ekimde klomen kullananlar destekleşelim

Bir sorum daha var kızlar. Ne çok soruyor bu demeyin :D benim geçen ay adetim 1 hafta erken gelmişti. Yani siklüs 23 e düşmüştü. Bu ay yine ne olur bilmiyorum. Klomenin siklüs üstünde bi etkisi oluyor mu? Yoksa ben yine bat için geçen ay adet olduğum günü mü baz alayım en basitinden ?

Bir sorum daha var kızlar. Ne çok soruyor bu demeyin :KK70: benim geçen ay adetim 1 hafta erken gelmişti. Yani siklüs 23 e düşmüştü. Bu ay yine ne olur bilmiyorum. Klomenin siklüs üstünde bi etkisi oluyor mu? Yoksa ben yine bat için geçen ay adet olduğum günü mü baz alayım en basitinden ?
Sen yumurtlama testi yapmistin ya. Ustune 14 gun ekle. -+1 de olabilir tabi. Yaklasik o ara adet zamanin canim.

Kızlar dün akşam adet oldum, sabah 10'da çatlatma iğnemi olmuştum, 36 saat sonra akşam 10da ilişkiye girmiştik, dün akşam da tam 10da kırmızılar geldi...Yarın doktora gidicem bakalım, ilk deneme olmadı, bu ay yeni baştan...

Kizlar klomen kullanan herkese progesteron veriyor mu doktorlar ? Onu neye gore veriyorlar ? Kendi alıp kullanan var mı ?
canım banada verdi geçen ay ilk kullanışımdı.Ama benim progesteronum düşük belki sana da o yüzden vermiştir.Birde bana yine klomen başladı c.tesi tekrar çağırdı.bu ayda olmazsa hsg çekilmen gerek dedi.Birde eğer bu seferde olmazsa aşılamaya yönlendircem dedi.Aşılamaya bu kadar çabuk yönlendiriyorlar?

Kızlar dün akşam adet oldum, sabah 10'da çatlatma iğnemi olmuştum, 36 saat sonra akşam 10da ilişkiye girmiştik, dün akşam da tam 10da kırmızılar geldi...Yarın doktora gidicem bakalım, ilk deneme olmadı, bu ay yeni baştan...
hayırlısı olsun canım... ;) ben de adet olmayı beklıyorum dr a gıtmek ıcın. bu ay yumurtlama olmadı ya

hayırlısı olsun canım... :KK66: ben de adet olmayı beklıyorum dr a gıtmek ıcın. bu ay yumurtlama olmadı ya

Biliyorum canım bakalım ne zaman olacaksın..Bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle olunca 27 günde oldu benim de geçen ay 39 günde olan adetim :) Yalnız çok midem bulandı bu sabah adet başlangıcıyla birlikte, tedavinin etkisi mi oluyo bunlar bilmiyorum...Hakkımızda hayırlısı olsun...

Biliyorum canım bakalım ne zaman olacaksın..Bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle olunca 27 günde oldu benim de geçen ay 39 günde olan adetim :) Yalnız çok midem bulandı bu sabah adet başlangıcıyla birlikte, tedavinin etkisi mi oluyo bunlar bilmiyorum...Hakkımızda hayırlısı olsun...
ay bılmıyorumkı ben daha hıc kullanmadım :(
benım 29 u asmaz döngün ama. bu ay olagan dısı bır durum oldugu ıcın :) bılemıyorum. olsa da gıtsem. umıdım yok saf saf beklıyorum :D

ay bılmıyorumkı ben daha hıc kullanmadım :KK43:
benım 29 u asmaz döngün ama. bu ay olagan dısı bır durum oldugu ıcın :) bılemıyorum. olsa da gıtsem. umıdım yok saf saf beklıyorum :KK70:
Şu an kaç gün oldu? Baktın olmuyosun çok beklemeden git istersen canım doktora anlat durumunu madem sen de benim gibi sabırsızgillerdensin

Kızlar nasılsınız? Kimseler yok ortada, konu terkedildi mi ne oldu :) Çocuk sahibi olmaya karar vereli 1 yol olacak aralık ayı başında, klomenle ilk deneme de hüsranla sonuçlanınca biraz canım sıkıldı, dertleşmek istiyorum kızlaaar :confused:

