- Konu Sahibi Pinuspinea
-
günde 1 milyon tane şey okuyorum,taktım kafaya yaa..alttan baktırmadığıma pişman oldum..
yok kız ben zorla izledim dün
hapı da koy ekmek arasına indiragandi yap gitsin
Günaydın hanımlar nasılsınız çok fena grip oldum ben ondan gelemiyorum grip olan var mi aranızda doktora gitmedim daha dün akşam tam olarak sardı ıhlamur nane limon içiyorum ilaç içemeyince
hehehe tamam öyle yapayım kız bişey öğrendim paylaşayım burdan ortasında çentik olan çizgi gibi ilaçlar ikiye bölüp içebiliyosunuz eğer o çantik yoksa bütün olarak yutmak zorundaymışız bizim kullandığımız ilaçlar miğdede değil bağırsakta emiliyomuş aklınızda olsun hani benim gibi ilaç büyük aman yutamadım 2 ye böleyim içeyim yapmayın bölünen ilaçların üzerinde derin yarık oluyo kuzularım benim aklınızda olsun
He bizim mideye zarar vermesin diye bağırsakta emiliyo diye anladım ne zekiyim ya allah beni netmesin
slm kızlar benimle sat tarihi aynı olan arkadaşlar vardı(5 ekim).ben dün doktora gittim ve vajinal ultrosonla bebişimi ve kalp atışlarını gördük..adet tarihine göre 6+5 günlüktü ama doktor bu sefer 6+3 günlük dedi.şimdilik herşey iyi Allahım inş böyle devam eder..
kuzum gözün aydın geç döllenmeden dolayı fark olabiliyo doktor gelişimini takip eder normalse sorun yok hatta bebişin o farkı bile zamanla kapatabilirkızlarrr ...canlar ne olur bi fikir verin. bugün doktora gittik.önce karından göremedi.rahmim ters olduğu için.zor göründü. şükürler olsun ki bebeğim şuan 7,4 mm.ve duyduk pıt pıtları. kalp atışları ama çok derinden geliyor dedi.haftaya tekrar çağırdı içim rahat olsun dedi doktor.bir de bebeğim normalde 7+3 ama 6+3 görünüyor ultrasonda.Çok korkuyorum.Bi sıkıntı olur mu ya :26:
kız kıvırcık ne dalga geçiyon valla sabah böldümde kardeşim çope attı o öyle içilmez hemen kana karışır dedi bunlaar yavaş emilen ilaçlardır dedi valla kız 4 sene lisede 4 senede üniversitede bunu okudu ben onun yalancısıyım
sinirime denk geldi hehehe bidahakine sorayım bari
Günaydın kızlar nassınız bugün bakem
Midem bulanıyo yine üstünüze kusçamCumaya az kaldı 2 gün daha çalışçam off
ben 2 kişi çalışıyom bana çift maaş versinler sölicem
oo iyimiş yavrum temizliyosa bi dene valla şifa niyetine belki soldan da gelirler açılır da inşallah kuzum
kızlar napiyonuz.. bu sabah kesemizi ultrasonda gördük 12 mm olmuş yavrum.. fotoğrafını da verdi.. dün mide bulantım başladı bütün gün ne yediysem çıkardım doktora bu şikeyetlerimi de anlatınca bulantı hapı ve serum verdi. hastaneden yeni geldim sabahtan beri serum yiyodum şuan bulantım geçti çok iyiyim çook şükürr dün çok fenaydımm
maşallah canım demek fotoğraf da çekildiniz
yemeden kesilme ama beslenmeye devam
çıkanları yerine koyman lazım
Canım bak nazla benim topiğimde ilk yorumları yapanların karnı burnunda sen de o muhabbeti hatırlıyosundur belki
O yüzden eli kulağındadır yakında alırız müjdeni kuzum hadi bakalım :111:
hehehe bidahakıne yıne onamı gıtcen kuzu sor bakalım doktor amcayabidaha nezaman cagırdı seni..
iyiyim kuzummm ugrasıp duruyoz işte...yaff benımde soll kasıgımda acaip batmalar oluyor ve bazen baya bı bellı edıyo kendını benım anlamadıgım bu ay sağ taraftan yumurtlamıştım acaba neden soldan batma oluyorr :111:
inşallah kuzumm yaa ahhahhh kendı kendıne acılsada benı daha fazla ugratmasa keşkeeee...
10 gün sonra dedi bide ilişki yok dedi kanda bakınca ne gördüyse artık
görmüştür kızımm kaç senenın toktorr amcası o ondan ıyıymı bılcen...hamılelıgın basındaysan eger düşük riskine karsı ilişki yasaktır allahtan senın koca yok..ne zaman gelcek kızz.
ooof offfffffff ocak ayında gelecek istermisin bide bana diyomuşki gelince kusura bakma ben annemden gecemiyom senden geçecem abooooooooooo iki tane kurşunum var biri ona biri bana heheheh
abowww o zaman ne demeye bebiş yapmış senden..kuzum kaynanan ıstemıyormu senı belkı bebecıgı duyunca yumuşar ister yaa takma bunlara kafanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?