Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

canım ne zamandır istiyorsunuz siz doktor kontrollerını yaptırttınmı

canım ben 17 aylık evliyim 4. ayımda hamile kaldım ama yavrum 2,5 aylık ken ayrılmak istedi benden daha sonra bir ay tekrar korunduk doktorum öyle istedi bide rahimin toparlanması vücudumun toparlanması derken bir altı ay daha geçti yani artık sen hesap et yani bir yıl oluyo işte hiç bir sorunumuz yok yumurtalar çok iyi artı klomen kullandım ve çatlatma iğnesi ondan sonra çalışmayan yumurtamda kist çıktı doktorum hamilelikte atabileceğin bir kist dedi ve diğer yumurtaların turp gibi seni hamile bekliyom dedi ama ben tekrar 18. günümde adet oldum ve yedinci günümde soğan suyuna başladım 15 gün kullanmam gerekiyo ama bende kuşkuda var mesela 14, günümde yumurtlama günüm ya şimdi o yumurta döllenirse soğan onuda söküp atmasın amman beni istemeyen çocuğu bende hiç istemiyorum artık olursa olur olmazsa olmaz :)

haklısın canım bu mesajı yazdığın gün zaten kafam dank etti.şimdi kafam rahat.onlar gittikten sonra herşeyi döküp yıkayacağım .şimdiden canımı sıkmaya hiç değimez. ama kusmalarım başladı ne yesem çıkarıyorum. o kadar kötüyüm ki ne yapacağım bilmiyorum midem boş olduğu halde kusuyorum hiç birşey yok midemde. senin durumun nasıl?

Kızlar siz nasıl önlüyorsunuz kusmaı bulantıyı...yok mu bir yolu

günaydın herkese,
ben de henüz bulantı,acıkma gibi belirtiler yok....
tam tersi iştahım kapandı benim de...

beni uçurcak asican da ona hazırım kuzuşum
süt buharı nerden çıktı kız aaa sizin oralarda beleş mi süt ben de geleyim
gerçi gaz yapıyo sonra

hee bende dıyorum saat 9 da ne var kız kk kulubunde tüpleri tıkalı olanlar bolumunde okudum bulent ersoy gıbın sut banyosu yapacam sütü kaynatıp ıcıne az bıraz maydonoz koyuyomussun vee buharına oturuyomussun o ıcını temızlıyomus yapan bı cok kısı ıcımden koca koca parcalar geldı yazmış herseyı denemeye ugrasıyoz ıste belkı ondan vardır fayda..

üfledim kızzz başım döndü :111: kız hem aşılama hem o hem bu nasıl yapacan kız bak ben bilmem aşılama nasıl bişey sonra aşın felan bozulmasın

saolasın kuzum ufleyen agzn dert gormesn dogru dıyosun bozulmasın :111: bıdahakı ay asılama yapıcakmıs doktor aşılamada erkegın spermını alıp enjektre bıseyle beraber kadının rahmıne doktor bırakıyor o asılama oluyor tutma olasılıgı dusuk ama bıde onu denıyek dedı...
sen naptın doktordmısın hadı ıyı haberlerle gel...

anladım canım bılemedım bende sımdı yumurtlama gunune kadar yapıp bıraksan sogan suyunu..bende klomenle hamıle kalmaya ugrasıyorum ama maalesef sonuç alamadım..

Bugun 7+0 olduk.
C.tesi bebegimi gormekkk icin sabirsizlaniyorumm.lutfen dua Edin kizlarr pitpitlarinii duyayimmm.

