ekimde klomen kullananlar destekleşelim

cnm klomenin fotosunu atar mısın günde 4 tane çok fazla günde iki tane içiliyor bnce o yüzden gözlerinde pırıltılar vat :)

inş cnm en kısa zmnda rbbim verir
doktor o şekilde verdi.
daha öncede öyle içmiştim ilkinde bu ikinci kez bakalım hayırlısı.

Herkese günaydın. Bugün saat 11.00'de doktor randevum var. 5 gün Klomen kullanmıştım. Pazar günü bitmişti. Eğer yumurtalarım yeterli büyüklüğe ulaştıysa çatlatma iğnesi yapılacak.

Bu benim ilk deneyimim ve biraz da heyecanlıyım. Bana şans dileyin.
:KK200:

Herkese günaydın. Bugün saat 11.00'de doktor randevum var. 5 gün Klomen kullanmıştım. Pazar günü bitmişti. Eğer yumurtalarım yeterli büyüklüğe ulaştıysa çatlatma iğnesi yapılacak.

Günaydın cnm inş güzel haberler alırsın bizede haber ver sizin olmama sebebiniz ne cnm

süper heyecanlı süreç umarım ki büyümüştür yumoşların inş güzel hbrler alırsın bu ay

İnş canım güzel haberlerini duyarız. Benimde cümartesi 8 de randevu ilk defa klomen kullandım 5 gün iki kere bakalım cumartesi gelişmiş mi belli olacak

kızlar bnde çok heycanlıyım kasık agrım çatlatma ignesinden sonra 2.ci gün gece çok agrıdı sizler ne durumdasınız

Back
X