• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekimde klomen kullananlar destekleşelim

Kızlar ben ilk hamile olduğumda ilerlemediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım, bu gece rüyamda tekrar kürtaj olmam gerektiğini gördüm, hem de anestezi de vermeden yapacaklarmış, çok üzüldüm ve korktum ağladım sabah güne başlarken azcık buruk başladım yani o günleri hatırlayınca...Bu senenin Şubat ayıydı...:(

Kızlar ben ilk hamile olduğumda ilerlemediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım, bu gece rüyamda tekrar kürtaj olmam gerektiğini gördüm, hem de anestezi de vermeden yapacaklarmış, çok üzüldüm ve korktum ağladım sabah güne başlarken azcık buruk başladım yani o günleri hatırlayınca...Bu senenin Şubat ayıydı...:KK43:
Cok geçmiş olsun cnmm herşey bu sefer güzel olucak inşşş olumlu düşünelim moralimiz yüksek olsunn olurmuu

selam kızlar yeni gördüm sayfayı bende klomenle tedavi görüp hamile kalmak isteyenlerdenim.bugun igneden sonraki 7 günüm inşallah bu ay güzel haberler alırız hep beraber bat tarihim 8 aralık adet günüm gelmeden test yapmıcam sanırım hep hayal krııklıgı oldu çünkü şimdiye kadar sizlerle berbaer beklemek güzel olacak sanırım

selam kızlar yeni gördüm sayfayı bende klomenle tedavi görüp hamile kalmak isteyenlerdenim.bugun igneden sonraki 7 günüm inşallah bu ay güzel haberler alırız hep beraber bat tarihim 8 aralık adet günüm gelmeden test yapmıcam sanırım hep hayal krııklıgı oldu çünkü şimdiye kadar sizlerle berbaer beklemek güzel olacak sanırım

Canım hoşgeldin ne zamandır deniyosun, kaçıncı ayın klomenle? Bence de erken test yapma, çatlatma iğnesi yaptıktan tam 36 saat sonrayı belirle, o saatten itibaren tam 14 gün sonra aynı zamanlarda adet olursun hamile kalmazsan..İnşallah kalırsın canım :KK36:

Merhaba senın tarıhlerımız aynı bende cuma gunu 10.30 vurulmustum ıgnemı cumartesı gece 22.30 da ılıskı olmustu dr pazar gecede ılısı demıstı bende gunum gecmeden yapmayı dusunmuyorum

ben samsundayım bende memurum burda medicana var oraya gidiorum

Ben de özel bi danışmanlık firmasında çalışıyorum, sanki televizyonda konuşur gibi yazdım ama :D 28 yaşındayım, 2 yıllık eviliyim, 1 senedir çocuk istiyoruz canım...

slm kızlar bende katılıyım aranıza bende klomen kullanmaya başladım ilk defa bu ay çatlatma iğneside oldum inşallah bu ay tutar varmı aranızda klomenle hamile kalan veye çatlatma iğnesiyle çok merak ediyorum okdukca insana moral oluyo

slm canım inşallah hepimiz ayın sonunda güzel haberleri veririz birbirimize erkenn test yapmak hiç ii nbişi diil ben bekleyebildiğim kadar bekemeye çalışıyorum negatif olursa daha çok strese girip adetimi geciktiriyorum anca ne zaman test yapmayı çıkarırsak bide bakmışız pozitif inşalaaaah :)

Kızlar ben de klomen başladım ama doktor ne çatlatma iğnesi ne de ilaç sonrası kontrol demedi bir ay sonra yumurta takibi dedi bu ay neden öyle geçiştirdi ki :KK64:

Kızlar ben de klomen başladım ama doktor ne çatlatma iğnesi ne de ilaç sonrası kontrol demedi bir ay sonra yumurta takibi dedi bu ay neden öyle geçiştirdi ki :KK64:

alla alla ilhginçmiş canım bana klomeni 5 gün kullan gel dedi seni çağırmadan nasıl bilecek ne zaman yumurtlama olacağını bi sor istersen doktoruna

Acaba ilk ay kendi haline bırakayım, 2.ay ilaç daha etkili olur o zaman esas takibi çatlatmayı yapayım falan mı dedi, ilk ayı ön hazırlık gibi mi düşündü, ilk defa duydum böylesini...

alla alla ilhginçmiş canım bana klomeni 5 gün kullan gel dedi seni çağırmadan nasıl bilecek ne zaman yumurtlama olacağını bi sor istersen doktoruna
Acaba ilk ay kendi haline bırakayım, 2.ay ilaç daha etkili olur o zaman esas takibi çatlatmayı yapayım falan mı dedi, ilk ayı ön hazırlık gibi mi düşündü, ilk defa duydum böylesini...
Ay kızlar ben de burada okudum herkesin tecrübelerini şaşırdım tontikto senin gibi düşündüm artık ilk ay kullan bi bakalım mı demek istedi acaba dedim değerlerimde tek problem fsh 4,53 lh 9,03 diğer herşey normal acaba bununla ilgili olabilir mi ay bilemedim ki şimdi bir ay da böyle beklemek var

Ay kızlar ben de burada okudum herkesin tecrübelerini şaşırdım tontikto senin gibi düşündüm artık ilk ay kullan bi bakalım mı demek istedi acaba dedim değerlerimde tek problem fsh 4,53 lh 9,03 diğer herşey normal acaba bununla ilgili olabilir mi ay bilemedim ki şimdi bir ay da böyle beklemek var

canım ilaç verip gööndermesi çok garipp takip etmei gerekiyodu muhakak sen nerden bileceksin ne zaman ilişki olacağını doktoruna sor olmazsa değştir canım iyice araştır

canım ilaç verip gööndermesi çok garipp takip etmei gerekiyodu muhakak sen nerden bileceksin ne zaman ilişki olacağını doktoruna sor olmazsa değştir canım iyice araştır
Özelde araştırma yapıyorum işlerim yoğun doktora gitmem de problem olabilir bu ay öyle deneme olsun bana da iyice araştırıp iyi bir doktorla devam edeyim iyisi mi, bana dediği yumurtalarını besleyici ilaç başlıyoruz şimdi bunu kullan bir ay sonra gel yumurta takibine de başlıcaz sonra ilacı araştırdım herkes beş günden sonra ilaç sonrası yumurta takibine başlamış iyi de bilinen bi doçent araştırmada

aynen canım ama bi ayını boşa geçirtecek sen şimdiden takip edin öle istiyorum de belki çağırır benim doktorda devamlı önce kendiniz deneyin die die bekletti ben artık 3 ay daha beklmeke istemiyorum başlayalım dedim ölelikle başladık bakalım

aynen canım ama bi ayını boşa geçirtecek sen şimdiden takip edin öle istiyorum de belki çağırır benim doktorda devamlı önce kendiniz deneyin die die bekletti ben artık 3 ay daha beklmeke istemiyorum başlayalım dedim ölelikle başladık bakalım
yaa yumurta takibi vajinal ultrasonla mı yapılıyordu onu bile bilmiyorum :KK43:

Back
X