- Konu Sahibi Pinuspinea
-
sağol tatlım boşa geçmedi korkma sen ne olursa olsun kendini böle üzme kocan da pişman olmuş belli kicanımm benim allah razı olsun senden bende hep dua edıyorum senın ıcın saglıcakla bebegını kucagına alman için...
şimdi aradı benı özür diliyo nıyetı benı ıttırmek değilmişde cart curt..sabahta mezara getırcekmiş benı...
bide istedıgım bısey varmıymış kıyafet alıcakmış bana pehh...
dedım bu ayda boşa geçti hiç bişey istemıyorum ben...
sadece huzurr vee minik bir bebek istiyrum
bende 3 gündür var özellikle sabahları ve tatlı şeylerden midem kalkıyoKızlar mide bulantınız başladı mı
ben ne bulursam onu yiyorum genelde yemek olarakkendinize liste yaptınızmı öğünler için
Allah tamamına erdirsin canımherkese merhabalar..
aranıza yeni katildım..
cok sukur bende sonunda hamileyim.
benimki 5+2 :))
bugün kesem göründü, ama kalp atışı için haftaya gelin dedi tohturum
inanmam sen arkadaşlarının payını da yiyosundur işyerinde kesin saklama bizden şaka tatlım şaka mönü güzel aralarda birde ayran iç tatlım evden çıkarken çantana elma mandalina felanda koyHatunlar ben geldim
Doktora gittik sabah kesemiz 12 mm olmuş ama bebek henüz görünmedi
normaldir dedi doktor,büyümesi iyi dedi
yolk sac vardı ama bebek yok o yüzden haftaya yine doktordayız anlicanız
inşallah cumartesi görürüz yaramazı :111:
sağol tatlım boşa geçmedi korkma sen ne olursa olsun kendini böle üzme kocan da pişman olmuş belli ki
hatasını anlaması da çok iyi bişey bunu yapmayanlar inat edenler var o daha kötü
kendini de nası affettirceni biliyo al kartını elinden tükkanları altüst et
bende 3 gündür var özellikle sabahları ve tatlı şeylerden midem kalkıyo
ben ne bulursam onu yiyorum genelde yemek olarak
sabah 1 yumurta yiyorum,belki pekmez sürüyorum tam buğday ekmeğine
günde 1 bardak süt içiyorum,1 kase yoğurt yiyorum
öğlen işyerinde köfte yiyorum yanına ya bulgur pilavı ya makarna,pirinç yemiyorum
ara öğünlerde ceviz fındık kayısı ve siyah üzüm yiyorum mutlaka
bol su içiyorum
ayva yiyorum ay yüzlü güzel huylu olsun diye
en az 3 tane mandalina
o kadar
Allah tamamına erdirsin canım
darısı pıtpıtlara inşallah maxi gözün aydın
heycan devam ediyo tık tık tık tık :18:
demek topik açtınız haa :)) ben de geleyim dedim minikkelebek diğer foruma yazmış da buranın adresini geldim hemen :))
hoş geldin şeker valla ben biliyosunda başka yere takılıyosun sandım iyi yaptın geldin :)
kızlar birşey sorucam belki bilen vardır? bende göz kuruluğu var yapay göz damlası kullanıyorum rahatsız olduğum zaman.. bugün gözlerim ağrıyınca damla damlattım sonra aklıma geldi ya bebeğe bir zararı olur mu acaba
ilacın prospektüsüne bak a gurubu b gurubu falan yazar yada gebelikte kullanımı sen onu bi oku bakalım hangi kategoride olmadı doktorunla görüş
kız bilmiyordum valla :)) hatta temmuz anneleri topiği lafı geçti nerde dedim belki ordasınızdır diye gittim oraya orda da yoksunuz ulen nerde bunlar dedim ya
ona baktım da o kağıdını bulamadım kutunun içinde atmışım demekki netten baktım biraz bazı yerde kullanmayın diyor bazı yerde de damlalar kana karışmadığı için kullanılabilir diyor içime dert oldu ya damlatmaz olaydım
kız verşu damlanın adını acemi anne seni
oculotect fluid sine 0.4 ml
anne diyince bi tuhaf oldum bak şindi
canım gebe farelerde sanırım deney yapmamışlar çünkom gebelik ve emzirme dönemine dair inceleme yapılmadığı için gerekmedikçe hatta hiç kullanmayın anlamına getirmişler kullandığın damla sanırım siteril damla korkma bişey olmaz rahat ol bende bebeğe kaç gündür sigara içiriyodumbugün ikimizde bıraktık temelli korkma ama bidahada kullanma bebek şampuanıyla yıka gözlerini hergün fenada olma alış alış taze aniş bende bebeğe alışamadım hergün kavga ediyom
ay inş bişey olmaz..kız bugün de unutup bioder sürüyordum az kalsınalışkanlık işte yaa hamile olduğum aklımdan çıkıyor bazen
ahahaha çıkmasın canım şahsen ben doktor dışında evden çıkmayı düşünmüyorum 12 haftam dolana kadar kız kardeşimide çağırdım gelsin bana destek olsun acık benim koca yok ya canım sıkılıyo sigarada içmiyom şeytan gibi görünüyom bugün yaaaa
keşke benim de öyle bir şansım olsa... haftasonları evde dinlenince o kdr huzurlu oluyorumki.. ama hafta içi çalışıyorum normalde pek yorulmazdım şimdi sanırım hamilelikten acayip yorgun ve sinirli geliyorum evebu yorgunlukla nasıl başedicem bilmiyorum sabahları da uykumu alamadan uyanıyorum...
çok uykucu bir insandım zaten şimdi tam oldu
slm canım hoş geldin biz bugün 4+2 olduk sen kaç haftalıksın
ben 15 haftalık oldumm canım ama cinsiyetimiiz öğrenemedik .....
anammmm kız yoksa saklıyomu göstermiyoya 15 haftalıkkenmi öğreniliyodu ay senin negüzel günlerin geçmiş maşallah kocaman olmuşsunuz bizda pirinç kadar olamadık arada bir sıkıntı basıyo zaman geçmiyo
ay canım aynne öle kordon bağı oradan geçiyo bacaklarda tamamn kapalı dokotrda belki kız gibi yorum yapdı artık 1 ay sonra gidecem dokotara çok doktora giitm cinsiyeti öğrenmek için bir kzım var birde oğlum olmasını çok isterdim şimdi daha gitmiyorum biraysonra belli olucak herşey....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?