- Konu Sahibi Pinuspinea
-
canım bende 4+4 te 902 çıkmıştıkızlar hcg niz kaç çıktı bakem bugün ???
benim 452,daha çok yeni dedi doktorrrr
oooo ama sen de sosyetesin bi ben mi 1,5 yetelelik şey kullanıyorumkız ne dicem bende şu pembe kutu olanı aldım,folic plus 17 lira verdim :))
ama eczaneden direk almıştım,bunu doktor yazsa devlet karşılarmıki :))
bite hatunlar hcgleriniz kaç çıktı yaaaaa ??? benim 452 çıktııı
bebek koruma derken heralde organları oluşuyo ya ondandır ben de bilemedim :111:folbiol aldık kız bügün 3 yü içtim de bu milti vitamin ne oli onu anlamadım benim bacı bebek koruma falan filan bişey dedi anlamadım bana dokdor teriimi kullanıyo anıycam dilede çeviremiyo ahahaah ben onu kullanmadan 1 hafta sonra ben yakında bi tip merkezi var ona gideyim yada bilmiyom ben ne yapayımkız anneme kimseye söylemiyom ya ilkdefa böyle gebelik takibi yaptıracam ben hep geç öğrendim hamişlimi sonrada bebelerin başına bişey geldi evlerden uzak bana bağzen bu ilk bebekmiş gibi geliyo 3 seneden sonra acemileştim sankim yav
napçaz şimdi mi diyokizlar bugun ilk macera basladi dogumla ilgili :)
bugun iste hastaneye gittim ya, iceriye benden once bi bayani aldilar, hemen ardina beni aldilar.
Neyse ben oturdum saskin saskin bakiyorum 2 kisi nolacak aynanda diye, bayanin son zamanlariymis galiba gobegi bayagi buyuktu.
Sonra o perdenin arkasina aldilar bayani, doktor alttan bakacak ne durumda diye. Doktor hanim bi baksa ki aaaaaaaaa dogum yapiyosun dedi 3 cm acilman var dedi.
Kadinda bi tuhaf oldu ciddi mi diyosunuz nolacak peki diyo. Sonra ultrasondan bakti bebege, kilosunu falan soyledi bu aksama dogurursun sen dedi. Cok sanci cekermiyim diyo bayan :))
ilk gunden bi ani oldu benim icin, hatta aklim halen o bayanda dogurdumu aceba diye:))
oo iyimiş yavrum temizliyosa bi dene valla şifa niyetine belki soldan da gelirler açılır da inşallah kuzumdenıyelım bakalım bı o kalmıstı denenmedık ama bı dahakı aya aşılama yaparsa doktor deneyebılebılırım belkım...sanırım o parçalar iltahap rahmını temızlıyormus buhar yapısıklık tıkanıklık varsa acıyormuşşş bende okuduklarımın yalancısıyımm :111:
kızlar bunun içinde bütün vitaminler varmış almam gereken içeriğinde 0,08 folik asit varmış birde sanırım bütün alfabe çinko bakır altın gümüş ne ararsanız varmış
hadi kızlar gelinyoksa hürrememi bakıyonuz
hayırlı olsun demeliyim ama şu anlık istemediğin için demiyorum. ben de evlendikten 15 gün sonra hamile kaldım. parmak hesabı yapanlar var,acaba evlilik öncesi mi diye ve herkes soruyor daha çok erken kaza kurşunu mu diye, ama kimse umrumda değil.Ben bebeğimi çok istiyorum,hep de istedim, korunma gereği duymadık baştan beri o yüzden. başkalarından utandığın için aldırmak ilerde vicdan azabı yaşatacaktır size. ha hazır değilsinizdir ya da şimdi düşünmüyorum dersin ona birşey diyemem,sizin tercihiniz. ama kararınızı kalbi atmadan verin bence..
Ben yerinde olsam çatır çatır doğururum canım üzülme sevin kim ne derse desin istiyodum yaptım bu kadar basit..
