Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

genart 15 tl alıyormuş günlük lojmanmış sanırım bir ev başkalarıda var o yüzden hoşuma gitmedi, ama ben çalıştığım yerin misafirhanesini ayarladım, tek kişilik oda duş, tv, wireless da varmış, biraz uzak sayılır ama eğer eşim izin verirse arabayı getirmeyi düşünüyorum, zor görünüo ama bakıcaz

yok canım kullanmıyorum face...
umarım rahat edersin her şey yolunda gider güzel haberlerini alırız peki burda kalırken nete girebilecek misin ?

ohh tamam fırsat yaratmaya çalışacağım malum hafta içi çalışınca hafta sonu annemler k.v. kardeşler derken bi bakıyorum hafta başı olmuş ama tanışmayı isterim hem sanada moral vermiş olurum :)

Selam
Tedaviniz hakkında bilgi alabilrmiyim. Tüberküloz rahime yada tüplerinize zarar verdi mi ?
Bende Genital tüberküloz geçirdim . Tüplerim alındı Başarsız tüp bebek denemelerim var.
Yardımınıza ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar sizler tüpbebek tedavisiyle bebişinize kavuşmuş yada kavuşacak annelersiniz.sizden bir ricam olacak eğer elinizde tüpbebek tedavisinden kalma ilaçlarınız varsa ihtiyaç sahibi bir arkadaşım için ilaç topluyoruz şu anda elimizde 2 adet 600lük puregon var devamını bulursak çevremizdekilerin yardımıyla 15 senelik evli arkadaşımın tüpbebek tedavisini yaptırıcaz .elinde ilaç bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…