ekimde klomen kullananlar destekleşelim

Catlamis olabilir gorunmuyor dedi catlayinca yumurtaliktan cikip tuplere ilerliyor ya ultrasonda gorulmuyor artik demek ki. Ptesi tekrar cagirdi bide gun asiri iliski dedi. Benim anlamadigim 3 yumurta var 1 tanesi catladi diyelim o diger ikisi ne yapiyo orda? bence bu ay bosa gidiyor ama hayirlisi :(

3 yıllık evliyim ve 2 yıldır ara ara tesavi förüyorum bu ay Bende klomen kullandım 2 yumurtam oldu 21 mm ve 23 mm ikiz olabilir dedi 9 ekimde çatlarma iğnemi oldum tam 5 gün şiddetli kasık agrım oldu ve hala ara ara devam ediyo adetime 8 gün kaldı hala test için bekliyorum ama zaman geçmiyo

Merhaba, bende bugün dr. gittim ve polistikover olduğundan klomen'e başlattı. Yarın yani adetimin 4. günü başlıyorum.. Sabah akşam kullanmam için 10 hap verdi. Perşembe akşamı bitiyor. Cuma günü de kontrol için çağırdı.. İnşallah ilk aydan işe yarar..

Merhaba, bende bugün dr. gittim ve polistikover olduğundan klomen'e başlattı. Yarın yani adetimin 4. günü başlıyorum.. Sabah akşam kullanmam için 10 hap verdi. Perşembe akşamı bitiyor. Cuma günü de kontrol için çağırdı.. İnşallah ilk aydan işe yarar..
İnşallah senden en kısa zamanda hayırlı haber alırız mrvefe

merhaba bende 2 yıllık evliym 1 yıl önce düşük yaptım tekrar hamile kalamdım ilk kez bu ay klomen kullanıyorum ve tanında estrofem diye bi ilaç verdi doktor.inşallah gelir bebişler.cumaya tekrar gidicem bakalım yumoşlar ne alemde.

Insallah hep birlikte guzel sonuclar aliriz..
Dr. Catlatma ignesi de uygulayacakmis dr bu ay hamile kalma ihtimalin yuksek dedi bakalim hayirlisi artik..
Bana iğne yapıldı iki yumurtam var ikiz ihtimali yüksek dedi adeta 7 gün var ama çok ağrım oluyo galiba tutmadı bu ay kısmet adet olacam sanırım

Benmde yarin kontrlum war uc yumrtam wardi bakalim ne yapiolar bazen cok umutlaniyrm bu ay olacak diyrm sonra cok.uzuluosn dur kwndini kaptrma diyrm hic belirtim yok ama iliski sirasinda kasiklarkm agriyo asiri neden olur acaba basina gelen oldumu

Benmde yarin kontrlum war uc yumrtam wardi bakalim ne yapiolar bazen cok umutlaniyrm bu ay olacak diyrm sonra cok.uzuluosn dur kwndini kaptrma diyrm hic belirtim yok ama iliski sirasinda kasiklarkm agriyo asiri neden olur acaba basina gelen oldumu
Senin içinde hayırlısı olsun canım ya yumurtanın fazla olması da iyi biyerde sevindim benim ilişki sırasında ağrım olmuyo ama genelde kasık ağrım var sanki elimle o yumurtayı alıp çıkarıcam o sadece yeri belli ağrıdan

Senin içinde hayırlısı olsun canım ya yumurtanın fazla olması da iyi biyerde sevindim benim ilişki sırasında ağrım olmuyo ama genelde kasık ağrım var sanki elimle o yumurtayı alıp çıkarıcam o sadece yeri belli ağrıdan
Benmde iliski sirasinda hic olmazdi su iki uc gundr war yarin sorucam doktora kendiliginden catlicak mi bakalim
Cikarma yumosu yaaa lazim o icerde

Benmde iliski sirasinda hic olmazdi su iki uc gundr war yarin sorucam doktora kendiliginden catlicak mi bakalim
Cikarma yumosu yaaa lazim o icerde
Büyük şhtşmalle çatlıyo yumurtaların beenim iğneden sonra çok oldu remen bariz hisaeettim inşallah benim yumurtalar kalır seninki de tutar benimki ne abla abi der kızzzzzz ☺☺☺

Büyük şhtşmalle çatlıyo yumurtaların beenim iğneden sonra çok oldu remen bariz hisaeettim inşallah benim yumurtalar kalır seninki de tutar benimki ne abla abi der kızzzzzz ☺☺☺
Inss kalir hamis buyugum olursn bakalim yarin belli.olacak ne durumdalar bir hafta once 18 16 13 du boylari

Herkese merhaba. Yaşım 37. Benim doktor randevum yarın. Klomen'i ilk kez kullanacağım. Yarın başlatacak sanırım. Umarım bir gün buraya güzel haberler yazmak da kısmet olur :)
Sizlerden de güzel haberler bekliyorum tabii ki.. Birbirimize destek olalım.

Herkese merhaba. Yaşım 37. Benim doktor randevum yarın. Klomen'i ilk kez kullanacağım. Yarın başlatacak sanırım. Umarım bir gün buraya güzel haberler yazmak da kısmet olur :)
Sizlerden de güzel haberler bekliyorum tabii ki.. Birbirimize destek olalım.
Hosgeldin ins hemen guzek haberleri alirsin sende bu au

Back
X