- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
kesinlikle haklısın bende evlenmeden önce şımarık kendini beğenen biriydim ama şimdi tam tersi çok tuhaf bişey şu evlilik bende bebiş istiyorum ya lütfen dua edin ve nasıl hamile kaldınız çok özel olmazsa hangi pozisyonları önerirsiniz ve kaç günde bir ilişki siz hamilesiniz ya ondan bu merakım....
kimse yazmıyo ya ....
kesinlikle haklısın bende evlenmeden önce şımarık kendini beğenen biriydim ama şimdi tam tersi çok tuhaf bişey şu evlilik bende bebiş istiyorum ya lütfen dua edin ve nasıl hamile kaldınız çok özel olmazsa hangi pozisyonları önerirsiniz ve kaç günde bir ilişki siz hamilesiniz ya ondan bu merakım....
geliyorum kuzum ama yakında psıkopata bağlayıp gelmeyebılırımm ruh halim her an değişebilirr depresyona girebilirimm
heheheh normaldir cnm korkması benım kadın dogumcumda ılk 3 ay alttan bakıyormuş daha iyiymiş..ben alışkınım her gıdışte acıyorumkızz nasıl parmagınla baktın nezaman bellı oluyo bendemı parmaklasam kendimii
yokk bee cnm ben anca senın onun bunun cocugunu severım yakında kara taş alıp onu bagrıma basıcammtövbe yarabbim allahımın gucune gıtmesın
hehehe benımde psikolojım pek ıyı sayılmaz acaba psıkologamı gıtsembelki bebek düşüncesini unnutturur banada bende bu stresten kurtulmuş olurum...
ahahahaah kız sen ikiz doğurasın emiiiiicanım adet günü yada bir gün önce hamişsen uterus ileri kaçmıştır ve rahim yumuşamıştır ama parmak uterusa değiyosa ve içerisi rahim sertse hemen adet olcan demek tabi bunu yatarak yapıyosun sen onu bunu boş verde niye taş basıyomuşun kız seni döverim valla bak bi uçarım burdan aklıma türk filmi geldi at o bağrındaki taşı denize o denizin çocuğu sen kendi çocuğunu alcan inşallah
ayy bu ay klomenle 3 koca yumoşum olmuş çatltma iğneside vuruldum ikiz olma olasılıgı yuksek yaniaman yeterki olsunda ikizede razıyımm bennn basarım bagrıma yavrucuklarımıı hmm denemekte fayda var 10 gun var daha bi denerim becerebilirsem
inşallah kuzu yaa turk fılmınde kdın kendı cocuguna kavusuyodu inş. bende kvuşurumm çok ihtiyacım var onun o minik yüreğinee
beğenmezse onu zorla popçu yaparım o ses türkiyelerde sürünür sonra acun amcası kızar ona sen terbiye almamışsın diyekız senin bu yumurcak baterimi çalıyo yoksa dıptıs dıptıs :124: oynayasım geldi bak şimdi öyle bi ritimde kim oynamazkisende oyna duyuncada bebişin zoruna gitmesin annem solo performansımı beğenmedi der ahahahahahah
hayır canım sana depresyon yasak sen giremezsin depresyona falangeliyorum kuzum ama yakında psıkopata bağlayıp gelmeyebılırımm ruh halim her an değişebilirr depresyona girebilirimm
heheheh normaldir cnm korkması benım kadın dogumcumda ılk 3 ay alttan bakıyormuş daha iyiymiş..ben alışkınım her gıdışte acıyorumkızz nasıl parmagınla baktın nezaman bellı oluyo bendemı parmaklasam kendimii
yokk bee cnm ben anca senın onun bunun cocugunu severım yakında kara taş alıp onu bagrıma basıcammtövbe yarabbim allahımın gucune gıtmesın
hehehe benımde psikolojım pek ıyı sayılmaz acaba psıkologamı gıtsembelki bebek düşüncesini unnutturur banada bende bu stresten kurtulmuş olurum...
:) ben sanırım 2,5 haftalığım canım bide kızlar çok merak ediyorum kalp atışı ilk nezaman duyulabiliyoryarın doktora gidicem simir testi için buarada aranızda bukadar erken yaptıran var mı ?
benim iki haftadır yatağa girince sırtım üşüyodu ama ne üşüme şimdi 2 gündür daha çok arttı ve sabahlarıda oluyo gün içinde geçiyo yatağa girince başlıyo bu ne dandirik bişey ben anlamadım daha önceki gebeliklerimi anlamadım bile sizde böyle bişey oluyomu yada neden olduğu hakkında bir bilginiz varmı
Ben de çok üşüyorum yatınca ama yatak soğuk oluyo ondan
Hormondan da olabilir ne olsa hormona bağlıyoz he
inşallah olurda gerek kalmazda eğer olmadı öne bir soğan suyu iç sonra bal tarçın çörek otu yiiiiiii ozaman görsen yumoşu çatlamayı kız yumoş zamanı akıntı oluyomuş ya ben onu yiyince enfexsiyon bulaştı allahım sana geliyorum ölüyorum felan oldum meğer bol yumoş olunca öyle oluyomuş birbirinede çarpınca çabuk çatlıyomuş ahahahahah
hayır canım sana depresyon yasak sen giremezsin depresyona falan
asicana söle seni üflesin güzel uçuruyo ben emin oldum
inşallahh kuzucann yaa benim tek tüpüm tıkalı o yuzden olma olasılıgı cok düşük ama yinede allahtan umut kesılmez...ya soğan ben hayatta agzıma almış degılım o yuzden suyunuda ıcemem gııbı gelıyor benım mıde cok hassas öle herşeyı yıyemıyorum...
