Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Merhaba canim bende aynen senin gibiyim hic bir belirtim yok dedigin gibi bazi bazi adet agrisi gibi oluyo karnimda ondan haric cok sukur hic biseyim yok:))

Noruyonuzz kizlar, ne var ne yok :))

Bu arada hamile oldugunuzu aileden kimler biliyor?

Ben bugun kayinvalidemdeyim, eltime soyledim gorumcem biliyor nedense kayinvalideme soyleyemiorum dilim varmiyor bende anlamadim. Hatta dun icin hastaneden bi doktora randevu almistik onuda iptal etmisler bizimde haberimiz yoktu ,hastaneye varinca randevunuz gorunmuyor demislerdi. Bugun kayinvalidem dediki gecen hastaneden aradilar randevunu iptal etmisler dedi kadin dogumdan ariyolardi dedi, bende bozuntuya vermedim allah alla yanlis aramislardir dedim yine diyemedim :)

heyy allahım yaa evlenmişsinz olmuş bitmiş hala neyın derdınde hıcmı allah korkusu yok...bence sende cok fazla ugrasma kuzum kocanla ıyı olmaya bak aranızda huzursuzluk cıkmasın napsın ne annesınden vazgecebılır ne senden..ama dedııgın gıbı uzg taşınmanız sızın acınızdan hayırlı olucak..

niyee çekiniyorsunkı canım emınım onlarda cok sevınırler bu habere eşinle birlikte bi gün söyleyin oluversın

:)) kelin melhemi olsa başına sürermiş:))) sen eltine görümcene söylemişsin benim eşimden başka kimse bilmiyor ((

hayırlı olsun şekerim inan bende öyleyim kasıklarımda ağrı olmasa hamile olduğumu unutucam :)bu haftalarda pek bişey olmaz 6. hafatanın sonuna doğru başlar genelde kasık ağrılarıda azalır ama geçmez devam eder

biz iyiyizde bacım senin dilin tutulmuş galiba boşverkız söyleme bende söylemiyom doğunca haberleri olur zağten çok kişi bilince çok kafadan ses çokar boşver söyleme yada oğlu söylesin

tabi uzağa gidicem hehehe çok özlerse torununu gelir görür yada hiç görmesin bizi rahat bıraksın biz çok seviyoz birbirimizi mutluyuz

3 aylık hamileym arnıza yeni katıldım sormak istedkleriniz var mı bende size sorayım cok sevdm bu siteyi
sorcaz tabi canım ayrılma burdan
10 gün sonra dedi bide ilişki yok dedi kanda bakınca ne gördüyse artık
senin adam gelince saldırıcanı anlamış olabilir mi
hayırlı olsun canım ben de yeni yeni bulantı yaşıyorum bi de ağrım var yine de çok şükür

benim bikaç arkadaş biliyo bi de eşim biliyo
bu hafta kalp atışı duyunca yöneticime söylicem de anneler babaları bilmiyorum kararsızım :111:

aşkolsun beni bi tanısan öyle demezsin düşükten sonra adama 3 yıl ambargo koydum evlenene kadar aaaaaaa

tabi uzağa gidicem hehehe çok özlerse torununu gelir görür yada hiç görmesin bizi rahat bıraksın biz çok seviyoz birbirimizi mutluyuz

amann maşallahh sizee nazarlarr değmesin
kızz cadı gorsun torununu arada belkı ozaman senınde kıymetını anlar bagrına basar

merhabalar..
bende geçen ay denedim olmadı
bu ay da çok umutluyum
son adetim 2 kasım...
bir hafta önce çatlatma iğnesi yaptırdım ve ilişki oldu yumurtlama günümde
ilişkiden 6 gün sonra beta hcg 6,44 çıktı
normalde pozitif ama ben pek sevinemedim henüz
çünkü çatlatma iğnesinin etkisi de olabilirr
umarım meleğim karnımdadır
sizlerin de gönlüne göre olsun

inşallah değerin artar canım güzel haberlerle gelirsin inşallah
minişcimm msj kutun dolmuş msjım gelmedi haberin ola
hee tamam kuzuşum silerim az soora
aşkolsun beni bi tanısan öyle demezsin düşükten sonra adama 3 yıl ambargo koydum evlenene kadar aaaaaaa
waaaw aferim sana

benim de mide bulantımdan dolayı hasteneye gittiğimi arkadaşlar duymuş noldu hayırdır bi bomba patlatma bak sonradan söyle bebek varsa diye baya bi sıkıştırdılar ama söylemedim yeter artık gelmeyin üstüme olunca söylerim aaa dedim

kızlar ilk 3-4 ay söylenmemesi hem insan psikolojisi açısından faydalıymış hem de çocuğun haya duygusuna zarar vermiyormuş ama hemen herkese haber vermek haya duygusunu zedeliyormuş... oyüzden 3-4 ay arkadaşlara söylemeyeceğiz biz sadece ailelere söyledik..

ay ilk defa duyuyorum kız onu kim söledi

şimdi bu doktor bana 10 gün dedi ama ben emin değilim daha çabuk görünürmü acaba 1 hafta sonra felan gitsem bebişimi görürmüyüm kalbini duyarmıyım

Hoşgeldin sende aramızaa,inşallah hepimiz güzel bir gebelik süreci geçiririz..
senin yazdıklarını okuyunca kendim yazıomuş gibi oldum,bende de herhangibi mide bulantısı gibi belirti yok,sadece kasıklarımda heran adet olcakmışım gibi batma hissi var,bulantılar falan 6-7. haftada başlar ama :)
Gerçi ben bugün işte çok halsizlendim pek bi uykum geldi yaww

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…