yaa yumurta takibi vajinal ultrasonla mı yapılıyordu onu bile bilmiyorum![]()
evet canım bende bu ay yeni başladım bakalım inşallah ilk ve son olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn inşallah canım hayırlı evlatlar nasip eder Allah ımevet canım bende bu ay yeni başladım bakalım inşallah ilk ve son olur
Aminnn inşallah canım hayırlı evlatlar nasip eder Allah ımben özelde bi bayan doktor bulayım iyi bi tane bari şimdiden bile gerildim yaa
![]()
Ay bide regl günü var öyle ultrason valla hepsi travma biz kadınlara ne çektik yaaaevet canım walla ister istemez stres yapıuyoruz hep inşallah güzel olur herşey pozitif olalaım
BANADA PROGESTAN VERDİ ONU İÇİNCE NOLUYORKİİİbugun 16. gün ama progestan içtim bu ay o yüzden test yapmıyorum kızlar
Ay bide regl günü var öyle ultrason valla hepsi travma biz kadınlara ne çektik yaaa![]()
bugun 16. gün ama progestan içtim bu ay o yüzden test yapmıyorum kızlar
BANA PROGESTAN VERDİ CUMARTESİ BAŞLİCAM DEDİ BEN SANA DEMEDİMMİİİ DÜŞÜK OLMASIN DİYE VERİYORUM DEDİ BEN BİR TANE KMYASAL GEBELİK GEÇİRDİMDEo ne ilacı oluyor canım bana öle bişi vermedi çatlatma iğnesinden sonra adete kadar beklicem bakalım
BANA PROGESTAN VERDİ CUMARTESİ BAŞLİCAM DEDİ BEN SANA DEMEDİMMİİİ DÜŞÜK OLMASIN DİYE VERİYORUM DEDİ BEN BİR TANE KMYASAL GEBELİK GEÇİRDİMDE
ay valla hamilelikte bile sıkıntı ki biz öncesinde neler çekicez inşallah güzel sonuçlar alırız da çekilen çileyi gözümüz görmez yoksaa durmadan aynı şeyi yaşamak ooffffföle canım erkekler için hava hoşş benim eşim sperm tahliline bile zorla gitti sonra bende bi kızdım keyfine yapcan biz öle mi diye utana sıkıla giidyodun her zorluğu kadınlar çeiyo boşuna cennet anaların ayakları altında denmemiş yani evlenince daha ii anladım
ay valla hamilelikte bile sıkıntı ki biz öncesinde neler çekicez inşallah güzel sonuçlar alırız da çekilen çileyi gözümüz görmez yoksaa durmadan aynı şeyi yaşamak oofffff
ben aslında yeni evliyim 7. ayımdayım ama daha önce pco tedavisi görünce ne durumdayım diye kontrole gittim sonra burada herkesin süreçlerini okudukça bi yerden zaman kaybetmeden başlamak istedim canımaynen canım inşallah sen kaç yıllk evlisin ilk bebeğine mi uğraşıyosun
ben aslında yeni evliyim 7. ayımdayım ama daha önce pco tedavisi görünce ne durumdayım diye kontrole gittim sonra burada herkesin süreçlerini okudukça bi yerden zaman kaybetmeden başlamak istedim canım
Bi kaç topik var öyle istersen onlara katılya kızlar ben bol bol bu sürede manevi huzur için hep birlikte dua okuyalım istiyorum böle bi topik yenilerde yok galiba burda birbirimizi biliyoruz niyetimi çevrem dekilere duyurmak hiç ii olmuyo o yüzden sizden yardım istiyorum hergün sırayla bebek olması için bi dua mı okusak liste yapacak biri varmı ne dersiniz![]()
Bi kaç topik var öyle istersen onlara katıl