- Konu Sahibi Pinuspinea
-
kız bilmiyom ne alttan ne üstten baktı çok küçüktür 10 gün sonra gel dedi ben 1 hafta sonra tıp merkezi var oraya gidecem öyle düşünüyorum yani bende kafamda kurdum 2 gündür demek değerim çok düşük çıktı banada söylemedi kaç çıktığını artık sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp tıp merkezinde ultrasona gircem olurmu ki kız öyle acaba yanlışmı düşünmüşüm
kız bilmiyom ne alttan ne üstten baktı çok küçüktür 10 gün sonra gel dedi ben 1 hafta sonra tıp merkezi var oraya gidecem öyle düşünüyorum yani bende kafamda kurdum 2 gündür demek değerim çok düşük çıktı banada söylemedi kaç çıktığını artık sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp tıp merkezinde ultrasona gircem olurmu ki kız öyle acaba yanlışmı düşünmüşüm
canım yaaa nerelerdesin sınav ayağına kaçtın gittin bağlicam seni kaçamayasınKizlar Merhaba, baktim kasim topiginde tanidik kimsecikler yok bide buraya kopyalayip yapistirayim dedim :)
Hamislerimize masallah diyorumRabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Bir haftadir filan pek giremiyorum vaktim olmuyor, hele sukur sinavlarim bitti ve ben yine aranizdayim
Son adet tarihimden beri bugun 62. gunum, gecen hafta sali gunu tahlil yaptirmistim negatif cikti ama 2-5 araliginda onun icin doktorum 2 hafta bekliyelim ve tekrarliyalim dedi
Ona gore ben buyuk bir ihtimalle hamileyim ama ben gercektende hissetmiyorum, kist filan oldugunu sanmiyor cunku daha 2 ay once ultrasona girmistim ve hersey temiz cikti. Hormonlar ve beta hcg icin haftaya tekrar tahlil olucam ve ona gore bir cozum yolu bulucaz.
Arada agri giriyor kasiklarima, benim gibi inat bir insandan anca inatci yumurta ve bebek beklenir
Dua ediyorum Allah'a hayirlisi olsun eger hamile degilsem bir an once adetim gelsin diye
Ruyamda aksam kan tahlilim pozitif cikmisti sonra agac meyve filan gordum artik ben iyice siyirmaya basladim galiba.. Allahim aklimi koru
canım hamilelik çizelgesi görünce bebiş var diye düşündüm şu an adetin gecikmişse bi test yapsan?bende yazmak ıstedım ıcımdekılerı 2011-7. aydan berı hastaneldenden canım cıktı bıde randevu alamamak gunun geldıgı halde cok cok sıkıcı bır durum en sonunda hastanemı degıstırdım saglıklı bır tedavı surecıne gırdım 3 yıl sonra ınsallah bu ay hamiş olcam adetımı bır hafta gectı tık yok pazartesı hastaneye gıdıcem bıraz heycanlıyım ama bu sefer hayal kırıklıgına ugramak yok kendımı hazırladım her ay bıraz daha az cnım yanıo alısıorum artık ama bu ay duzenlı adet olmama ragmen bır hafta gectı tık yok cok mutluyum umutluyum sizinlede paylaşmak ıstedım esım cok sakın soguk davranıo her seferınde hayal kırıklıgına ugramaktan oda bıktı bılıorum ama onunla konuyu konusamıorumda bu soguk tavırlarından dolayı ama bılıorum oda cok ıstıor ..
kız sengelencim iyiyiz sen nasılsın demek bulantın geçti sen bize hava mı atıyon :111:nasılsınız güzel annişler bulantılarınız başlamış sanırım ben yavaş yavaş vedalaşıyorum sanırım sadece sabahları oluyo
merhaba şekerim özel hastaneler genelde 2 saat sonra sonucu veriyolarmerhaba kk nın güzelleri uzatmadan lafa gırıyorum.klomen sonrası yogun bı calısmanın ardından umutlu bekleyişe baslamıstım doktorm 22sıne kadar olmazsan test yaptr demıstı henuz regl olmadım yarında olmazsan test yaptrmayı dusunuyorum ama haftasn,onuna denk gelıo ıst.da şişli çevresinde haftasnu test yaptr hemen sonuç alabıleceğim bıryer varmı bildiğiniz.?
ben de tırsıyorum ama evde doğurma şansım olmadığı için mecbur gidicem hastaneyeNE YAPCAM BİLMİYORUM AMA BEN OLDUM OLASI HASTANE ORTAMINDAN NEFRET EDİYORUM ......a şu an 5 aylık hamileyim doktor ilk gittigimde erkek ddi , daha sonradan ise kız hoş benim için pek farketmiyor aslın da hayırlısı eşimle ismini bile düşündük bebegimizin ama bana yaramaz bi çocuk olcakmış gbi geliyo ama genede hayırlısı tabiki bide özel hastaneler iyi oluyormu kimi memnun kalmış kimi kalmamış kararsız kaldım bendefikri olan varsa bana bir yardım......
demek senin kayınvalide uçuşa geçtiHayirli cumalar hanimlarrr,,
Dun kayinvalidemdeydim, bi turlu denk getirip soyleyememistim hamile oldugumu, insan ister istemez buyuklerden cekiniyor nedense bende anlamadim.
