ekimde klomen kullananlar destekleşelim

Daha önce bi kere 28. Gün oldu. O yüzden acele etmedim, hayırlısı olsun. evde yapsam doğru çıkar mı acaba, yarın sabah kan testi mi yaptırsam
bence evdede yapsan çıkabilir iğneden sonra kaçıncı günündesin 14. günü geçtisen çıkar

Arkadaşlar regl oldum :(
Hemde yine geçen ay gibi 28. Gün kan tahlili verdikten sonra ümidimin en yüksek olduğu vakitlerde.. Hayırlısı böyleymiş ilk Klomen denemem böyle olacakmış..

ben de bugün kan tahlili yaptırdım negatif :( bata 1 gün vardi. bi sürü belirtim vardı. hatta 4 gün önce az bi kanamam geldi onu bile yerleşme kanaması olarak yorumladım ama hepsi klomendenmis demekki :(

Hayırlısı tabi,
Rengi çok siyahtı sizde de oldu mu?

Canımı sıkan insanların çok sorması ille doktora git demesi, zaten bi süre olumsuz sonuç alan gidiyor kimsenin demesine gerek yok ki, üstelik eşim doktor branşı kadın doğum ile alakalı iletişimli bana bari söylemeyin düşünemeyecek değiliz ki..
Rabbimin verdiğine razıyım elbet var bi zamanı, insanlar sormaktan vazgeçsin yeter bana..

Bu gruptan hiç ses çıkmıyor, kızlar hamilemisizniz?

Değilseniz şuan hangi aşamada sınız?

Ben bir kere kullandım Klomen bu ay yine denesem mi bilmiyorum. siz ne durumdasınız

Bu gruptan hiç ses çıkmıyor, kızlar hamilemisizniz?

Değilseniz şuan hangi aşamada sınız?

Ben bir kere kullandım Klomen bu ay yine denesem mi bilmiyorum. siz ne durumdasınız

merhaba canım
bnde en son 2.ci klomeni kullandım fakat sonuç alamadım doktor değiştirdim şmdi gittiğim doktorda yumurtaların zayıf aşılama yapalım dedi şubatın birinde adet olunca gideceğim yani aşılamaya geçtim ben . sende dene bence birkez daha sonra doktoruna göre karar alrısınız

Hayalci_almina cnm adet oldun mu
cnm adet olmadim ama ilk catlayan yumurtanin üstünden 12 gün ikinci catlayanin üstünden 9 gün gectiginde kan tahlili 0.1 çıktı :( negatif deyip estrofemi filan bıraktım. ama tahlilin üstünden 5 gün geçti acaba erken mi yaptirdim diye bi umut var simdi icimde az da olsa :)

cnm adet olmadim ama ilk catlayan yumurtanin üstünden 12 gün ikinci catlayanin üstünden 9 gün gectiginde kan tahlili 0.1 çıktı :KK43: negatif deyip estrofemi filan bıraktım. ama tahlilin üstünden 5 gün geçti acaba erken mi yaptirdim diye bi umut var simdi icimde az da olsa :)

bilmiyorum ki cnm istersen doktorunu ara .hkkımızda hyrlısı olsun inş

Back
X