Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

nasılsınız güzel annişler bulantılarınız başlamış sanırım ben yavaş yavaş vedalaşıyorum sanırım sadece sabahları oluyo

benim de en son bi daha ölçtüler dün 7-5 çıktı yükselmiş şaşırdım normalde 6-4 tü

ay kız evet yaaa o nasıl heycanlı günlerdi her gün yok buramda bişey oldu yok şuramda sızı oldu diye kendimizi dinleyip dururduk sen de bizi rahatlatırdın hep onlar da güzeldi :)))
elmakurdunun o mesajını okuyunca çok kötü oldum ya hem çok etkilendim hem çok üzüldüm Allah en kısa zamanda yine verir inş... kız allah korusun bulantın olmaz inşallah dua et olmasın diye rahat rahat geçirirsin inş .. oy kuzuummm 5+2 mi oldun seeeenn oy yavrumm :)))

benim bir arkadaşım da 9 ay kan kustu sonunda doğurdu şuan çok rahat.. herkes de diyorki hamileliği zor geçenin çocuğu rahat olurmuş bakmakta zorlanmazmış hakketen doğru kaç kişide gördüm bunu:)) inşalah bizim hepsi rahat geçer anacım

nasılsınız güzel annişler bulantılarınız başlamış sanırım ben yavaş yavaş vedalaşıyorum sanırım sadece sabahları oluyo

darısı başımıza diyorum:)) seninki baya büyümüşş... benim de çok az şuan ama serumun etkisinden mi bilmiyorum inş böyle devam eder Allahıımmmmmmmm nolursunnnn

darısı başımıza diyorum:)) seninki baya büyümüşş... benim de çok az şuan ama serumun etkisinden mi bilmiyorum inş böyle devam eder Allahıımmmmmmmm nolursunnnn
ah canım bide bana sor zaamn öle yavaş geçiyo ki sorma doktordan geleli 1 hafta oldu çatlıyorum meraktan
hiç serumluk kadar olmadım ama benimd çok zor geçti o günlerim inş. çabuk atlatırsınız

merhaba kk nın güzelleri uzatmadan lafa gırıyorum.klomen sonrası yogun bı calısmanın ardından umutlu bekleyişe baslamıstım doktorm 22sıne kadar olmazsan test yaptr demıstı henuz regl olmadım yarında olmazsan test yaptrmayı dusunuyorum ama haftasn,onuna denk gelıo ıst.da şişli çevresinde haftasnu test yaptr hemen sonuç alabıleceğim bıryer varmı bildiğiniz.?

anammmm hakkaten doğru olabilir ablam 9 ay gezdi tozdu denize girdi tatil falan filan miğdesi bulanıyo diye ilaç alıp geziyodu ohh:) özelde bide sezeryan yaptı hanım efendi çocuk hasta doğdu valla tam 4 sene çekti yavrum ilk 24 saat içinde yapması gereken kakasını 3 gün sonra doktorlar yaptırdı 17 gün çerrahide yattı 4 kez ameliyat oldu çokşükür bişeyi kalmadı şimdide nazıyla çektiriyo bize o dokuz ay kusan dedim kadının kızıda sokaklarda büyüdü resmen 5kg doğdu hatta 10 gün kilodan doğamadı ahahahaha turp gibi hatta dana gibi bizimkide solucan akşama kadar arkasında tabakla dolaşıyorum annem kardeşim ablam ben yani 4 kişi bir çocuğa baktık hala bakıyoz düşün yani

Son düzenleme:

anammmmmmm maşşallah kocaman olmuşsunuz hissediyomusun artık bebeği canım bak merak ettim bağzıları hissediyomuş karnının içinde dalgalanma oluyomuş

NE YAPCAM BİLMİYORUM AMA BEN OLDUM OLASI HASTANE ORTAMINDAN NEFRET EDİYORUM ......a şu an 5 aylık hamileyim doktor ilk gittigimde erkek ddi , daha sonradan ise kız hoş benim için pek farketmiyor aslın da hayırlısı eşimle ismini bile düşündük bebegimizin ama bana yaramaz bi çocuk olcakmış gbi geliyo ama genede hayırlısı tabiki bide özel hastaneler iyi oluyormu kimi memnun kalmış kimi kalmamış kararsız kaldım bende fikri olan varsa bana bir yardım......

anammmmmmm maşşallah kocaman olmuşsunuz hissediyomusun artık bebeği canım bak merak ettim bağzıları hissediyomuş karnının içinde dalgalanma oluyomuş
büyüdü teyzesi yok canım ben hissetmiyorum ama ultrasonda gördük hareketlerini çok güzel bişey ya
hareketleri hissetmek mümkün değil canım ya o dalgalanma gazdan dolayı oluyo 3 cm bebiş nasıl hissedebilirsin ki kaç kat aşagıda bide

