- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.981
Kızlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım, kokusunu içime çektim.. Cennetten bir hediye gibi geldi oğlum.. Size 1 Temmuz'da yazmıştım.. O gün 4 cm açılmayla normal doğumu bekledim ama olmayınca 2 Temmuz'da sezeryan yaptım.. 4 Temmuz'da yani daha dün çıktım hastaneden.. Onun için geç yazdım.. Allah hepinize yaşatsın o anı:)
kızlar merhabalar öncelikle bugun bizim kontrolumuz vardı güle oynaya gittimm catı muayenesi yapalım dedi o ne biçim bi muayeneydi canım cıkacak sandım ki 3 cm acılma var dedi. o muayeneden sonra sancılar gelmeye başladı nst ye bağlandık sancı cıktı ... yarın sabah gel dedi doğuma geliyormuş gibi gel dedi acılman 4 e ulaştığında yatış yaparım dedi. sancı geldiğinde de bebeğin kalp atışlarında düzensizlik oluyormuş. yarın bütün cantalarımızı alıp doğuma gidecez inş. şuan belimde ve kasıklarımda ağrı var yürümekte cok zorluk çekiyorum... ve cok korkuyorummm... dualarınızı eksik etmeyin kızlar... bebişimiz gelecem artık diyor bizee....
Hayırlı cumalar heycanı hatunlar,
Bebişlerimizd kavuşmamıza bi kaç hafta belki bi kaç gün kaldı Rabbim bu hayırlı mübarek günde yar ve yardımcımız olsun inşallah. Çok heycanlıyız çok bende diyorum doğurayım artık acısıyla tatlısıyla sancıları değil bebeğime kavuşmayı düşünüyorum artık çok az bi zaman kaldı :) inşallah 40 haftaya kadar bekletmezler bizi, eltimle aynı hamile kaldık geçen hafta doğum yaptı o, eşim diyor ki hadi artık bak milletin cocuğu doğduda büyüyo bile :) oda çok sabırsızlanıyor.
Bana 11-12 gün daha dursun, 16 temmuz eşimin doğum günü, 17 temmuz evlilik yildönümümüz inş ikisinden birine denk gelir.
Mis kokulu evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin rabbim hayırlı evlatlar olsun inşallah.
pazartesiden itibaren doğum iznine çıktım.. sürekli bir bekleyiş bir uyku modu içindeyim sabırsızlıkla oğlumu bekliyorum. doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum...
Kızlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım, kokusunu içime çektim.. Cennetten bir hediye gibi geldi oğlum.. Size 1 Temmuz'da yazmıştım.. O gün 4 cm açılmayla normal doğumu bekledim ama olmayınca 2 Temmuz'da sezeryan yaptım.. 4 Temmuz'da yani daha dün çıktım hastaneden.. Onun için geç yazdım.. Allah hepinize yaşatsın o anı:)
kızlar merhabalar öncelikle bugun bizim kontrolumuz vardı güle oynaya gittimm catı muayenesi yapalım dedi o ne biçim bi muayeneydi canım cıkacak sandım ki 3 cm acılma var dedi. o muayeneden sonra sancılar gelmeye başladı nst ye bağlandık sancı cıktı ... yarın sabah gel dedi doğuma geliyormuş gibi gel dedi acılman 4 e ulaştığında yatış yaparım dedi. sancı geldiğinde de bebeğin kalp atışlarında düzensizlik oluyormuş. yarın bütün cantalarımızı alıp doğuma gidecez inş. şuan belimde ve kasıklarımda ağrı var yürümekte cok zorluk çekiyorum... ve cok korkuyorummm... dualarınızı eksik etmeyin kızlar... bebişimiz gelecem artık diyor bizee....
oğluşumun teyzeleri; muaynemize gittik geldik maşallah oğlum 3020gr olmuş;
ve çatı muaynemizi de olduk buarada;kızlar hiç korkulcak bişey yok 10 saniyelik bi olay
ve doktorum normal doğum için gayet çatımın müsait olduğunu söyledi; yani çok beğendi
bende çatır çatır normal istiyorum,çok heveslendim walla doğurmak için,
buarada sancı çıkmadı tabi nst te,gayet keyfi yerinde oğluşumun anlaşılan :)))
diğer muayne günümüzü ayın 17sine verdi,inşallah 17sine kadar beklemeyizde oğlum şöyle ay ortasında gelir hayırlısıyla
sonrada herzamanki gibi birazcık dolaştık yemekti kahveydi derken geldik evimize;şimdi geçmişi bi okuyup uyusammı acaba diye düşünüyorum :))
kızlar sbah doğuma gidermiş gibi bütün herşeyimizi aldık yanımıza gittik. acılmamız varmı diye baktı bi gelişme yokmuş 3 cm de kalmış. nst de herşey normal cıktı. yatış yapmadı eve yolladı .. suyun vs gelirse gelirsin dedi. gelmezse carsamba gel dedi.
ama suan itibariyle nişanım geldi ne yapmalıyım sancım da yok hemen gitmek mi lazım acaba... annem diyorki hemen gitmene gerek yok sancıların sıklaşınca gidersin diyor ama ben yinede ne yapacağımı bilemedimmm
kızlar sbah doğuma gidermiş gibi bütün herşeyimizi aldık yanımıza gittik. acılmamız varmı diye baktı bi gelişme yokmuş 3 cm de kalmış. nst de herşey normal cıktı. yatış yapmadı eve yolladı .. suyun vs gelirse gelirsin dedi. gelmezse carsamba gel dedi.
ama suan itibariyle nişanım geldi ne yapmalıyım sancım da yok hemen gitmek mi lazım acaba... annem diyorki hemen gitmene gerek yok sancıların sıklaşınca gidersin diyor ama ben yinede ne yapacağımı bilemedimmm
hadi gözün aydın:) bence hemen gitme hastaneye sancılarının 5dk da bir gelmesini bekle.. çünkü sancılar 5dk da bir gelmeye başladıktan sonra bile baya uzun süre sancı çekenler oluyor
hemen gitme cnm;
sancılarının sıklaşmasını bekle;zaten doğum uzun bir süreç hastane de ne kadar az sancı çekersen okadar iyi :)))
ayy hadi darısıda başımıza cnm ..
haklısın cnm dr u aradım da o dedi sancıların sıklaşınca gel ama sancı yok
nişan geldiyse sancıların gelmesi de yakındır canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:) bizlere de dua et hayırlısıyla kurtulalım inşallah hepimiz:)
Ah ah darısı başımıza inşallah hayırlısıyla bi görsek o günleri.. Allah hepimize kolaylık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?