Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

kız allah iyiliğini verssin he ben yazdım dağıtıyom herkese koskoca sabiha paktuna yazmış şekerim bana ne hacet

ihhiihhiihiii
neyse sen doğur da sen de yaz en çok neyi merak ediyorum çocuk şimdi gece uyumuyo ya e adam da sabah işe gidicek şimdi benim de uykum olursa çocuğa kim bakacak

hehehe sende burda doğurcan ha tamam 30 kasımı sabırsızlıkla bekliycem seninki küçük olacak benimki büyük hehehe

inşallahh kuzu 1.5 senedır beklemedeyım hala gelen gıden yok...
bu ay beklemıycem adet tarıhımı unutmak ıstıyorum belkı oyle tutar
hee senınkı abısı olcak benımkının

niye tehlikeli olsun anlamadım doktorun erkek miydi

hahahaha koptumm yerlerdeyimm yaaa cadııı alemsinnn seeennn

Evet canım geçen hamileliğimde bu sıralar kanamalar başlamıştı bile
İyi düşünüyorum ama gece yatınca işler değişiyo
Hayırlısı olsun ne yapabilirim ki zaten :124:

yafrumm biliyorumm boşver unut geçen hamılelıgı buna bak..
ctesı kalp atısını duycn dım tıs dım tıs o anı hayal et

ihhiihhiihiii
neyse sen doğur da sen de yaz en çok neyi merak ediyorum çocuk şimdi gece uyumuyo ya e adam da sabah işe gidicek şimdi benim de uykum olursa çocuğa kim bakacak

ben bakcammm tabikiii başkaa kim bakacaktıı
kızımm asiselcanla sen benı koparıyosunuz yaa sızın yanınızda ınsanın moralının bozuk olması çok zor

nasıl bir kist ona bağlı canım benimkisi çok zararsızmış ilaç bile vermedi bende soğan suyu içtim öyle geçti şimdi çok şükür bebeğim geliyo :) enkısa zamanda seninde gelsin inşallah

canım sen soğan suyunu ne kadar kullandın bendede küçük kist var doktor seni hamile olarak bekliyorum buraya dedi bende soğan suyuna başladım bu gün üçüncü günüm?..

kızlar ben adetim 1 gün gecikti test yaptım evde çok silik çıktı gecede adet oldum üstüne görme mi bu yoksa testmi yanlıştı?*

şekerim olur inşallah bencede unut takılma tarihlere boş ver sen gel burda kaynatalım fok fok kız ben ne bileyim korktum deyince hani o zımbırtıyla düşük felan olmaz da ondan yanı ben gayet rahat bir şekilde parmağımla baktım yani gerçek ten hamilemiyim diye bana henüz bişi olmadı hehehehe

canım sen soğan suyunu ne kadar kullandın bendede küçük kist var doktor seni hamile olarak bekliyorum buraya dedi bende soğan suyuna başladım bu gün üçüncü günüm?..

10 gün canımın içi de doktor sana niye öyle bişey dedi aşılama felan mı yaptırdın eğer öyle bişey yaptırdıysan içme

evet canım cumartesi mutlaka duymamız lazım 7+0 olacaz çünkü :18: dıptıs dıptıs yapçaz inşallah
kız çocuğa baksan ne iyi olur zaten kara kara düşünüyorum ne yaparım diye ama sen anca seninkine bakacan allahın izniyle
lotodan para çıkarsa da totomu kırar evde oturur kendim bakarım aaah ah

kelin ilacı olsa kendi başına sürer ya ben de öyleyim içim geçmiş benim
benim yanıma gelsen senin de psikolojin bozulur aslında kuzum yaa

kız senin bu yumurcak baterimi çalıyo yoksa dıptıs dıptıs :124: oynayasım geldi bak şimdi öyle bi ritimde kim oynamazki sende oyna duyuncada bebişin zoruna gitmesin annem solo performansımı beğenmedi der ahahahahahah

10 gün canımın içi de doktor sana niye öyle bişey dedi aşılama felan mı yaptırdın eğer öyle bişey yaptırdıysan içme

hayır canım aşılama felan yapmadık ben doktora göründüm doktor dediki çalışmayan yumurtanın üzerinde ufacık bir kistimiz var ama diğer yumurtalarının durumu çok iyi dedi şimdi buraya kadar hiç bi sorun yok daha sonra 18, günümde tekrar adet oldum ve yedinci günümde soğan suyuna başladım ondan sordum canım:)

tamam canım anladım aman yanlış bişey yapmada istersen hergün aç karnına kuru incir ye 1 tane yumurtlama gününe kadar

çok çok sağol melekselcan ilgilendiğiniz için hiçte asi değilsiniz:))

canım nidemek lafı bile olmaz yazmakla parmağım kırılmaz kız eskıden asiydim evlenince boynuzumuda inadımıda kırdılar ne asilik kaldı ne bişey canım benim kadınlar zağten bir melek hangi birimizden bahsedeyim makyajlıyken gülün içi makyajsızken uyuz keçi gibiyiz niye öyleyiz bilmiyorum ama kadın olarak hepimiz meleğiz ama unutmayalım şeytanda bir melek tir

kesinlikle haklısın bende evlenmeden önce şımarık kendini beğenen biriydim ama şimdi tam tersi çok tuhaf bişey şu evlilik bende bebiş istiyorum ya lütfen dua edin ve nasıl hamile kaldınız çok özel olmazsa hangi pozisyonları önerirsiniz ve kaç günde bir ilişki siz hamilesiniz ya ondan bu merakım....

geliyorum kuzum ama yakında psıkopata bağlayıp gelmeyebılırımm ruh halim her an değişebilirr depresyona girebilirimm
heheheh normaldir cnm korkması benım kadın dogumcumda ılk 3 ay alttan bakıyormuş daha iyiymiş..ben alışkınım her gıdışte acıyorum kızz nasıl parmagınla baktın nezaman bellı oluyo bendemı parmaklasam kendimii

yokk bee cnm ben anca senın onun bunun cocugunu severım yakında kara taş alıp onu bagrıma basıcamm tövbe yarabbim allahımın gucune gıtmesın
hehehe benımde psikolojım pek ıyı sayılmaz acaba psıkologamı gıtsem belki bebek düşüncesini unnutturur banada bende bu stresten kurtulmuş olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…