Kizlar Merhaba, baktim kasim topiginde tanidik kimsecikler yok bide buraya kopyalayip yapistirayim dedim :)

Hamislerimize masallah diyorum Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Bir haftadir filan pek giremiyorum vaktim olmuyor, hele sukur sinavlarim bitti ve ben yine aranizdayim
Son adet tarihimden beri bugun 62. gunum, gecen hafta sali gunu tahlil yaptirmistim negatif cikti ama 2-5 araliginda onun icin doktorum 2 hafta bekliyelim ve tekrarliyalim dedi
Ona gore ben buyuk bir ihtimalle hamileyim ama ben gercektende hissetmiyorum, kist filan oldugunu sanmiyor cunku daha 2 ay once ultrasona girmistim ve hersey temiz cikti. Hormonlar ve beta hcg icin haftaya tekrar tahlil olucam ve ona gore bir cozum yolu bulucaz.
Arada agri giriyor kasiklarima, benim gibi inat bir insandan anca inatci yumurta ve bebek beklenir
Dua ediyorum Allah'a hayirlisi olsun eger hamile degilsem bir an once adetim gelsin diye
Ruyamda aksam kan tahlilim pozitif cikmisti sonra agac meyve filan gordum artik ben iyice siyirmaya basladim galiba.. Allahim aklimi koru

kız sen hala adet olmadın mı kaç zamndır aklımdaydın inş. hayırlı haberlerle gelirsin canım baya bi zamn oldu değer kaç çıktı tam

allah yardımcın olsun 62 . gün ve bu belırsızlık kfayı yerdım herhalde

kız sen hala adet olmadın mı kaç zamndır aklımdaydın inş. hayırlı haberlerle gelirsin canım baya bi zamn oldu değer kaç çıktı tam

Yok canimcim yaa adetim 2 aydir yok deli olcam benim omrum billah adetimin gunu dahi gecmemistir
Sonuc negatif oldugu icin tam bir rakam vermemisler deger icin ama 2-5 arasi dediler off yurtdisindaki doktorlar berbat yaa..
Ya bebek gelsin ya adet.. Simdiye adetim gelmis olsaydi calismaya devam edip hamile kalabilirdim Insallah onemli bisey yoktur haftaya yine tahlil yaptiricam bakalim hayirlisi

allah yardımcın olsun 62 . gün ve bu belırsızlık kfayı yerdım herhalde

Sekerim benimde tahtalar bir bir gidiyor yakinda siyircam iyicene hadi duzensiz olsa normalde neyse dicem gecikti ama bu artik haddini asti iyicene, hamile kalmis olsaydim 8 haftalik olcakti bile

bende yazmak ıstedım ıcımdekılerı 2011-7. aydan berı hastaneldenden canım cıktı bıde randevu alamamak gunun geldıgı halde cok cok sıkıcı bır durum en sonunda hastanemı degıstırdım saglıklı bır tedavı surecıne gırdım 3 yıl sonra ınsallah bu ay hamiş olcam adetımı bır hafta gectı tık yok pazartesı hastaneye gıdıcem bıraz heycanlıyım ama bu sefer hayal kırıklıgına ugramak yok kendımı hazırladım her ay bıraz daha az cnım yanıo alısıorum artık ama bu ay duzenlı adet olmama ragmen bır hafta gectı tık yok cok mutluyum umutluyum sizinlede paylaşmak ıstedım esım cok sakın soguk davranıo her seferınde hayal kırıklıgına ugramaktan oda bıktı bılıorum ama onunla konuyu konusamıorumda bu soguk tavırlarından dolayı ama bılıorum oda cok ıstıor ..

yrn3 inşallah geç döllenmedir ondan sonuc dusuktur gözükmüyordur kese allahım hayırlı olanı nasıp etsın hepımıze
ama bir an once nasıp etsiinn

Test yaptin dimi canim? Pozitif ciktiysa kesinlikle mutlu ve umutlu olmalisin
Stres yapmamak elde degil canim kesinlikle cok haklisin bazen dusunuyorum acaba kendimi cokmu fazla zorluyorum diye hayirlisi neyse o olsun ama iste takmadan da edemiyor insan

canım ya ben hamile oldugumu ögrendiğimden beri biliyorum seni adet gününü bekliyodun o zamn ama 2-5 arası olması da kafa karıştırıyo aslında doktor muayene etti mi seni kist falan var mı diye baktı mı benimde bir kere adetim 15 gün geçikti muayene etti kist var mı diye test yaptı gebelik için ondan sonra söktürücü verdi ama içmeden adet oldum senin baya b,i zman geçti inş. iyi bişeydir cnaım kötüye yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…