Canım süt de olabilir başka bişey de yani yediklerin falanKızlar ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri okuduğum yazılara istinaden her gece süt içiyorum normalde de içerdim ama böyle dikkat etmezdim hergün istisnasız içmeye ve sabahları diyare oluyorum sizce normal mi daha önce hiçböyle birşey yaşamadım, süt içerek uyumak alışkanlığımdır ama hiç diyare olmazdım.Yaşayanınız varsa paylaşabilir mi ?
söyleme canım 3 aylık olana kadar kimseye hem kafaya takıyosun boşa canın da sıkılmazteşekürler kızlar bebeğimi çok istiyorum ama bir süreliğine daha söylemeyecem kimseye yarın doktora gidecem çünkü fena halde grip olduğum için çok ilaç içtim günüm gelmeden onun içinde korkuyorum ne olur dua edin
ben de valla 2 gün nası geççek bilmiiyorum ya bebek görünmezse korkuyorumHerkese gunaydinn
Bulantilarr gecti
Nadir ogurme var
Cumartesiye kadar nasil dayanacagim
Kalp atisinii gormekkk icin dua ediyorum
slm kızlar günaydınnn =) nasılsınız bebişlerde iyidir inş ben reglime 4 gün kala kan testi yaptırmıştım 23.8 çıkmıştı bana pozitif ama sonuç düşük dediler kimyasal yada dıs gebeliktir die korkuttular ben özel hastaneye giidorum ve doktorumdanda çokmu çok memnunum ilgili lakalı ve bilgilendiriyo gttiğimde baktı kese oluşmus dedi tabi gttiğimde 5 haftalıktı bebkte oluşmaya başlamıs görünüyo dedi yani korkmayın herkez bişi söyler kimseyi dinlemeyin doktordan başka devlet hastanesine gelince salı günü günü bende tahlillerimi yaptırmaya gttim koyun gibi sürüden 4 kişi alıyolar sen soyun sen hazırlan misali allah eksikliğini göstermesin ama allah düşürmesinde ve altleri çok pisti. neyseki en güzel yanı bebişlerimiz allah evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşşş
Canım süt de olabilir başka bişey de yani yediklerin falan
belki de hormon istersen doktoruna sor valla bilemedim
söyleme canım 3 aylık olana kadar kimseye hem kafaya takıyosun boşa canın da sıkılmaz
ben de valla 2 gün nası geççek bilmiiyorum ya bebek görünmezse korkuyorum
Amin canım allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
bebeğin oluşmaya başladığını nası anladı acaba yolk sac dan mı anladı
biz 6 haftalıkken kese ve yolk sac gördük ama bebek görünmedi
gerçi yolk sac varsa yüzde 90 bebek de oluşur diyolar ama bilmiyorum bi korku var içimde[amin cnm inş korkmana gerek yok bazılarının bebek geç görünebilirmiş bende senin gibiydim çok korkuyodum hep bi şüphe endişe vardı içimde atlattım çok sükür. benim ultarasonda göründü cnm kesin içinde nokta gibi =) bu senin bebeğin dedi ben çok ceviz yiyorum faydası olurmuş sende ye istersen günlük düzenli sabahları süt ceviz öğlen yemekten sonra meyve falan yiyorum
amin cnm inş korkmana gerek yok bazılarının bebek geç görünebilirmiş bende senin gibiydim çok korkuyodum hep bi şüphe endişe vardı içimde atlattım çok sükür. benim ultarasonda göründü cnm kesin içinde nokta gibi =) bu senin bebeğin dedi ben çok ceviz yiyorum faydası olurmuş sende ye istersen günlük düzenli sabahları süt ceviz öğlen yemekten sonra meyve falan yiyorum
valla ben de çok ceviz yiyorum ama işe yarıyomu bilmem
6+0 da görünmemişti bizimki bakalım 7+0 da ne görcez
düşük yaptığım bebeğimde 6+3 te kalp atışını dinletmişti doktor aynı makinede
belki de bu defa geç döllendi amaaan ne bilim işte görcez bu cumartesi artık neyiz ne değiliz
bebeğimiz gelsinde gec yada erken döllensin ne önemi var ama insan bebeği göriyim kalp atısı duyayım cinsiyetini biliyim ilk tekmesini hissediyim isityo ama bunların için hep zaman var sükürler olsun ki beniml eşuan onun için nefes alıyorum sevmediğim şeyleri bile onun için yiyorum rabbim aratmadı verdi ya çok sükür geç olsun güzel olsun herşey cnm kendine stres yapma melegınde etkilenir güzel düşün güzel olsun allahın iznyle =)
Geçen defa düşük yaparken yaşadıklarım aklıma geliyo korkuyorum canım kendimi telkin ediyorum ama elimde değil
İşte bu hafta doktor mutlaka görmemiz lazım dedi olmazsa boş gebelik yani başka açıklaması yok
yoksa geç döllenmesi sorun değil tabi ki 1 hafta sonra doğururum
slm millet ya ben size bir şey sorcam,
salı doktora gittimğe üstten muayene yapıtırdım bebek görünmedi alttan baksam kesin görünürdü dedi..
