- Konu Sahibi Pinuspinea
-
ayyy ne güzel yaa
gözün aydın canım darısı başımıza,ben de kaydetmek istiyorum acaba doktor itiraz eder mi etmez heralde
inşallah darısı başınıza miniiikkelebek.
sadece kap atışını kaydettik,bir şey demedi doktor,sizinki de bir şey demez bence.
ama izin vermeseydi de gizli kaydedebilirdim :)
ayyy ne güzel yaa
gözün aydın canım darısı başımıza,ben de kaydetmek istiyorum acaba doktor itiraz eder mi etmez heralde
Günaydın canım herşeyde bi hayır vardır,hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebeğin inşallah üzülme tabi ki
Bu konuda bilgi verdiğin için de teşekkürler işime yarayacağına eminim çok karışık işler içinden nası sıyrılcam bilmiyorum
en iyisi işi bırakayım ben
canım şimdiden bukadar heycan yaparsan hareketlenince ne yapcan :) darısıda bana inşallah çok sevindim şekerim adına
asiselcan tahmin bile edemiyorum inan hareketlendiğini :)
her doktora gittiğimde hem heyecanlanıyorum hem de korkuyorum olumsuz bir haber alırsam diye.
hayırla doğuralım inşallah ya,zor bir süreç cidden beklemek :)
Eşimi çatalın kenarına saklayayım yada sedyenin altına ordan kayıt yapsıninşallah darısı başınıza miniiikkelebek.
sadece kap atışını kaydettik,bir şey demedi doktor,sizinki de bir şey demez bence.
ama izin vermeseydi de gizli kaydedebilirdim :)
Canım tebrik ederim sahalara dönmüşsün tekrar :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah çok dikkat et kendine
çok sağol canımtekrar buralardayım gördüğün gibi yeniden yola çıktık inşallah bu defa varacağımız yeri buluruz bu defa daha dikkatliyim artık hayırlısı allahtan sen nasılsın yeğenimiz kız mı erkek miiiii
bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunz acaba ben 6+3 günlük hamileyim.cuma günü doktora gideceğim ya duyamazsak diye çok korkuyorum..
Amin canım oowwww şehzademiz geliyo heCanım çok sagol allah sağlık vrsin sana da gerçekten bu sefer çok dikkat et.
Bu arada kısmetse oğlum olcak canım
2 düşük yaptıktan sonra 1 sene sonunda tekrar hamileğim Allahım sen yardım et bebeğime bir şey olmasın..
bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunz acaba ben 6+3 günlük hamileyim.cuma günü doktora gideceğim ya duyamazsak diye çok korkuyorum..
aaaa tam ben de 6+3 günlük hamileyim ve ben de c.tesi gidicem doktora çok heyecenlıyım inş. Kalp atışlarını duyarızz.allah kucağımıza bebeklerimizi sağ sağlim vermeyi nasip etsinnnn.inş. Bişey olmayacak bebeklerimize.....
2 düşük yaptıktan sonra 1 sene sonunda tekrar hamileğim Allahım sen yardım et bebeğime bir şey olmasın..
kızlar folikasit olarak hangi vitamini kullanıyorsunuz ismi ni yazarmısınız sanırım birkaçtane varmış ama eniyisi hangisi bilemedim
canım benim de 3 taneden sonra oldu ama hala azimliyim aklına kötü bişey getirmemeye çalış bence bende korkuyorum ama yacak bişey yok dua ediyorum sağdece şu 12 haftam çabuk geçsin diye
Benim umutlarım Aralıka kaldı. Hepiniz ne kadar mutlusunuz maşallah. Darısı başıma. Gizli ağlamaktan, aslında henüz istemiyorum deyip insanlara için için deli gibi bebek istemekten yoruluyorum...
Günaydın kızlar nasılsınız
Cankız tebrik ederim yeni hamilelerimiz de hoşgeldiniz efenim göbüşleriniz hayırlı olsun
Benim başım mide bulantılarımla dertte öğüre öğüre geziyom afedersiniz
Çubuk kraker ne büyük bi icatmış meğer
anammmmmm kız sen de mi sen de miiiiii
çok sevindim canım hayırlı olsunne güzel süpriz oldu bu
kızlar folikasit olarak hangi vitamini kullanıyorsunuz ismi ni yazarmısınız sanırım birkaçtane varmış ama eniyisi hangisi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?