- 18 Temmuz 2012
- 1.371
- 517
- 363
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
benim de en son bi daha ölçtüler dün 7-5 çıktı yükselmiş şaşırdım normalde 6-4 tüayyy evet benimde baya koyu ve tortuluydu idrarım,doktor protein fazla çıktı dedi idrarda yani buda enfeksiyon oluyo heralde, mikrop falanmı kapmışım bilmiyorumki,bol bol sıvı alıcam işte,p.tesi çıkan sonuçlarıma göre de bi tedavi uygular heralde:)
ahhh ahh bu bebişlerle herşeyin alakası var valla,midenin,kalbin,nabzın,tansiyonun :) rabbim işte nasıl bir güç,içimizde bi can atmaya başlıyo ve tüm vücut kendini yeniliyo,herşey değişiveriyo:)
tansiyonumda 8/6 çıktı aslında buda düşükmüş ama benim geneldede hep düşüktür tansiyonum
bunu çok takmadım açıkcası :)
benimde azkaldı bulantılara5+2 bugün yada 3 felandır benim ilk bebeğimde 8 haftalıkken başlamıştı ama hiç çıkarmadım çıkaracak gibi oldum :) ondan sonrasıda olmadı da en sonuncusu 5 haftalıkken başlamıştı :) ağır geçirenler var hayatım tanıdığımın biri 9 ay kustu kendi evinde yemek pişmedi hep ben yapardım :) konuştuklarımızı unutmadım hatırlıyorum özelliklede keyfimbilirle sende acayip şeyler hissettim dedim bu kızlarda olcak bişey ama hadi hayırlısı dedim kendi kendime sweete dede aynı şey oldu oda hamiş kaldı da işte herzaman söylenmiyo bağzen kendimde şüpeleniyorum hani kesin hamile kalcaksın desem karşımdakine umutlanacak ya olmazsa üzerim diye korktum söyleyemiyorum elma kurduna çok üzüldüm anlatamam öğrendiğim gün uyuyamadım sabaha kadar allah birdaha göstermesin arkadaşıma enkısa zamanda yine olur inşallah yaaaa canım :))) görüyonmu sonunda burayada geldik allah isteyen herkeze versin
nasılsınız güzel annişler bulantılarınız başlamış sanırım ben yavaş yavaş vedalaşıyorum sanırım sadece sabahları oluyo
ah canım bide bana sor zaamn öle yavaş geçiyo ki sorma doktordan geleli 1 hafta oldu çatlıyorum meraktandarısı başımıza diyorum:)) seninki baya büyümüşş... benim de çok az şuan ama serumun etkisinden mi bilmiyorum inş böyle devam eder Allahıımmmmmmmm nolursunnnn
benim de en son bi daha ölçtüler dün 7-5 çıktı yükselmiş şaşırdım normalde 6-4 tü
ay kız evet yaaao nasıl heycanlı günlerdi her gün yok buramda bişey oldu yok şuramda sızı oldu diye kendimizi dinleyip dururduk sen de bizi rahatlatırdın hep onlar da güzeldi :)))
elmakurdunun o mesajını okuyunca çok kötü oldum ya hem çok etkilendim hem çok üzüldüm Allah en kısa zamanda yine verir inş... kız allah korusun bulantın olmaz inşallah dua et olmasın diye rahat rahat geçirirsin inş .. oy kuzuummm 5+2 mi oldun seeeenn oy yavrumm :)))
benim bir arkadaşım da 9 ay kan kustu sonunda doğurdu şuan çok rahat.. herkes de diyorki hamileliği zor geçenin çocuğu rahat olurmuş bakmakta zorlanmazmış hakketen doğru kaç kişide gördüm bunu:)) inşalah bizim hepsi rahat geçer anacım
demi kız doğru diyon bak haklısın :)
nasılsınız güzel annişler bulantılarınız başlamış sanırım ben yavaş yavaş vedalaşıyorum sanırım sadece sabahları oluyo
Merhaba hatunlaaaaar :124:
Ekim ve Kasım ayında göbüşümüzü 9 aylığına kiralayan minik kiracılarımızı burdan takip edelim:119:
Yeni hamilelere deneyimlerimizle destek olalım :126: :103:
Maksat muhabbet olsun,gelin hep beraber doğuralım işte :124:
Hamileliğinizi nasıl öğrendiniz
Eşinize nasıl müjde verdiniz :123:
Kız mı erkek mi hissediyosunuz:13:
Öğrendiğinizden beri ne yer ne içersiniz:104::131::125:
Hamilelik takibinde önemli olduğunu düşündüğünüz noktalar neler :94:
Doktorunuzun daha rahat bi hamilelik için önerileri
Aklınıza gelenleri bizimle paylaşın :118:
Hepimize sağlıklı hamilelikler,kolay doğumlar,hayırlı evlatlar diliyorum :129:
büyüdü teyzesi yok canım ben hissetmiyorum ama ultrasonda gördük hareketlerini çok güzel bişey yaanammmmmmm maşşallah kocaman olmuşsunuz hissediyomusun artık bebeği canım bak merak ettim bağzıları hissediyomuş karnının içinde dalgalanma oluyomuş
kız sen hala adet olmadın mı kaç zamndır aklımdaydın inş. hayırlı haberlerle gelirsin canım baya bi zamn oldu değer kaç çıktı tamKizlar Merhaba, baktim kasim topiginde tanidik kimsecikler yok bide buraya kopyalayip yapistirayim dedim :)
Hamislerimize masallah diyorumRabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Bir haftadir filan pek giremiyorum vaktim olmuyor, hele sukur sinavlarim bitti ve ben yine aranizdayim
Son adet tarihimden beri bugun 62. gunum, gecen hafta sali gunu tahlil yaptirmistim negatif cikti ama 2-5 araliginda onun icin doktorum 2 hafta bekliyelim ve tekrarliyalim dedi
Ona gore ben buyuk bir ihtimalle hamileyim ama ben gercektende hissetmiyorum, kist filan oldugunu sanmiyor cunku daha 2 ay once ultrasona girmistim ve hersey temiz cikti. Hormonlar ve beta hcg icin haftaya tekrar tahlil olucam ve ona gore bir cozum yolu bulucaz.
