Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Ben aksam yapmıştım idrar testi tek çizgiydi sabah kanda beta hcg 427 çıktı
Üstelik adet belirtilerine de çok benziyor gebelik belirtileri. İnsallah hamilesindir:)

İyi akşamlar canım bende felaket adet sancıları vardı heran Olucakmışım gibi test yaptım gebe cıktım hiç belli olmaz belki hemen çıkmaz herkesin farklı

ilk gebeliğim dışgebelik ikinci oğluma hamile kaldım şimdi 4yaşında şimdi 4.haftanın içindeyim hamileyim bu çok zor oldu 16 aydan sonra hiç beklemediğimiz bir anda oldu Allah herkese bu anı yaşatsın

birini k.valideye birini valideye vercem baksınlar
düşermem tutuyom kuzu kendi atlamazsa tabi
yaptın olajak allahın izniyle

ay deli gangnam karısıııı çişten bakacak olduktan sora getir ben de bakarım
çoluk çocukla bi olup zıpzıplama sakın sen yüklüsün
başta minikkelebek ve hepinizin hayırlı olsun yeni topiğiniz kızlar
inş biz de gelces yakında, takipteyiz yan mahalleden :126:
yiğenlere iyi bakın hemiii :119:
esselacım hoşgeldin :124: yan mahalle kardeş topiğim gel en yakın zamanda bekliyorum beri gel tatlım :125:

ya canım bişey sorcam sende kor asprin kullanıyomusun allah sana sabır kolaylık sağlık versin
ben de kullanıyom canım toktor amca bu defa verdi ben zaten 1 ay önce falan başlamıştım ondan habersiz
geçen hafta o da yazınca ne doktor ruhlu bi insan olduğumu düşündüm :111:
hamile kalmadan önce başladım canım 2 ay falan oldu benim durumlar farklı malesef ilk bebeğimi kaybettim 38+5 de
canım çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın,inşallah sağlıkla bebeğini doğurursun
ve hepimiz sağlıkla doğururuz inşallah

hadi beni de alın aranıza teyzeleri 9 haftalığız :)
hoşgeldin canım sen bizden deneyimlisin engin bilgilerinden faydalanabilir miyiz :103:
kuzumm nerelerdesin her sabah burada olurdun..umarım bi sıkıntı yoktur..
ah canım ya işler çok yoğun bi yandan sunuma az kaldı yarın da eğitim var çok sıkıştım deli gibi çalışıyorum :126:
günaydın kızlarrrrrrrrr canım topıgın hayırlıı olsunnn ne sevımlı bı topık olmusss bende mujdelı haberı verıp burya gelmek ıstıyorum artıkkkkk
sağol canımmm biz de yeni müjdeleri bekliyoruz hepinizi bekliyorum
gözlerim yolda,horon tepçem hamile kalıp gelenleri karşılamak için
canım benim kuzenler kistle hamile kaldılar doğumda aldırdılar kistleri ama boyutu ne kadardı bilmiyorum
kızlarrr ben adet olmadım ama öglende yaptıgım testtee negatıf cıktııı gercı adetın butun belırtılerınıde yasıyorum tek tek
bat ne zaman yavru geçtin mi adet gününü
kızlar benim neden hiç uykum gelmiyor 1 haftadır gece 3 4 gibi yatıyorum sabah 8:30 da kalkıyorum hep böyleyim yaaaa
sen yine iyisin ben ezanda ayaktayım 7 ye 10 kala tekrar uyuyorum zaten 7 yi 10 geçe tekrar uyanıyorum
dengesizim dengesiz
daha da uyumak yok ehe bu bebeler hayırlısıyla doğarsa uykuyu rüyanda görürsün uyuyamican için rüya da göremezsin tabi rüya göremezsen uykuyu rüyanda bile göremezsin oh beee :111:
tamam üşütmek yok kafadan üşütüğüm ama ayaklarımı söz sıcak tutucam
arkadaşın doğumu zor olmuş suni sancıyla baya tepinmiş ama çatır çatır normal doğurmuş çok tırsıyorum sengeleeeeeen :84:
minikkelebek topigin hayirli ugurlu olsun artik bende burdayim hayirli olsun keseyi görmüssün darisi benim basima
sağol laracım hoşgeldin çok şükür sen de geldin 3 ay önce ne haldeydik ama şükürler olsun bugüne
herşey güzel olcak

canım çok da inceleme ama kahve akıntı devam ederse doktoruna mutlaka söyle progestan falan versin alıyomusun bilmiyorum
sarı akıntıya kadar normal ama koyulaşması risk deniyor
devam ederse doktorunla görüş canım

dicecim hoşgeldin tatlım sana bi topik daha açayım ilk sen yaz aşkolsun seni üzceme kafamı kırarım :86:
yedek yok hepiniz asılsınız
göbeği doldurmadan da gelebilirsin tabisi :89:
sadece keseden konuşmuyoz bebişim gel kayınvalideleri bile çekiştiririz kız

ilk gebeliğim dışgebelik ikinci oğluma hamile kaldım şimdi 4yaşında şimdi 4.haftanın içindeyim hamileyim bu çok zor oldu 16 aydan sonra hiç beklemediğimiz bir anda oldu Allah herkese bu anı yaşatsın