Aynen devam et canım hiçbişeyi takma kafana gitçekler 2 gün sonra boşver sen bebeğinle mutlu ol.
Bu arada benim de 4 gündür mide fena öğürerek geziyorum da ben kolay kolay kusamam çıkmıyo tabi ama midem ağzımda dolaşıyorum.
Çubuk kraker veya beyaz leblebi dene.Ben gece katır kutur çubuk kraker yiyorum
tuvalete kalkarken bile midem kalkıyo

günaydın herkese,
ben de henüz bulantı,acıkma gibi belirtiler yok....
tam tersi iştahım kapandı benim de...
günaydın canım herkeste aynı belirti olmuyo zaten belirtilere takılma sen
hee tamam o zaman bebişim sen dene bakalım ama çok parça düşürme o parçalar ne parçası ki acaba merak ettim
Bugun 7+0 olduk.
C.tesi bebegimi gormekkk icin sabirsizlaniyorumm.lutfen dua Edin kizlarr pitpitlarinii duyayimmm.

anamm ben de heycam yaptım şimdi
biz de cumartesi dıptıs dıptıs duymaya gidicez ben de o gün 7+0 oluyorum :18:
inşallah duyarız ya

Bugun 7+0 olduk.

inş. canm bebğimizin kalp atışlarını duyarız.bende c.tesi gidicem.benm son adet tarihine göre 12 temmuzda doğacak inş. bebeğimmmmmm.Büyük ihtimalle aynı günlerde hamile kalmışız:)C.tesi haberlerinizi bekliyorummm.bende akşama giricm nete o zamana yazarımmmm....

selam kızlar belki kızacaksınız bana ama ben ne yapacağımı bilmiyorum ben 6 haftalık evliyim ve 5 haftalık hamileyim eşimden başka kimse bilmiyor utanıyorum daha yeniyim ve çok erken diye aldırmayı istiyorum onada cesaret edemiyorum kıyamıyorum ne yapmalıyım

Canlarım şimdi doktordan geldim,evet kansonucumda poziitif,bende 5 haftalık bir anne adayıyım :))
doktor baya su içirdi bana mesanemin şişmesini falan bekledik keseciği görebilmek için :) birkalınlaşma gördük bakalım :)

hayırlı olsun demeliyim ama şu anlık istemediğin için demiyorum. ben de evlendikten 15 gün sonra hamile kaldım. parmak hesabı yapanlar var,acaba evlilik öncesi mi diye ve herkes soruyor daha çok erken kaza kurşunu mu diye, ama kimse umrumda değil.Ben bebeğimi çok istiyorum,hep de istedim, korunma gereği duymadık baştan beri o yüzden. başkalarından utandığın için aldırmak ilerde vicdan azabı yaşatacaktır size. ha hazır değilsinizdir ya da şimdi düşünmüyorum dersin ona birşey diyemem,sizin tercihiniz. ama kararınızı kalbi atmadan verin bence..

Ben yerinde olsam çatır çatır doğururum canım üzülme sevin kim ne derse desin istiyodum yaptım bu kadar basit

hadi gözün aydın canım
peki kese görünmedi mi?içtin o kadar suyu şimdi onların bi de çıkması var
biz 5+0 da alttan usg ile gördük 3 mm di daha zor gördük yani
ama 1 haftada 12 mm olmuş haftaya çok net görürsünüz siz de

arkadaşlar merhaba ben çok uzun süredir buraya bakmıyordum çünki her baktığımda hamileliği unutamıyordum. bundan 2 ay önce karar verdim artık gebelikle ilgili hiçbirşeye bakmıycam ve ilgilenmiycem demiştim. sonra doktora gitmeye karar verdim bu arada 6 ay bebek denedim olmadı sonra doktora gttim yumurtalığımın yanında hafif bi iltihap oluştuğunu ve yumurtalıklarımın kendisi çatlamadığını doktorum söyledi. daha sonra iltihap kurutucu fitil verdi 7 adet onu kullandım ve adet olduktan 3 gün sonra klomene başlamam gerektiğini söyledi . ancak ben son fitili kullandığım akşam hamile kalmışım ve ilaç kullanıyorum die ne gün saydım ne düzenli ilişki hiçbişi olmadı sonra ben hevesle bekliyorum adet olıyımda ilaca başlayım die reglime 4 gün vardı uyandım dedim ki bugün bi test yapıcam sansıma nasılsa çıkmaz dedim testi yaptım bekledim veeee 2 ci çizgiyi görmezmiyim inanamadım koşa koşa gittim 1 tane daha test aldım onuda yaptım oda pozitif yine inanaıyorum hemen koşa koşa hastanetye gttim kan verdim ve kanda pozitif çıkınca inanabildim ama o anki duyguyu anlatmak mümkün bile değil aglamaktan gözlerim şişmişti. şimdi 5+6 günlük hamileyim bebeğimin kesesinide kendisinide gördüm çok şükür. darısı tüm isteyenlerin başına olsun tek tavsiyem kafaya takmayın düşünmeyin belirtilere takılmayın bende ne miğde bulantısı ne baş dönmesi nede başka bişey var yalnızca gögüslerim çürümüş gibi acıyor bunları sizinle paylaşmak istedim belki faydası dokunur. rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşşş .....

