Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

doktordan geldim az önce,üstten baktı bir şey göremedi,alttan bakarsam kesin görürüm dedi ben de izin vermedim alta tehlikeli olabilir diye..
moralim bozuldu ya..kan testi yaptırdım sonucumu bekliyorm hamile değil miyim acaba,ya da görünmemesi normal mi?

Keşke baktırsaydın da için rahatlasaydı. Daha küçük olduğundan görünmemiştir korkma.
Benim 5. haftamdan beri 2 haftada bir alttan bakılıyor. Hiç sorun yaşamadım. Doktorum 60 küsür yaşında ve çoğu tanıdığımın doğumunu yaptırdı. Çok deneyimli biri. İlk 3 ay özellikle alttan muayene ediyor.

niye tehlikeli olsun anlamadım doktorun erkek miydi

ya ne bileyim baktırma dediler bana bende baktırmadım ama kan testi sonucumu aldım internetten 4450..hamileyim di mi?

ilk ögrendikten bir hafta sonra gittim canım 2500 civarıydı gözüktü tansiyon konusunda da merak etme canım hamilelikte hep düşermiş önemli olan yükselmemesi benimde hep düşük
aynen canım minicik bişey hareket etmeye çalışıyo titretiyo kendini anamm yerim kız ben onu
ayşe mi dedin kız agzından bal damlıyo ben kız çocuklarını çok seviyorum ya annnesi gibi kokoş yaparım ben onu
kitap güzel canım geldi bana

2 gündür sabahları bulantı ve açlıkla uyanıyorum,kraker yiyorum..ve olips naneli çok iyi geliyo..olmazsa doktora gidip bulantı hapı yazdırıcam..tansiyonum 10 /7
hepimiz çekiyoruz canım mide bulantısı ben 3 haftadır dogru düzgün yemek bile yemiyorum zayıfladım ama doktorlar kesinlikle ilaç tavsiye etmiyolar birazcık daha sabredelim geçicek bebişleri yormayalım
Günaydın hatunlar
Ne durumdasınız bugün?
Ben yine rüyamda kanamam olduğunu gördüm artık 2 günde bi görüyorum rüyamda deliricem artık yaa
ah hormonlarla işimiz var canım ben her gece entrikalarla ugraşıyorum ne olaylar ne olaylar dönüyo

ya ne bileyim baktırma dediler bana bende baktırmadım ama kan testi sonucumu aldım internetten 4450..hamileyim di mi?
hamilesin tabi canım bu değerle hamile olmaman mümkün değil ultrason cihazları farkediyo canım çok yeni bişey değildir muhtemeln görememiştir keşke izin verseydin alttan baksaydı bişeycik olmaz ki

hiç bişey olmaz ben hamile olduğumu test ten önce parmağımla anladım eskiden bu yöntem yapılıyodu ikincisi o çihazın rahime dokunma imkanı yok yani okadar sokulmuyo 2santim felan senbu önündeki 8 ay boyunca hiçmi eşinle beraber olmıycan yada sana zararlı diyen kişi bunu hiçmi yapmamış santimden santime fark var canım demek istedimi anladın umarım bidahakine hayır deme emin ol o daha iyi ve daha detaylı

Hamilesin tabi değerin de güzel. Bu değerle görünür kesen artık ama ultrason cihazı iyi değilse görünmemiştir. İmkanın varsa başka yere git ve baktır. Çoğu tecrübeli doktor ilk 3 ay özellikle alttan bakıyor. Çok daha net ve detaylı görülebiliyor çünkü.

Evet canım geçen hamileliğimde bu sıralar kanamalar başlamıştı bile
İyi düşünüyorum ama gece yatınca işler değişiyo
Hayırlısı olsun ne yapabilirim ki zaten :124:

yok canım ya benim kabuslar yerleşme kanaması kabusu değil ben düşük yaptığımda 2 haftaya yakın kanamalarla ve kocaman parçalarla uğraştım
2 aylıktı bebeğimi kaybettim
şimdi rüyalarımda aynı şeyleri yaşıyorum,allah korusun
Biz de pıtpıt duyana kadar daha çook kabus görecez heralde
uffff senlen benim şu rüyalarda olmasa gözümüzü kargalar oyacak kız sen adam akıllı bi rüya gör bence ben hoşuma gitmeyen bişey gördüğümde hemen değiştir derim
ya valla bu kızla benim rüyalar bi acayip o kan testi yapıyo ben gözlerimle ultrason çekip cinsiyetine bakıyom :111:
psikopat asican cadısı rüyalarıma müdahale etme bari yaa
Senin hcg ne bakayım dedim de bakamadım ondan mı beni rencide ediyosun
keşke baktırsaydın canım işi bilen doktor oldumu bişeycik olmaz ben 5+0 da alttan 3mm kese görünmüştü değerim 1800 falandı

