- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
yrn3 inşallah geç döllenmedir ondan sonuc dusuktur gözükmüyordur kese allahım hayırlı olanı nasıp etsın hepımıze
ama bir an once nasıp etsiinn
canım ya ben hamile oldugumu ögrendiğimden beri biliyorum seni adet gününü bekliyodun o zamn ama 2-5 arası olması da kafa karıştırıyo aslında doktor muayene etti mi seni kist falan var mı diye baktı mı benimde bir kere adetim 15 gün geçikti muayene etti kist var mı diye test yaptı gebelik için ondan sonra söktürücü verdi ama içmeden adet oldum senin baya b,i zman geçti inş. iyi bişeydir cnaım kötüye yorma
bilmiyorum canım inş. hamilesindir gögüsle belli olmaz canım benmde çok fazla değişmediValla canim acikcasi bende kist olmasindan suphelendim ama doktorum kistin olsa agri filan yapar dedi, hemde daha yeni ultrasona girmistim 1-2 ay oluyor o zaman hersey normal cikmisti. Hormon degerleri ve hcg testlerini yeniden yaptircam. Doktor nedense benim yeni hamile kalabilmis oldugumu dusunuyor onun icin haftaya kadar bekle diyor.
2-5 arasi olmasi onunda kafasini karistirdi
Kotu bisey olmasinda adetim yada bebek hangisi gelirse gelsin. Vucudum stres altinda
aferim kuzuma...
nasılsın canım yiğnemimm nsl herşey yolunda gidiyordur umrım
büyüdü teyzesi yok canım ben hissetmiyorum ama ultrasonda gördük hareketlerini çok güzel bişey ya
hareketleri hissetmek mümkün değil canım ya o dalgalanma gazdan dolayı oluyo 3 cm bebiş nasıl hissedebilirsin ki kaç kat aşagıda bide
Test yaptin dimi canim? Pozitif ciktiysa kesinlikle mutlu ve umutlu olmalisin
Stres yapmamak elde degil canim kesinlikle cok haklisin bazen dusunuyorum acaba kendimi cokmu fazla zorluyorum diye hayirlisi neyse o olsun ama iste takmadan da edemiyor insan
kız mı diyosun yanikız bilmiyom işte öyle duydum sana soruyom yerim ben o 3 santimi ahahahaha abla olcak o abla
bilmiyorum canım hiç hisssedemiyorum sağlıklı olsun öenmli değil ama gönlümden geçen de kız eşim de önemli değil diyo ama agzındn hep oglum çıkıy o öle hissediyomuş bakalım aralığım 10 nunda gitcem o zamn belli olur heraldebence evetsen erkekmi hissediyosun
hehehe aferin bana valla herşey yolunda ne bulantı ne uyku ne aşerme ne wc ziyaretleri henüz bişey yok tek endişem kesemizi görmedik işte biliosun valla evlat hatırı karda yatırır derlerya kız ben yumurta yiyemiyodum çok üzülüyom bebede benim gibi vitaminsiz olcak diye bugün bişey denedim yumurta peynir karıştırıyosun sonra ekmeği azcık yağlıyosun sonra o karışımı sürüp yallah fırına anammmmmmmmmm kız negüzel oluyomuş neyse yedim beğendim çok mutlu oldum artık öyle yeyim bari napayım dedim
bilmiyorum canım hiç hisssedemiyorum sağlıklı olsun öenmli değil ama gönlümden geçen de kız eşim de önemli değil diyo ama agzındn hep oglum çıkıy o öle hissediyomuş bakalım aralığım 10 nunda gitcem o zamn belli olur heralde
asiselcan
sana sormak ıstedıgım bırsey var nezaman test yaptırdın kaç çıktı sonucun bırdaha kı doktor zıyaretın ne zaman olacak kese nekar zamanda cıkarmıs ortaya (gözükürmüş)
kısss sen alttan baktırmadın mı?? nasıl görmedin keseyi,bir de bana diyorsun...içim rahatladı aynı hafta olup de keseyi görmeyen biri daha var..günlerdir kendimi yiyiorum dış gebemiyim diye....
kız bilmiyom ne alttan ne üstten baktı çok küçüktür 10 gün sonra gel dedi ben 1 hafta sonra tıp merkezi var oraya gidecem öyle düşünüyorum yani bende kafamda kurdum 2 gündür demek değerim çok düşük çıktı banada söylemedi kaç çıktığını artık sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp tıp merkezinde ultrasona gircem olurmu ki kız öyle acaba yanlışmı düşünmüşüm
canım bence olur neden olmasın ki :)
bi de kızlar ben de erkek hissediyorum ama bilenler hep kız hissediyor ne olacak bilmem, yeterki sağlıklı olsun
ayyy kızlar zaman geçmiyo yaaa,bugün resmen saatleri geçiremedim
nası geçicek doğuma kadar zaman :)))
işyerinede bildirdim hamileyim diye,uçamıcam şimdi :S napcam ben evde yaaaa .....
canım hostes felan mısın:))) karada uçarsın sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?