- Konu Sahibi Pinuspinea
-
merhabalarrr. ben de yeni katıldım aranıza.1 yıllık evliyim ve epeydir bebek istiyorduk sonunda oldu çok şükür.Sanırım ekim sonunda hamile kaldım daha günü belli değil 15 güne tekrar doktora gideceğim o zmaan ne kadarlık olduğunu söyleyecekmiş doktor.kalp atışını falan duyacağız yuppppiiii :) benim ilk hamileliğim olduğu için neler yapacağımı bilmiyorum tecrübeli olanlardan destek bekliyorum.doktor sadece vitamin verdi fakat bir arkadaşım folik asit de vermesi gerekiyor dedi.Bu folik asit illa şart mı gerekli mi doktorun vermesi gereken bişi mi acaba
kızlar bu gün çok mutluyum karnımdaki şişlik biraz inmiş
Merhaba hatunlaaaaar :124:
Ekim ve Kasım ayında göbüşümüzü 9 aylığına kiralayan minik kiracılarımızı burdan takip edelim:119:
Yeni hamilelere deneyimlerimizle destek olalım :126: :103:
Maksat muhabbet olsun,gelin hep beraber doğuralım işte :124:
Hamileliğinizi nasıl öğrendiniz
Eşinize nasıl müjde verdiniz :123:
Kız mı erkek mi hissediyosunuz:13:
Öğrendiğinizden beri ne yer ne içersiniz:104::131::125:
Hamilelik takibinde önemli olduğunu düşündüğünüz noktalar neler :94:
Doktorunuzun daha rahat bi hamilelik için önerileri
Aklınıza gelenleri bizimle paylaşın :118:
Hepimize sağlıklı hamilelikler,kolay doğumlar,hayırlı evlatlar diliyorum :129:
kız nasılsa şişecek bigün ben de bu sabah kalktım baya aç uyandım bi de baktım göbeğimin ortasında bariz bir yuvarlak çıkıntı ama öyle ufak kii ooyyy yavrumm benim dedim yaa hiç yoktu bugün oldu bu :))) durup durup göbeğme bakıyorum
kız ben onu yirim beee şişecekte daha çok uzun zamn var şişmesim
Artik benide buraya alabilirsiniz :))
Artik benide buraya alabilirsiniz :))
sabırsızlıkla bekliyorum şişmesini, şişsin de hissedelim artık varlıklarını yaaaaa :))))
yap canım çok severim çok yap allah allaaaahkız daha öncekilerde anlamadım bile hatta birini 8. haftasında öğrendim bu miğdem beni bozuyo 38 di şidi oldu 40 yav kız ay canım yarın yapayımkısır bizim kızlarıda topla gel yiyelim benimde canım istedi
inşallah canım sağlıklı olsun da bebekler biz bişeylere katlancaz yapçak bişey yokcanımm hoşbuldum sağol:)) bugün bi hemşireye sordum bişey olmaz dedi göz damlası için:)) hamilelik iyi gidiyor çook şükür elhamdülillaahhh :))) inşallahh sonuna kdr heepp böyle devam eder sonu da güzel olur hepimizin:)))
Allah tamamına erdirsin canım ne güzelmerhabalarrr. ben de yeni katıldım aranıza.1 yıllık evliyim ve epeydir bebek istiyorduk sonunda oldu çok şükür.Sanırım ekim sonunda hamile kaldım daha günü belli değil 15 güne tekrar doktora gideceğim o zmaan ne kadarlık olduğunu söyleyecekmiş doktor.kalp atışını falan duyacağız yuppppiiii :) benim ilk hamileliğim olduğu için neler yapacağımı bilmiyorum tecrübeli olanlardan destek bekliyorum.doktor sadece vitamin verdi fakat bir arkadaşım folik asit de vermesi gerekiyor dedi.Bu folik asit illa şart mı gerekli mi doktorun vermesi gereken bişi mi acaba
ne güzelkızlar bu gün çok mutluyum karnımdaki şişlik biraz inmiş
ah canım benim yaa lütfen kendine dikkat et istedikleri şeyi kullansınlar neyi nereye serdiklerini boşver ne yaparlarsa yapsınlar senin hiçbişeye kafnı takmaman lazımKayınvalide biliyo canım ama ne fayda..eskisinden bile daha çok yoruluyorum.benim mide bulantılarım başladı 4-5 gün evveline kadar cevizler fındıklar incirler günde bir litre süt(pastorize) daha neler nelr yerdim şimdi yiyemiyorum. öğcemeye başlıyorum hemen :120: .kabızlığım geçti benim allaha şükür sütü sıcak içiyorum birde kuru kayısı o ikisi normal tutuyor şimdilik beni.
