- 30 Haziran 2019
- 643
- 638
- 53
Ben yıllık iznimi aldım hepsini ama öğretmen olunca zor tabi işinizKızlar, ben de dün itibariyle memorial de tüp bebeğe başladım, gonal f le başladık, bnm kafamı kurcayan nokta yumurta buyutme surasında sürekli kontrol istiyorlar doktorlar, çalışan bayanlar bunu nasıl yaptılar her gün izin istemek imkansız çünkü, rapor mu aldınız
8 buçuk milyar tüp bebek tedavisiCnm özelde mi yapican tup bebeği bende polikistik overim hamilelik henüz yok özelde ne kadar acaba
Merhaba kuzum ben de hipo hipoyum senin sonucun ne oldu öğrendin miMerhaba benimde ekimde transfer olcak gibi tedaviye basladik 10. Gundeyim igne vuruyorum kendime hipo hipo hastasiyim. Yarin muayenem var yumurta toplama tariihi belli olcak sonrada transfer nasip olursaa. Rabbim hepimize hayirlsii ile evlat sahibi olmayi nasip etsinn olumul sonuclr alalim insaallah❤☺
İnşallah Canım toplamaya kadar sürekli çağırıyormu doktorun21 22si gibi toplarız dedi ama inşallah her şey yolunda gider
Canım nasılsın transfer oldumu seninBen 10+10 rapor aldim, ogrtmenim
Yok cnm bnm daha opu bile olmadi.dondurcaz insallah.ocakta transfer istiyoruz dinleneyim diye.il disinda tedavi oldugum icin rapor aldm ben.sen naptinCanım nasılsın transfer oldumu senin
Bende iğneye başladım işte Salı kontrole çağırdı toplama işleminden sonra birbuçuk ay dinlendirecek beni Aralık’ta transfer olacak inşallahYok cnm bnm daha opu bile olmadi.dondurcaz insallah.ocakta transfer istiyoruz dinleneyim diye.il disinda tedavi oldugum icin rapor aldm ben.sen naptin
Ben raporda almadım bakalım sürekli çağırırsa ne yapıcam bilemiyorum işten izin alması zor oluyorYok cnm bnm daha opu bile olmadi.dondurcaz insallah.ocakta transfer istiyoruz dinleneyim diye.il disinda tedavi oldugum icin rapor aldm ben.sen naptin
Normalde bnm dr de ole demisti cnm ama bn ogrrmnim diye 15 tatilde dinlenirim diye dedm.aslinda cok heyecanlanıyorum,transfer olsun diye ama bekliom mecbur.bnm kontrol de ptesi cnmBende iğneye başladım işte Salı kontrole çağırdı toplama işleminden sonra birbuçuk ay dinlendirecek beni Aralık’ta transfer olacak inşallah
Hayırlısı olsun canım bende fabrikada çalışıyorum izin işi zor oluyor doktorum özel rapor veremiyor pek başka yerlerden ayarlamaya çalışcam Aralık’ta da yılbaşı iznim var 15 gün nerdeyse transfere denk gelecek inşallah benim için iyi olacakNormalde bnm dr de ole demisti cnm ama bn ogrrmnim diye 15 tatilde dinlenirim diye dedm.aslinda cok heyecanlanıyorum,transfer olsun diye ama bekliom mecbur.bnm kontrol de ptesi cnm
Canım düşükmü senin progeston benim yüksek çıktı ama engel olmaz dedi doktorumMerhaba arkadaşlar ben perşembe günü yumurta toplama işlemini tamamladım..15 yumurtadan 11 tanesi döllenmiş..pazartesi arayacağız dediler...bakAlım benim progesteron sorunum oluştu...geçen hafta 1.4 idi doktorum erteleyebiliriz demişti..hepimizn rabbim yardımcısı olsun inşallah...
İnşallah dediğin gibi olur..doktorun kim acaba hangi merkez...?Canım düşükmü senin progeston benim yüksek çıktı ama engel olmaz dedi doktorum
Cnm valla calisan kadin olup da bu tedavilere kosturmak gercekten zor.hem isini hem iznini hem tedavini ayarla.ki bunlar hep regl duzenine gore yani elimizde de degil tam gununu tutturmak..insallah bebisin tutunur aralikta sana.bnm dr de veremiyor cnm.ben oturdugum ilceden bi dr yle ondn gidip konustum tedavi olcam diye.sagolsun o yazdi raporuHayırlısı olsun canım bende fabrikada çalışıyorum izin işi zor oluyor doktorum özel rapor veremiyor pek başka yerlerden ayarlamaya çalışcam Aralık’ta da yılbaşı iznim var 15 gün nerdeyse transfere denk gelecek inşallah benim için iyi olacak
Aynı benim gibisin kuzum 2 defa tüp bebek denedir ikincisi kimyasal gebelik oldu bu daha büyük bir yıkım dı. Hala atlatamadım.Bu arada 37 yaşındayım...bir kızım var 10 yaşında o kendiliğinden oluşan bir gebelik..15yıllık evliyim..Daha önce bir aşılama bir tüp bebek negatif sonuçlandı..teşhisimiz hep nedensiz infertilite idi..uzun zamandır hiçbir tedaviye girmemiştim..
Canım naptın transferin oldu mu inşallah tutmuştur ne durumdasınBen kullandım çok şükür geçti canm. Şuan tedaviye başladık. Darısı sana insallahhh
Benimde transfer zamanı 1.5 idi ve doktorum transfere cok sıcak bakmıyordu benim ısrarlarımla konuldu ama maalesef negatif oldu. Bence doktorunu dinleYa hiç bilemiyorum bana doktorum biz şimdilik 1 .00 üstüne pek çıksın istemiyoruz dedi gittikçe yükselirse iptal edelim dondur alım bir sonraki aya kalabilirsin demişti..özelde yaptırıyorum trabzonda..sanki her doktorun bu konuda fikri başka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?