Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

o sosteyik şekerim biz folibiol alıyoz o multivitamin alıyo hey gidi dünyaaa :111:
bizim çocuklarımızın vitamini olmayacak mı devlet baba bize bakmayacak mı :26:

kız ne dicem bende şu pembe kutu olanı aldım,folic plus 17 lira verdim :))
ama eczaneden direk almıştım,bunu doktor yazsa devlet karşılarmıki :))

bite hatunlar hcgleriniz kaç çıktı yaaaaa ??? benim 452 çıktııı

o sosteyik şekerim biz folibiol alıyoz o multivitamin alıyo hey gidi dünyaaa :111:

kız ne dicem bende şu pembe kutu olanı aldım,folic plus 17 lira verdim :))
ama eczaneden direk almıştım,bunu doktor yazsa devlet karşılarmıki :))

bite hatunlar hcgleriniz kaç çıktı yaaaaa ??? benim 452 çıktııı

yaa hep senin mi başına gelir bunlar sen boşver o adamı al bi tane folbiol 1,5 YETELE bişe zaten bütçeni zorlamaz hemen günde 1 tane alıyosun
en önemli zamanı şimdi alman lazım mutlaka döveringgg

folbiol aldık kız bügün 3 yü içtim de bu milti vitamin ne oli onu anlamadım benim bacı bebek koruma falan filan bişey dedi anlamadım bana dokdor teriimi kullanıyo anıycam dilede çeviremiyo ahahaah ben onu kullanmadan 1 hafta sonra ben yakında bi tip merkezi var ona gideyim yada bilmiyom ben ne yapayım kız anneme kimseye söylemiyom ya ilkdefa böyle gebelik takibi yaptıracam ben hep geç öğrendim hamişlimi sonrada bebelerin başına bişey geldi evlerden uzak bana bağzen bu ilk bebekmiş gibi geliyo 3 seneden sonra acemileştim sankim yav

işte gelde deme yani şurda 60 tane hamiş varsa 60 ıda kullanıyo toktorları vermiş ya gelde isyan etme benim niye başıma böyle tuhaf şeyler geliyo niye ben hep elden ayrıyım anlamadım bide değerimin kaç çıktınıda söylemedi tabi baktıki anlamıycak bu boş ver dedi ama ben durda size söyleseydim siz bilirdiniz kese varmı yok mu pehhh benim burda birsürü dotorum var

anemmm kız zarf vermedimi sana ,değerlerin yazılı olduğu kağıdıııı :)
töbe töbeee yaaaa :)

kizlar bugun ilk macera basladi dogumla ilgili :)
bugun iste hastaneye gittim ya, iceriye benden once bi bayani aldilar, hemen ardina beni aldilar.

Neyse ben oturdum saskin saskin bakiyorum 2 kisi nolacak aynanda diye, bayanin son zamanlariymis galiba gobegi bayagi buyuktu.

Sonra o perdenin arkasina aldilar bayani, doktor alttan bakacak ne durumda diye. Doktor hanim bi baksa ki aaaaaaaaa dogum yapiyosun dedi 3 cm acilman var dedi.
Kadinda bi tuhaf oldu ciddi mi diyosunuz nolacak peki diyo. Sonra ultrasondan bakti bebege, kilosunu falan soyledi bu aksama dogurursun sen dedi. Cok sanci cekermiyim diyo bayan :))

ilk gunden bi ani oldu benim icin, hatta aklim halen o bayanda dogurdumu aceba diye:))

iyiyimiş süpriz doğum

canım ben diğer sayfaya mı yazdım burdanmı yazdım bilemeyom kafam karıştı neyseki burdasın ben bi o konuya bi bu konuya derken bağzen nereye yazdımı unutuyom seni son adet tarihin ayın kaçı

ahahaha kız yeni farkettim bak dedikoducu seni kız bende anlamadım diom ya bu ne herkez öyle ben böyle çok şüpelendim çooook benim susam görünmezmiş devlet babanın başka bir toktoruna gidecem yada ben yine o adama gideyim nasıl olsa bana ayar oldu bende ona hatta doğumu o yaptırsın bebeme söyleyim çıkınca üstüne kaka yapsın

hee tamam o zaman bebişim sen dene bakalım ama çok parça düşürme o parçalar ne parçası ki acaba merak ettim

denıyelım bakalım bı o kalmıstı denenmedık ama bı dahakı aya aşılama yaparsa doktor deneyebılebılırım belkım...sanırım o parçalar iltahap rahmını temızlıyormus buhar yapısıklık tıkanıklık varsa acıyormuşşş bende okuduklarımın yalancısıyımm :111:

yavruff sonunda gıttınmı heheheh nelerde yasamış kuzucum keşke degerını sorsaydın bea

sinirime denk geldi hehehe bidahakine sorayım bari

kızlar bunun içinde bütün vitaminler varmış almam gereken içeriğinde 0,08 folik asit varmış birde sanırım bütün alfabe çinko bakır altın gümüş ne ararsanız varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…