Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

sağol canım inşallah duyarım benim hesabıma göre 5+6 olmalı doktor öyle deyince tekrar sordum yine cevabı aldım nasipse haftaya gittiğimde soracam

selam kızlar günayldın nasılsınızı, ben pek iyi değilim simdi
ya hamile bayanların fikrini almak istiyorum..
dün aksam bir konuya aşırı tepki verdim..sinirlendim bağırdım haklı olduğum için.. ve mideme ağrı vurdu.. arada bir vuruyor halen..
hani diyorum ki. haftaya bat tarihim 27 si ya, hani varsa birsey olmaz dimi, smdi korkuyorum, simdiden birsey olur diye, nolur bisiy diyin, batmalarım vardı sanki simdi yok gibi.. stres ten gider mi yaa, dün geceden beri çok dua ettimm.. insallah gitmez diye..

kıyamam ya iyi şeyler düşün pozitif ol canımm
meleğin seninle rabbim mis kokusunu duyursun sana canımm

amin inşallah ya ilk haftalarda anlayamadım şimdi kafama dank etti bebek istiyodum oldu çok şükür bukezde erken mi oldu vay şöyle vay böyle ne sevindimi anladım ne sevinmedim bi acayip oldum işte bi görseydim daha çok benimserdim heralde :)

ya kelebeğim oturduğumuz yer öyle zıkkım bi yerki tıp merkezi vardı kapandı sabah çıksam kızılaya gitmem benim tam 1 saatimi alır gelmem ona keza biyerde daha varmış tıp merkezi iyi diyolar 1 hafta sonra birde oraya gideyim bari yakındada sağlık ocağı var salı günü birde kan vereyim çarşamba günü 5+7 oluyo işte gideyim kafamda 10 gün 15 gün bekleyip kurana kadar öyle yapayım diyom

teşekkür ederim inşallah artar inşallah

inşallah artar canım benım...ama dediğin gibi çatlatma ıgnsınden dolayı olabılır banda doktorum test yaptırsan hamile çıkarsın demişti...hatta burda naz arkadasımızda bı haftalıkken kan testı yaptırıp doktoru on pozıtıf demişti ama daha sonra iğnenin etkisinden oldugu anlasıldı..inşallah sende öyle birşey yşnmaz...bu arada bende 12 kasımda çatlatma iğnemi vuruldum sabırsızlıkla beklıyorum...

tabi görsün canım o benim elimden ilerde ekmekte yiyecek su istiycek bende vercem ama yaptıklarını ona hatırlatıcam

bakk bakk kinci bu kız yaa affetmek krşındakıne verebılecegın en buyuk ıntıkam cnm boşver o vicdan azabıyla ezılsın

korkma inşallah birşeyi yoktur bende de öyle oldu ve şimdi halen yerinde bundan sonra çok dikatli ol İnşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

ay ilk defa duyuyorum kız onu kim söledi

din görevlisi bir arkadaşım var o söyledi canım:)

ooo boşuna telaş yapıyorsun.. bak sana bişey anlatayım,
bak ben muhtemelen 1 haftalık felan hamileyken yani rahme yeni düşmüştü ozaman sanırım ama tabi haberim yoktu bi trafik kazası geçirdik.. bir araba bize arka yandan vurdu ve gözümüzün önünde takla attı.. korkudan ağzım tutuldu o akşam.. ve saatlerce dışarda soğukta bekledik polisler geldi tutanak tutuldu ambulanslar felann sabah kadar da karakoldaydık nerdeyse... ama Rabbim korudu hiçbirşey olmadı ki en riskli zamanlardı belki de.. sen korkma hiç seninki ne ki bnm yaşadığımın yanında..44Rabb,m yaşatacaksa zaten yaşatır rahat ol...

kızlar bu arada mide bulantısı için sabahları yataktayken kraker yeme olayı beni acayip rahatlattı çok sağolun...

bir de sabahları kaşarlı tost ve limonlu çay midemi acayip bastırıyor bulantı çeken varsa bir denesin belki size de iyi gelir..

