- Konu Sahibi Pinuspinea
-
devlete gitmeyi düşünmüyorum artık hiç sallamıyorlar adamı,özelden aldım randevu..ücreti sordum 12+8,5 dedi ama kesin bir şeyler için extra masraf çıkacak...bu arada izmiredeyim ben..:)
hıııı anladım sen tıp merkezine gidiyosun bende ankaradayım burda varmış bana yakın çok iyi dediler bugün aradım şansıma doktorları izinliymiş aralıkta geliyomuş extra dediğin yani kan tahlil felan dimi onlar ücretli tabi ben merkeze eski doktoruma okadar uzağımki eşim olsa yarımsaate arabayla geçerim otobüsle felan 2 saatten aşa gidemem dönüşüm ona keza şehirler arası gibi soğukta donarım yollardayakında var işte devlet hastanesi hiç memnun kalmadım ama mecbur gittim bende aşılarımı bütün testlerimi felan sağlık ocağında yaptırıcam ultrason için ilaçlar vs. tıp merkezi düşünüyorum
ne güzel haber bu böyle :) maşallah canım benim
ilk fotosunu bebişinin albümüne koyarsın :)
evet tıp merkezi burası,ama aynı tıp merkezinin büyük özel hastanesi de var,istediğim doktor iki tarafta da çalışıyor..doğumu orda yapıyorlarmış:)
işte benim gitcem yerde öylede 3 aralıkta geliyomuş yarın bi devlet babaya gideyimde bakalım bakacaklarmı
slm asi :) bende bugün alttan bktırdım,karından gözükmüyo bizimkiler daha çok ufaklar :) sende devlet babaya söyle mutlaka alttan baksınlar cnm.
saol cnm bnm :),
insan heyecanlanıyo işte,, bide hayırlısıyla allahın izniyle kalp atışını duysak o zaman çok rahatlıcam işte...
Kızlar hepinizin mesajlarını okudum sağolun,desteğiniz için teşekkür ederim.
İyiyim desem de inanmazsınız zaten,nasıl şokta olduğumu anlatmama gerek yok sanırım.
Telefonu bile hazırlamıştım kalp atışlarını kayıt edicem anı olsun dedim
Eşimle doktorun kapısında tatlı tatlı atışıyoduk ben çekmem sen çek diye
Sonra ultrasonda boş bi yuvarlağa bakakaldım,doğumhanede buldum kendimi
işte bu macera da böyle bitti
Parça genetiğe gönderildi,adetten sonra doktorum sonuca göre araştırmaya başlayacak
Yeni gebelik daha sıkı takip altında olacak,farklı tedaviler uygulayabiliriz dedi.Kan sulandırıcı iğne vs..
Bomboş kaldım sanki ya boşlukta hissediyorum kendimi
Dokunanı da yakıyorum bugün iş yerinde yöneticimi paraladım iyi yaptım
Daha bu iyi hallerim :105:
Kizlar benimde hevesim kisa surdu haberler iyi degil
Bugun doktora gittim degerlerim iyice dusmus maalesef bu seferde kimyasalmis
Bugun yarin kanamam baslicakmis, bu son 4 ay icindeki 2. kaybim olucak
Bundan sonra birazcik oluruna birakicam ve bir sure calismalara ara vericem sanirim, o sure icinde olursa Allah'in takdiri
Sizleri takip etmeye devam edicem taa ki hepiniz dogurana kadar =)
bütün yorumlarınız için teşekkür ederim.bugün ultrasona girdim ve sonunda gördüm bebeğimi:):):):):)
Allah'ım tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın,çok ama çokkkkkkkkkk güzel birşeymiş,inşl bir sorun olmadan tamamlarız bu yolculuğu...
ya insanlar aynen çok pis,hiç düşünmüyorlar onun dışında hastanede en temiz olması gereken yere önem vermiyor..bu arada çok su içtiğin zaman insanda karın ağrısı oluyor...varsa birileri sırtını karnını sıvazlasın..o zaman iyi geliyor..su sende gaz sanı yaptı herhalde..bir şey olmaz ya neden olsun..sana su dokundu..
birşey olmamıştır bebişine merak etme canım, arada bana da sebepsiz karın ağrıları giriyor. Bir de sen sinirlenmişsin haklı olarak, o da etkilemiştir.
Yatağında rahat rahat dinlen, hastaneyi hiç düşünme bak ağrın geçecek.
benimde başlasa keşke mide bulantıarım ya :) ben çok yemek yemeye başladım sürekli bi yiyeyesim war walla :) bulantım başlasada daha çok hissetsem bebeşimii :)
kızım o ne yaa benim onu yapacak vaktim mi varkremalı sebze çorbası bak en gozeli :)
Kızlar hepinizin mesajlarını okudum sağolun,desteğiniz için teşekkür ederim.
İyiyim desem de inanmazsınız zaten,nasıl şokta olduğumu anlatmama gerek yok sanırım.
Telefonu bile hazırlamıştım kalp atışlarını kayıt edicem anı olsun dedim
Eşimle doktorun kapısında tatlı tatlı atışıyoduk ben çekmem sen çek diye
Sonra ultrasonda boş bi yuvarlağa bakakaldım,doğumhanede buldum kendimi
işte bu macera da böyle bitti
Parça genetiğe gönderildi,adetten sonra doktorum sonuca göre araştırmaya başlayacak
Yeni gebelik daha sıkı takip altında olacak,farklı tedaviler uygulayabiliriz dedi.Kan sulandırıcı iğne vs..
Bomboş kaldım sanki ya boşlukta hissediyorum kendimi
Dokunanı da yakıyorum bugün iş yerinde yöneticimi paraladım iyi yaptım
Daha bu iyi hallerim :105:
bence hiç böyle söyleme çünkü günlerdir mide bulantısından hamileliğin tadını çıkaramıyorumbebeğimi düşünüp sevinemiyorum iğrenç bişey.. aklım devamlı midemde nası geçirecem bulantıyı diye düşünmekten bi hal oldum
kızım o ne yaa benim onu yapacak vaktim mi varsabah 8 akşam 5 çalışıyorum eve gelince ölüyorum zaten
çok çokk çok geçmiş olsun canım.. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?