Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

canım ben doktora sormadan kullanmaya başlamıştım folik asiti.. bebeğin sinir sistemine faydalıymış kullananlarda %80 daha az sinir hastalıklarının olduğu söyleniyor.. git eczaneye al bitane kullan zaten zararsız birşey:)

kızlar bu gün çok mutluyum karnımdaki şişlik biraz inmiş

kız nasılsa şişecek bigün ben de bu sabah kalktım baya aç uyandım bi de baktım göbeğimin ortasında bariz bir yuvarlak çıkıntı ama öyle ufak kii ooyyy yavrumm benim dedim yaa hiç yoktu bugün oldu bu :))) durup durup göbeğme bakıyorum

ve işte şimdi de yazıyorum ilk hamileliğim ... çok farklı bir duygu mercimek kadar belki ama aklım hep onda yarın doktorumuzla ilk tanışmamız ve birbirimizi ilk görüşümüz olacak umarım güzel şeyler duyarımmmmmmm hepinizin hamileliğini kutluyorum aynı ayda sağlıkla kucağımıza almamızı diliyorummmmm :)

kız ben onu yirim beee şişecekte daha çok uzun zamn var şişmesim

Allahım inssallahh en yakın zamanda beni de buradakilerin arasına dahil et
bat tarihim 27kasım.

yarın ilk buluşmamız heyecandan uyuyamıyorum evlenirken bu kadar heyecanlanmamıştım :) doğum yaklaştıkça kendimi düşünemiyorum

2 aydir bizde bebek istiyoruz ama insallah bu ay bebegim benimledir...bat 30 kasim..bakalimmmm kizlarrrr:)

herkese merhabalar...forumu takip etmeye başlayalı çok oldu ama hiç fırsat bulup yazamadım ama bugun aldığım haberle artık bende yazayım ve beraber karınlarımızı buyutelim istedim...bende HAMİLEYİM...sanırım 4 haftalık daha...idrar testı yaptım 2 tane 2 sınde de cıft cızgı varrrrrrrrrrrr...yarın kan testı yapacagım bakalım cok heyecanlı ve garıp bır duygu ALLAH isteyen herkese nasıp etsın...sızlerın yazdıklarına uyarak hamıle kaldım teşekkürler tum kadınlar kulubu uyelerine...

Günaydın kızlar nasılsınız
Cankız tebrik ederim yeni hamilelerimiz de hoşgeldiniz efenim göbüşleriniz hayırlı olsun
Benim başım mide bulantılarımla dertte öğüre öğüre geziyom afedersiniz
Çubuk kraker ne büyük bi icatmış meğer

yap canım çok severim çok yap allah allaaaah
inşallah canım sağlıklı olsun da bebekler biz bişeylere katlancaz yapçak bişey yok
şu 8,5 ayı sorunsuz bitirmek umuduyla yaşıyorum
Allah tamamına erdirsin canım ne güzel
folik asiti doktordan bekleme hemen almaya başla çok önemli bişey zaten ucuz da yazdırmana bile gerek yok 1,5 tl falan
hemen alıp başla bence,omurilik anormalisini önlüyo
kızlar bu gün çok mutluyum karnımdaki şişlik biraz inmiş
ne güzel benim de dünkü halimi görsen 4 aylık dersin
ah canım benim yaa lütfen kendine dikkat et istedikleri şeyi kullansınlar neyi nereye serdiklerini boşver ne yaparlarsa yapsınlar senin hiçbişeye kafnı takmaman lazım
bak ben düşük yaptıktan sonra öyle pişman oldum ki hem yaptığım işlere hem kafama taktığım şeylere
sen hamilesin tadını çıkar üzüldüğün her güne pişman olucaksın ben niye o anları zehir ettim diye
eninde sonunda gidicekler sen de azcık naz yapmayı bil kendini çek işten güçten yorulmaman lazım valla üzüldüm şimdi nolur dikkat et uzanma yorulma
uzanacaksan bi sandalye üzerine çık ne alacaksan öyle al
tuvalete gidiyorum bahanesiyle git klozet kapağını kapat otur üstüne dinlen ne diyim ben sana bulamadım bi çare
ama bebeğini düşün canım o sana emanet kayınvalidenden önce ona iyi bakman lazım
tabi hormonlar da seni böyle yapıyo ama kendimize hakim olmamız lazım tatlım

