- Konu Sahibi Pinuspinea
-
işyerinde de bikaç mandalina yiyorum onu sağolsun meyve sevmeyen bi yöneticim var ondan alıyoruminanmam sen arkadaşlarının payını da yiyosundur işyerinde kesin saklama bizden şaka tatlım şaka mönü güzel aralarda birde ayran iç tatlım evden çıkarken çantana elma mandalina felanda koybende biraz kısıcam yediklerimi 55 kiloyla başladım 57 olmuşum 2 kl çok fazla 1 ayda acaba şişlik felan var karnımda ondanmı öyle çıktım bilemedim sen baktınmı kilona bugün
ah canım hoşgeldin ben de diyom bu kız büyük topiğe mi gitti nerde kolundan çekip getircektimdemek topik açtınız haa :)) ben de geleyim dedim minikkelebek diğer foruma yazmış da buranın adresini geldim hemen :))
ben hiç bilmeyom şekerim ya bi doktora sormakta fayda varkızlar birşey sorucam belki bilen vardır? bende göz kuruluğu var yapay göz damlası kullanıyorum rahatsız olduğum zaman.. bugün gözlerim ağrıyınca damla damlattım sonra aklıma geldi ya bebeğe bir zararı olur mu acaba
ahahahaaakız bilmiyordum valla :)) hatta temmuz anneleri topiği lafı geçti nerde dedim belki ordasınızdır diye gittim oraya orda da yoksunuz ulen nerde bunlar dedim ya
ne kavga ediyon bacak kadar embiriyoyla beecanım gebe farelerde sanırım deney yapmamışlar çünkom gebelik ve emzirme dönemine dair inceleme yapılmadığı için gerekmedikçe hatta hiç kullanmayın anlamına getirmişler kullandığın damla sanırım siteril damla korkma bişey olmaz rahat ol bende bebeğe kaç gündür sigara içiriyodumbugün ikimizde bıraktık temelli korkma ama bidahada kullanma bebek şampuanıyla yıka gözlerini hergün fenada olma alış alış taze aniş bende bebeğe alışamadım hergün kavga ediyom
Allah tamamına erdirsin inşallahben 15 haftalık oldumm canım ama cinsiyetimiiz öğrenemedik .....
masallah burda herkes hamileeee nasilsiniz kizlar ins bizde hamile kalirizzz yaa bize yaridm edin nasil hamile kaldinizzzz fikirlerinize ihtiyacimiz var
işyerinde de bikaç mandalina yiyorum onu sağolsun meyve sevmeyen bi yöneticim var ondan alıyorum
ben de geçen cts doktorda 53,4 çıkmıştım ama hafta içi evde 54,4 çıktım ama sanırım o yediklerimdendi
bu hafta tartmadı sanırım ayda bi tartıcak tabi bidahakine tartıda o rakam olur mu acaba böle giderse wuuuu
aslında 3 gündür iştahım kaçtı göbeğim bile indi yani
sadece gaz var
gene bomba gibiyim gece adamı duvara yapıştırıcam
ah canım hoşgeldin ben de diyom bu kız büyük topiğe mi gitti nerde kolundan çekip getircektim
ben hiç bilmeyom şekerim ya bi doktora sormakta fayda var
istersen bora beye bi sor şekerim mümkün oldukça hızlı cevap veriyo
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/358308-gebelikle-ilgili-sorular-209.html
ahahahaaafellik fellik bizi aramış yavrum yaa sorsaydın sölerdik bebişim
neyse bulduk birbirimizi
ee sen napıyon nası gidiyo hamilelik?
ne kavga ediyon bacak kadar embiriyoyla bee
büyüsün sölicem seni bi güzel evire çevire mıncırsın
Allah tamamına erdirsin inşallah
bebişin pek bi utangaçmış demek canım edepli bebeğin hali başka oluyo
Kız asican cadısı yoksa hamile misinkızzzzz bayılacam gülmekten seni çatlak kıvırcık seni ya kızım delimisin farzet adam susadı gece grip burnu kokuda almıyo tam anhtara elini uzatıp ışığı yakmasıyla havaya uçuruyomuşsun ne duvarı tavsiye ediyorum yatanın üstüne aspratör taktır gece açarsınsenin o ebriyo dediğin o kısırlık bulgur tanesi varya beni öldürecek karnım patlıycak miğdem ağzıma kadar şişti bune ya ya valla ben ilk defa böyle oluyorum bu işte bi iş var ama karnımı içime bile çekemiyom bugün hiç ekmek yemedim
1 senelik evli olacammm 9 aydir denioyrz olmuyor bugun tahlil sonuclarimi aldimmm karmakarisigimm kizlar yaa
Kız asican cadısı yoksa hamile misinbu işte bi iş var dio hala ya daha ne olsun
bu arada kısır olaydı iyiydi hmmm:111:
canım ne tahlili yaptırdın?sonuç ne çıktı peki?
