Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

yrn3 inşallah geç döllenmedir ondan sonuc dusuktur gözükmüyordur kese allahım hayırlı olanı nasıp etsın hepımıze
ama bir an once nasıp etsiinn

Ya bilmiyorum cnaim ama kendimi hic hamile hissetmiyorum, daha agustosta dusuk yaptim ve o hamileligimde goguslerim filan fenaydi, simdi bi tek arada karnima adet sancilari giriyor ama o nedendir bilemiyorum

Valla canim acikcasi bende kist olmasindan suphelendim ama doktorum kistin olsa agri filan yapar dedi, hemde daha yeni ultrasona girmistim 1-2 ay oluyor o zaman hersey normal cikmisti. Hormon degerleri ve hcg testlerini yeniden yaptircam. Doktor nedense benim yeni hamile kalabilmis oldugumu dusunuyor onun icin haftaya kadar bekle diyor.
2-5 arasi olmasi onunda kafasini karistirdi
Kotu bisey olmasinda adetim yada bebek hangisi gelirse gelsin. Vucudum stres altinda

bilmiyorum canım inş. hamilesindir gögüsle belli olmaz canım benmde çok fazla değişmedi

aferim kuzuma...
nasılsın canım yiğnemimm nsl herşey yolunda gidiyordur umrım

hehehe aferin bana valla herşey yolunda ne bulantı ne uyku ne aşerme ne wc ziyaretleri henüz bişey yok tek endişem kesemizi görmedik işte biliosun valla evlat hatırı karda yatırır derlerya kız ben yumurta yiyemiyodum çok üzülüyom bebede benim gibi vitaminsiz olcak diye bugün bişey denedim yumurta peynir karıştırıyosun sonra ekmeği azcık yağlıyosun sonra o karışımı sürüp yallah fırına anammmmmmmmmm kız negüzel oluyomuş neyse yedim beğendim çok mutlu oldum artık öyle yeyim bari napayım dedim

kız bilmiyom işte öyle duydum sana soruyom yerim ben o 3 santimi ahahahaha abla olcak o abla

hayır test yapmadım cunkı gecen ay gunum gelmeden test yaptım test pembelestı dedım daha cok yenı ondandır hast gıttım doktoruma soyledım test yaptık 5.2 cıktı dedı az 2 gun sonra gene yaptırdı 1.0 kocaman bi bir şok oldum cok kötü oldum o yuzden bu sefer inat ettim bekledım tette yapmadım aslında bu ay aşılama yapıcaktım o yuzden adetımı beklıodum ınatla olmadım hayırlısı allahtan ..

asiselcan
sana sormak ıstedıgım bırsey var nezaman test yaptırdın kaç çıktı sonucun bırdaha kı doktor zıyaretın ne zaman olacak kese nekar zamanda cıkarmıs ortaya (gözükürmüş)

bence evet sen erkekmi hissediyosun
bilmiyorum canım hiç hisssedemiyorum sağlıklı olsun öenmli değil ama gönlümden geçen de kız eşim de önemli değil diyo ama agzındn hep oglum çıkıy o öle hissediyomuş bakalım aralığım 10 nunda gitcem o zamn belli olur heralde

kısss sen alttan baktırmadın mı?? nasıl görmedin keseyi,bir de bana diyorsun...içim rahatladı aynı hafta olup de keseyi görmeyen biri daha var..günlerdir kendimi yiyiorum dış gebemiyim diye....

hadi hayırlısı olsun bakalım ben de kızın olur diye düşündüm ama inşallah kız olur heh heyyyyyyyy çok severim kızları

canikomm :) bana bakmadılar baksakta görünmez çok küçük dediler bende bozuldum bari kese varmı ona baksalardı olmadı 1 hafta bekleyip tekrar gitcem değeriminde kaç çıktığını söylemedi 2 gün oldu test yaptıralı

kısss sen alttan baktırmadın mı?? nasıl görmedin keseyi,bir de bana diyorsun...içim rahatladı aynı hafta olup de keseyi görmeyen biri daha var..günlerdir kendimi yiyiorum dış gebemiyim diye....

kız bilmiyom ne alttan ne üstten baktı çok küçüktür 10 gün sonra gel dedi ben 1 hafta sonra tıp merkezi var oraya gidecem öyle düşünüyorum yani bende kafamda kurdum 2 gündür demek değerim çok düşük çıktı banada söylemedi kaç çıktığını artık sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp tıp merkezinde ultrasona gircem olurmu ki kız öyle acaba yanlışmı düşünmüşüm

canım bence olur neden olmasın ki :)

bi de kızlar ben de erkek hissediyorum ama bilenler hep kız hissediyor ne olacak bilmem, yeterki sağlıklı olsun

ayyy kızlar zaman geçmiyo yaaa,bugün resmen saatleri geçiremedim
nası geçicek doğuma kadar zaman :)))
işyerinede bildirdim hamileyim diye,uçamıcam şimdi :S napcam ben evde yaaaa .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…