- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
allahım yardımcın olsun inşallah bu sefer sorunsuzca bebısıne kavusursun
sudenaz canım inşallah Allah bu defa yüzünü güldürür herşeyin hayırlısı olsun tatlım.
canım inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun.
şimdi ilk tedavide rezerv düşüklüğü çıktığından çok endişeliyim aynı şeyi yaşarmıyım diye..o yüzden bu bir iki gün içinde adet olacağım. 3. günü gidip hormon testini yaptıracağım..en azından önümüzdeki ay içinde bir fikir olur diye düşündük...
canim bu kadar stresli gecirdigini bilmiyordum
cok gecmis olsun birinci tedavin icin insallah ikincide yuzun guler allahin izni ile
sudenazcım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay yumurtaların daha fazla olur tedaviye en iyi şekilde cevap verirsin inşallah bayağı stresli günler geçirmişsin o iğnelere 20 dayanmak da zor yani ben de 2. yi ekimde yaptırıcam inşallah Allah hepimize kolaylık versin
sağolun kızlar...inşallah....
eylül sen hangi merkeze gidiceksin....?
merhaba arkadaşlar....
eski arkadaşlar bilirler ama kısaca kendimden bahsedeyim....
25 yaşındayım 2 yıllık evliyim...17 yaşında bağırsak tüberkülozu ve ciddi bir ameliyat geçirdim..bu nedenle o zamandan dr.larım ileride böyle bir durumla karşılaşacağımı söylemişlerdi
bu nedenle hiç korunmadık...önce bi rahim filmi şüpheli çıktı..ardından olur diye 7 ay başarısız yumurtlama takipleri sonucu laparoskopiye karar verdik
ve alacağımız en kötü yanıt olan iki tüpünüzde açılamayacak derecede tıkalı yanıtını aldık..
ardından şubat ayında bahçelievler medikal park ta ilk denememize başladık...hormon testimde yumurta rezervim düşük çıktı ama dr.um yinede yüksek dozlarla tedaviye başlattı..şimdiye kadarki yumurtlama takiplerimde hiç başıma gelmeyen durumlar oldu..yumurtlarım büyümüyordu...
normalde 10-15 gün süren iğne tedavisi ni bana 20 gün yaptırtılar gelişme yavaş olduğundan..dr.uma tedavi yarıda kalırmı diye sorduğumda hayır öyle bir durum yok yanıtını alıyordum..fakat olmayacağını ben bile görebiliyordum...25 yaşında 6000tl lık iğne sonucunda sadece 18 mmlik 1 adet yumurta elde edebildi dr.um..oda toplamada boş çıktı
düşünebiliyomusunuz her kadın zaten her ay 1 yumurta üretebiliyorken ben o kadar iğneyle aynı sonucu elde ettim...daha önceki takiplerde klomen gibi ucuz haplarla bile tam zamanında 20 küsür mmlik en az iki yumurtam oluyoken bu nasıl böyle oluyordu (adetlerimde son derece düzenlidir) ..sonra bu sonuçları başka bir çok dr.a mail attım ve hepsinin bana ortak söylediği şey..iğne tedavisinin bu kadar uzun olmamalıydı..yani başta belliyken tedaviye başlamamalıydı veya daha öncesinden yarıda bırakmalıydı şeklindeydi..
sağolsun dr. um sayesinde ilk denememde transfer bile olamadan 2 tüp bebek masrafı yaptım..maddi açıdan 2. için mecburen ara verdik..sezonluk işe girdim çalıştık belli bi birikimimiz daha oldu.şimdi ise tekrar paramızı çöpe atmak istemiyoruz..bu süre zarfında çok araştırdım ve umut tüp bebek merkezinde karar kıldık...önümüzdeki hafta çalıştığım yerde sözleşmem bitiyor...ekimin ikinci haftası görüşmeye gitmeyi planlıyorum...çider derneğine üye olarak gidicem..ilaçlar dahil 3950 tl olacak tedavim...
rabbim hayırlısıysa bize ve tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah....
bu arada bu sabah adet oldum..çok şükür yine tam günümde oldu....seviniyorum çünkü tüp bebek tedavisinden sonra 3 ay boyunca söktürücülerle adet oluyodum..ama artık düzene girdi...
şimdi yarın hormon testlerimi yenileyeceğim...inşallah bi aksilik çıkmaz...en önemlisi tsh değerim...öncekilerde 12 çıkmıştı..1. denememe başladığım 9 du....dr. yüksek bulmuştu..yani gerçekten de tedavide yumurtalarım oluşmadı ve büyümedi...5- 6 gibi çıkarsa süper olur valla...inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?