evet yaa herkes akıntıdan anlıyor ben hıc akıntı olmuyorum bu ayda olmadı 3 tane yumoş vardı iğnede oldum çatlamadılarmı acabaa kör olmayasıcalarr offf offf çok derdim var cokkkkk...
peki canım kızma senın hatrına 10 gun daha depresyona gırmıyorum ama ondan sonrası için söz veremem :111:
hmm öylemiii asiselcaannnn huuuu huuu şekeriiimmm benii bii üfleseneeeeeee
yaa kızlar bu arada benımde ayaklarım cok üşüyor hiç ısıtamıyorum bende bugun cagreyı su torbasına sıcak su koymakla yaptım ohh sımdık yaniyiii yaniyiiiiiiiiiiii
sizde dikkat edın kendınıze usutmeyınn bebişlere ii bakınnnnn
saat 9 a geliyokız yapşu soğan kürünü nefes almadan iç valla döverim seni sonra hamiş kalınca miğden bulanınca sen döv beni ben rağzıyım sen iç tüpünü müpünü açar sonra gider o doktorun doktor kimlini alırsın elindenkız ben okudim o uçti şarkısını söyleyen kimdi hahaha sonra uçmayın bak
sıcak su torbasını çok seviyorum evlenmeden önce yanıma onu alıp uyurduminşallahh kuzucann yaa benim tek tüpüm tıkalı o yuzden olma olasılıgı cok düşük ama yinede allahtan umut kesılmez...ya soğan ben hayatta agzıma almış degılım o yuzden suyunuda ıcemem gııbı gelıyor benım mıde cok hassas öle herşeyı yıyemıyorum...
evet yaa herkes akıntıdan anlıyor ben hıc akıntı olmuyorum bu ayda olmadı 3 tane yumoş vardı iğnede oldum çatlamadılarmı acabaa kör olmayasıcalarr offf offf çok derdim var cokkkkk...
peki canım kızma senın hatrına 10 gun daha depresyona gırmıyorum ama ondan sonrası için söz veremem :111:
hmm öylemiii asiselcaannnn huuuu huuu şekeriiimmm benii bii üfleseneeeeeee
yaa kızlar bu arada benımde ayaklarım cok üşüyor hiç ısıtamıyorum bende bugun cagreyı su torbasına sıcak su koymakla yaptım ohh sımdık yaniyiii yaniyiiiiiiiiiiii
sizde dikkat edın kendınıze usutmeyınn bebişlere ii bakınnnnn
öyle oluyo genelde ama ısınmıyo arkadaş elektrikli battaniye alıcam karpuz yiyip gece üstüne işiycem ikimiz de çarpılcaz o olcakhihihihihönce adamı sok yatğa sonra sen git a uyanık hadi ben yanlızlıktan üşüyorum
elmakurdu arkadaşımız düşük yapmış yeni öğrendim acayip moralim bozuldu ne diycemi bilemedimçok kötü oldum ben
hadi canım ya nerden öğrendin?
canim saatli calışıyom boğazımı sıkma bak ben yüklü bir kadınım şiddet yokkız ben korkarım o battaniyeden aman sen ızgara olursun bendende kebab falan hiç kullanma bence kız nazın konusunda okudum ay canım acyip sıkıldı kız başım felaket ağrıdı valla üzüntüden niye oluyo böyle şeyler bi türlü anlayamıyom yaaaaa allah sabır versin enkısa zamanda yine olsun bebişi
kız yapşu soğan kürünü nefes almadan iç valla döverim seni sonra hamiş kalınca miğden bulanınca sen döv beni ben rağzıyım sen iç tüpünü müpünü açar sonra gider o doktorun doktor kimlini alırsın elindenkız ben okudim o uçti şarkısını söyleyen kimdi hahaha sonra uçmayın bak
saat 9 a geliyoben hazırım gardaşşş
sıcak su torbasını çok seviyorum evlenmeden önce yanıma onu alıp uyurdum
öyle oluyo genelde ama ısınmıyo arkadaş elektrikli battaniye alıcam karpuz yiyip gece üstüne işiycem ikimiz de çarpılcaz o olcak
tamam sıkmıyom 7 dakka var daha zaten
battaniyeden ben de korkuyorum ama kışın öyle güzel bişey kii küçükken sererdik vay vayyy
elmakurdunu okudum şimdi,allah kimseye yaşatmasın tekrarını da yaşatmasın çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?