Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Günaydın kızlar nassınız bugün bakem
Midem bulanıyo yine üstünüze kusçam Cumaya az kaldı 2 gün daha çalışçam off
ben 2 kişi çalışıyom bana çift maaş versinler sölicem

kızlar hcg niz kaç çıktı bakem bugün ???
benim 452,daha çok yeni dedi doktorrrr
canım bende 4+4 te 902 çıkmıştı
bugün hiç bilmiyom zaten kese göründükten sonra hcg bakmıyolar kesenin büyümesinden takip ediyolar
ben en son 4+4 te baktırmıştım

oooo ama sen de sosyetesin bi ben mi 1,5 yetelelik şey kullanıyorum
ben de plus istiyom bana niyee bundan verdi sinirlendim şimdi :111:
bebek koruma derken heralde organları oluşuyo ya ondandır ben de bilemedim :111:
dün de annem beni sıkıştırdı doğurmicanmı seni bekliyom yoksa işe başlicam dedi
daha çok beklersin dedim
napçaz şimdi mi diyo
napçaz doğurcaz içerde kalcak diil ya
ağrısız ve sancısız oluyo doğum dediğin şey ben öyle biliyorum
oo iyimiş yavrum temizliyosa bi dene valla şifa niyetine belki soldan da gelirler açılır da inşallah kuzum
kızlar bunun içinde bütün vitaminler varmış almam gereken içeriğinde 0,08 folik asit varmış birde sanırım bütün alfabe çinko bakır altın gümüş ne ararsanız varmış
hadi kızlar gelin yoksa hürrememi bakıyonuz

evet zorla babam hürremi seyrettirdi yaa adam ööle oturmu izliyo ben kuzey güney bakıyom ama reklamda bile değiştirmiyo adam :111:
o içtiğin şeyde altın varsa altınları ayır öyle iç bacım çocuk doğana kadar bi bilezik yaparık

Kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri okuduğum yazılara istinaden her gece süt içiyorum normalde de içerdim ama böyle dikkat etmezdim hergün istisnasız içmeye ve sabahları diyare oluyorum sizce normal mi daha önce hiçböyle birşey yaşamadım, süt içerek uyumak alışkanlığımdır ama hiç diyare olmazdım.Yaşayanınız varsa paylaşabilir mi ?

Ben yerinde olsam çatır çatır doğururum canım üzülme sevin kim ne derse desin istiyodum yaptım bu kadar basit ..

teşekürler kızlar bebeğimi çok istiyorum ama bir süreliğine daha söylemeyecem kimseye yarın doktora gidecem çünkü fena halde grip olduğum için çok ilaç içtim günüm gelmeden onun içinde korkuyorum ne olur dua edin

Herkese gunaydinn
Bulantilarr gecti
Nadir ogurme var
Cumartesiye kadar nasil dayanacagim
Kalp atisinii gormekkk icin dua ediyorum

slm kızlar günaydınnn =) nasılsınız bebişlerde iyidir inş ben reglime 4 gün kala kan testi yaptırmıştım 23.8 çıkmıştı bana pozitif ama sonuç düşük dediler kimyasal yada dıs gebeliktir die korkuttular ben özel hastaneye giidorum ve doktorumdanda çokmu çok memnunum ilgili lakalı ve bilgilendiriyo gttiğimde baktı kese oluşmus dedi tabi gttiğimde 5 haftalıktı bebkte oluşmaya başlamıs görünüyo dedi yani korkmayın herkez bişi söyler kimseyi dinlemeyin doktordan başka devlet hastanesine gelince salı günü günü bende tahlillerimi yaptırmaya gttim koyun gibi sürüden 4 kişi alıyolar sen soyun sen hazırlan misali allah eksikliğini göstermesin ama allah düşürmesinde ve altleri çok pisti. neyseki en güzel yanı bebişlerimiz allah evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşşş

Canım süt de olabilir başka bişey de yani yediklerin falan
belki de hormon istersen doktoruna sor valla bilemedim
söyleme canım 3 aylık olana kadar kimseye hem kafaya takıyosun boşa canın da sıkılmaz
Herkese gunaydinn
Bulantilarr gecti
Nadir ogurme var
Cumartesiye kadar nasil dayanacagim
Kalp atisinii gormekkk icin dua ediyorum
ben de valla 2 gün nası geççek bilmiiyorum ya bebek görünmezse korkuyorum