ah canım hoşgeldin ben de diyom bu kız büyük topiğe mi gitti nerde kolundan çekip getircektim
ben hiç bilmeyom şekerim ya bi doktora sormakta fayda var
istersen bora beye bi sor şekerim mümkün oldukça hızlı cevap veriyo
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/358308-gebelikle-ilgili-sorular-209.html
ahahahaaafellik fellik bizi aramış yavrum yaa sorsaydın sölerdik bebişim
neyse bulduk birbirimizi
ee sen napıyon nası gidiyo hamilelik?
kızlar ben takvimi kaldırdım ya eşim bu ne böyle bütün sanal aleme ilan etmişin güya söylememe kararı aldık dedionla bu bir mi dedim, niye onlar insan değil mi diyor
yanlış anlamayın yani ondan kaldırdım artık kendim açar takip ederim
bi de bugün öğrendim paylaşıyım dedim, salam sosis sucuk etli çiğköfte hamile bayanların yemesi yasakmış.. bunlarda çiğ et olduğu için bebeğin beyin gelişmini olumsuz etkiliyormuş.. ben bilmiyordum yaa ilk zamanlarda sucuk felan yemiştim :18: ama pişirip yenince niye zararı olsun ki anlıyamadım...
yaaaa demek sucuk zararlı benim de ilk haftalarım ve ben sucuk yiyorum fakat bu gün tiksindim biraz bunu da duyduğum iyi oldu yemem artık.İnşallah bir zararı olmamıştır.
piliştikçim hoşgeldin güzel haberlerle geldin.kayınvalide biliyomu hamile olduğunu canım?
biz daha sölemedik valla.çok yormayasın kendini sakııııın sakın bak çok dikkat et tamam mı?
bende de kabızlık olmuştu önceki hamileliğimde aslında kabızlıktan ziyade zor çıkma diyebiliriz
hatta doktora söledim ben zor çıkıyom die,hamilelikten olur dedi.kaç günde bi yapıyon dedi
hergün yapıyom dedimeşim güldü doktora bakıp baktım adam da dalga geççek ben de hergün yappıyom ama zor yapıyom dedim
benim canım da patates istiyo sürekli bi de sosisli istedi ama sosis yasak yemiyorum
kalp atışını duydunuz mu tatlım?Biz bu cumartesi de gitçez doktora 6 haftamız bitiyo acaba duyarmıyım diye içimden geçiyo hadi hayırlısı :18:
Merhaba hatunlaaaaar :124:
Ekim ve Kasım ayında göbüşümüzü 9 aylığına kiralayan minik kiracılarımızı burdan takip edelim:119:
Yeni hamilelere deneyimlerimizle destek olalım :126: :103:
Maksat muhabbet olsun,gelin hep beraber doğuralım işte :124:
Hamileliğinizi nasıl öğrendiniz
Eşinize nasıl müjde verdiniz :123:
Kız mı erkek mi hissediyosunuz:13:
Öğrendiğinizden beri ne yer ne içersiniz:104::131::125:
Hamilelik takibinde önemli olduğunu düşündüğünüz noktalar neler :94:
Doktorunuzun daha rahat bi hamilelik için önerileri
Aklınıza gelenleri bizimle paylaşın :118:
Hepimize sağlıklı hamilelikler,kolay doğumlar,hayırlı evlatlar diliyorum :129:
Hatunlar ben geldim
Doktora gittik sabah kesemiz 12 mm olmuş ama bebek henüz görünmedi
normaldir dedi doktor,büyümesi iyi dedi
yolk sac vardı ama bebek yok o yüzden haftaya yine doktordayız anlicanız
inşallah cumartesi görürüz yaramazı :111:
sağol tatlım boşa geçmedi korkma sen ne olursa olsun kendini böle üzme kocan da pişman olmuş belli ki
hatasını anlaması da çok iyi bişey bunu yapmayanlar inat edenler var o daha kötü
kendini de nası affettirceni biliyo al kartını elinden tükkanları altüst et
bizde kız istiyoruz ama erkek olcak diyo benim eşim artık bakıcaz cinsiyetine bakıcanız zaman çikolata felan ye o tadını alınca kıpırdamaya başlar ozaman görürsünüz :) ayyyyyyyyyyy yerim ben bunları yasaklıyolar bide allahım ablamın kızıda öyle yapmıştı
yedim çikolata okadar hareketliki ama banamısın dmeedi açmadı baxakalrı benim bi kzım var ama ikinciyide erkek istedim sağlıkla doğar inşalah kalbimdeki kabul olur inşalah....
inşallah şekerim sağlıklı olsunda :) bende 10. haftada test yapmayı düşünüyorumcinsiyetini öğrenmek için öyle bir test varmış biraz pahalı ama yapcam :)
evet varmış bende okudum netde nekadar doğruuk payıki onuda bilmek lazım 80 tl olması laızm bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?