kuzuuuuuum topicin hayırlı olsun Allahım bebişlerinize sağlık sıhhat sizlerede kolay bir hamilelik nasip eylesin
sağol pericim ve peri kızı sağol güzel dileklerin için canım
ahahahaa iyi oluyo ona boşver canım naz yapma sende sakın he
minik mercimeğin hayırlı olsun canım güzel haberini bekliyoruz
Artik benide buraya alabilirsiniz :))
anammmmmm kız sen de mi sen de miiiiii
çok sevindim canım hayırlı olsun ne güzel süpriz oldu bu
Merhaba ,
Ben de katıldım aranıza.4 yaşında dünya tatlısı kızım var inşallah ikincisi de sağlıklı olur.......
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Allah kızını da bağışlasın

Gözün aydın mates gel bacım koca göbekli olalım hep beraber
Kan testini geciktirme güzel haberlerle gel şekerim muckkss

hayatımda duyduğum duyabileceğim en güzel sesi duydum,bebeğimin kalp atışlarını..
harika bir andı, kayda aldım dinleyip dinleyip duruyorum :)
hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ilk kez ağladım.
bu anı Allah herkese yaşamayı nasip etsin.
doktor benim kalp atışlarımı bana yutturacak sandım önce :)
sonra duyunca farkettim ki bizimkilerden çok farklı atıyor,aklıma geldikçe heyecanlanıyorum.

Günaydın hanımlar;

Regl gerginliğim bitti de geldim yanınıza. Eşimle kendimizi teselli ettik. Amaaannnn olsaydı doğum da çok sıcaklara denk gelecekti diye . yazın benim elim ayağım çok şişer zaten davul gibi olurdum valla. Allahıma hep hayırlısını versin diye dua etmiştim. Demek ki daha zamanı var. Bebeklerinize ve kendinize iyi bakın. Ya bi de çalışan annelere söyliyim. yie forumu karıştırırken buldum. Yeni torba yasayla doğum öncesinden kalan izinleri de doğum sonrasına aktarıla biliyormuş. Mesela iyi geçti hamilelik 37. haftaya kadar çalışmaya karar verdiniz. 37. haftada yani doğuma 3 hafta kala doğum iznine ayrıldınız. 38. haftada da bebeğiniz oldu. Kalan 2 haftayı da doğum sonrasına aktarabiliyormuşsunuz. yani 8+5+2 toplam 15 hafta ücretli izniniz oluyor. karışık oldu ama sanırım böyle. Çalışan anneler belki araştırırsınız da öğrenirsiniz ayrıntıları. Aklınızda bulunsun diye yazdım. umarım okuduklarım doğrudur. Herkese iyi haftalar diliyorum.

evet helenas okuduğun doğru,izin kaydırma konusunda. ayrıca bu aralar komisyonda olup meclise sunulacak bir yasa tasarısı var, kadın memurların doğumdan önce 8 ve doğumdan sonra 8 olmak üzere toplam 16 hafta olan analık izninin, doğumdan önce 12 ve doğumdan sonra 12 olmak üzere toplam 24 haftaya çıkarılması gündemde. komisyonda kalma süresi 45 gündü ve geçti,bu aralar meclise sunulur diye düşünüyorum.

bu linklerden takip edebilirsiniz.
Memurlar.Net (Doğum izni süresi ne zaman yasalaşacak?)
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

ayyy ne güzel yaa
gözün aydın canım darısı başımıza,ben de kaydetmek istiyorum acaba doktor itiraz eder mi etmez heralde

Günaydın canım herşeyde bi hayır vardır,hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebeğin inşallah üzülme tabi ki
Bu konuda bilgi verdiğin için de teşekkürler işime yarayacağına eminim çok karışık işler içinden nası sıyrılcam bilmiyorum
en iyisi işi bırakayım ben

canım şimdiden bukadar heycan yaparsan hareketlenince ne yapcan :) darısıda bana inşallah çok sevindim şekerim adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…