sizde ne tür entrikalar dönüyo canım
benim de göbeğim inmeye başladı 3 gündür iştah yok mide öğğğk durumda çubuk krakerci oldum
eşim diyo çok yeme çocuk da çubuk gibi bişey çıkıcak
kitap için de kayıt oldum hamileyken okumak için de bişeyler varmış akşamları oturur okurum iyi oldu sağol canım

sen boşver canım ben sana bir formul yazacam o kötü rüyalardan kurtulup benim gibi cinsiyet teşisine geçeceksin

canım senle ben bi haziran annelerine yazıyoruz bi buraya sende kendimi gördüm bi an bi orda bi burda yetişmeye çalışıyoz
rica ederim canım bende akşamları oturup okuyorum
valla bende ondan korkuyorum çocuk kraker kadar olcak

hayirli gunler hamile kadinlar :))

Bugun gitmedim hastaneye yarina aldik randevuyu, ilk gittigimizde doktor alttan falan bakar mi ? yoksa sadece kan tahlili mi aliyor?

Birde bende niyeyse hic mi hic belirti falan yok, ne goguslerim agriyor nede baska bisey. Ben anladim ki eger ki kendimiz stres yaparsak hamile kalmiyorsun.
gecen aylar aman gogusumun ucu sizim sizim sizliyor, bilmem midem bulaniyor, kasiklarim agriyor bir suru belirtim vardi
Simdi hamile oldugumda bile sabah karsi biraz adet sansici gibi bisey oldu baska hic bi sIkIntim yok cok sukur insallah olmazda. Hayatimda en nefret ettigim
olaydir kusmak :) insallah midemde bulanmaz o isede gerek kalmaz.

Esim dun bana aciklama yapti; o gun cebime para almayi unutmusum o yuzden elim bos geldim dedi, yoksa ben dusunmezmiyim odun muyum dedi. hatta eve gelince arkadaslarla sinemaya gidelim disarda birseyler yapalim dicektim dedi sen gittin yattin dedi. Sucu benim ustume atmak icinde demis olabilir velhasil yine bana kaldi bu kusme olayi herzamangi gibi bana yikti.

Neyse eve geldik, cicegi verdi ama icindeki gullerin safti kaymisti boyunlari bukulmustu, gittim suya koydum az seker attim. simdi acmislar geri sapsaglam duruyolar

Ha kizlar hamilyken oruc tutmak olur mu sizce? bi zarari olur mu bebege? bende gecen gun tam borclarimi tutmaya baslamistim, zaten onumuzdeki sene 30 gun ramazani sildik artik bari 5 gun borc oruclarimi tutsamda onlari odesem diye dusundum. Yarin doktorada sorarim,

esimde bugun durmus diyoki ramazanda benim oruc tutmam olurmu, bende yok sen tutma ben oruclu geciriyim sen benim yerime ye dedim

Son düzenleme:
benim annem tutmuş ramazanda oruç ama ne bileyim tutmasan dah iyi sanki aç kalmamak lazım,
benim d var geçen aydan 3 günüm...bu yıl ramazan gitti

sen boşver canım ben sana bir formul yazacam o kötü rüyalardan kurtulup benim gibi cinsiyet teşisine geçeceksin
Ver formülü tamam işe yaramazsa para vermem ha
iyi cankız çok şükür tatlıya bağlanmış yoksa adamceyizi çiçek niyetine saksıya ekçektin valla
ben de kusarken ağlıyorum istem dışı
midem bulanıyo ama inşallah kusmam millet dalga geççek

Doktorlar tutmayın diyolar ama kişiye kalmış bişey sonuçta
ben tutmayı düşünmüyorum şahsen,zaten sıcak olacak ve su içmek gerekecek.Beslenmeye dikkat etmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…