Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Evet canim forumda kimseden pek ses yok artik :)
Ben de cepten girmesem zor olacak yazmam.

Biz 23unde 2 ay olacagiz.
Dun ilk asilarimizi yaptirdik, cok ateslendi oglusum cok uzuldum
Gece uyuyamadim hhic simdi cok sukur iyi durumda.

Kilosu bou nasil bebisinin, sutun yetiyor mu canim?

İlk 20 gün mama verdim ama sonra bıraktı, şimdi sadece emiyor.. Yetiyor çok şükür, ayrıca emzirmek çok rahat..inşallah hep böyle gider.. Onur 6 kilo 62 cm şu anda. Çok şükür iyi gidiyoruz.. Siz nasıl gidiyorsunuz, mamayı azalttın mı? Ben her mama verişimde oturup ağlıyordum. Mecbur olunca yapacak hiçbir şey yok

Oyy masallah sze :)
Canim ben de cok agladim mama veriyorum diye ilk. Simdi gunde 1 kere ya veriyorum ya vermiyorum. Bazen uykusu cok sasiyor gece. Emzir, gaz cikart, bez degistir uclusunde dolaniyoru uyuyamayinca da huysuzlaniyor. O zaman bi 90 ml falan veriyorum. Bai gunler buna gerek bile kalmiyor cok sukur. Biz de 23unde 2 ay olacagiz dunku kontrolde 5550 gr 59,2 cm ciktik cok sukur :)

Canım bir seferlik mamanın bir zararı yok hiç üzülme.. 2-3 saatte bir mama verenler var.. Mecbur kalmaya gör.. Maşallah yavrunda çok iyi kilo almış, sütün yarıyor demek ki.. İnşallah hep böyle gitsin..

üzel anneler selamlar olsun size;bebekler okadar vaktimizi alıyorlarki hiçbişi yapamaz olduk;haftada bir anca temizlik yapıyorum,kişisel bakım deseniz :)) oda neee derim :))
ama bu sıpalar herşeye değer;benim oğlumda 53 günlük oldu maşallah;aynı huzursuzluklar,gaz süt yetmeme bendede var ama bi şekilde idare etmeye çalışıyoruz;Hip marka emziren anneler için çay aldım onu içiyorum baya fayda etti kızlar aklınızda bulunsun deneyebilirsiniz,biraz pahalıya geliyo çok çabuk bitiyo ama napıcaz faydasını gördüm alıcam tekrardan :))

cnm naber özledik walla birbirimizi,ama aynı şeyleri yaşıoruz o yüzden anlıyoruz birbirimizi :))
ahh bu süt için benim yapmadığım kalmadı inan,incir hoşafı olayını bende denedim ama öyle güldür güldür süt yapmadı eh işteee
gece ye yine sütüm kalmıyo :)
bizimki biraz iştahlı hep emmek istiyo zaten,tüm güünüm emzirmekle geçiyoo
şu Hip'in çayını dene derim cnm sende ;bende baya işe yaradı :))

biz arabamızla avm turlarına başladık;ama biraz uzatınca gezmeyi,bizim oğlan hemen ayarsızlık yapıyo sonra araba eşimin elinde oğluşum benim kucağımda hoop otoparka nasıl iniyoruz bilmiyorum bide eskiden hep biz etraftaki bebeleri severdik,şimdi gözlerde bizde :) oğlum sayesinde karizmamız arttı

canım ben eldivenleri hiç takmadım;hastaneden eve geldik bi çıkardım bidahada giymedik;
öyle çok çizmedi yüzünü,kestimde iki kere :)ama keserken canımdan can gitti resmen,tırnağına bile kıyamam

ellerini tanısın yavrularımız takma sende boşver

güzel anneler uzun aradan sonra anca gelebildim... .. pinucum aynı durum bizde de bugun bile bebek bnde boş araba babasında :) bu arada oğlusumla dün akşam düğüne gittik hep aglayan bebek düğünde gık demedi ne zaman düğün bitti müzik kesildi başladı ağlamaya eve gelene kadar kusmadı :)

natucumm bizde aynıyız valla .. bende birr kez kestim tırnaklarını 1 saatte cok korktum keserken bi dahada kesmeye cesaret edemedim gecen gün annem kesmiş ama yine çizdi yüzünü bende takıyorum eldivenleri.. elleri de üşümüyor böyleliklee :) bizde gecen pazartesi veren aşısı ve karma asısı yaptırdık ateş olmadı şkr şimdi iyiyiz ...