Son düzenleme:

demi kız doğru diyon bak haklısın :)

sen kaç haftalık oldun şekerim nezaman başladıki bulantıların

korkma inşallah birşeyi yoktur bende de öyle oldu ve şimdi halen yerinde bundan sonra çok dikatli ol İnşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

çok saolun kızlar.. nebilim aksamdan bu yana anca sakinlistem sükür ki okuya okuya, duaların gücüyle.. sizlerde dua edin de haftaya hayırıl haberi burada hep birlikte yaşayalım ki, yılların sıkıntısını unutayım artıkk Allah'ımın izniyle ...
................
birde , ben bisey sormak istiyorum .. bat ına bikaç gün kala, hani çok uyumak ve sık idrara çıkmak hamile olabiliceğin anlamında ya.
bu belirtiler ne zaman baslıyordu, kaçıncı günde fln
:26:

Son düzenleme:
sen kaç haftalık oldun şekerim nezaman başladıki bulantıların

canım şuan 6+1 . çarşamba sabah başladı.. çarşamba günü gerçekten neye uğradığımı şaşırdım çok kötüydüm dayanamadım hastaneye gittim serum verdiler ondan sonra rahatladım şuan iyiyim çok şükür mide bulantım yok denecek kadar az şuan.. inşallah senin olmaz berbat bişeydi ya o gün anlatamam

senin pıtırcık ne kadar oldu :)))))))))))))
hatırlıyon mu hamileymiyim değilmiyim diye konuşup duruyoduk

Son düzenleme:
selam kızlarr :)
napıyosunuzz bakimm,,,,şirket benden hamile olduğuma dair doktordan bi yazı istedi,bende gittiğim tıp merkezini aradım,kadın doğumcumun babası vefat etmiş ve haliyle kadın yerinde yok tabi,(allah rahmet eylesin buarada tabiki) hay aksi şey dedim napıyım şimdi,aile hekimliği belki yazar diye oraya gittim ve buarada ben aile hekimliğime ilk defa gittim daha önce hiç gitmemiştim yani,,kızlar valla çok memnun kaldım yaa anlatamam,
gebelik kaydınızı yapıyolar oraya,kan tahlili tansiyon ve çişime kadar :) herşeye baktılar,öyle güzel ilgilendilerki çok ama çok memnun kaldım walla,
hemşire kıza diyorumki ben sadece bi kan testine 35tl ödedim,bukadar şey yaptınız hiç para vermiycemmi hakkaten :) kız gülüo bana,walla yok para vermiceksiniz dedi :)
belki siz gidiyosunuzdur ama ben ilk defa şahit olduğum için çok da memnun kalınca paylaşayım dedim sizlee :)))

evet canım ben de kaydımı yaptırdım sağlık ocağına:)) zaten özele gidenleri anlamıyom yaaa ne güzel devletin nimetlerinden faydalansanıza ne muayeneye para ödüyorum ne teste süper bişey valla:))) ya da memur olduğumuzdan sırtımızı devlete dayadık ondan mı bilmiyorum ama benim devlet dairelerine karşı bir güvenim var açıkcası:)

ben ilçede oturmama rağmen ilçe devlet hastanesi çok iyi yani.. doktor çok ilgili çok kibar.. ultrasonla bakılan yer odanın ayrı kapalı bir bölümünde ve temiz.. bence temiz bir devlet hastanesi bulunup oraya gidilmeli.. yazık harcanan o paralara..

bir de sanırım benim avantajım, ilçe hastanesi olduğu için pek kalabalık olmuyor yarım saatte halloluyor işlerim..

Son düzenleme:

evet cnm baya iyi oluyomuş birsürü şey yaptırıp para ödememek :)
walla ben istanbulda çok merkezi biyerdeyim buralardaki devlet hastaneleri baya kalabalık oluyo ama bundan sonraki ufak tefek tahlil vs. mutlaka aile hekimliğime giderim yani :)
bide hemşire kız benim çişimde enfeksion var dedi yaa,sizde öle bişey çıktımı acep,hamilelikte önemliymiş bu,baktırmak lazımmış :S

canım benim idrarımı sağlık ocağı değil hastanedeki doktor istedi idrar testini.. kan ve idrar verdim sonuçlar için gelmene gerek yok 2 hafta sonra kontrole geldiğinde değerlendiririz sonuçları dedi.. yani idrarı verdim ama ne çıktı bilmiyorum.. bi de afedersin mideni kaldıracam biraz ama idrarım baya bir koyu renkteydi ben bile şaşırdım normalde öyle olmazdı ama o ara pek su içememiştim mide bulantısından dolayı acaba ondan mı öyle dedim.. yani pek sağlıklı görünmüyordu bana ama tabi doktor bilir

enfeksiyon çıkınca noluyormuş ki? idrarla bebeğin ne yakınlığı var, zaten ben anlamıyom bunları ya hele bu mideyle bebeğin alakasını hiç çözemedim yani insan hamile olunca midesi niye bulanır yaa ne alaka mideyle... töbeler olsun Allahın işine karışılmaz en iyisini Rabbim bilir...