Buyuk eltim ve gorumcemin haberi var. Bende eltime soyledim sen yarin sabah soyle diye. Sabah msj atti eltim; soyledim sevincten uctu diye:)
Siz napiyosunuz bakalim nasil gidiyor hamilelik? Ben dedigim gibi cok sukur simdilik hic bir sikayetim yok Rabbime sukurler olsun. Bugun aslinda doktora tekrar gitmemiz lazimdi, ama
hic kafama yatmadigi icin onumuzdeki hafta baska bir doktora gitcez, hem o arada biraz daha buyumus olur ultrasonda goruruz insallah.
haftaya netleşir artık canım ama kese görünmesi için belli zaman geçmesi gerek 1 aylık değilsindir kuzumsağol canım inşallah duyarım benim hesabıma göre 5+6 olmalı doktor öyle deyince tekrar sordum yine cevabı aldım nasipse haftaya gittiğimde soracam
canım korkma bişeycik olmaz eğer doğacaksaselam kızlar günayldın nasılsınızı, ben pek iyi değilim simdi
ya hamile bayanların fikrini almak istiyorum..
dün aksam bir konuya aşırı tepki verdim..sinirlendim bağırdım haklı olduğum için.. ve mideme ağrı vurdu.. arada bir vuruyor halen..
hani diyorum ki. haftaya bat tarihim 27 si ya, hani varsa birsey olmaz dimi, smdi korkuyorum, simdiden birsey olur diye, nolur bisiy diyin, batmalarım vardı sanki simdi yok gibi.. stres ten gider mi yaa, dün geceden beri çok dua ettimm.. insallah gitmez diye..
Sen bilirsin tatlım 1 saat de yol gitme zaten ya o kadar yol çekilmez senin dinlenmen lazımya kelebeğim oturduğumuz yer öyle zıkkım bi yerki tıp merkezi vardı kapandı sabah çıksam kızılaya gitmem benim tam 1 saatimi alır gelmem ona keza biyerde daha varmış tıp merkezi iyi diyolar 1 hafta sonra birde oraya gideyim bari yakındada sağlık ocağı var salı günü birde kan vereyim çarşamba günü 5+7 oluyo işte gideyim kafamda 10 gün 15 gün bekleyip kurana kadar öyle yapayım diyom
kızlar bu arada mide bulantısı için sabahları yataktayken kraker yeme olayı beni acayip rahatlattı çok sağolun...
bir de sabahları kaşarlı tost ve limonlu çay midemi acayip bastırıyor bulantı çeken varsa bir denesin belki size de iyi geli.
ya olur neden olmasın,ayrıca yaptığı testin sonucu hemen göremez ki..ben devlete gitmiştim,karından baktı ama küçüktür görünmez dedi baktı görünmedi,alttan da ben baktırmadım zaten.kan testin sonucu da ben hastaenin internet sitesinden hasta numaramla baktım..sitesine girip baksana var mı öyle labaratuar sonçları filan..ben de aralık ayının 4-5 gibi gidicem özele...kesin bu hastanein makinesi dandikti..offf ama yine de insan stres yapmıyor değil..
evet canım geçti sayılır artık o kadarcık havam olsun yanikız sengelencim iyiyiz sen nasılsın demek bulantın geçti sen bize hava mı atıyon :111:
yarın toktor amcaya gitçez bizim baş toto mesafemizi ölçücek inşallah
evet canım geçti sayılır artık o kadarcık havam olsun yani
ölçtür bakalım minnak ne kadar büyümüş teyzesi yer onun totosunu
ya olur neden olmasın,ayrıca yaptığı testin sonucu hemen göremez ki..ben devlete gitmiştim,karından baktı ama küçüktür görünmez dedi baktı görünmedi,alttan da ben baktırmadım zaten.kan testin sonucu da ben hastaenin internet sitesinden hasta numaramla baktım..sitesine girip baksana var mı öyle labaratuar sonçları filan..ben de aralık ayının 4-5 gibi gidicem özele...kesin bu hastanein makinesi dandikti..offf ama yine de insan stres yapmıyor değil..
hay aklında bin yaşa emi baktım şimdi 5907.01 çıkmış
süpermiş değer,baya yüksek çıkmış kızzz :)
niye ultrasonda bakmamışki o doktor,ben sana söyliyim bakmama sebebi tembellik yapmış bence o,biranönce hastayı sepetlemek için yapar ya bazı doktorlarr way namıssızzzz doktor :)
vallahamı diyon kızzzz vay vay vay bebeme söyleyecem üstüne işesin barikız bebek görünürmü hakkaten
kız benim değerim 452 çıktı,yani seninkine oranla baya az, yinede kalınlaşma başlamış dedi doktor,bizdede tam gözükmedi ama ,
seninki gözükür bence bu değerle :)
aramızda 4 gün var acaba ben erken yumurtladım ondanmı yoksa ikizimmi olacakben hiç anlamıyorum bu kan sonucundan ama yani birkeresinde doktor baktı önceki bebekte 5 haftalık demişti yani görünmüştü ondan kafam karıştı
bukadar takma bebişim kafanaa yaa,görücez inşallahh merak etme,hayırlısıyla bir hafta daha oyalanalımda ilk fotolarını çektiririzz eşşek sıpalarınınn :))
bukadar takma bebişim kafanaa yaa,görücez inşallahh merak etme,hayırlısıyla bir hafta daha oyalanalımda ilk fotolarını çektiririzz eşşek sıpalarınınn :))
sen o sonucu aldığında kaç hafta kaç günlüktün
Kızlar merhaba,
Ben de hamileyim! =) İsteyen herkese nasip olsun inşallah! =)
Kızlar merhaba,
Ben de hamileyim! =) İsteyen herkese nasip olsun inşallah! =)
sen o sonucu aldığında kaç hafta kaç günlüktün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?