canbebeks cim bnm sütüm yetmiyor herşeyi denedim ama yetmiyor bazen o kadar az ki sanki bi öğünlük bnde mama verirken üzülüyorum ama bebeğim aç ne yapayımm cok ağlıuyor bazen günde 5 6 kez vermek durumunda kalıyorum... ama yapacak bişey yok..
pinucum bnde hipp in cayı var ama inan bazen içmeyi unutuyorum ...

bende işler böyle günler gelip geçiyor 71 günlük olduk 5 kg 960 gr ız :)

öncelikle kilonuza maşallah cnm
cnm geceleri bende mama veriyorum,inan bi kez verdiğim halde bile bende çok vicdan azabı çekiyorum ama bebişlerimiz açmı kalsın napalım vericez mecbur ...
geçenlerde benim de kuzenimin düğünü vardı,bebişim küçüktü gidememiştim şimdi bu hafta sonu yine bi kuzenimin düğünü var,daha doğrusu kınası düğün salonunda ertesi gün nikahı, annem ben bebişe bakarım sen kınaya git eğlen bende ertesi gün nikaha giderim dedi çooookkk sevindim;
ama bebişimi 3-4 saatliğine bile nasıl bırakcam bilmiyorum,buakşam kız kardeşimle avm ye gittik bi geldim beni kapıdan görür görmez meraklı meraklı içini çeke çeke ağlamaya başladı
ahh sıpalar nasılda bağladılar bizi kendilerine
allahım bebeklerimize uzun ,sağlıklı, başarılı ,mutlu ,bol rızıklı bir hayat nasip etsin inşallah...

Evet canım ya yetmeyince mecbur vermek zorundasın.. Kaç cc veriyorsun bilmiyorum ama 1 hafta 10 gün demeden arttırmak gerekiyor. Bende oğluma ilk ay verdim.. 30cc yetmiyordu.. 90 cc ye kadar çıkmıştık.. Şimdi benim komşum 80 günlük oğluna 140 cc veriyor.. Çocuk 3-4 saat uyuyor sonra.. Vallaha ben benimkini hele gündüz bu kadar uyurken hiç görmedim:)) iyice sallanmaya alıştı..

aminn icş canımm...

git güzel güzel eğlen.. tabi kuzulardan ayrı kalırken aklın hep onda olacaktır

canım bende bazen 125 coğu zaman 140 yada 150 cc veriyorum hatta onu yediği halde bile doymadığı oluyor mmaşallah diyim :)

bende sasırdım...::)
bnmkide cok sallanmaya alıştı sallamazsan uyanıyor :) canları sağolsun..
birde bzimki hala gece ile gündüzü ayıramıyor :) hala öğlene kadar uyuyor gece 3 te yatıyor :)

Maşallah canım, yarasın kuzuna:)) biz bu bebişleri doyuramayacağız galiba:))
Uyku düzenleri oturacak canım hiç merak etme, büyüdükçe güzelleşecekler:) sallaya sallaya içim çıktı artık. Bir de benimkinin burnu akıyor iki gündür.. Gece çok tıkanıyor. Damlasını atınca rahatlıyor.. 84 günlük olduk bizde bugün.. Ya bir de oğlumun gözlerinin çapaklanması hala geçmedi. Sabah gözlerini açamıyor. Ben açıyorum pansumanla.. Denemediğim şey kalmadı

cnm öncelikle geçmiş olsun,çapaklanma sorunu benim oğlumun sol gözünde de vardı; antibiyotikli bir damla verdi doktor çok işe yaradı damlanın adı Fucithalmic;herhangibir yan etkisi yok; aklında bulunsun ...oğlum 40 günlüktü kullanmaya başladık,55 günlük olduk ve bıraktık :))

Çok sağol canım, doktora sorup kullanacağım bakalım, inşallah bize de iyi gelir.. Her sabah gözlerini ben açıyorum yavrumun.. Neyle pansuman edeceğimi şaşırdım..(

geçmiş olsun cnm dr una sorupta lullan cnmm.

bizim bebekte cok kusuyor cnm ya üstüm basım koluklar halılardan hayır kalmadı.. normalmidr bilmiyorum dr a soracağımm acaba cok yiyordda ondan mı cok kusuyorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…