- Konu Sahibi Pinuspinea
-
cumartesi kanamam oldu cok korktum yataktan disari cikmadim hastanede bir sey söylemedi pazartesi bugun kontrole gidince kalp atislarinida duydum beebisin bir hafta gec dölenmis 5hafta bir gunluk yani 6 hafta bir gunluk olucakti dr cok iyi konustuk moralim cok iyi oldu bol bol uzan dinlen agir kaldirma dedi
artık stres yok canım kocanı bile takmayacan yeri gelince :111:
işimiz bitti kocalarla yihuuuu :124:
Günaydın hatunlar
Ne durumdasınız bugün?
Ben yine rüyamda kanamam olduğunu gördüm artık 2 günde bi görüyorum rüyamda deliricem artık yaa
günaydın canım kabuslarla başım belada onun dışında şükürler olsuncnm yazını görünce yazmlak istedimm.. valla çok güldüm ..isimiz bitit kocalarla.. valla öle olmus sizin ki.. smdi siz üste çıkarsınız her konuda
ins bizde yaşarız o günü ..Allahım bu ay gönder meleğimi
bu arada günadınlarr, nasılsınız
ah kendime bi hakim olabilsem ama her wc de ayrı bi panik oluyorum canım ya cumartesi gelsin en azından şu an ne durumdayız onu bileyim yaniKelebekimm kotuu Birdseye dusunmekk Yok
Nasipse hafta Sonu gidip bebeklrirmizi gorucezz pit pit Larini duyucazz Allah'in izniyle.
bende de aynı durum mevcut sürekli rüyamda kabuslar görüyorum.kanamam oluyo falan..of off ne kadar kafaya takmamaya çalışsamda bilinçaltıma işlemiş heralde..napacağız biz böyle bakalım..
kızlar ben iki tane düşük yaptığım halde doktor bana çalışabilirsin dedi..şuan çaışıyorum ama işim yorucu olmadığı için sürekli oturuyorum problem yok..hayır tamam bu neyse de eşinle ilişkiye girebilirsin dedi.şaştım kaldım..tabiki ben doktoru dinlemiyorum ilişki yok ama şaşırdım yani..sizin dokorlarınız ne dedi merak ettim yasakla dı mı..
günaydın canım kabuslarla başım belada onun dışında şükürler olsun
Sen nasılsın inşallah yakında seni de bebeğinle görürüz buralarda
bir doktor arkadaşım var, ilişkiye elbette girebilirsin ama kanamaya sebep olabilir demişti. ilk gittiğimde doktor ilişkiye girebilirsin dedi.bu hafta gittiğimde ise ilişki seyrek dedi.
Anladım canım saol..ama ben yine de bebeğimi hiç riske atmak istemiyorum o yüzden doktorlar ne derse desin ben kapattım 9 ay ilişki defterini..
geçer cnm dua et .. birde kabus dedin ya.. sirkeli su ile dus al.. yani bi kovaya bol mktarda sirke koy,, sirkeden daha çok su ile doldur.. vücuduna dökk.. çok büyük ferahlık sağlıyor.. ben yapıyorumm.. geçen ay ik rüyamdan sonra.. her dusa girdiğimde.. tavsiye ederim cnm..
eğer kii.. geçen ay kaldığımı düsünürken,. o rüyayı görmeseyrdim.. smdi sizler ki kaçınıc haftamı konusurdum bilmiyorum..
sirkeli su tedbirimi aldığımı düsünüyorum ve yine elimden geleni yaptığımı söyleyebilirim... insallah Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür dua edin nolur
artık yoruldumm.... kendimle savasmaktann
Günaydın hatunlar
Ne durumdasınız bugün?
Ben yine rüyamda kanamam olduğunu gördüm artık 2 günde bi görüyorum rüyamda deliricem artık yaa
Kahve çekirdeği tam olarak ne kadar oluyo
ooo yenge hatun hayırlı olsun
yarın gelince gelişmelerden haberdar et bizi :124:
ben de yatak başında krakerle yatıyom :26:
bugün işten çıktım öğüre öğüre geldim yine midem boğazımdan çıkıyodu
çok artarsa ben de ilaç istiycem
merhaba kuzuların annişleri nasılsınızz...
cankız canım hayırlı olsun rabbım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...
asiselcan sonunda gıdıyonmu doktora hadı bakalım ıyı haberlerını beklıyoruz...
yaklaşık kara biber tanesi kadar bişey
hehehe bugün aradımda benim toktor teyze yarın geliyomuş izinliymiş bugün zağten acele yok ilk muaynemi 22 den 28 ine kadar olmam gerek sakınan göze çöp batarmış bende kendi haline bıraktım
Günaydın hatunlar
Ne durumdasınız bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?