta ne olur bilmem.
Hepimize hayirli ramazanlar olsun insallah rabbim bu mubarek ayda yavrularimizi saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin canlar
ederim tabi şekercim.. hala tık yok...beklemedeyizzz heycanlaa herhangi bir sancı gelmezse çarşamba gidecez bakalım ne olacak...
maşallah cnmbendede aynı şekilde ne sancı ne başka bişey ;keşke yaptırsaydın çatı muayneni hiç tırscak bişey yok,bana çok basit geldi walla,doktorumun elimi hafif ondanmı bilemedim yani ...
hayırlısıyla alalımda bebişleri kucağımızaaa ....
hayırlı olsun yaa doğum yapanlara çok özeniyorum ne güzel bebeğin kollarında artık :) darısı başımıza inşallah....
canım bnim adına cok mutlu oldum. çok şkr ki evladına kavuşmuşssun... rabbim analı babalı büyütsün inş...
Maşallah ne güzel ya Allah sağlıklı uzun ömürler versin.. Sıra bizde inşallah o muhteşem duyguyu hayırlısıyla tadarız..
kızlar sbah doğuma gidermiş gibi bütün herşeyimizi aldık yanımıza gittik. acılmamız varmı diye baktı bi gelişme yokmuş 3 cm de kalmış. nst de herşey normal cıktı. yatış yapmadı eve yolladı .. suyun vs gelirse gelirsin dedi. gelmezse carsamba gel dedi.
ama suan itibariyle nişanım geldi ne yapmalıyım sancım da yok hemen gitmek mi lazım acaba... annem diyorki hemen gitmene gerek yok sancıların sıklaşınca gidersin diyor ama ben yinede ne yapacağımı bilemedimmm
canım gözün aydın, maşallah
darısı hepimizin başına
hayırlı evlat olsun inşallah, sağlıkla büyütün oğluşunu
canım senin nişanın gelmemiş miydi yaa niye bu kdr uzadı sancı nası yok anlamadım
merhaba senin nişan ne zaman gelmişti? Benim de 3- 4 saat önce nişan geldi.
Benim üç gündür kasılmam ve az az sancım oluyor nişan geldikten sonra bir artış olmadı.
Kızlar kiloları sorun etmeyin, bugün doğum yapalı tam 1 hafta oldu ve tam 10 kilo vermişim..:)) yaz sıcakları benim için sauna etkisi yaptı..:)) terleyerek kilo veriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?