Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

yok kız ben zorla izledim dün
hapı da koy ekmek arasına indiragandi yap gitsin

hehehe tamam öyle yapayım kız bişey öğrendim paylaşayım burdan ortasında çentik olan çizgi gibi ilaçlar ikiye bölüp içebiliyosunuz eğer o çantik yoksa bütün olarak yutmak zorundaymışız bizim kullandığımız ilaçlar miğdede değil bağırsakta emiliyomuş aklınızda olsun hani benim gibi ilaç büyük aman yutamadım 2 ye böleyim içeyim yapmayın bölünen ilaçların üzerinde derin yarık oluyo kuzularım benim aklınızda olsun

Günaydın hanımlar nasılsınız çok fena grip oldum ben ondan gelemiyorum grip olan var mi aranızda doktora gitmedim daha dün akşam tam olarak sardı ıhlamur nane limon içiyorum ilaç içemeyince

vayyyy canım çok geçmiş olsun çocuklara felan yada birilerine yaklaşma artık bize yasak öpüşmek sarılmak felan yiğenim okula gidiyo ben ona bile yaklaşmıyorum dikkatli ol biraz yeşil çay iç c vitamini çok var onda iyi gelir

He bizim mideye zarar vermesin diye bağırsakta emiliyo diye anladım ne zekiyim ya allah beni netmesin

slm kızlar benimle sat tarihi aynı olan arkadaşlar vardı(5 ekim).ben dün doktora gittim ve vajinal ultrosonla bebişimi ve kalp atışlarını gördük..adet tarihine göre 6+5 günlüktü ama doktor bu sefer 6+3 günlük dedi.şimdilik herşey iyi Allahım inş böyle devam eder..

kızlarrr ...canlar ne olur bi fikir verin. bugün doktora gittik.önce karından göremedi.rahmim ters olduğu için.zor göründü. şükürler olsun ki bebeğim şuan 7,4 mm.ve duyduk pıt pıtları. kalp atışları ama çok derinden geliyor dedi.haftaya tekrar çağırdı içim rahat olsun dedi doktor.bir de bebeğim normalde 7+3 ama 6+3 görünüyor ultrasonda.Çok korkuyorum.Bi sıkıntı olur mu ya :26:

He bizim mideye zarar vermesin diye bağırsakta emiliyo diye anladım ne zekiyim ya allah beni netmesin

kız kıvırcık ne dalga geçiyon valla sabah böldümde kardeşim çope attı o öyle içilmez hemen kana karışır dedi bunlaar yavaş emilen ilaçlardır dedi valla kız 4 sene lisede 4 senede üniversitede bunu okudu ben onun yalancısıyım

kızlar napiyonuz.. bu sabah kesemizi ultrasonda gördük 12 mm olmuş yavrum.. fotoğrafını da verdi.. dün mide bulantım başladı bütün gün ne yediysem çıkardım doktora bu şikeyetlerimi de anlatınca bulantı hapı ve serum verdi. hastaneden yeni geldim sabahtan beri serum yiyodum şuan bulantım geçti çok iyiyim çook şükürr dün çok fenaydımm

benim de 6 ekim canım ne güzel duymuşsun o güzel melodiyi allah daha güzel günler görmeyi de nasip etsin

kuzum gözün aydın geç döllenmeden dolayı fark olabiliyo doktor gelişimini takip eder normalse sorun yok hatta bebişin o farkı bile zamanla kapatabilir
merak etme sen

kardeşin bilmiyo ya böl iç aynı şey
boşa okumuş

sinirime denk geldi hehehe bidahakine sorayım bari

hehehe bidahakıne yıne onamı gıtcen kuzu sor bakalım doktor amcaya bidaha nezaman cagırdı seni..

iyiyim kuzummm ugrasıp duruyoz işte...yaff benımde soll kasıgımda acaip batmalar oluyor ve bazen baya bı bellı edıyo kendını benım anlamadıgım bu ay sağ taraftan yumurtlamıştım acaba neden soldan batma oluyorr :111:

inşallah kuzumm yaa ahhahhh kendı kendıne acılsada benı daha fazla ugratmasa keşkeeee...

maşallah canım demek fotoğraf da çekildiniz
yemeden kesilme ama beslenmeye devam
çıkanları yerine koyman lazım

maşallah canım demek fotoğraf da çekildiniz
yemeden kesilme ama beslenmeye devam
çıkanları yerine koyman lazım

napacağımı şaşırdım dün ya yiyorum olmuyor yemiyorum olmuyor yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor.. 5 kere felan kustum heralde mahvoldum dün.. şimdi patates haşladım birazdan onu yicem bakalım inş bulanmaz yine

10 gün sonra dedi bide ilişki yok dedi kanda bakınca ne gördüyse artık

10 gün sonra dedi bide ilişki yok dedi kanda bakınca ne gördüyse artık

görmüştür kızımm kaç senenın toktorr amcası o ondan ıyıymı bılcen...hamılelıgın basındaysan eger düşük riskine karsı ilişki yasaktır allahtan senın koca yok..ne zaman gelcek kızz.

ooof offfffffff ocak ayında gelecek istermisin bide bana diyomuşki gelince kusura bakma ben annemden gecemiyom senden geçecem abooooooooooo iki tane kurşunum var biri ona biri bana heheheh

ooof offfffffff ocak ayında gelecek istermisin bide bana diyomuşki gelince kusura bakma ben annemden gecemiyom senden geçecem abooooooooooo iki tane kurşunum var biri ona biri bana heheheh

abowww o zaman ne demeye bebiş yapmış senden..kuzum kaynanan ıstemıyormu senı belkı bebecıgı duyunca yumuşar ister yaa takma bunlara kafanı..

abowww o zaman ne demeye bebiş yapmış senden..kuzum kaynanan ıstemıyormu senı belkı bebecıgı duyunca yumuşar ister yaa takma bunlara kafanı..

yok kaynananın planı oğullarını peri padişahının kızıyla evlendirecekti ama olmadı o cambaz ben cambaz bir ipte oynayamadık zağten bugün ne olduysa yine tepem atık bak kız aklıma geldikçe kuduruyom burda ne yumuşuycak kız benim kaynana diablo ifrit aklına ne gelirse buralardan bi gitsekte kurtulsak eşim beni çok seviyoda annesi adamın ruhani dengesini bozuyo bende ona yaptıklarını geri yansıtıyorum ağustosun 5 inde evlendim bunca zaman dır onla uğraşıyom oda benimle

Son düzenleme:
kızlar hepinize Allahtan güzel bir gebelik süreci geçirmenizi ve yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almanızı diliyorum. bende aranıza katıldım 3 gün önce öğrendim hamile oluduğumu... bekliyorduk ama yinede heycanlandık. Henüz doktora gitmedik ama evde testimi yaptım pozitif çıktı hastanede kan testi yaptırdım bHcg değerim 1000 çıktı doktorlarda 2000 olmadan ultrasonda görünmez diyince haftaya kaldı doktor işimiz tahminimize göre 4 ile 5 haftalık....

nasıl bir gebelik geçiriyorsunuz? bende çok fazla hatta neredeyse hiç bir belirti yok. midem bulanmıyor başım dönmüyor göğüslerimde farklı bir his yok sadece kasıklarımda herhan adet olucakmışım gibi bir his var farklı hiçbirşey hissetmiyorum aslını sorarsanız hamile gibi de hissetmiyorum... sizler nasıl hissediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…