- 25 Eylül 2011
- 103
- 29
- 48
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
canım ne zamandır istiyorsunuz siz doktor kontrollerını yaptırttınmı
ah canım benim yaa lütfen kendine dikkat et istedikleri şeyi kullansınlar neyi nereye serdiklerini boşver ne yaparlarsa yapsınlar senin hiçbişeye kafnı takmaman lazım
bak ben düşük yaptıktan sonra öyle pişman oldum ki hem yaptığım işlere hem kafama taktığım şeylere
sen hamilesin tadını çıkar üzüldüğün her güne pişman olucaksın ben niye o anları zehir ettim diye
eninde sonunda gidicekler sen de azcık naz yapmayı bil kendini çek işten güçten yorulmaman lazım valla üzüldüm şimdi nolur dikkat et uzanma yorulma
uzanacaksan bi sandalye üzerine çık ne alacaksan öyle al
tuvalete gidiyorum bahanesiyle git klozet kapağını kapat otur üstüne dinlen ne diyim ben sana bulamadım bi çare
ama bebeğini düşün canım o sana emanet kayınvalidenden önce ona iyi bakman lazım
tabi hormonlar da seni böyle yapıyo ama kendimize hakim olmamız lazım tatlım
beni uçurcak asican da ona hazırım kuzuşum
süt buharı nerden çıktı kız aaasizin oralarda beleş mi süt ben de geleyim
gerçi gaz yapıyo sonra
üfledim kızzz başım döndü :111: kız hem aşılama hem o hem bu nasıl yapacan kız bak ben bilmem aşılama nasıl bişey sonra aşın felan bozulmasın
canım ben 17 aylık evliyim 4. ayımda hamile kaldım ama yavrum 2,5 aylık ken ayrılmak istedi benden daha sonra bir ay tekrar korunduk doktorum öyle istedi bide rahimin toparlanması vücudumun toparlanması derken bir altı ay daha geçti yani artık sen hesap et yani bir yıl oluyo işte hiç bir sorunumuz yok yumurtalar çok iyi artı klomen kullandım ve çatlatma iğnesi ondan sonra çalışmayan yumurtamda kist çıktı doktorum hamilelikte atabileceğin bir kist dedi ve diğer yumurtaların turp gibi seni hamile bekliyom dedi ama ben tekrar 18. günümde adet oldum ve yedinci günümde soğan suyuna başladım 15 gün kullanmam gerekiyo ama bende kuşkuda var mesela 14, günümde yumurtlama günüm ya şimdi o yumurta döllenirse soğan onuda söküp atmasın amman beni istemeyen çocuğu bende hiç istemiyorum artık olursa olur olmazsa olmaz:)
Aynen devam et canım hiçbişeyi takma kafana gitçekler 2 gün sonra boşver sen bebeğinle mutlu ol.haklısın canım bu mesajı yazdığın gün zaten kafam dank etti.şimdi kafam rahat.onlar gittikten sonra herşeyi döküp yıkayacağım .şimdiden canımı sıkmaya hiç değimez. ama kusmalarım başladı ne yesem çıkarıyorum. o kadar kötüyüm ki ne yapacağım bilmiyorummidem boş olduğu halde kusuyorum hiç birşey yok midemde. senin durumun nasıl?
Kızlar siz nasıl önlüyorsunuz kusmaı bulantıyı...yok mu bir yolu
günaydın canım herkeste aynı belirti olmuyo zaten belirtilere takılma sengünaydın herkese,
ben de henüz bulantı,acıkma gibi belirtiler yok....
tam tersi iştahım kapandı benim de...
hee tamam o zaman bebişim sen dene bakalım ama çok parça düşürme o parçalar ne parçası ki acaba merak ettimhee bende dıyorum saat 9 da ne varkız kk kulubunde tüpleri tıkalı olanlar bolumunde okudum bulent ersoy gıbın sut banyosu yapacam sütü kaynatıp ıcıne az bıraz maydonoz koyuyomussun vee buharına oturuyomussun o ıcını temızlıyomus yapan bı cok kısı ıcımden koca koca parcalar geldı yazmış herseyı denemeye ugrasıyoz ıste belkı ondan vardır fayda..
Bugun 7+0 olduk.
C.tesi bebegimi gormekkk icin sabirsizlaniyorumm.lutfen dua Edin kizlarr pitpitlarinii duyayimmm.
Bugun 7+0 olduk.
