- Konu Sahibi Pinuspinea
-
anneboyutu .com da form dolduruyosun 6 lira kargo ücreti veriyon sadece hediye gönderiyolarKizlarr ne kitabi okuyorsunuz.linki falan varmi
anneboyutu .com da form dolduruyosun 6 lira kargo ücreti veriyon sadece hediye gönderiyolar
Kizlarr ne kitabi okuyorsunuz.linki falan varmi
kız allah iyiliğini verssin he ben yazdım dağıtıyom herkese koskoca sabiha paktuna yazmış şekerim bana ne hacetSengelen kız sen mi yazdın yoksa o kitabı
kız allah iyiliğini verssin he ben yazdım dağıtıyom herkese koskoca sabiha paktuna yazmış şekerim bana ne hacet
hehehe sende burda doğurcan ha tamam 30 kasımı sabırsızlıkla bekliycem seninki küçük olacak benimki büyük hehehe
niye tehlikeli olsun anlamadımdoktorun erkek miydi
Evet canım geçen hamileliğimde bu sıralar kanamalar başlamıştı bile
İyi düşünüyorum ama gece yatınca işler değişiyo
Hayırlısı olsun ne yapabilirim ki zaten :124:
ihhiihhiihiii
neyse sen doğur da sen de yaz en çok neyi merak ediyorum çocuk şimdi gece uyumuyo ya e adam da sabah işe gidicek şimdi benim de uykum olursa çocuğa kim bakacak
nasıl bir kist ona bağlı canım benimkisi çok zararsızmış ilaç bile vermedi bende soğan suyu içtim öyle geçti şimdi çok şükür bebeğim geliyo :) enkısa zamanda seninde gelsin inşallah
canım sen soğan suyunu ne kadar kullandın bendede küçük kist var doktor seni hamile olarak bekliyorum buraya dedi bende soğan suyuna başladım bu gün üçüncü günüm?..
yafrumm biliyorumm boşver unut geçen hamılelıgı buna bak..
ctesı kalp atısını duycn dım tıs dım tıso anı hayal et
ben bakcammm tabikiii başkaa kim bakacaktıı
kızımm asiselcanla sen benı koparıyosunuz yaa sızın yanınızda ınsanın moralının bozuk olması çok zor
evet canım cumartesi mutlaka duymamız lazım 7+0 olacaz çünkü :18: dıptıs dıptıs yapçaz inşallah
kız çocuğa baksan ne iyi olur zaten kara kara düşünüyorum ne yaparım diye ama sen anca seninkine bakacan allahın izniyle
lotodan para çıkarsa da totomu kırar evde oturur kendim bakarım aaah ah
kelin ilacı olsa kendi başına sürer ya ben de öyleyim içim geçmiş benim
benim yanıma gelsen senin de psikolojin bozulur aslında kuzum yaa
10 gün canımın içi dedoktor sana niye öyle bişey dedi aşılama felan mı yaptırdın eğer öyle bişey yaptırdıysan içme
hayır canım aşılama felan yapmadık ben doktora göründüm doktor dediki çalışmayan yumurtanın üzerinde ufacık bir kistimiz var ama diğer yumurtalarının durumu çok iyi dedi şimdi buraya kadar hiç bi sorun yok daha sonra 18, günümde tekrar adet oldum ve yedinci günümde soğan suyuna başladım ondan sordum canım:)
tamam canım anladım aman yanlış bişey yapmada istersen hergün aç karnına kuru incir ye 1 tane yumurtlama gününe kadar
çok çok sağol melekselcan ilgilendiğiniz için hiçte asi değilsiniz:))
canım nidemek lafı bile olmaz yazmakla parmağım kırılmazkız eskıden asiydim evlenince boynuzumuda inadımıda kırdılar ne asilik kaldı ne bişey canım benim kadınlar zağten bir melek hangi birimizden bahsedeyim makyajlıyken gülün içi makyajsızken uyuz keçi gibiyiz niye öyleyiz bilmiyorum ama kadın olarak hepimiz meleğiz ama unutmayalım şeytanda bir melek tir
şekerim olur inşallah bencede unut takılma tarihlere boş ver sen gel burda kaynatalım fok fokkız ben ne bileyim korktum deyince hani o zımbırtıyla düşük felan olmaz da ondan yanı ben gayet rahat bir şekilde parmağımla baktım yani gerçek ten hamilemiyim diye bana henüz bişi olmadı hehehehe
evet canım cumartesi mutlaka duymamız lazım 7+0 olacaz çünkü :18: dıptıs dıptıs yapçaz inşallah
kız çocuğa baksan ne iyi olur zaten kara kara düşünüyorum ne yaparım diye ama sen anca seninkine bakacan allahın izniyle
lotodan para çıkarsa da totomu kırar evde oturur kendim bakarım aaah ah
kelin ilacı olsa kendi başına sürer ya ben de öyleyim içim geçmiş benim
benim yanıma gelsen senin de psikolojin bozulur aslında kuzum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?