Arada agri giriyor kasiklarima, benim gibi inat bir insandan anca inatci yumurta ve bebek beklenir
Dua ediyorum Allah'a hayirlisi olsun eger hamile degilsem bir an once adetim gelsin diye
Ruyamda aksam kan tahlilim pozitif cikmisti sonra agac meyve filan gordum artik ben iyice siyirmaya basladim galiba.. Allahim aklimi koru
Kizlar Merhaba, baktim kasim topiginde tanidik kimsecikler yok bide buraya kopyalayip yapistirayim dedim :)
Hamislerimize masallah diyorumRabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Bir haftadir filan pek giremiyorum vaktim olmuyor, hele sukur sinavlarim bitti ve ben yine aranizdayim
Son adet tarihimden beri bugun 62. gunum, gecen hafta sali gunu tahlil yaptirmistim negatif cikti ama 2-5 araliginda onun icin doktorum 2 hafta bekliyelim ve tekrarliyalim dedi
Ona gore ben buyuk bir ihtimalle hamileyim ama ben gercektende hissetmiyorum, kist filan oldugunu sanmiyor cunku daha 2 ay once ultrasona girmistim ve hersey temiz cikti. Hormonlar ve beta hcg icin haftaya tekrar tahlil olucam ve ona gore bir cozum yolu bulucaz.
Arada agri giriyor kasiklarima, benim gibi inat bir insandan anca inatci yumurta ve bebek beklenir
Dua ediyorum Allah'a hayirlisi olsun eger hamile degilsem bir an once adetim gelsin diye
Ruyamda aksam kan tahlilim pozitif cikmisti sonra agac meyve filan gordum artik ben iyice siyirmaya basladim galiba.. Allahim aklimi koru
kız sen hala adet olmadın mı kaç zamndır aklımdaydın inş. hayırlı haberlerle gelirsin canım baya bi zamn oldu değer kaç çıktı tam
allah yardımcın olsun 62 . gün ve bu belırsızlık kfayı yerdım herhalde
bende yazmak ıstedım ıcımdekılerı 2011-7. aydan berı hastaneldenden canım cıktı bıde randevu alamamak gunun geldıgı halde cok cok sıkıcı bır durum en sonunda hastanemı degıstırdım saglıklı bır tedavı surecıne gırdım 3 yıl sonra ınsallah bu ay hamiş olcam adetımı bır hafta gectı tık yok pazartesı hastaneye gıdıcem bıraz heycanlıyım ama bu sefer hayal kırıklıgına ugramak yok kendımı hazırladım her ay bıraz daha az cnım yanıo alısıorum artık ama bu ay duzenlı adet olmama ragmen bır hafta gectı tık yok cok mutluyum umutluyum sizinlede paylaşmak ıstedım esım cok sakın soguk davranıo her seferınde hayal kırıklıgına ugramaktan oda bıktı bılıorum ama onunla konuyu konusamıorumda bu soguk tavırlarından dolayı ama bılıorum oda cok ıstıor ..
canım ya ben hamile oldugumu ögrendiğimden beri biliyorum seni adet gününü bekliyodun o zamn ama 2-5 arası olması da kafa karıştırıyo aslında doktor muayene etti mi seni kist falan var mı diye baktı mı benimde bir kere adetim 15 gün geçikti muayene etti kist var mı diye test yaptı gebelik için ondan sonra söktürücü verdi ama içmeden adet oldum senin baya b,i zman geçti inş. iyi bişeydir cnaım kötüye yormaYok canimcim yaa adetim 2 aydir yok deli olcam benim omrum billah adetimin gunu dahi gecmemistir
Sonuc negatif oldugu icin tam bir rakam vermemisler deger icin ama 2-5 arasi dedileroff yurtdisindaki doktorlar berbat yaa..
Ya bebek gelsin ya adet.. Simdiye adetim gelmis olsaydi calismaya devam edip hamile kalabilirdimInsallah onemli bisey yoktur haftaya yine tahlil yaptiricam bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?