C.tesi bebegimi gormekkk icin sabirsizlaniyorumm.lutfen dua Edin kizlarr pitpitlarinii duyayimmm.
selam kızlar belki kızacaksınız bana ama ben ne yapacağımı bilmiyorum ben 6 haftalık evliyim ve 5 haftalık hamileyim eşimden başka kimse bilmiyor utanıyorum daha yeniyim ve çok erken diye aldırmayı istiyorum onada cesaret edemiyorum kıyamıyorum ne yapmalıyım
Ben yerinde olsam çatır çatır doğururum canım üzülme sevin kim ne derse desin istiyodum yaptım bu kadar basitselam kızlar belki kızacaksınız bana ama ben ne yapacağımı bilmiyorum ben 6 haftalık evliyim ve 5 haftalık hamileyim eşimden başka kimse bilmiyor utanıyorum daha yeniyim ve çok erken diye aldırmayı istiyorum onada cesaret edemiyorum kıyamıyorum ne yapmalıyım
Canlarım şimdi doktordan geldim,evet kansonucumda poziitif,bende 5 haftalık bir anne adayıyım :))
doktor baya su içirdi bana mesanemin şişmesini falan bekledik keseciği görebilmek için :) birkalınlaşma gördük bakalım :)
arkadaşlar merhaba ben çok uzun süredir buraya bakmıyordum çünki her baktığımda hamileliği unutamıyordum. bundan 2 ay önce karar verdim artık gebelikle ilgili hiçbirşeye bakmıycam ve ilgilenmiycem demiştim. sonra doktora gitmeye karar verdim bu arada 6 ay bebek denedim olmadı sonra doktora gttim yumurtalığımın yanında hafif bi iltihap oluştuğunu ve yumurtalıklarımın kendisi çatlamadığını doktorum söyledi. daha sonra iltihap kurutucu fitil verdi 7 adet onu kullandım ve adet olduktan 3 gün sonra klomene başlamam gerektiğini söyledi . ancak ben son fitili kullandığım akşam hamile kalmışım ve ilaç kullanıyorum die ne gün saydım ne düzenli ilişki hiçbişi olmadı sonra ben hevesle bekliyorum adet olıyımda ilaca başlayım die reglime 4 gün vardı uyandım dedim ki bugün bi test yapıcam sansıma nasılsa çıkmaz dedim testi yaptım bekledim veeee 2 ci çizgiyi görmezmiyim inanamadım koşa koşa gittim 1 tane daha test aldım onuda yaptım oda pozitif yine inanaıyorum hemen koşa koşa hastanetye gttim kan verdim ve kanda pozitif çıkınca inanabildim ama o anki duyguyu anlatmak mümkün bile değil aglamaktan gözlerim şişmişti. şimdi 5+6 günlük hamileyim bebeğimin kesesinide kendisinide gördüm çok şükür. darısı tüm isteyenlerin başına olsun tek tavsiyem kafaya takmayın düşünmeyin belirtilere takılmayın bende ne miğde bulantısı ne baş dönmesi nede başka bişey var yalnızca gögüslerim çürümüş gibi acıyor bunları sizinle paylaşmak istedim belki faydası dokunur. rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşşş .....
ne güzel bi süpriz olmuş yaa
yaşadığın şoku tahmin edebiliyorum canım
Allah sağlıkla kucaklamanı da nasip etsin inşallah
kizlar ben bu gün gittim tokdor gelmemiş bu günde izin almış hastaymış gebermeyesice totom dona dona gittim neyse dedim bari devlet amcanın hastanesine gideyim gittim kan verdim 14:30 a kadar bide sonuç bekledim girdim adamın yanına baktı ekrana hamilesin dedibende o reflexle hadi canım demişim ahahahhaha adam tip tip baktı daha çok küçük görünmez dedi bana multi vitamin yazdı 10 gün sonra gel dedi 1 benim aslan gibi bebeğime görünmez dedi 2 folik asit vermedi 3 kafamı karıştırdı hepiciniz kullanıyonuz folik asit bana niye vermedi eczacıya sordum gerek görmemiştir dedi haaaaaaa bide devlet baba bu gün benden 50 tl aldı bide ona sinir oldum daha önce muayne olmuşum ama ilaç yazılmadığı için eczaneye gitmediğimden muayne ücretleri birikmiş çok kızdım çok totomda dondu zağten :)
kizlar ben bu gün gittim tokdor gelmemiş bu günde izin almış hastaymış gebermeyesice totom dona dona gittim neyse dedim bari devlet amcanın hastanesine gideyim gittim kan verdim 14:30 a kadar bide sonuç bekledim girdim adamın yanına baktı ekrana hamilesin dedibende o reflexle hadi canım demişim ahahahhaha adam tip tip baktı daha çok küçük görünmez dedi bana multi vitamin yazdı 10 gün sonra gel dedi 1 benim aslan gibi bebeğime görünmez dedi 2 folik asit vermedi 3 kafamı karıştırdı hepiciniz kullanıyonuz folik asit bana niye vermedi eczacıya sordum gerek görmemiştir dedi haaaaaaa bide devlet baba bu gün benden 50 tl aldı bide ona sinir oldum daha önce muayne olmuşum ama ilaç yazılmadığı için eczaneye gitmediğimden muayne ücretleri birikmiş çok kızdım çok totomda dondu zağten :)
Çatlak seni :) devletin doktoruna öle denirmi hiçççç :) benimde gözükmedi bugün,bide ben folik plusa kendim başladım bugün doktora söledim içiyorum bikaç hafta önce başladım diye,tamam devam et dedi,multivitamin ne olaki bak benimde ondan haberim yokkkkk :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?