- Konu Sahibi Pinuspinea
-
o sosteyik şekerim biz folibiol alıyoz o multivitamin alıyo hey gidi dünyaaa :111:
bizim çocuklarımızın vitamini olmayacak mı devlet baba bize bakmayacak mı :26:
o sosteyik şekerim biz folibiol alıyoz o multivitamin alıyo hey gidi dünyaaa :111:
yaa hep senin mi başına gelir bunlarsen boşver o adamı al bi tane folbiol 1,5 YETELE bişe zaten bütçeni zorlamaz hemen günde 1 tane alıyosun
en önemli zamanı şimdi alman lazım mutlaka döveringgg
Çatlak seni :) devletin doktoruna öle denirmi hiçççç :) benimde gözükmedi bugün,bide ben folik plusa kendim başladım bugün doktora söledim içiyorum bikaç hafta önce başladım diye,tamam devam et dedi,multivitamin ne olaki bak benimde ondan haberim yokkkkk :S
kız senin bebekte de senin gibi ilginç özellikler var görünmezlik falandoktor amca üstün yeteneklerden bahsetmiş ama anlayana işte peehh
işte gelde demeyani şurda 60 tane hamiş varsa 60 ıda kullanıyo toktorları vermiş ya gelde isyan etme benim niye başıma böyle tuhaf şeyler geliyo niye ben hep elden ayrıyım anlamadım bide değerimin kaç çıktınıda söylemedi tabi baktıki anlamıycak bu boş ver dedi ama ben durda size söyleseydim siz bilirdiniz kese varmı yok mu pehhh benim burda birsürü dotorum var
Benim hcg bugun 1492,79 cikti
anemmm kız zarf vermedimi sana ,değerlerin yazılı olduğu kağıdıııı :)
töbe töbeee yaaaa :)
kız anacım yok vermedi sonuç onun pc ye gidiyomuş oraya baktı hamilesin dedi :)
o zaman seninki 7-8 haftalık falan vardır heralde dimi cnm :) benimkine daha 5 haftalık dedi çünkümmm :)
kizlar bugun ilk macera basladi dogumla ilgili :)
bugun iste hastaneye gittim ya, iceriye benden once bi bayani aldilar, hemen ardina beni aldilar.
Neyse ben oturdum saskin saskin bakiyorum 2 kisi nolacak aynanda diye, bayanin son zamanlariymis galiba gobegi bayagi buyuktu.
Sonra o perdenin arkasina aldilar bayani, doktor alttan bakacak ne durumda diye. Doktor hanim bi baksa ki aaaaaaaaa dogum yapiyosun dedi 3 cm acilman var dedi.
Kadinda bi tuhaf oldu ciddi mi diyosunuz nolacak peki diyo. Sonra ultrasondan bakti bebege, kilosunu falan soyledi bu aksama dogurursun sen dedi. Cok sanci cekermiyim diyo bayan :))
ilk gunden bi ani oldu benim icin, hatta aklim halen o bayanda dogurdumu aceba diye:))
canım benide alın aranıza
bende hamileyim galiba
geçen hafta çift çizgiyi gördüm
kanda 245 çıktı
doktorum 2 haftalık falan dedi o kadar erken belli olur mu(adet düzensizliğim oldugu için ona göre hesaplayamıyorum)
geçen hafta ultrasonla göremezsin dedi perşembe tekrar gideceğim kontrole
bu hafta 3 haftalıksa ne zaman hamile kalmış olabilirim kızlar (ilk çocuğum olacak inşallah çok cahilim bu konularda)
hee tamam o zaman bebişim sen dene bakalım ama çok parça düşürme o parçalar ne parçası ki acaba merak ettim
kizlar ben bu gün gittim tokdor gelmemiş bu günde izin almış hastaymış gebermeyesice totom dona dona gittim neyse dedim bari devlet amcanın hastanesine gideyim gittim kan verdim 14:30 a kadar bide sonuç bekledim girdim adamın yanına baktı ekrana hamilesin dedibende o reflexle hadi canım demişim ahahahhaha adam tip tip baktı daha çok küçük görünmez dedi bana multi vitamin yazdı 10 gün sonra gel dedi 1 benim aslan gibi bebeğime görünmez dedi 2 folik asit vermedi 3 kafamı karıştırdı hepiciniz kullanıyonuz folik asit bana niye vermedi eczacıya sordum gerek görmemiştir dedi haaaaaaa bide devlet baba bu gün benden 50 tl aldı bide ona sinir oldum daha önce muayne olmuşum ama ilaç yazılmadığı için eczaneye gitmediğimden muayne ücretleri birikmiş çok kızdım çok totomda dondu zağten :)
denıyelım bakalım bı o kalmıstı denenmedık ama bı dahakı aya aşılama yaparsa doktor deneyebılebılırım belkım...sanırım o parçalar iltahap rahmını temızlıyormus buhar yapısıklık tıkanıklık varsa acıyormuşşş bende okuduklarımın yalancısıyımm :111:
yavruff sonunda gıttınmı heheheh nelerde yasamış kuzucum keşke degerını sorsaydın bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?