Sağolsun kayınvalidem çayına şekerine kadar onca şey getirmiş.çok ta seviyorum kendisini (dizine yatıp uyumacasına, kadının saçlarını kendi ellerimle tararcasına). ama ne dirliğim kaldı ne düzenim. daha 3 hafta kalacaklaryahu dün tek izin günümdü .kayınvalidem benden habersiz misafir kabul etmiş. sabahın köründe kalktık o yemek ben evi sil süpür. hani herkes diyor ya aman ağır kaldırma uzanma vs. ne ağırlıklar kaldırdım ne kadar yükseklere uzandım bir bilsen.her gün onca bulaşık (hep te görümceme yıkatmak olmuyor illa ki yardım ediyorsun).zaten mutfak aldı başını gidiyor artık kendi evimde ne nerde bilmiyorum.misal ben elimi sildiğim çiçekli böcekli havlum var. görümcem onu bulaşıkları yakdığında suyu sırksın diye bulaşık taşının üstüne sermiş. küçük küçük masa örtülerim var havlu boyutunda. onları bulaşıkları kurulamak için kullanmış.şeker le tuzun kavanozunu deiştirmişler yemeğin içine tuz yerine şeker atıverdim. ki daha neler neler.1 hafta oldu geleli ama inan o kadar yoruldum ki.eşimle zaten bi yatakta uyuyacağımız vakit muhabbet edebiliyoruz.oda ben ondan önce uyuyorum o annesi ne zaman yatarsa geliyor yatıyor.(gece 1 i buluyor).hiç özel muhabbetimiz yok 1 haftadır.
ah minikciğim ah.. o kadar doluyum ki. zaten hamilelikten dolayı stresle doluyum. çok uzun yazdım. ama çok kötüyüm bir bilsen
sağol pericim ve peri kızıkuzuuuuuum topicin hayırlı olsun Allahım bebişlerinize sağlık sıhhat sizlerede kolay bir hamilelik nasip eylesin
ahahahaayafrumm ne guzel yıgenım buyuyorr bıdı bıdı ..
inşallah hem görür hemde kalp atışlarını duyarsınızz patt pattt
oda genelde inat yapar bu sefer hayretım şaştı gonlumu almya çalışınca herhalde bebiş çalışmaları yuzunden...
minik mercimeğin hayırlı olsun canım güzel haberini bekliyoruzve işte şimdi de yazıyorum ilk hamileliğim ... çok farklı bir duygu mercimek kadar belki ama aklım hep onda yarın doktorumuzla ilk tanışmamız ve birbirimizi ilk görüşümüz olacak umarım güzel şeyler duyarımmmmmmm hepinizin hamileliğini kutluyorum aynı ayda sağlıkla kucağımıza almamızı diliyorummmmm :)
anammmmmm kız sen de mi sen de miiiiiiArtik benide buraya alabilirsiniz :))
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba ,
Ben de katıldım aranıza.4 yaşında dünya tatlısı kızım var inşallah ikincisi de sağlıklı olur.......
herkese merhabalar...forumu takip etmeye başlayalı çok oldu ama hiç fırsat bulup yazamadım ama bugun aldığım haberle artık bende yazayım ve beraber karınlarımızı buyutelim istedim...bende HAMİLEYİM...sanırım 4 haftalık daha...idrar testı yaptım 2 tane 2 sınde de cıft cızgı varrrrrrrrrrrr...yarın kan testı yapacagım bakalım cok heyecanlı ve garıp bır duygu ALLAH isteyen herkese nasıp etsın...sızlerın yazdıklarına uyarak hamıle kaldım teşekkürler tum kadınlar kulubu uyelerine...