Kızlar nasılsınız? Kimseler yok ortada, konu terkedildi mi ne oldu :) Çocuk sahibi olmaya karar vereli 1 yol olacak aralık ayı başında, klomenle ilk deneme de hüsranla sonuçlanınca biraz canım sıkıldı, dertleşmek istiyorum kızlaaar :confused:
ceeeeeeeee :) ben buralardayım.
benımde bu ay cok ılgınc seler oluyor. yumurtlamamıstım. dun 26. gun yumurtlama akıntım oldu. bugun test yaptım ovu. koyu cıktı. galıba dun yumurtladım. normalde 19 u adet gunum. 28 de 1 ortalamam. hıcbısey anlamadım bu ay. :(
dr adet olunca gel demıstı. kafam çorba gıbı.

gelelım senın derdınee. ben de marttan berı denıyorum. sorun olmamasına ragmen beklıyoruz canım.
sana bu ay ne yapıcak. klomen kullanmana nasıl karar verıldı ? bende merak edıyorum bana da verır mı dıye

ceeeeeeeee :) ben buralardayım.
benımde bu ay cok ılgınc seler oluyor. yumurtlamamıstım. dun 26. gun yumurtlama akıntım oldu. bugun test yaptım ovu. koyu cıktı. galıba dun yumurtladım. normalde 19 u adet gunum. 28 de 1 ortalamam. hıcbısey anlamadım bu ay. :KK43:
dr adet olunca gel demıstı. kafam çorba gıbı.

gelelım senın derdınee. ben de marttan berı denıyorum. sorun olmamasına ragmen beklıyoruz canım.
sana bu ay ne yapıcak. klomen kullanmana nasıl karar verıldı ? bende merak edıyorum bana da verır mı dıye

Canım senin demek bu ay geç yumurtlama oldu, arada sırada normaldir belki mevsim değişikliğinden falandır...Sen değerlendir bakalım bu zamanları :) Doktorun nasıl bi yol izleyeceğine karar vermesi bence hem doktorun tarzına hem de hastanın yaklaşımına bağlı. Mesela benim doktorum biraz nabza göre şerbet veriyomuş gibi geliyo bana. Bende pko olduğundan ve inofolic ve glifor kullandığım halde yine de adet gecikmesi yaşayınca klomene başlamaya karar verdi. (Daha önce destek tedavi olmadan 2 kere hamile kaldığım için klomene gerek görmemişti, sonra 3 ay hamile kalamayıp bi de böyle adet gecikince kullanalım dedi). O yüzden sana nasıl başlanır, başlanır mı onu bilemiyorum... Bana bu ay ne yapacağı bugün belli olacak, akşama doğru randevum var bakalım ben de merak ediyorum ama 1-2 ay daha klomen önerir diye tahmin ediyorum...

Canım senin demek bu ay geç yumurtlama oldu, arada sırada normaldir belki mevsim değişikliğinden falandır...Sen değerlendir bakalım bu zamanları :) Doktorun nasıl bi yol izleyeceğine karar vermesi bence hem doktorun tarzına hem de hastanın yaklaşımına bağlı. Mesela benim doktorum biraz nabza göre şerbet veriyomuş gibi geliyo bana. Bende pko olduğundan ve inofolic ve glifor kullandığım halde yine de adet gecikmesi yaşayınca klomene başlamaya karar verdi. (Daha önce destek tedavi olmadan 2 kere hamile kaldığım için klomene gerek görmemişti, sonra 3 ay hamile kalamayıp bi de böyle adet gecikince kullanalım dedi). O yüzden sana nasıl başlanır, başlanır mı onu bilemiyorum... Bana bu ay ne yapacağı bugün belli olacak, akşama doğru randevum var bakalım ben de merak ediyorum ama 1-2 ay daha klomen önerir diye tahmin ediyorum...
anladım canım. ben hıc hamıle kalamadım. gorunurde problemde yok. yapılcak testte kalmadı. bakalım ne dıcek. adet olunca haberleselım demıstı. keske olmasam ama. nasıp.
dun degerlendırdım hemen o akıntıyı gorunce. :KK30: belkı bugunde degerlendırırım
bırakmıstım bende 1 haftadır. nasılsa olmaz dıye . cunku adetım hıc 29 u asmıyor. erken olurum 26-27 ama gec olmazdı.
dedıgın gıbı bazen olabılıyormus bu tur seler. bana da vurdu :)

anladım canım. ben hıc hamıle kalamadım. gorunurde problemde yok. yapılcak testte kalmadı. bakalım ne dıcek. adet olunca haberleselım demıstı. keske olmasam ama. nasıp.
dun degerlendırdım hemen o akıntıyı gorunce. :KK30: belkı bugunde degerlendırırım
bırakmıstım bende 1 haftadır. nasılsa olmaz dıye . cunku adetım hıc 29 u asmıyor. erken olurum 26-27 ama gec olmazdı.
dedıgın gıbı bazen olabılıyormus bu tur seler. bana da vurdu :)

