Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah senden en kısa zamanda hayırlı haber alırız mrvefeMerhaba, bende bugün dr. gittim ve polistikover olduğundan klomen'e başlattı. Yarın yani adetimin 4. günü başlıyorum.. Sabah akşam kullanmam için 10 hap verdi. Perşembe akşamı bitiyor. Cuma günü de kontrol için çağırdı.. İnşallah ilk aydan işe yarar..
İnşallah senden en kısa zamanda hayırlı haber alırız mrvefe
Bana iğne yapıldı iki yumurtam var ikiz ihtimali yüksek dedi adeta 7 gün var ama çok ağrım oluyo galiba tutmadı bu ay kısmet adet olacam sanırımInsallah hep birlikte guzel sonuclar aliriz..
Dr. Catlatma ignesi de uygulayacakmis dr bu ay hamile kalma ihtimalin yuksek dedi bakalim hayirlisi artik..
Adet agrilariyla ayni olabilio umudunu yitirmeBana iğne yapıldı iki yumurtam var ikiz ihtimali yüksek dedi adeta 7 gün var ama çok ağrım oluyo galiba tutmadı bu ay kısmet adet olacam sanırım
Ya benim ayin 20 günğ karnım agrıyo zaten ama şimdi zaman yaklaştıkça stres adet ihtimalini gösteriyo mecbur beklicezAdet agrilariyla ayni olabilio umudunu yitirme
Senin içinde hayırlısı olsun canım ya yumurtanın fazla olması da iyi biyerde sevindim benim ilişki sırasında ağrım olmuyo ama genelde kasık ağrım var sanki elimle o yumurtayı alıp çıkarıcam o sadece yeri belli ağrıdanBenmde yarin kontrlum war uc yumrtam wardi bakalim ne yapiolar bazen cok umutlaniyrm bu ay olacak diyrm sonra cok.uzuluosn dur kwndini kaptrma diyrm hic belirtim yok ama iliski sirasinda kasiklarkm agriyo asiri neden olur acaba basina gelen oldumu
Ins olmazsin adet ii hbr aliriz sendenYa benim ayin 20 günğ karnım agrıyo zaten ama şimdi zaman yaklaştıkça stres adet ihtimalini gösteriyo mecbur beklicez
Benmde iliski sirasinda hic olmazdi su iki uc gundr war yarin sorucam doktora kendiliginden catlicak mi bakalimSenin içinde hayırlısı olsun canım ya yumurtanın fazla olması da iyi biyerde sevindim benim ilişki sırasında ağrım olmuyo ama genelde kasık ağrım var sanki elimle o yumurtayı alıp çıkarıcam o sadece yeri belli ağrıdan
Büyük şhtşmalle çatlıyo yumurtaların beenim iğneden sonra çok oldu remen bariz hisaeettim inşallah benim yumurtalar kalır seninki de tutar benimki ne abla abi der kızzzzzz ☺☺☺Benmde iliski sirasinda hic olmazdi su iki uc gundr war yarin sorucam doktora kendiliginden catlicak mi bakalim
Cikarma yumosu yaaa lazim o icerde
Inss kalir hamis buyugum olursn bakalim yarin belli.olacak ne durumdalar bir hafta once 18 16 13 du boylariBüyük şhtşmalle çatlıyo yumurtaların beenim iğneden sonra çok oldu remen bariz hisaeettim inşallah benim yumurtalar kalır seninki de tutar benimki ne abla abi der kızzzzzz ☺☺☺
Boyları güzelmiş maşallah inşallah olur benimkiler 21 23Inss kalir hamis buyugum olursn bakalim yarin belli.olacak ne durumdalar bir hafta once 18 16 13 du boylari
Hosgeldin ins hemen guzek haberleri alirsin sende bu auHerkese merhaba. Yaşım 37. Benim doktor randevum yarın. Klomen'i ilk kez kullanacağım. Yarın başlatacak sanırım. Umarım bir gün buraya güzel haberler yazmak da kısmet olur :)
Sizlerden de güzel haberler bekliyorum tabii ki.. Birbirimize destek olalım.