ne güzel bi süpriz olmuş yaa
yaşadığın şoku tahmin edebiliyorum canım
Allah sağlıkla kucaklamanı da nasip etsin inşallah

kizlar ben bu gün gittim tokdor gelmemiş bu günde izin almış hastaymış gebermeyesice totom dona dona gittim neyse dedim bari devlet amcanın hastanesine gideyim gittim kan verdim 14:30 a kadar bide sonuç bekledim girdim adamın yanına baktı ekrana hamilesin dedi bende o reflexle hadi canım demişim ahahahhaha adam tip tip baktı daha çok küçük görünmez dedi bana multi vitamin yazdı 10 gün sonra gel dedi 1 benim aslan gibi bebeğime görünmez dedi 2 folik asit vermedi 3 kafamı karıştırdı hepiciniz kullanıyonuz folik asit bana niye vermedi eczacıya sordum gerek görmemiştir dedi haaaaaaa bide devlet baba bu gün benden 50 tl aldı bide ona sinir oldum daha önce muayne olmuşum ama ilaç yazılmadığı için eczaneye gitmediğimden muayne ücretleri birikmiş çok kızdım çok totomda dondu zağten :)

yaa hep senin mi başına gelir bunlar sen boşver o adamı al bi tane folbiol 1,5 YETELE bişe zaten bütçeni zorlamaz hemen günde 1 tane alıyosun
en önemli zamanı şimdi alman lazım mutlaka döveringgg

Çatlak seni :) devletin doktoruna öle denirmi hiçççç :) benimde gözükmedi bugün,bide ben folik plusa kendim başladım bugün doktora söledim içiyorum bikaç hafta önce başladım diye,tamam devam et dedi,multivitamin ne olaki bak benimde ondan haberim yokkkkk :S

kız senin bebekte de senin gibi ilginç özellikler var görünmezlik falan doktor amca üstün yeteneklerden bahsetmiş ama anlayana işte peehh

Merhaba hamis bayanlar,

bugun hastaneye gittim, ultrasonda bakti doktor goremedi, kan verdim, sonuc 1 bucukta cikar diyince geri eve gittim kahvalti yaptik esimle uyuduk saat 2 de geri kalktik gittik hastaneye. Sonuc pozitif hamileyim, bir de alttan bakti dis gebelik gorunmuyor icin rahat olsun dedi. cuma gunu tekrar gel dedi kac haftalik oldugunu bilmiyorumda benim hic hosuma gitmedi devlet hastanesi acikcasi.

odaya giren cikan belli degil, icerde hasta varken bi hasta daha aliyolar. Yarim yamalak bi kapali yer var yarisi acik, orda altini cikar milletin icinde odanin kapisi zaten surekli acilip kapaniyo koyun adamlari dizilmisler kapiya giren cikan belli degil rezalet bi ortamdi anlayacaginiz. hijyenik bulmadim zaten o altimizi gosterdigimiz yeri, cop var agzi acik icinde bir suru kanli manli peceteler kullanilmis seyler. hic akil isi degil bu devlet siddetle kiniyorum disiplin yok, adap yok, hijyen yok

o sosteyik şekerim biz folibiol alıyoz o multivitamin alıyo hey gidi dünyaaa :111:
bizim çocuklarımızın vitamini olmayacak mı devlet baba bize bakmayacak mı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…