Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

kızlar merhabalar öncelikle bugun bizim kontrolumuz vardı güle oynaya gittimm catı muayenesi yapalım dedi o ne biçim bi muayeneydi canım cıkacak sandım ki 3 cm acılma var dedi. o muayeneden sonra sancılar gelmeye başladı nst ye bağlandık sancı cıktı ... yarın sabah gel dedi doğuma geliyormuş gibi gel dedi acılman 4 e ulaştığında yatış yaparım dedi. sancı geldiğinde de bebeğin kalp atışlarında düzensizlik oluyormuş. yarın bütün cantalarımızı alıp doğuma gidecez inş. şuan belimde ve kasıklarımda ağrı var yürümekte cok zorluk çekiyorum... ve cok korkuyorummm... dualarınızı eksik etmeyin kızlar... bebişimiz gelecem artık diyor bizee....

Maşallah ne güzel ya Allah sağlıklı uzun ömürler versin.. Sıra bizde inşallah o muhteşem duyguyu hayırlısıyla tadarız..

Hadi hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah canım Allah yardımcın olsun..

cnm inşallah istediğin tarihlere denk gelir doğumun; bende çok sabırsız bir moddayım ayın 10unda gelsin istiyorum :))))

pazartesiden itibaren doğum iznine çıktım.. sürekli bir bekleyiş bir uyku modu içindeyim sabırsızlıkla oğlumu bekliyorum. doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum...

ahh bu bekleyişler yokmu :))) hepimiz şuan sabırsızlıkla napcamızı şaşırdık

bende merak etmiştim cnm seni; 4cm açılmadan sonra epidural takdırsaydın keşke belki normal doğum olurdu;
ama hayırlısı böyleymiş demekki,aldınya oğluşunu kucağına ohhh mis walla senden mutlusu yoktur,darısı başımıza

ayy hadi bakalım cnm ya,allah bir nefes te kurtarsın inşallah
haberdar et bizi,çok heycanlandım yaaa bende istiyorummm

allah yardımcın olsun inş kolayca doğurursun:)

oğluşumun teyzeleri; muaynemize gittik geldik maşallah oğlum 3020gr olmuş;
ve çatı muaynemizi de olduk buarada;kızlar hiç korkulcak bişey yok 10 saniyelik bi olay
ve doktorum normal doğum için gayet çatımın müsait olduğunu söyledi; yani çok beğendi
bende çatır çatır normal istiyorum,çok heveslendim walla doğurmak için,
buarada sancı çıkmadı tabi nst te,gayet keyfi yerinde oğluşumun anlaşılan :)))
diğer muayne günümüzü ayın 17sine verdi,inşallah 17sine kadar beklemeyizde oğlum şöyle ay ortasında gelir hayırlısıyla

sonrada herzamanki gibi birazcık dolaştık yemekti kahveydi derken geldik evimize;şimdi geçmişi bi okuyup uyusammı acaba diye düşünüyorum :))

oh oh ne güzel maşallah size uyu tabi bakj keyfineee ...
herşeyin yerinde olmasına cok sevindimm ...

kızlar sbah doğuma gidermiş gibi bütün herşeyimizi aldık yanımıza gittik. acılmamız varmı diye baktı bi gelişme yokmuş 3 cm de kalmış. nst de herşey normal cıktı. yatış yapmadı eve yolladı .. suyun vs gelirse gelirsin dedi. gelmezse carsamba gel dedi.

ama suan itibariyle nişanım geldi ne yapmalıyım sancım da yok hemen gitmek mi lazım acaba... annem diyorki hemen gitmene gerek yok sancıların sıklaşınca gidersin diyor ama ben yinede ne yapacağımı bilemedimmm

hadi gözün aydın:) bence hemen gitme hastaneye sancılarının 5dk da bir gelmesini bekle.. çünkü sancılar 5dk da bir gelmeye başladıktan sonra bile baya uzun süre sancı çekenler oluyor

hemen gitme cnm;
sancılarının sıklaşmasını bekle;zaten doğum uzun bir süreç hastane de ne kadar az sancı çekersen okadar iyi :)))
ayy hadi darısıda başımıza cnm
..

Abooo doguma giden gidene masallah masallah yavrularimiz geliyor az kaldi, kizlar bu cati muayenesi nasil oluyor? Bizimde sali gunu kontrolumuz bakalim benide muayene edeceklermi aceba.

Bebekim hemen doktora gitme nisanin gelmis yarin bi gun dogum yapican anlasilan. Butun tecrubelilerden duydugum evde dayanabildiniz kadar sancilari evde cekin 5dakkaya inene kadar cunku ne kadar cok acilmaniz oldu o kadar kesi yapmalari az olur rabbim kurtarsin butun dualarim sizinle. Panik yapma en onemli sey nefes alip verme sancilarida azaltirmis. Allahim kurtarsin rabbim cok heycanlandim adina

hemen gitme cnm;
sancılarının sıklaşmasını bekle;zaten doğum uzun bir süreç hastane de ne kadar az sancı çekersen okadar iyi :)))
ayy hadi darısıda başımıza cnm
..

hadi bakalım heyecanlı annecik inş darısı başınıza.. bnde evdeym simdi zaten nöbetçi dr var haftasonu diye

nişan geldiyse sancıların gelmesi de yakındır canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:) bizlere de dua et hayırlısıyla kurtulalım inşallah hepimiz:)

inş canım etmetzmiyim hiç hepimizi allah bir nefeste kurtarsın bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım allahımın izniyle. sizler de dualarınızı eksik etmeyin ben sizi her noktodan haberdar edicem inş..

canım var mı bir gelişme?

canım gözün aydın, maşallah
darısı hepimizin başına
hayırlı evlat olsun inşallah, sağlıkla büyütün oğluşunu

kızlar dün doktor kontrolüm vardı, herşey yolunda görünüyor. anlaşılan oğluşum rahat ve pek gelesi yok. sabırla bekleyeceğiz artık.
eski günlerimiz aklıma geldi de diyorduk karnım daha çıkmadı kimse hamile olduğumu anlamıyor. artık hamile olduğumuzu anlamayan kalmıyor kocaman oldum yahu hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…