Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Canım tebrik ederim sahalara dönmüşsün tekrar :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah çok dikkat et kendine

Son düzenleme:
canım şimdiden bukadar heycan yaparsan hareketlenince ne yapcan :) darısıda bana inşallah çok sevindim şekerim adına

asiselcan tahmin bile edemiyorum inan hareketlendiğini :)
her doktora gittiğimde hem heyecanlanıyorum hem de korkuyorum olumsuz bir haber alırsam diye.
hayırla doğuralım inşallah ya,zor bir süreç cidden beklemek :)

asiselcan tahmin bile edemiyorum inan hareketlendiğini :)
her doktora gittiğimde hem heyecanlanıyorum hem de korkuyorum olumsuz bir haber alırsam diye.
hayırla doğuralım inşallah ya,zor bir süreç cidden beklemek :)

haklısın aslında bu korku niye oluyo bilmiyorum ama bende bağzen oluyo ya şöyle olursa ya böyle olursa daha doktora gidemedim içim içimi yiyo resmen kötü bişey duycam diye

inşallah darısı başınıza miniiikkelebek.
sadece kap atışını kaydettik,bir şey demedi doktor,sizinki de bir şey demez bence.
ama izin vermeseydi de gizli kaydedebilirdim :)
Eşimi çatalın kenarına saklayayım yada sedyenin altına ordan kayıt yapsın
şansımı deneyeyim çok heycan yaptım cumartesiye kadar nası beklicem bilmiyorum
Canım tebrik ederim sahalara dönmüşsün tekrar :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah çok dikkat et kendine

çok sağol canım tekrar buralardayım gördüğün gibi yeniden yola çıktık inşallah bu defa varacağımız yeri buluruz
bu defa daha dikkatliyim artık hayırlısı allahtan
sen nasılsın yeğenimiz kız mı erkek miiiii

Canım çok sagol allah sağlık vrsin sana da gerçekten bu sefer çok dikkat et.
Bu arada kısmetse oğlum olcak canım

Son düzenleme:
2 düşük yaptıktan sonra 1 sene sonunda tekrar hamileğim Allahım sen yardım et bebeğime bir şey olmasın..

bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunz acaba ben 6+3 günlük hamileyim.cuma günü doktora gideceğim ya duyamazsak diye çok korkuyorum..

bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunz acaba ben 6+3 günlük hamileyim.cuma günü doktora gideceğim ya duyamazsak diye çok korkuyorum..

aaaa tam ben de 6+3 günlük hamileyim ve ben de c.tesi gidicem doktora çok heyecenlıyım inş. Kalp atışlarını duyarızz.allah kucağımıza bebeklerimizi sağ sağlim vermeyi nasip etsinnnn.inş. Bişey olmayacak bebeklerimize.....

Canım çok sagol allah sağlık vrsin sana da gerçekten bu sefer çok dikkat et.
Bu arada kısmetse oğlum olcak canım
Amin canım oowwww şehzademiz geliyo he
Hayırlı uğurlu bi evlat olur size inşallah
2 düşük yaptıktan sonra 1 sene sonunda tekrar hamileğim Allahım sen yardım et bebeğime bir şey olmasın..

çok geçmiş olsun canım ben de 1 düşük yaptım bu 2. hamileliğim
İnşallah kötü bişey olmayacak iyi düşün iyi olsun
Ben geçen hamileliğimde 6+3 te duydum kalp atışını
Bizde bu hafta sonu duymaya gidicez,7+0 oluyoruz o gün
inşallah duyarız pıtpıtları

Benim umutlarım Aralıka kaldı. Hepiniz ne kadar mutlusunuz maşallah. Darısı başıma. Gizli ağlamaktan, aslında henüz istemiyorum deyip insanlara için için deli gibi bebek istemekten yoruluyorum...

aaaa ne güzel canım desene aynı anda doğuracaz inşallah..bu arada ben dayanamadım doktordan çarşamba günü için randevü aldım..inş hepimiz bebişlerimizin kalp atışlarını duyarız sağ sağlım sağlıklıca kucağımıza alırız.bu arada senin son adet tarii kaçtı..

kızlar folikasit olarak hangi vitamini kullanıyorsunuz ismi ni yazarmısınız sanırım birkaçtane varmış ama eniyisi hangisi bilemedim

MİNİKKELEBEK
Çok saol canım inş hepimiz sağlıklı bir şekilde meleklerimizi kucaklarımıza alırız.Bu arada daynamadım ve çarşamba günü doktoraa gidiyorum.inş bebişin kalp atışlarını duyarız.ben sizler için dua edicem sizlerde benim için dua ederseniz çok mutlu olurum.

canım benim de 3 taneden sonra oldu ama hala azimliyim aklına kötü bişey getirmemeye çalış bence bende korkuyorum ama yacak bişey yok dua ediyorum sağdece şu 12 haftam çabuk geçsin diye

canım benim de 3 taneden sonra oldu ama hala azimliyim aklına kötü bişey getirmemeye çalış bence bende korkuyorum ama yacak bişey yok dua ediyorum sağdece şu 12 haftam çabuk geçsin diye

canım çok geçmiş olsun..inş bu sefer beebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder rabbim..senin neden düşük yaptığın araştırılmışmıydı canım..ben araştırma yaptırmadım pişmanım bunun için.neden düşük olduğu bilinmediği için belki kan pıhtılaşmasından olabalir diye doktor clexan verdi hergün iğne vuruyorum.bu arada ben folik asit olarak folbiol 5 mg kullanıyorum..

Benim umutlarım Aralıka kaldı. Hepiniz ne kadar mutlusunuz maşallah. Darısı başıma. Gizli ağlamaktan, aslında henüz istemiyorum deyip insanlara için için deli gibi bebek istemekten yoruluyorum...

canım inş en kısa zamanda rabbim sana da nasip eder ben tam 1 yıl 1 ay sonra hamile kaldım..sabret canım

Saol cok tsk ederim minik kelebekk, evet benim icin bayagi buyuk bi supriz oldu, inanirmisin bugun sabaha kadar uyuyamadim, doktora ne zaman gitmem gerek ?

kızlar folikasit olarak hangi vitamini kullanıyorsunuz ismi ni yazarmısınız sanırım birkaçtane varmış ama eniyisi hangisi bilemedim

Canim ben gecen hafta folic asit plus aldim, birde eczaneden alirken dikkat edin folik asit 5mg yaziyorsa onu kesinlikle almayin, almaniz gereken folic asit 0,4 mgdir !!

Gecen gun eczanede folik asit istiyorum dedim 3 cesit gosterdi, o dedigim 5mg lik olanida gosterdi onu istiyorum desem verecekti. Allahtan ilaclar hakkinda bilgiliyimde yanilip onu almamisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…