Ekimde tüp bebek

Ben yıllık iznimi aldım hepsini ama öğretmen olunca zor tabi işiniz

Merhaba kuzum ben de hipo hipoyum senin sonucun ne oldu öğrendin mi bir de hipo hiponun nedeni ne troit gibi bir sıkıntın var mı?

Yok cnm bnm daha opu bile olmadi.dondurcaz insallah.ocakta transfer istiyoruz dinleneyim diye.il disinda tedavi oldugum icin rapor aldm ben.sen naptin
Bende iğneye başladım işte Salı kontrole çağırdı toplama işleminden sonra birbuçuk ay dinlendirecek beni Aralık’ta transfer olacak inşallah

Bende iğneye başladım işte Salı kontrole çağırdı toplama işleminden sonra birbuçuk ay dinlendirecek beni Aralık’ta transfer olacak inşallah
Normalde bnm dr de ole demisti cnm ama bn ogrrmnim diye 15 tatilde dinlenirim diye dedm.aslinda cok heyecanlanıyorum,transfer olsun diye ama bekliom mecbur.bnm kontrol de ptesi cnm

Merhabalar bende tüp bebek aşamasına geçtim. Yarın 5. Ignemi yapıyorum pazartesi kontrol var. Hayırlısı olsun herkes için. Benim eylülde ilk asilamam oldu ve tutmadı hiç beklemeden bu sürece geçtik.

Merhaba arkadaşlar ben perşembe günü yumurta toplama işlemini tamamladım..15 yumurtadan 11 tanesi döllenmiş..pazartesi arayacağız dediler...bakAlım benim progesteron sorunum oluştu...geçen hafta 1.4 idi doktorum erteleyebiliriz demişti..hepimizn rabbim yardımcısı olsun inşallah...

Normalde bnm dr de ole demisti cnm ama bn ogrrmnim diye 15 tatilde dinlenirim diye dedm.aslinda cok heyecanlanıyorum,transfer olsun diye ama bekliom mecbur.bnm kontrol de ptesi cnm
Hayırlısı olsun canım bende fabrikada çalışıyorum izin işi zor oluyor doktorum özel rapor veremiyor pek başka yerlerden ayarlamaya çalışcam Aralık’ta da yılbaşı iznim var 15 gün nerdeyse transfere denk gelecek inşallah benim için iyi olacak

Bu arada 37 yaşındayım...bir kızım var 10 yaşında o kendiliğinden oluşan bir gebelik..15yıllık evliyim..Daha önce bir aşılama bir tüp bebek negatif sonuçlandı..teşhisimiz hep nedensiz infertilite idi..uzun zamandır hiçbir tedaviye girmemiştim..

Canım düşükmü senin progeston benim yüksek çıktı ama engel olmaz dedi doktorum

Ya hiç bilemiyorum bana doktorum biz şimdilik 1 .00 üstüne pek çıksın istemiyoruz dedi gittikçe yükselirse iptal edelim dondur alım bir sonraki aya kalabilirsin demişti..özelde yaptırıyorum trabzonda..sanki her doktorun bu konuda fikri başka..

Cnm valla calisan kadin olup da bu tedavilere kosturmak gercekten zor.hem isini hem iznini hem tedavini ayarla.ki bunlar hep regl duzenine gore yani elimizde de degil tam gununu tutturmak..insallah bebisin tutunur aralikta sana.bnm dr de veremiyor cnm.ben oturdugum ilceden bi dr yle ondn gidip konustum tedavi olcam diye.sagolsun o yazdi raporu

Aynı benim gibisin kuzum 2 defa tüp bebek denedir ikincisi kimyasal gebelik oldu bu daha büyük bir yıkım dı. Hala atlatamadım.

Benimde transfer zamanı 1.5 idi ve doktorum transfere cok sıcak bakmıyordu benim ısrarlarımla konuldu ama maalesef negatif oldu. Bence doktorunu dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…