Günaydın hanımlar;
Regl gerginliğim bitti de geldim yanınıza. Eşimle kendimizi teselli ettik. Amaaannnn olsaydı doğum da çok sıcaklara denk gelecekti diye .yazın benim elim ayağım çok şişer zaten davul gibi olurdum valla. Allahıma hep hayırlısını versin diye dua etmiştim. Demek ki daha zamanı var. Bebeklerinize ve kendinize iyi bakın. Ya bi de çalışan annelere söyliyim. yie forumu karıştırırken buldum. Yeni torba yasayla doğum öncesinden kalan izinleri de doğum sonrasına aktarıla biliyormuş. Mesela iyi geçti hamilelik 37. haftaya kadar çalışmaya karar verdiniz. 37. haftada yani doğuma 3 hafta kala doğum iznine ayrıldınız. 38. haftada da bebeğiniz oldu. Kalan 2 haftayı da doğum sonrasına aktarabiliyormuşsunuz. yani 8+5+2 toplam 15 hafta ücretli izniniz oluyor. karışık oldu ama sanırım böyle. Çalışan anneler belki araştırırsınız da öğrenirsiniz ayrıntıları. Aklınızda bulunsun diye yazdım. umarım okuduklarım doğrudur. Herkese iyi haftalar diliyorum.
ayyy ne güzel yaahayatımda duyduğum duyabileceğim en güzel sesi duydum,bebeğimin kalp atışlarını..
harika bir andı, kayda aldım dinleyip dinleyip duruyorum :)
hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ilk kez ağladım.
bu anı Allah herkese yaşamayı nasip etsin.
doktor benim kalp atışlarımı bana yutturacak sandım önce :)
sonra duyunca farkettim ki bizimkilerden çok farklı atıyor,aklıma geldikçe heyecanlanıyorum.
Günaydın hanımlar;
Regl gerginliğim bitti de geldim yanınıza. Eşimle kendimizi teselli ettik. Amaaannnn olsaydı doğum da çok sıcaklara denk gelecekti diye .yazın benim elim ayağım çok şişer zaten davul gibi olurdum valla. Allahıma hep hayırlısını versin diye dua etmiştim. Demek ki daha zamanı var. Bebeklerinize ve kendinize iyi bakın. Ya bi de çalışan annelere söyliyim. yie forumu karıştırırken buldum. Yeni torba yasayla doğum öncesinden kalan izinleri de doğum sonrasına aktarıla biliyormuş. Mesela iyi geçti hamilelik 37. haftaya kadar çalışmaya karar verdiniz. 37. haftada yani doğuma 3 hafta kala doğum iznine ayrıldınız. 38. haftada da bebeğiniz oldu. Kalan 2 haftayı da doğum sonrasına aktarabiliyormuşsunuz. yani 8+5+2 toplam 15 hafta ücretli izniniz oluyor. karışık oldu ama sanırım böyle. Çalışan anneler belki araştırırsınız da öğrenirsiniz ayrıntıları. Aklınızda bulunsun diye yazdım. umarım okuduklarım doğrudur. Herkese iyi haftalar diliyorum.
hayatımda duyduğum duyabileceğim en güzel sesi duydum,bebeğimin kalp atışlarını..
harika bir andı, kayda aldım dinleyip dinleyip duruyorum :)
hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ilk kez ağladım.
bu anı Allah herkese yaşamayı nasip etsin.
doktor benim kalp atışlarımı bana yutturacak sandım önce :)
sonra duyunca farkettim ki bizimkilerden çok farklı atıyor,aklıma geldikçe heyecanlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?