Takip etmen iyi olmuş canım bak fırsat bu fırsat ne olacağı belli olmaz :) İnan bana hiç hamile kalmaman kalıp kalıp kaybetmekten daha iyi, en azından ben kürtajda ve kimyasal gebelikte çok etkilenmiştim ama onların ardından hamile kalamazken o kadar bozulmuyo ruhsal dengem. Olmaması daha sabit bişey, öbür türlü iniş çıkışlar yaşıyosun, yine ellerin boş kalıyo..Geç olsun güç olmasın hesabı yani olunca tam olsun en iyisi...

Takip etmen iyi olmuş canım bak fırsat bu fırsat ne olacağı belli olmaz :) İnan bana hiç hamile kalmaman kalıp kalıp kaybetmekten daha iyi, en azından ben kürtajda ve kimyasal gebelikte çok etkilenmiştim ama onların ardından hamile kalamazken o kadar bozulmuyo ruhsal dengem. Olmaması daha sabit bişey, öbür türlü iniş çıkışlar yaşıyosun, yine ellerin boş kalıyo..Geç olsun güç olmasın hesabı yani olunca tam olsun en iyisi...
tabıkı canım orası ole. saglıklı gebelık olsun. bekleyelım. ama ınsanız ıste. sabırsız davranıyoruz. ben de 2 senelık evlıyım. 1 yıldan fazla korundum. o zaman aman kalıcam dıye ödüm kopuyordu :) ne bılım boyle zor oldugunu. hemen olacagını sanmıyordum ama. 3-5 aya olur gıbı gelıyordu.
bakalım kısmetımızde ne var.

bende bugun serophene ye başladım 12. gün gidip yumurtam takibe alınacak ama iğne ilk başta vermiorum dior drum benide aranıza alınnn :)

tabıkı canım orası ole. saglıklı gebelık olsun. bekleyelım. ama ınsanız ıste. sabırsız davranıyoruz. ben de 2 senelık evlıyım. 1 yıldan fazla korundum. o zaman aman kalıcam dıye ödüm kopuyordu :) ne bılım boyle zor oldugunu. hemen olacagını sanmıyordum ama. 3-5 aya olur gıbı gelıyordu.
bakalım kısmetımızde ne var.

Aynen canım insana hep hemen olur gibi geliyo, dizilerde filmlerde 1 kere ilişkiye giren hamile kalıyo, biz böyle gördük napalım :) Bakalım ne olacak sonumuz, merakla bekliyorum :) İnsan zorla öğreniyo işte sabretmeyi :)

bende bugun serophene ye başladım 12. gün gidip yumurtam takibe alınacak ama iğne ilk başta vermiorum dior drum benide aranıza alınnn :)

Serophene de klomen gibi bi ilaç mı canım? Hayırlı olsun diyelim sana o zaman..Senin hikayen nasıl, ne zamandır çocuk istiyosun, neler yaşadın?

Serophene de klomen gibi bi ilaç mı canım? Hayırlı olsun diyelim sana o zaman..Senin hikayen nasıl, ne zamandır çocuk istiyosun, neler yaşadın?
klomenin muadili oda. benim hikayemde karışık çikolata kistim vardı ameliyat oldum çok büyümüşdü bir portakaldan daha büyükmüş ve ameliyatı daha 2 aylık evliken olduğumdan ya hemen çocuk yada menopoza sokucaz dediğinden drlar bende menopozu seçtim kısa süreli menopoza aldılar çünkü her adet olmam çikolata kistinin tekrarlamasına sebep olabilirmiş o nedenle adet olmaman lazım dendi ve 7 ay sonra tekrar adet olmaya başladım hemen ç.ocuk için çalış dendi çalışıorum olmuor :) 2 ay önce serophene kullandım yine olmayınca off daha gitmicem yeter dedim çünkü bir senedir gerildim drlarda ve buay baktım halen bşi yok tekrar gitme kararı aldım doktorda bana senin tedavi desteğine ihityacın var şart çünkü bian önce hamile kalmalısın kist oluşmadan dedi tekrar serophene verdi 4 ay böyle denicez dedi böyle olmassa başka tedavilere bakılacak dedi işte benim uzun hikayem hee bu aradada bir adet kimyasal gebeliğimde oldu

Back
X