Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

canım geçmiş olsun kızını da kucaklıyomusun bilmiyorum ama çok dikkat et
çok erkenden duymuşsunuz hem kalp atışını ne güzel,demek ki sağlıklı
hatta geç değil erken döllenmiş bence
bolca su iç canım o da çok önemli
progestan başladınız mı?

Günaydın hatunlar
Ne durumdasınız bugün?
Ben yine rüyamda kanamam olduğunu gördüm artık 2 günde bi görüyorum rüyamda deliricem artık yaa

artık stres yok canım kocanı bile takmayacan yeri gelince :111:
işimiz bitti kocalarla yihuuuu :124:

cnm yazını görünce yazmlak istedimm.. valla çok güldüm ..isimiz bitit kocalarla.. valla öle olmus sizin ki.. smdi siz üste çıkarsınız her konuda
ins bizde yaşarız o günü .. Allahım bu ay gönder meleğimi

bu arada günadınlarr, nasılsınız

Son düzenleme:
Kelebekimm kotuu Birdseye dusunmekk Yok
Nasipse hafta Sonu gidip bebeklrirmizi gorucezz pit pit Larini duyucazz Allah'in izniyle.

Günaydın hatunlar
Ne durumdasınız bugün?
Ben yine rüyamda kanamam olduğunu gördüm artık 2 günde bi görüyorum rüyamda deliricem artık yaa

bende de aynı durum mevcut sürekli rüyamda kabuslar görüyorum.kanamam oluyo falan..of off ne kadar kafaya takmamaya çalışsamda bilinçaltıma işlemiş heralde..napacağız biz böyle bakalım..

kızlar ben iki tane düşük yaptığım halde doktor bana çalışabilirsin dedi..şuan çaışıyorum ama işim yorucu olmadığı için sürekli oturuyorum problem yok..hayır tamam bu neyse de eşinle ilişkiye girebilirsin dedi.şaştım kaldım..tabiki ben doktoru dinlemiyorum ilişki yok ama şaşırdım yani..sizin dokorlarınız ne dedi merak ettim yasakla dı mı..

günaydın canım kabuslarla başım belada onun dışında şükürler olsun
Sen nasılsın inşallah yakında seni de bebeğinle görürüz buralarda
Kelebekimm kotuu Birdseye dusunmekk Yok
Nasipse hafta Sonu gidip bebeklrirmizi gorucezz pit pit Larini duyucazz Allah'in izniyle.
ah kendime bi hakim olabilsem ama her wc de ayrı bi panik oluyorum canım ya cumartesi gelsin en azından şu an ne durumdayız onu bileyim yani
kalp atışını geçen hafta duyamadık bebeği göremedik 6+0 dık şimdi ya yine göremezsem diye tırsıyorummm :18:
bende de aynı durum mevcut sürekli rüyamda kabuslar görüyorum.kanamam oluyo falan..of off ne kadar kafaya takmamaya çalışsamda bilinçaltıma işlemiş heralde..napacağız biz böyle bakalım..

uykudan surat buruşmuş biçimde uyanıyorum,yani ağlamaya çalışmışım ağlayamamışım sanki
önceleri haftada bikaç görürdüm bu hafta 2 günde bi görüyorum
iyi şeyler düşünüyorum ama yaşadıklarımı da unutamıyorum
Allah hepimizi korusun

bir doktor arkadaşım var, ilişkiye elbette girebilirsin ama kanamaya sebep olabilir demişti. ilk gittiğimde doktor ilişkiye girebilirsin dedi.bu hafta gittiğimde ise ilişki seyrek dedi.

günaydın canım kabuslarla başım belada onun dışında şükürler olsun
Sen nasılsın inşallah yakında seni de bebeğinle görürüz buralarda

geçer cnm dua et .. birde kabus dedin ya.. sirkeli su ile dus al.. yani bi kovaya bol mktarda sirke koy,, sirkeden daha çok su ile doldur.. vücuduna dökk.. çok büyük ferahlık sağlıyor.. ben yapıyorumm.. geçen ay ik rüyamdan sonra.. her dusa girdiğimde.. tavsiye ederim cnm..
eğer kii.. geçen ay kaldığımı düsünürken,. o rüyayı görmeseyrdim.. smdi sizler ki kaçınıc haftamı konusurdum bilmiyorum..
sirkeli su tedbirimi aldığımı düsünüyorum ve yine elimden geleni yaptığımı söyleyebilirim... insallah Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür dua edin nolur
artık yoruldumm.... kendimle savasmaktann

Son düzenleme:
bir doktor arkadaşım var, ilişkiye elbette girebilirsin ama kanamaya sebep olabilir demişti. ilk gittiğimde doktor ilişkiye girebilirsin dedi.bu hafta gittiğimde ise ilişki seyrek dedi.

Anladım canım saol..ama ben yine de bebeğimi hiç riske atmak istemiyorum o yüzden doktorlar ne derse desin ben kapattım 9 ay ilişki defterini..

Anladım canım saol..ama ben yine de bebeğimi hiç riske atmak istemiyorum o yüzden doktorlar ne derse desin ben kapattım 9 ay ilişki defterini..

slm kardeş.ben de hamleyim.daha cuma günü öğrendim.5 haftalıkmış. 8.haftada falan yerleşme kanaması oluyormuş çoğu gebede.çok korkuyorum umarım geçirmem öyle bir şey. senin bebeğin kaç haftalık?

Hayırlısı ne zamansa o zaman olacaktır canım,dualarım seninle

Günaydın hatunlar
Ne durumdasınız bugün?

merhaba canımm..
geçen sefer bu zamanlarda yaşadıgın ıcın o olayları suan etsınde olman çok normal ama sen başka şeyleri düşünmeye çalış bebegını haayal et herşey çok guzel olucak bıtanem hıc korkma..

yaklaşık kara biber tanesi kadar bişey

hehehe bugün aradımda benim toktor teyze yarın geliyomuş izinliymiş bugün zağten acele yok ilk muaynemi 22 den 28 ine kadar olmam gerek sakınan göze çöp batarmış bende kendi haline bıraktım

merhabalar arkadaşlar nasılsınızzzzzzz???????

azbir geçmişe baktım kanama kabuslarıyla uyanıyormuşsunuzzz
inşallahh hiç bişey olmaz benim ilk gebeliğimde tekbir sıkıntım bile olmamıştı ama sonu kötü oldu takamayın kafanıza herkesin yerleşirken kanayacak diye bişey yok şekerlerrr

biliyorsunuz düşük riskim vardı hala var yatıyorum işte kahverengi lekelenmelerim yok denecek kadar azaldı çok şükür
geçtiğimiz c.tesi drumuz kalp atımı olduğunu söledi ben görüntüyü tam seçemesemde
7+4günlük olduk çok şükür
bu hafta yine dra gidecezz
habrleşiriz herkese iyi günlerrrrrrrrrrr

hehehe bugün aradımda benim toktor teyze yarın geliyomuş izinliymiş bugün zağten acele yok ilk muaynemi 22 den 28 ine kadar olmam gerek sakınan göze çöp batarmış bende kendi haline bıraktım

hmmm peki madem ozaman yarına iyi haberleri bekLiyoruzzz

Günaydın hatunlar
Ne durumdasınız bugün?

uffff senlen benim şu rüyalarda olmasa gözümüzü kargalar oyacak kız sen adam akıllı bi rüya gör bence ben hoşuma gitmeyen bişey gördüğümde hemen değiştir derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…