Allah oğlunu bağışlasın canım,tamamına erdirsin bu defa da inşallah :103:
Zaten ne zaman uğraşmayı bırakıyon o zaman oluyo bu bebecikler sanırım

yuppiiiii tamam o zaman geldimmmmmmm ,,,, sonra kovalarsanızda gitmem ona göre
ben çok çalışıyım kendime en bebişlisinden bi göbek yapıyım bi an önce o zamana kadar siz anlatın biz bilgilenelim
ben kayınvalidelerimi seviyorum kızzzz kıyamam onlara

Son düzenleme:
ay valla bende yoksa bebekte problemmi var diyorum ya baya endişelendim herkezin uykusu geliyo benim gelmiyo yani bebekten öncede ben hep sabahlarım ama ne bileyim korktum işte
yok canım merak etme sonradan başlar daha çok erken
gülmekten çatltcan sen bizi kız
:18::18:bende çok tırsıyorum ya napcaz biz ya nasıl çıkartcaz bunları içerden bilmem ssezeryanda zor normal de zor

Ben de kayınvalidemi seviyorum kız neyini çekiştirsek bilemedim şimdi
Beni zorla yediriyo deli ediyo bazen mesela
Sen napıyon neediyon yawru
gülmekten çatltcan sen bizi kız
:18::18:bende çok tırsıyorum ya napcaz biz ya nasıl çıkartcaz bunları içerden bilmem ssezeryanda zor normal de zor
nası çıkarsa çıksın artık bi giriş var bi de çıkış şu an çok istiyorum dourmak merak ediyorum ama totom yemiyo bi yandan
ben ameliyattan korktuğum için normal doğum istiyorum öyle beni deşerlerken ben tepkisiz yatamam doktorlara küfür falan ederim çok ayıp olur sonra biliyon mu :111:

Kızlar benide alın aranıza:)))

gel canım geeeeel taze annecik allah tamamına erdirsin

kız bugün sandım üstümden tır geçti yemin olsun ne açayip bebelerdi onlar sucuyu bile korkuttular pert oldum ya hiç dinlenemiyom hep yorgunum bnde asprin kullansammı dedim ama dr gitmeden olmaz ya korktum vazgeçtim

kız bugün sandım üstümden tır geçti yemin olsun ne açayip bebelerdi onlar sucuyu bile korkuttular pert oldum ya hiç dinlenemiyom hep yorgunum bnde asprin kullansammı dedim ama dr gitmeden olmaz ya korktum vazgeçtim
Kız sucuyu nası ürküttüler allam yaa bi alem bunlar
bugün bi arkadaşımla konuştum kızının alttan 2 dişi çıkmış gitmiş karyolasını kemirmiş
bu dişler ne işe yarar dimi ama çocuk kullanmayı bilmiş
coraspini doktora sor öle kullan canım,benim gibi yapma sen

benim bebem nezaman güzelleşecek ya en ufakta benim bebe

ahahahaaaa delii asican cadısı
seninki şu an daha güzel bence benimkine baksana teyzesi
izle ve gör minişin napıyo

4 Weeks - YouTube

Ben de kayınvalidemi seviyorum kız neyini çekiştirsek bilemedim şimdi
Beni zorla yediriyo deli ediyo bazen mesela
Sen napıyon neediyon yawru
ye kelebekcim sen ye , bugünleri belki sonra ararsın bulantıların başlayınca....(inşallah çok olmaz tabi de:18: ) bu 5.ayım olacak çalışmalara başlayalı son iki ayda ovulasyon testi ile denedim ama nasip değilmiş olmadı çoook ayrıntılı tetkik edilmedim ama ilk yapılan tahliler de problem yok bu aydan çok umutluyum , inşallah allahın izniyle olacaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kızlar bu murat boz çok komik ya
adam gidiyo soner karakabadayıyla öpüşüyo sonra sevgilisiyle geziyo yarışmada gördüğü kız erkek hepicine yazıyo ne iş

su istedik eve öğretmenleri sandılar azkalsın adamın üstüne atlıyolardı hehehe senin kızın kuyruklu olmuş benimkide bi kuyruklu olsaydı kemirmiş deyince benimde bu gün balkon demirlerini kemirmek yalamak istiyo canım ne güzel kokuyolar

Amin canım amin bu ay olur inşallah.Kafana takmadan çalış gelcek minik yaramaz
yemek dedin de sadece makarna yiyorum çok seviyorum hergün yesem bıkmam zaten
yoğurtlusu salçalısı ooooh yarın makarna yiyeyim bi değişiklik olsun 1 gündür yemedim

Bunlar her sakallıyı dedesi sanıyo desene

Sende demir eksikliği var ben anladım Ama o balkonla geçmez ben seni karabükteki fabrikalara götürim kaynağından sebeplen
psikopat hatun psikolocimle oynuyosun ben de rüyamda uzay mekiğinden düşüyodum hem de semt pazarı gibi bişeye
yok yok iyi değilim :124:

biirrrrr gündürrrrrrrrrrrr yemedin miiiiiiiiiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeee
aman allahım bak bu iş öyle geçiştirmeye gelmez , beslenmene dikkat etmelisin özellikle ilk 3 ay makarna için çoook önemli hergün yenmeli diyo doktorlar ona göre sonra uyarmadı deme tatlım şaka bi yana çooookk yeme yaf

kız valla birkresindede sigara külü yemiştim bi aceyipim valla ıspanağı bile pişmeden yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…