Amin canım allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
bebeğin oluşmaya başladığını nası anladı acaba yolk sac dan mı anladı
biz 6 haftalıkken kese ve yolk sac gördük ama bebek görünmedi
gerçi yolk sac varsa yüzde 90 bebek de oluşur diyolar ama bilmiyorum bi korku var içimde

valla ben de çok ceviz yiyorum ama işe yarıyomu bilmem
6+0 da görünmemişti bizimki bakalım 7+0 da ne görcez
düşük yaptığım bebeğimde 6+3 te kalp atışını dinletmişti doktor aynı makinede
belki de bu defa geç döllendi amaaan ne bilim işte görcez bu cumartesi artık neyiz ne değiliz

bebeğimiz gelsinde gec yada erken döllensin ne önemi var ama insan bebeği göriyim kalp atısı duyayım cinsiyetini biliyim ilk tekmesini hissediyim isityo ama bunların için hep zaman var sükürler olsun ki beniml eşuan onun için nefes alıyorum sevmediğim şeyleri bile onun için yiyorum rabbim aratmadı verdi ya çok sükür geç olsun güzel olsun herşey cnm kendine stres yapma melegınde etkilenir güzel düşün güzel olsun allahın iznyle =)

Geçen defa düşük yaparken yaşadıklarım aklıma geliyo korkuyorum canım kendimi telkin ediyorum ama elimde değil
İşte bu hafta doktor mutlaka görmemiz lazım dedi olmazsa boş gebelik yani başka açıklaması yok
yoksa geç döllenmesi sorun değil tabi ki 1 hafta sonra doğururum

slm millet ya ben size bir şey sorcam,
salı doktora gittimğe üstten muayene yapıtırdım bebek görünmedi alttan baksam kesin görünürdü dedi..
kafaya taktım ben de..kan değerim 4550 ..dış gebelik olabilir mi?kese görülmemesi normal mi?5 haftalıkken..devlete gittim,makinesi mi iyi değildi acaba..
10 gün sonra doktora özele gitcem ben...kafayı buna taktım şimdi...dış gebelik nasıl oluyor acaba?*

herşeyin hayırlısı cnm benim üzülme =)

cnm hiç takma kafana görürsn allahın izniyle bazı bebekler geç görünebiliyormus hemen aklına dış gebeliği getirme onun anlaşılması zor ve geç olur. saglıklı bi rahım varken neden dışarıda döllensinki allahın izniyle bişi olmaz korkma cnm

Görünmemesi normal canım karından 6 haftadan önce görünmesi çook zor.
Biz 5+0 da karından baktı göremedi sonra alttan baktı gördü 3 mm kese çok küçüktü
ama geçen hafta 6+0 ken çok net görünüyodu karından 12 mm olmuştu.
dış gebelik kese rahimde görünmediğinde dikkate alınıyo
bebek rahimde değil tüplerde ilerlerken tutunmuş oluyo
ama dediğim gibi henüz erken görünmeyebilir telaş yapma
ama keşke alttan baktırıp içini rahatlatsaydın,söylentilerin aksine alttan muayenenin bebeğe zararı yok
öyle olsa kocalarınızdan da uzaklaşın derdi doktorlar.

herşeyin hayırlısı cnm benim üzülme =)

amin canım inşallah

günde 1 milyon tane şey okuyorum,taktım kafaya yaa..alttan baktırmadığıma pişman oldum..

Günaydın hanımlar nasılsınız çok fena grip oldum ben ondan gelemiyorum grip olan var mi aranızda doktora gitmedim daha dün akşam tam olarak sardı ıhlamur nane limon içiyorum ilaç içemeyince

hürremciler sizi bundan sonra çarşamba günleri burda kendim çalıp kendim söylicem anaaaa terkedilmiş texas kasabsı gibiydi

her ay birinize yapayım bilezik kız bu sabah içtimde büyükmüş be bende haplardan miğdem bulanıyo sinir oldum yutana kadar

günde 1 milyon tane şey okuyorum,taktım kafaya yaa..alttan baktırmadığıma pişman oldum..
canım takma kafana normal
ama için rahatlamayacaksa 10 gün bekleme git doktorun baksın hemen

Günaydın hanımlar nasılsınız çok fena grip oldum ben ondan gelemiyorum grip olan var mi aranızda doktora gitmedim daha dün akşam tam olarak sardı ıhlamur nane limon içiyorum ilaç içemeyince

günaydın canım geçmiş olsun keşke doktora bi sorsaydın belki hafif bi ilaç verirdi
bol mandalina ye şimdi tam zamanı
kendine iyi bak sıcak tut kendini aman diyim

hürremciler sizi bundan sonra çarşamba günleri burda kendim çalıp kendim söylicem anaaaa terkedilmiş texas kasabsı gibiydi

her ay birinize yapayım bilezik kız bu sabah içtimde büyükmüş be bende haplardan miğdem bulanıyo sinir oldum yutana kadar

yok kız ben zorla izledim dün
hapı da koy ekmek arasına indiragandi yap gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…