Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

canım ne zamandır istiyorsunuz siz doktor kontrollerını yaptırttınmı

canım niye ayıp olsun allah allah şurda kim varki sağdece bütün dünya bizi okuyo okadar canım ben yorulmayı pek sevmem anladın sen onu ben bir istisna olarak ayda sağdece 3 gün koçişle yakın oluyoruz benimki son dakka golü oldu canım 3.de eşim gitti şans işte kararlı ve azimli ayrıca cok rahat esnek olursa olur olmazsa olmaz diyorsun kendini kandırıyosun sonra oluyo canım işte o karışım felan onlarnan oldu yani

ahahahaah kız sen ikiz doğurasın emiiiii canım adet günü yada bir gün önce hamişsen uterus ileri kaçmıştır ve rahim yumuşamıştır ama parmak uterusa değiyosa ve içerisi rahim sertse hemen adet olcan demek tabi bunu yatarak yapıyosun sen onu bunu boş verde niye taş basıyomuşun kız seni döverim valla bak bi uçarım burdan aklıma türk filmi geldi at o bağrındaki taşı denize o denizin çocuğu sen kendi çocuğunu alcan inşallah

ayy bu ay klomenle 3 koca yumoşum olmuş çatltma iğneside vuruldum ikiz olma olasılıgı yuksek yani aman yeterki olsunda ikizede razıyımm bennn basarım bagrıma yavrucuklarımıı hmm denemekte fayda var 10 gun var daha bi denerim becerebilirsem
inşallah kuzu yaa turk fılmınde kdın kendı cocuguna kavusuyodu inş. bende kvuşurumm çok ihtiyacım var onun o minik yüreğinee

inşallah olurda gerek kalmazda eğer olmadı öne bir soğan suyu iç sonra bal tarçın çörek otu yiiiiiii ozaman görsen yumoşu çatlamayı kız yumoş zamanı akıntı oluyomuş ya ben onu yiyince enfexsiyon bulaştı allahım sana geliyorum ölüyorum felan oldum meğer bol yumoş olunca öyle oluyomuş birbirinede çarpınca çabuk çatlıyomuş ahahahahah

beğenmezse onu zorla popçu yaparım o ses türkiyelerde sürünür sonra acun amcası kızar ona sen terbiye almamışsın diye
hayır canım sana depresyon yasak sen giremezsin depresyona falan
asicana söle seni üflesin güzel uçuruyo ben emin oldum
:) ben sanırım 2,5 haftalığım canım bide kızlar çok merak ediyorum kalp atışı ilk nezaman duyulabiliyor yarın doktora gidicem simir testi için buarada aranızda bukadar erken yaptıran var mı ?

elifim ben geçen hamileliğimde 6+3 te gördüm ve duydum
ama bu defa 6+0 da bebeği bile göremedik aynı makineden
sanırım o 3 gün içinde kendini gösteriyo sıpa

benim iki haftadır yatağa girince sırtım üşüyodu ama ne üşüme şimdi 2 gündür daha çok arttı ve sabahlarıda oluyo gün içinde geçiyo yatağa girince başlıyo bu ne dandirik bişey ben anlamadım daha önceki gebeliklerimi anlamadım bile sizde böyle bişey oluyomu yada neden olduğu hakkında bir bilginiz varmı

Ben de çok üşüyorum yatınca ama yatak soğuk oluyo ondan
Hormondan da olabilir ne olsa hormona bağlıyoz he

inşallahh kuzucann yaa benim tek tüpüm tıkalı o yuzden olma olasılıgı cok düşük ama yinede allahtan umut kesılmez...ya soğan ben hayatta agzıma almış degılım o yuzden suyunuda ıcemem gııbı gelıyor benım mıde cok hassas öle herşeyı yıyemıyorum...
evet yaa herkes akıntıdan anlıyor ben hıc akıntı olmuyorum bu ayda olmadı 3 tane yumoş vardı iğnede oldum çatlamadılarmı acabaa kör olmayasıcalarr offf offf çok derdim var cokkkkk...

hayır canım sana depresyon yasak sen giremezsin depresyona falan
asicana söle seni üflesin güzel uçuruyo ben emin oldum

peki canım kızma senın hatrına 10 gun daha depresyona gırmıyorum ama ondan sonrası için söz veremem :111:
hmm öylemiii asiselcaannnn huuuu huuu şekeriiimmm benii bii üfleseneeeeeee

yaa kızlar bu arada benımde ayaklarım cok üşüyor hiç ısıtamıyorum bende bugun cagreyı su torbasına sıcak su koymakla yaptım ohh sımdık yaniyiii yaniyiiiiiiiiiiii
sizde dikkat edın kendınıze usutmeyınn bebişlere ii bakınnnnn

kız yapşu soğan kürünü nefes almadan iç valla döverim seni sonra hamiş kalınca miğden bulanınca sen döv beni ben rağzıyım sen iç tüpünü müpünü açar sonra gider o doktorun doktor kimlini alırsın elinden kız ben okudim o uçti şarkısını söyleyen kimdi hahaha sonra uçmayın bak

Son düzenleme:
elmakurdu arkadaşımız düşük yapmış yeni öğrendim acayip moralim bozuldu ne diycemi bilemedim çok kötü oldum ben

saat 9 a geliyo ben hazırım gardaşşş
sıcak su torbasını çok seviyorum evlenmeden önce yanıma onu alıp uyurdum
hihihihih önce adamı sok yatğa sonra sen git a uyanık hadi ben yanlızlıktan üşüyorum
öyle oluyo genelde ama ısınmıyo arkadaş elektrikli battaniye alıcam karpuz yiyip gece üstüne işiycem ikimiz de çarpılcaz o olcak

hadi canım ya nerden öğrendin?

canim saatli calışıyom boğazımı sıkma bak ben yüklü bir kadınım şiddet yok kız ben korkarım o battaniyeden aman sen ızgara olursun bendende kebab falan hiç kullanma bence kız nazın konusunda okudum ay canım acyip sıkıldı kız başım felaket ağrıdı valla üzüntüden niye oluyo böyle şeyler bi türlü anlayamıyom yaaaaa allah sabır versin enkısa zamanda yine olsun bebişi

tamam sıkmıyom 7 dakka var daha zaten
battaniyeden ben de korkuyorum ama kışın öyle güzel bişey kii küçükken sererdik vay vayyy
elmakurdunu okudum şimdi,allah kimseye yaşatmasın tekrarını da yaşatmasın çok zor

tamam tamam kızma bıdahakı aya hem sogan suyu yapcam içcem hemde süt buharına oturacam belki çağre olur...ayrıca bıdahakı aya doktor aşılamada yapıcaktı amanıngg onumuzdekı ay cok yogunummm
üfledinmii kızzz bıı nefes hava dalgası geldı sankımm dee

neye hazırsın kız fransız kaldım benn :111:
bende adetımın ılk gunu genelde kullanırım sancıya ıyı gelıyordu sımdıde koydumya sankı adet oluyomuş gibi hissediyorum
ayy cocuklugumda bende cok severdım o battanıyeyıı ne guzel sıcaaakk sıcaaakkkkkk

aminnn allah birdaha cocuk nasip etsin kucağına alsında bu günlerini unutsun inşallah bizim içinde hayırlısı olsun yarın 5+0 oluyorum kazasız belasız sağlıkla şu 8 ayımız bi geçseydi cenabı mevlam arkadaşlarımızada versin hayırlı bir zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…