Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

hay aklında bin yaşa emi baktım şimdi 5907.01 çıkmış

ikiz olabilir canım

Doktordan geldim kızlar
kesede embriyo yok saat 2 de keseyi aldırmak için tekrar hastaneye gidiyorum
Kendimi iyi hissettiğimde muhabbete gelirim,kafam yerinde değil
Görüşürüz
ne denir bilemiyorum canım okuyunca şok oldum ama tek doktorla kalmasan mı acaba midee bulantın falanda vardı
canım benim çok üzüldüm ya lütfen bizi de haberdar et

canım ya dün tamyazarken elektrk gitti bulantı bendede yok haftaya anca olur galiba o gaz herkezde var canım ağrılarda normalmiş işte haftayada gidicem kontrole

Canım ben sekizinci haftadayım ama bende de bugüne kadar bulantı yada aş erme gibi durumlar hiç olmadı. Hamileliğin bu döneminde bağırsak hareketliliği olurmuş,yediklerimize bir kat daha özen göstermemiz gerekse de süt zaten başlı başına gaz yapıcı bir unsur.

8. haftada bulantı olmaması ilginç bebeği gördünmü

ikiz olabilir canım

ne denir bilemiyorum canım okuyunca şok oldum ama tek doktorla kalmasan mı acaba midee bulantın falanda vardı
canım benim çok üzüldüm ya lütfen bizi de haberdar et

sengelen ben netten baktım değerlere bana biraz düşük geldi aslına bakarsan kafam karıştı pazartesi kan vereyim diyorum

8. haftada bulantı olmaması ilginç bebeği gördünmü

Evet dün doktora gittim en son gelişiminde sıkıntı yok şükür ki,bebişin kalp atışını dahi dinleme şansım oldu:) Ama bulantı her gebede olan bir durum değilmiş. Hormanlara duyarlılıkla alakalı olarak artabiliyormuş ki bu da genetikle alakalı bir durum herhalde diye düşünüyorum ben artık. Çünkü babaannemde 4 dogum yapmış hiçbirinde bulantı sorunu yaşamamış. Umarım sende bizde aynı rahatlıkta ve sağlıklı bir gebelik geçiririz.

inşallah benim rahatlığım değilde bebek iyi olsun önemli değil

ben merakımdan birde sağlılklı gebelikte 2 günde bir katlar olayı var onun için dedim
öle canımda ilk çgrendiğin zamn demiştik hatırlarsan kanda takip ettir falan diye ama salı zaten gitcem diyosun bence pazartesi kan verene kadar muayene ol daha rahat edersin ama karar senin tabi

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

kelebeğimm noldu sana kusum yaaa
inan ki ne diyeceğimi bilmiyorum sok oldumm.. Rabbim biliyordur bunda da vardır bi hayırr .. en kısa zamanda gel yine bizleri haberdar et..
Rabbim yine bizlere mutlu haber vereceğin zamanı biliyordur cnmm , üzülmee, özletme kendini

öle canımda ilk çgrendiğin zamn demiştik hatırlarsan kanda takip ettir falan diye ama salı zaten gitcem diyosun bence pazartesi kan verene kadar muayene ol daha rahat edersin ama karar senin tabi

tamam tatlım şu 12 hafta bi bitseydi başka bişey istemiyorum daha önceki gebeliğinde sıkıntı yaşayanlar böyle oluyolar aslında benimkide normal gibi geliyo

tamam tatlım şu 12 hafta bi bitseydi başka bişey istemiyorum daha önceki gebeliğinde sıkıntı yaşayanlar böyle oluyolar aslında benimkide normal gibi geliyo
tabiki normaal canım bak bende seviniyodum bulantım geçti diye şimdi diyorum ki acaba doktora mı gitsem bişey mi oldu diye korkuyorum sürekli ultrasondan bakmak istiyorum sana da o yüzden diyorum bir an önce git gör diye ben 1 hafta da meraklanmaya başlıyorum

Gel gel tatlım :) 2-3 haftanın lafı olmaz hehehe.

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

Canım ne diyebileceğimi bilmiyorum şu an, allah hepimize hayırlısını nasip etsin ne diyeyim. Lütfen yaz kendini iyi hissedince, kopma buradan.

hoşbulduk canım, evet normal sanırım ama içim bir türlü rahat etmiyor

canım ya dün tamyazarken elektrk gitti bulantı bendede yok haftaya anca olur galiba o gaz herkezde var canım ağrılarda normalmiş işte haftayada gidicem kontrole

tamam kontrol sonrası mutlaka yaz canım :)

kızlar ben resmen gazman gibiyim yaa,karnımın içi kaynıyo resmen,sizdede varmı böyle şeyler yoksa ben üşüttümmi ki bilemedim :S

ben de aynı senin gibiyim canım çok fena, savulun gazman geliyorrrrr :)

Son düzenleme:

Hoşbulduk canım :) Evet Hollanda, yoksa Hollandaca biliyor musun? :)
Açıkçası ben de şüpheleniyorum, daha adam gibi kontrol yapılmadı bile. Hayırlısı ne ise öyle olsun artık ama beklemek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…