- 13 Temmuz 2015
- 681
- 527
- 33
BENCE YAP TEST14 aralıkta iğne oldum, 27. Gün ama 29-30 gün olmadan emin olamıyorum test bile yapmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENCE YAP TEST14 aralıkta iğne oldum, 27. Gün ama 29-30 gün olmadan emin olamıyorum test bile yapmadım
Daha önce bi kere 28. Gün oldu. O yüzden acele etmedim, hayırlısı olsun. evde yapsam doğru çıkar mı acaba, yarın sabah kan testi mi yaptırsamBENCE YAP TEST
bence evdede yapsan çıkabilir iğneden sonra kaçıncı günündesin 14. günü geçtisen çıkarDaha önce bi kere 28. Gün oldu. O yüzden acele etmedim, hayırlısı olsun. evde yapsam doğru çıkar mı acaba, yarın sabah kan testi mi yaptırsam
15. Gün bugün, işime odaklanamadım aklım başka yerlerde :))bence evdede yapsan çıkabilir iğneden sonra kaçıncı günündesin 14. günü geçtisen çıkar
Arkadaşlar regl oldum
Hemde yine geçen ay gibi 28. Gün kan tahlili verdikten sonra ümidimin en yüksek olduğu vakitlerde.. Hayırlısı böyleymiş ilk Klomen denemem böyle olacakmış..
Bu gruptan hiç ses çıkmıyor, kızlar hamilemisizniz?
Değilseniz şuan hangi aşamada sınız?
Ben bir kere kullandım Klomen bu ay yine denesem mi bilmiyorum. siz ne durumdasınız
hkkında hyrlısı olsun cnm bklmek zor ama rabbim sabır versin bende bitkisel ürün kullanmaya başlıcam iyi sonuç alırsam yazarım sizedeben de klomenle 2. ayimdayim son 1 hafta beklemedeyim...
ben de klomenle 2. ayimdayim son 1 hafta beklemedeyim...
cnm adet olmadim ama ilk catlayan yumurtanin üstünden 12 gün ikinci catlayanin üstünden 9 gün gectiginde kan tahlili 0.1 çıktıHayalci_almina cnm adet oldun mu
cnm adet olmadim ama ilk catlayan yumurtanin üstünden 12 gün ikinci catlayanin üstünden 9 gün gectiginde kan tahlili 0.1 çıktınegatif deyip estrofemi filan bıraktım. ama tahlilin üstünden 5 gün geçti acaba erken mi yaptirdim diye bi umut var simdi icimde az da olsa :)
doktor tahlil yaptırdığım gün olsaydi çıkardı dedibilmiyorum ki cnm istersen doktorunu ara .hkkımızda hyrlısı olsun inş
doktor tahlil yaptırdığım gün olsaydi çıkardı dedibenimki kuru bi umut işte
sağolasin cnm... az gecikmeyle bugün adet oldum... artık diğer aya kısmetüzülme cnm zamanı var herşeyin olur mu birbirimize destek olallım