Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

VALLA BENDE ANLAMADIM CNM YA SANCI GELMİYO HAFİF VAR AMA DÜZENLİ DEĞİL YATINCA GEÇİYOR...STRESE GİRDİM ARTIK NEDEN GELMİYOR DİYE

az kalmış 2 gün:) belki de bebiş zamanını bekliyodur canım.. bnm de bugün kontrol vardı eğer haftaya perşembeye kadar bebiş kendiliğinden gelmezse suni sancı ile doğumu başlatalım dedi doktor...

sende de var mı öyle bir durum?

VALLA BENDE ANLAMADIM CNM YA SANCI GELMİYO HAFİF VAR AMA DÜZENLİ DEĞİL YATINCA GEÇİYOR...STRESE GİRDİM ARTIK NEDEN GELMİYOR DİYE

ha gayret son iki günün kalmış zaten cnm;günün dolsun bakalım doktor ne diycek...bendede hiç açılma falan yok bakalım neolcak ;
bide sat'a göre benimde 15temmuzda doğum,ama doktorum ultrasonu baz aldığı için 28 i falan gözüküyo ...bakalım ne zaman doğurcaz yaaaaa

Kizlar uzun zamndir giremiyodum kayinvaldemler geldi sehir disindan temizlikti alisveristi derken anca bitti hazirliklarimiz benim sizin fikir ve tecrubelerinize ihtiyacim var boyum 1,50 ilk bebegim ve bugun itibariylede 39 haftaligim beklenen tarihimizde ayin 17 si doktor kontrollerine gidiyorum her gittigmde nstye baglaniyorum ciddiye alincak bi sancim yok diyor doktorumuz bugun yine kontrolumuz vardi gecen hafta demistiki acilman olursa yatisini yapariz bugun icin ama nst temiz cikinca acilmayla alakali hicbiseye bakmadi acilmaya nasil bakiliyor onu da anlamiyorum ultrasondanmi yoksa alttanmi? Neyse her konustugumuzda 150 boy risklidir diyor ama normal istiyosun oyuzden denicez diyor. Simdi ptesine gun verdi eger hala sancim yok ama normal istiyosam suni vercek veya epidural sezeryan yapcak sizce napmaliyim durumu veya boyu benim gibi olan varmi icinizde normal dogum isteyen? Sizce suniyi denemeli miyim? Bir de bebislerini kucagina alan tum anneleri kutluyorum allah anali babali buyutsun ins. Buarada daha detayli paylasabilirlerse dogumlarini cok mutlu olcam normal sezeryan epidural herhangi bir zorluk vs?

bende bugun aradım dr u yarın 40 hafta doluyor dedim. sabah 9 da gel akşam 6 ya kadar doğurtururm dedi. suni sancı verilecek muhtemelen canımm...

bizim bebişler çok nazlı cıktı canım ya bnmde sat a göre 5 temmuzdu ama ulturasona göre 11 temmuz yani yarın ...diyorum ki ben cok sevdi orayı gelmek istemiyor herhal...

canım boyla ilgili problem olurmu bilemiyorum ama açılma olayına alttan bakılıyor.. doğum hakkında bilgim malesefki yok...

bende bugun aradım dr u yarın 40 hafta doluyor dedim. sabah 9 da gel akşam 6 ya kadar doğurtururm dedi. suni sancı verilecek muhtemelen canımm...

ayy canım şimdi sen yarın doğuma mı gidiyorsun..
hadi hayırlısı maşallah sizem şimdiden..
benim doktorumda 26 temmuza kadar bekleyecek doğum başlamazsa sezeryan olacağım 26 sında..
nazlı bebişim dönmemiş bile daha

Hanımlar bebişlerimiz çok nazlandı,gelesi yok benimkinin de ya nstde fazlasıyla sancı çıkıyo kasılmalarım da var ama tık yok hala bekliyoruz.Hepimiz için hayırlısı inşallah sağlıkla alırız kucağımıza..
İsimleri netleştirdiniz mi merak ettim neler koymayı düşünüyosunuz fikir vermiş oluruz birbirimize.. Biz eşimle Aras Miraç düşünüyoruz nasıl sizce kulağa hoş geliyo mu?

bizim bebişler çok nazlı cıktı canım ya bnmde sat a göre 5 temmuzdu ama ulturasona göre 11 temmuz yani yarın ...diyorum ki ben cok sevdi orayı gelmek istemiyor herhal...

hadi hayırlısı bakalım canım,biraz sık dişini suni falan doğur bakalım biranönce; doğurki sıra bize gelsin :)))

bak demekki sende ultrasona göre doğuruyon,ayy ben okadar beklemek istemiyorum yaaa;buayın 15ine kadar doğurasım var

bu temmuz bebekleri çok nazlı çıktı walla,resmen sabrımızı deniyolar bizim :))
hadi gözün aydın en azından kesin belli günün,biz hala o günmü olur bugünmü gelir bekliyoruz;
beklemek çok sıkıcııı
ı

güzel isim cnm ben beğendim oğluşunun ismini; Hele miraç ismini çok sevmişimdir ben :))
birimizde sancı çıkıyor,açılma yok,birimizde açılma var sancı yok :) hepimizi toplasak biraraya anca doğururuz biz :)))

Beğenmene sevindim cnm.. Arkadaşlarım arıyo hala doğurmadın mı diyolar ayy sanki hiç doğmıcakmış gibi geliyo son günler hiç geçmiyo..

Canim benim oglusumun adi da Eymen Ege olcak nasipse

inş döner canım daha doğrusu hangisi hayırlıysa senin hakkında oyle olsunnn....
yarın doğuma gidiyorum tatlım bakalım... banyomu yaptım temizlendim cok ta heyecanlandım. dualarınızı eksik etmeyin tatlım...

Son düzenleme:

aras miraç güzel isim canım. kulağa da hoş geliyor... bizim kinin adı daa eymen olacak inş.

inş canım senin bebek gelmek ister belkii belli olmazz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…