Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

eger sonucun dusuk olsaydı bıldırır henuz sevınme derdı sıkma canını sıkıntı olsa soylerdıler

ya olur neden olmasın,ayrıca yaptığı testin sonucu hemen göremez ki..ben devlete gitmiştim,karından baktı ama küçüktür görünmez dedi baktı görünmedi,alttan da ben baktırmadım zaten.kan testin sonucu da ben hastaenin internet sitesinden hasta numaramla baktım..sitesine girip baksana var mı öyle labaratuar sonçları filan..ben de aralık ayının 4-5 gibi gidicem özele...kesin bu hastanein makinesi dandikti..offf ama yine de insan stres yapmıyor değil..

canım yaaa nerelerdesin sınav ayağına kaçtın gittin bağlicam seni kaçamayasın
yani sen şimdi hamileyim desen son adet tarihine göre nerdeyse 3 aylık hamilesin
ben hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda beta hcg mi 7,5 görmüştüm seninki de o hesap
İnşallah sonu da aynı olacak ben inanıyorum
habersiz bırakma bizi canım
canım hamilelik çizelgesi görünce bebiş var diye düşündüm şu an adetin gecikmişse bi test yapsan?
inşallah hamilesindir allah bu ay pozitif görmeyi nasip etsin hayırlısıyla
nasılsınız güzel annişler bulantılarınız başlamış sanırım ben yavaş yavaş vedalaşıyorum sanırım sadece sabahları oluyo
kız sengelencim iyiyiz sen nasılsın demek bulantın geçti sen bize hava mı atıyon :111:
yarın toktor amcaya gitçez bizim baş toto mesafemizi ölçücek inşallah
merhaba şekerim özel hastaneler genelde 2 saat sonra sonucu veriyolar
gündüz veya gece farkemiyo
inşallah güzel sonuç alırsın

ben de tırsıyorum ama evde doğurma şansım olmadığı için mecbur gidicem hastaneye
ben hastanemden ve doktorumdan memnunun çok şükür hiçbi sıkıntı yaşamıyorum
bazı özeller bile aldığı paraya rağmen çok pis oluyor ilgisiz oluyolar
yani devlet hastanelerinin de özelin de iyisi ve kötüsü var

demek senin kayınvalide uçuşa geçti biz de belki yarın söyleriz tabi haberler iyi olursa inşallah
hamilelik iyi de işler öyle yoğun ki oturup sevinemiyorum şu sıralar ve yoruluyorum
sağol canım inşallah duyarım benim hesabıma göre 5+6 olmalı doktor öyle deyince tekrar sordum yine cevabı aldım nasipse haftaya gittiğimde soracam
haftaya netleşir artık canım ama kese görünmesi için belli zaman geçmesi gerek 1 aylık değilsindir kuzum
sıkıştır doktoru doğru düzgün şeyler sölesin adamı hasta etmesin
canım korkma bişeycik olmaz eğer doğacaksa
hem stres direk mideye vuruyo mide ağrın ondan olmuştur
tabi yine de strese girmen bebeği de hamile kalmana engel olan hormonları etkiliyo sakin olmaya çalış
Sen bilirsin tatlım 1 saat de yol gitme zaten ya o kadar yol çekilmez senin dinlenmen lazım
kan ver değerini takip et eğer 2000 falan olduysa kese görünür sen de doktora gidince kadifeden keseyi görürsün hem

ben geceleri de yiyom bazen benim 1 numaralı yiyeceğim oldu

stres yapma şekerim biz de 5+0 da karından hiçbişey göremedik
ama alttan çok net değilse de zorla 3 mm bi yuvvarlak gördük
1 hafta sonra alıp başını gidiyo merak eme sen bidahaki gidişinde koca siyah bi yuvarlak görücen hem de karından

kız sengelencim iyiyiz sen nasılsın demek bulantın geçti sen bize hava mı atıyon :111:
yarın toktor amcaya gitçez bizim baş toto mesafemizi ölçücek inşallah
evet canım geçti sayılır artık o kadarcık havam olsun yani
ölçtür bakalım minnak ne kadar büyümüş teyzesi yer onun totosunu

hay aklında bin yaşa emi baktım şimdi 5907.01 çıkmış

hay aklında bin yaşa emi baktım şimdi 5907.01 çıkmış

süpermiş değer,baya yüksek çıkmış kızzz :)
niye ultrasonda bakmamışki o doktor,ben sana söyliyim bakmama sebebi tembellik yapmış bence o,biranönce hastayı sepetlemek için yapar ya bazı doktorlarr way namıssızzzz doktor :)

vallahamı diyon kızzzz vay vay vay bebeme söyleyecem üstüne işesin bari kız bebek görünürmü hakkaten

vallahamı diyon kızzzz vay vay vay bebeme söyleyecem üstüne işesin bari kız bebek görünürmü hakkaten

kız benim değerim 452 çıktı,yani seninkine oranla baya az, yinede kalınlaşma başlamış dedi doktor,bizdede tam gözükmedi ama ,
seninki gözükür bence bu değerle :)

kız benim değerim 452 çıktı,yani seninkine oranla baya az, yinede kalınlaşma başlamış dedi doktor,bizdede tam gözükmedi ama ,
seninki gözükür bence bu değerle :)

aramızda 4 gün var acaba ben erken yumurtladım ondanmı yoksa ikizimmi olacak ben hiç anlamıyorum bu kan sonucundan ama yani birkeresinde doktor baktı önceki bebekte 5 haftalık demişti yani görünmüştü ondan kafam karıştı

bukadar takma bebişim kafanaa yaa,görücez inşallahh merak etme,hayırlısıyla bir hafta daha oyalanalımda ilk fotolarını çektiririzz eşşek sıpalarınınn :))

bukadar takma bebişim kafanaa yaa,görücez inşallahh merak etme,hayırlısıyla bir hafta daha oyalanalımda ilk fotolarını çektiririzz eşşek sıpalarınınn :))

ben ilkdefa devlet babanın hastanesinde muayne oldum kız ilk vesikalımızı verirlermi acaba gerçi ben meraktan bi tıp merkezine gidecem en kısa zamanda

merabalarrr bende 7+1 hamileyim bugün gittik bebegimm fasulye kadar olmusss ve kalp atıslarını duydum...bu arada agustosta kürtaj olmustum bebegim karnımda ölmüştü( umarım bukez bırakmaz bizi..bırakmayacak ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH...ALLAHIM her isteyene versin herkes saglıklı sag salim kucagına alır İNŞALLAHH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…