- Konu Sahibi Pinuspinea
-
kızlar hepinize Allahtan güzel bir gebelik süreci geçirmenizi ve yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almanızı diliyorum. bende aranıza katıldım 3 gün önce öğrendim hamile oluduğumu... bekliyorduk ama yinede heycanlandık. Henüz doktora gitmedik ama evde testimi yaptım pozitif çıktı hastanede kan testi yaptırdım bHcg değerim 1000 çıktı doktorlarda 2000 olmadan ultrasonda görünmez diyince haftaya kaldı doktor işimiz tahminimize göre 4 ile 5 haftalık....
nasıl bir gebelik geçiriyorsunuz? bende çok fazla hatta neredeyse hiç bir belirti yok. midem bulanmıyor başım dönmüyor göğüslerimde farklı bir his yok sadece kasıklarımda herhan adet olucakmışım gibi bir his var farklı hiçbirşey hissetmiyorum aslını sorarsanız hamile gibi de hissetmiyorum... sizler nasıl hissediyorsunuz?
yok kaynananın planı oğullarını peri padişahının kızıyla evlendirecekti ama olmadı o cambaz ben cambaz bir ipte oynayamadık zağten bugün ne olduysa yine tepem atık bak kız aklıma geldikçe kuduruyom burda ne yumuşuycak kız benim kaynana diablo ifrit aklına ne gelirse buralardan bi gitsekte kurtulsak eşim beni çok seviyoda annesi adamın ruhani dengesini bozuyo bende ona yaptıklarını geri yansıtıyorum ağustosun 5 inde evlendim bunca zaman dır onla uğraşıyom oda benimle
Noruyonuzz kizlar, ne var ne yok :))
Bu arada hamile oldugunuzu aileden kimler biliyor?
Ben bugun kayinvalidemdeyim, eltime soyledim gorumcem biliyor nedense kayinvalideme soyleyemiorum dilim varmiyor bende anlamadim. Hatta dun icin hastaneden bi doktora randevu almistik onuda iptal etmisler bizimde haberimiz yoktu ,hastaneye varinca randevunuz gorunmuyor demislerdi. Bugun kayinvalidem dediki gecen hastaneden aradilar randevunu iptal etmisler dedi kadin dogumdan ariyolardi dedi, bende bozuntuya vermedim allah alla yanlis aramislardir dedim yine diyemedim :)
Ben bugun kayinvalidemdeyim, eltime soyledim gorumcem biliyor nedense kayinvalideme soyleyemiorum dilim varmiyor bende anlamadim. Hatta dun icin hastaneden bi doktora randevu almistik onuda iptal etmisler bizimde haberimiz yoktu ,hastaneye varinca randevunuz gorunmuyor demislerdi. Bugun kayinvalidem dediki gecen hastaneden aradilar randevunu iptal etmisler dedi kadin dogumdan ariyolardi dedi, bende bozuntuya vermedim allah alla yanlis aramislardir dedim yine diyemedim :)
kızlar hepinize Allahtan güzel bir gebelik süreci geçirmenizi ve yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almanızı diliyorum. bende aranıza katıldım 3 gün önce öğrendim hamile oluduğumu... bekliyorduk ama yinede heycanlandık. Henüz doktora gitmedik ama evde testimi yaptım pozitif çıktı hastanede kan testi yaptırdım bHcg değerim 1000 çıktı doktorlarda 2000 olmadan ultrasonda görünmez diyince haftaya kaldı doktor işimiz tahminimize göre 4 ile 5 haftalık....
nasıl bir gebelik geçiriyorsunuz? bende çok fazla hatta neredeyse hiç bir belirti yok. midem bulanmıyor başım dönmüyor göğüslerimde farklı bir his yok sadece kasıklarımda herhan adet olucakmışım gibi bir his var farklı hiçbirşey hissetmiyorum aslını sorarsanız hamile gibi de hissetmiyorum... sizler nasıl hissediyorsunuz?
biz iyiyizde bacım senin dilin tutulmuş galibaNoruyonuzz kizlar, ne var ne yok :))
heyy allahım yaa evlenmişsinz olmuş bitmiş hala neyın derdınde hıcmı allah korkusu yok...bence sende cok fazla ugrasma kuzum kocanla ıyı olmaya bak aranızda huzursuzluk cıkmasın napsın ne annesınden vazgecebılır ne senden..ama dedııgın gıbı uzg taşınmanız sızın acınızdan hayırlı olucak..
sorcaz tabi canım ayrılma burdan3 aylık hamileym arnıza yeni katıldım sormak istedkleriniz var mı bende size sorayım cok sevdm bu siteyi
senin adam gelince saldırıcanı anlamış olabilir mi10 gün sonra dedi bide ilişki yok dedi kanda bakınca ne gördüyse artık
hayırlı olsun canım ben de yeni yeni bulantı yaşıyorum bi de ağrım var yine de çok şükürkızlar hepinize Allahtan güzel bir gebelik süreci geçirmenizi ve yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almanızı diliyorum. bende aranıza katıldım 3 gün önce öğrendim hamile oluduğumu... bekliyorduk ama yinede heycanlandık. Henüz doktora gitmedik ama evde testimi yaptım pozitif çıktı hastanede kan testi yaptırdım bHcg değerim 1000 çıktı doktorlarda 2000 olmadan ultrasonda görünmez diyince haftaya kaldı doktor işimiz tahminimize göre 4 ile 5 haftalık....
sorcaz tabi canım ayrılma burdan
senin adam gelince saldırıcanı anlamış olabilir mi
hayırlı olsun canım ben de yeni yeni bulantı yaşıyorum bi de ağrım var yine de çok şükür
benim bikaç arkadaş biliyo bi de eşim biliyo
bu hafta kalp atışı duyunca yöneticime söylicem de anneler babaları bilmiyorum kararsızım :111:
tabi uzağa gidicem hehehe çok özlerse torununu gelir görür yada hiç görmesin bizi rahat bıraksın biz çok seviyoz birbirimizi mutluyuz
inşallah değerin artar canım güzel haberlerle gelirsin inşallahmerhabalar..
bende geçen ay denedim olmadı
bu ay da çok umutluyum
son adetim 2 kasım...
bir hafta önce çatlatma iğnesi yaptırdım ve ilişki oldu yumurtlama günümde
ilişkiden 6 gün sonra beta hcg 6,44 çıktı
normalde pozitif ama ben pek sevinemedim henüz
çünkü çatlatma iğnesinin etkisi de olabilirr
umarım meleğim karnımdadır
sizlerin de gönlüne göre olsun
hee tamam kuzuşum silerim az sooraminişcimm msj kutun dolmuş msjım gelmedi haberin ola
waaaw aferim sanaaşkolsun beni bi tanısan öyle demezsin düşükten sonra adama 3 yıl ambargo koydum evlenene kadar aaaaaaa
benim de mide bulantımdan dolayı hasteneye gittiğimi arkadaşlar duymuş noldu hayırdır bi bomba patlatma bak sonradan söyle bebek varsa diye baya bi sıkıştırdılar ama söylemedimyeter artık gelmeyin üstüme olunca söylerim aaa dedim
kızlar ilk 3-4 ay söylenmemesi hem insan psikolojisi açısından faydalıymış hem de çocuğun haya duygusuna zarar vermiyormuş ama hemen herkese haber vermek haya duygusunu zedeliyormuş... oyüzden 3-4 ay arkadaşlara söylemeyeceğiz biz sadece ailelere söyledik..
amann maşallahh sizee nazarlarr değmesin
kızz cadı gorsun torununu arada belkı ozaman senınde kıymetını anlar bagrına basar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?