ayyy evet benimde baya koyu ve tortuluydu idrarım,doktor protein fazla çıktı dedi idrarda yani buda enfeksiyon oluyo heralde, mikrop falanmı kapmışım bilmiyorumki,bol bol sıvı alıcam işte,p.tesi çıkan sonuçlarıma göre de bi tedavi uygular heralde:)

ahhh ahh bu bebişlerle herşeyin alakası var valla,midenin,kalbin,nabzın,tansiyonun :) rabbim işte nasıl bir güç,içimizde bi can atmaya başlıyo ve tüm vücut kendini yeniliyo,herşey değişiveriyo:)
tansiyonumda 8/6 çıktı aslında buda düşükmüş ama benim geneldede hep düşüktür tansiyonum
bunu çok takmadım açıkcası :)

Hayirli cumalar hanimlarrr,,

Dun kayinvalidemdeydim, bi turlu denk getirip soyleyememistim hamile oldugumu, insan ister istemez buyuklerden cekiniyor nedense bende anlamadim.
Buyuk eltim ve gorumcemin haberi var. Bende eltime soyledim sen yarin sabah soyle diye. Sabah msj atti eltim; soyledim sevincten uctu diye:)

Siz napiyosunuz bakalim nasil gidiyor hamilelik? Ben dedigim gibi cok sukur simdilik hic bir sikayetim yok Rabbime sukurler olsun. Bugun aslinda doktora tekrar gitmemiz lazimdi, ama
hic kafama yatmadigi icin onumuzdeki hafta baska bir doktora gitcez, hem o arada biraz daha buyumus olur ultrasonda goruruz insallah.

kizlar demekki sizin gittiginiz hastanede hijyenikmis, inan ki benim gittigim yeri gormeniz lazimdi. Dingonun ahiri gibi giren cikan belli degil, aynanda iceriye 2 hasta aliyolar, kapida duran koyun adamlari surekli kapiyi acip kapatiyolar. Muayene odasi zaten kucucuktu, hemen ultrason giriste yani paravanin arkasinda olsa neyse dicem goz onunde kapi acildigi an siz gorunuyosunuz. Birde paravanin arkasinda o cikip bacagimizi ayirdigimiz yer var, copun agzi acik, icinde igneler, kanli mendiller bilmem neler, soyunacagim yer milletin onunde, yani paravanin arkasina o dogum sandalyesi anca sigmis. Anlicaginiz bana denk geldi boyle yer, yoksa ozeli bende tercih etmem neden bosuna parami harcayim

benimde azkaldı bulantılara 5+2 bugün yada 3 felandır benim ilk bebeğimde 8 haftalıkken başlamıştı ama hiç çıkarmadım çıkaracak gibi oldum :) ondan sonrasıda olmadı da en sonuncusu 5 haftalıkken başlamıştı :) ağır geçirenler var hayatım tanıdığımın biri 9 ay kustu kendi evinde yemek pişmedi hep ben yapardım :) konuştuklarımızı unutmadım hatırlıyorum özelliklede keyfimbilirle sende acayip şeyler hissettim dedim bu kızlarda olcak bişey ama hadi hayırlısı dedim kendi kendime sweete dede aynı şey oldu oda hamiş kaldı da işte herzaman söylenmiyo bağzen kendimde şüpeleniyorum hani kesin hamile kalcaksın desem karşımdakine umutlanacak ya olmazsa üzerim diye korktum söyleyemiyorum elma kurduna çok üzüldüm anlatamam öğrendiğim gün uyuyamadım sabaha kadar allah birdaha göstermesin arkadaşıma enkısa zamanda yine olur inşallah yaaaa canım :))) görüyonmu sonunda burayada geldik allah isteyen herkeze versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…