Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

devlete gitmeyi düşünmüyorum artık hiç sallamıyorlar adamı,özelden aldım randevu..ücreti sordum 12+8,5 dedi ama kesin bir şeyler için extra masraf çıkacak...bu arada izmiredeyim ben..:)

hıııı anladım sen tıp merkezine gidiyosun bende ankaradayım burda varmış bana yakın çok iyi dediler bugün aradım şansıma doktorları izinliymiş aralıkta geliyomuş extra dediğin yani kan tahlil felan dimi onlar ücretli tabi ben merkeze eski doktoruma okadar uzağımki eşim olsa yarımsaate arabayla geçerim otobüsle felan 2 saatten aşa gidemem dönüşüm ona keza şehirler arası gibi soğukta donarım yollarda yakında var işte devlet hastanesi hiç memnun kalmadım ama mecbur gittim bende aşılarımı bütün testlerimi felan sağlık ocağında yaptırıcam ultrason için ilaçlar vs. tıp merkezi düşünüyorum

evet tıp merkezi burası,ama aynı tıp merkezinin büyük özel hastanesi de var,istediğim doktor iki tarafta da çalışıyor..doğumu orda yapıyorlarmış:)

evet tıp merkezi burası,ama aynı tıp merkezinin büyük özel hastanesi de var,istediğim doktor iki tarafta da çalışıyor..doğumu orda yapıyorlarmış:)

işte benim gitcem yerde öylede 3 aralıkta geliyomuş yarın bi devlet babaya gideyimde bakalım bakacaklarmı

slm asi :) bende bugün alttan bktırdım,karından gözükmüyo bizimkiler daha çok ufaklar :) sende devlet babaya söyle mutlaka alttan baksınlar cnm.

inşallah öyle bir cihazları vardır ankaranın merkezindeki hastaneler çok iyidir butün hijen kurallarına uyuluyo tertemiz de buna ilk defa gittim çok sinir bozucuydu ilk günden doktora taktım kafayı yarın bir çıkayım evden bakalım

selamun aleykum

Allahu Teala hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş..
sizden bi ricam olacak evlat sahibi olabilmek için dua topiğimiz var her hafta 2 arkadaşa 41 er yasini şerif ve ayet el kursi okuyoruz..
hamilelerin duası kabul olurmus hamile olan yada olmak isteyenleri dualarımıza bekliyorum ...şimdiden allah razı olsun

bütün yorumlarınız için teşekkür ederim.bugün ultrasona girdim ve sonunda gördüm bebeğimi:):):):):)
Allah'ım tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın,çok ama çokkkkkkkkkk güzel birşeymiş,inşl bir sorun olmadan tamamlarız bu yolculuğu...

Seni çok merak etmiştik.Ne dersek seni avutamayız biliyorum ama sen iyi olmalısın bitanem,bundan sonraki aşamalar için güçlü olmalısın.Beslenmene dikkat et,eşinle birbirinize daha çok sarılın.Bizde yanındayız dualarımızla.Durumundaki gelişmeleri de mutlaka bildir cnm.

Takdir Allahtan.Buymuş hayırlı olan diyelim.Kendini dinleme bu aralar,derslerinle daha fazla ilgilen ki biraz olsun düşüncelerin dağılsın.Zaten çok gençsin sağlam bir bebiş mutlaka gelecektir.

Rabbim hayırlısıyla kucağına almanızı da nasip eder inşlh.Kalp atışlarını duydunuz mu?

birde ozel hastane, eve geldigimde o sinirle internetten mail attim hastaneye, agzimdan gelen gitti. yok canim ya sudan degildi ben wcye oturmamak icin direndim, idrarimda bayagi gelmisti nerdeyse 1 lt su icmistim, kendimi zorlayinca karnimin ici parcalaniyor gibi oldu, oturmadimda o pisligin ustune, bi yandan hem ayaktaym hemde kucuk abdestimi yapiyorum. Cok kotuydu oyle bi agri hic gormemistim yasamamistim neyseki eve gelince yattim uyudum simdi iyiyim cok sukur. Velhasil bosuna gitmis oldum bugun doktorada gorunmedim sinirimden

Sagol canim yattim dinlendim, inanki 10 turkiyeyi 1 tane hollandaya degismeyecegimi bir kez daha anladim, ama naparsin basa gelen cekilir artik. Ilgilenmiyorlar bastan saliyorlar, doktorun yanina girdiginle ciktigin bir oluyor neye bakti neyi gordu, hic bir bilgilendirmede verilmedi hamilelik hakkinda. Devlete gidersin ayri bi dert ozele gidersin oda bi ayri dert. Bugunku sinirimden esime catmaya basladim. Onu bunu bilmem ne kadarda turkiye vatanim olsada hollanda benim ana vatanim hic biseye degismem, burda yasadigin surece saglik konusunda perisansin baska caren yok, oraya git buraya gel, oglen tekrar gel, bugun olmadi 2 gun sonra gel. Yurt disindaki saglik protokollarina kurban olsunlar.
hamileligime bile adam gibi sevinemedim, 2 defa gittim geldim goremedim ultrasonda

benimde başlasa keşke mide bulantıarım ya :) ben çok yemek yemeye başladım sürekli bi yiyeyesim war walla :) bulantım başlasada daha çok hissetsem bebeşimii :)

bence hiç böyle söyleme çünkü günlerdir mide bulantısından hamileliğin tadını çıkaramıyorum bebeğimi düşünüp sevinemiyorum iğrenç bişey.. aklım devamlı midemde nası geçirecem bulantıyı diye düşünmekten bi hal oldum

kremalı sebze çorbası bak en gozeli :)
kızım o ne yaa benim onu yapacak vaktim mi var sabah 8 akşam 5 çalışıyorum eve gelince ölüyorum zaten

çok çokk çok geçmiş olsun canım.. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir acı

ah yavrummmm sende çalışan annesin öyleydiya amannnn sende kaynat kemikli eti suyunu dondur tablet şeklinde yap şehriye çorbasını at içine sık limonu ye en faydalısından 10 dk alır üşenme ben yiğenimi öyle büyüttüm valla çok faydalı bütün yemeklerine çorbana koy bu tarifi pediatriden almıştım

Kızlar bana soru sormuşsunuz yeni gördüm... Altan bakmadı üsten baktı "aaa çıkmış bile "dedi kendide sevindi doktorun dediğine göre 5 haftalıkmış işte nebilim... Bir önceki gün kanamam olmuştu onun için gitmiştim çok şükür bir tehlike yok düşük gibi bir risk de yok dedi allahtan büyük söylemeyelim yinede gerşey güzel gidiyor şimdilik... 2 hafta sonra cağırdı kalp atışlarını dinlemek için...

Kızlar bana soru sormuşsunuz yeni gördüm... Altan bakmadı üsten baktı "aaa çıkmış bile "dedi kendide sevindi doktorun dediğine göre 5 haftalıkmış işte nebilim... Bir önceki gün kanamam olmuştu onun için gitmiştim çok şükür bir tehlike yok düşük gibi bir risk de yok dedi allahtan büyük söylemeyelim yinede gerşey güzel gidiyor şimdilik... 2 hafta sonra cağırdı kalp atışlarını dinlemek için...

ya ilk doğumumda bişey bilmediğimden bi heycan vardı sadece şimdi hem heycan hemde korku var nasıl yapcam bunu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…