kafaya taktım ben de..kan değerim 4550 ..dış gebelik olabilir mi?kese görülmemesi normal mi?5 haftalıkken..devlete gittim,makinesi mi iyi değildi acaba..
10 gün sonra doktora özele gitcem ben...kafayı buna taktım şimdi...dış gebelik nasıl oluyor acaba?*
Görünmemesi normal canım karından 6 haftadan önce görünmesi çook zor.slm millet ya ben size bir şey sorcam,
salı doktora gittimğe üstten muayene yapıtırdım bebek görünmedi alttan baksam kesin görünürdü dedi..
kafaya taktım ben de..kan değerim 4550 ..dış gebelik olabilir mi?kese görülmemesi normal mi?5 haftalıkken..devlete gittim,makinesi mi iyi değildi acaba..
10 gün sonra doktora özele gitcem ben...kafayı buna taktım şimdi...dış gebelik nasıl oluyor acaba?*
herşeyin hayırlısı cnm benim üzülme =)
cnm hiç takma kafana görürsn allahın izniyle bazı bebekler geç görünebiliyormus hemen aklına dış gebeliği getirme onun anlaşılması zor ve geç olur. saglıklı bi rahım varken neden dışarıda döllensinki allahın izniyle bişi olmaz korkma cnm
Günaydın kızlar nassınız bugün bakem
Midem bulanıyo yine üstünüze kusçamCumaya az kaldı 2 gün daha çalışçam off
ben 2 kişi çalışıyom bana çift maaş versinler sölicem
canım bende 4+4 te 902 çıkmıştı
bugün hiç bilmiyom zaten kese göründükten sonra hcg bakmıyolar kesenin büyümesinden takip ediyolar
ben en son 4+4 te baktırmıştım
oooo ama sen de sosyetesin bi ben mi 1,5 yetelelik şey kullanıyorum
ben de plus istiyom bana niyee bundan verdi sinirlendim şimdi :111:
bebek koruma derken heralde organları oluşuyo ya ondandır ben de bilemedim :111:
dün de annem beni sıkıştırdı doğurmicanmı seni bekliyom yoksa işe başlicam dedi
daha çok beklersin dedim
napçaz şimdi mi diyo
napçaz doğurcaz içerde kalcak diil ya
ağrısız ve sancısız oluyo doğum dediğin şey ben öyle biliyorum
oo iyimiş yavrum temizliyosa bi dene valla şifa niyetine belki soldan da gelirler açılır da inşallah kuzum
evet zorla babam hürremi seyrettirdi yaa adam ööle oturmu izliyo ben kuzey güney bakıyom ama reklamda bile değiştirmiyo adam :111:
o içtiğin şeyde altın varsa altınları ayır öyle iç bacım çocuk doğana kadar bi bilezik yaparık
canım takma kafana normalgünde 1 milyon tane şey okuyorum,taktım kafaya yaa..alttan baktırmadığıma pişman oldum..
Günaydın hanımlar nasılsınız çok fena grip oldum ben ondan gelemiyorum grip olan var mi aranızda doktora gitmedim daha dün akşam tam olarak sardı ıhlamur nane limon içiyorum ilaç içemeyince
hürremciler sizibundan sonra çarşamba günleri burda kendim çalıp kendim söylicem anaaaa terkedilmiş texas kasabsı gibiydi
her ay birinize yapayım bilezikkız bu sabah içtimde büyükmüş be bende haplardan miğdem bulanıyo sinir oldum yutana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?