5 tane yumurtam gelişmiş. gonalf 450 kullanmıştım. ama hepsi solda. sağ tarafta hiç yok. umarım bu normaldir. Çarşamba günü yumurtalar alınacak. ya cumartesi ya pazartesi transfer yapılacak. neredeyse ağlayarak çıkacaktım hastaneden . tabi hastanedeyken bir çok kişiyle muhabbet ettik. 3. denemeleri vs vs. olumsuz olma ihtimalini düşündükçe çok ama çok üzülüyorum.
Kizlar tedaviye dun basladik.gonal f den 150 lik doz, merionalden 75 doz iki ayri igne oluyorum.sol bacagim asiri kasiliyor,agriyor.kasik ve belimde de agri var.sizde de oldu mu?
Sabahlari bnm de midem bulaniyor.normalse problem yok :) sizin transfer oldu mu?Benim de midem bulaniyodu bacaklarim kasiliyodu. Normal bence, cunku sonraki gunler olmamisti
Sabahlari bnm de midem bulaniyor.normalse problem yok :) sizin transfer oldu mu?
Heyecandan yanlis anlamisimAynen normal bence :)
Henuz olmadim, persembe olacagim insallah, yarindan sonra
Pozitif sonucunu bekliyoruz o zmnAynen normal bence :)
Henuz olmadim, persembe olacagim insallah, yarindan sonra
Ilk denemen sanirim cnm.insallah tutar pozitifi gorursunHeyecandan yanlis anlamisimtransfer degil toplama islemi olcak
Hadi hayırlısı olsun canım ben daha adet olamadım 5 gün gecikti stresten herhalde keşke olsamda biran önce başlasam bendeKizlar tedaviye dun basladik.gonal f den 150 lik doz, merionalden 75 doz iki ayri igne oluyorum.sol bacagim asiri kasiliyor,agriyor.kasik ve belimde de agri var.sizde de oldu mu?
Bnm tam gununde geldi ama gelmicek diye cok panikledm ben de.istersen bi test yap cnm belki de gitmene gerek kalmazHadi hayırlısı olsun canım ben daha adet olamadım 5 gün gecikti stresten herhalde keşke olsamda biran önce başlasam bende
Benimde normalde gününde geliyordu canım bu ay gecikti ilaçlı MR falan cektiler inş olmaz çok radyasyona maruz kaldım eşimde geç olsun hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsun diyor en baş sağlıkBnm tam gununde geldi ama gelmicek diye cok panikledm ben de.istersen bi test yap cnm belki de gitmene gerek kalmaz
Anladim cnm,tabi ki hayirlisi sagliklisi ama yarin da gelmezse test yap biBenimde normalde gününde geliyordu canım bu ay gecikti ilaçlı MR falan cektiler inş olmaz çok radyasyona maruz kaldım eşimde geç olsun hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsun diyor en baş sağlık
Yarın İnş gelir canım gelmezse yaparım herhalde baya geçti doktorum haber bekliyor gelmedikçe bende stres yapıyorum çok heyecanlıyım biran önce başlamak istiyorumAnladim cnm,tabi ki hayirlisi sagliklisi ama yarin da gelmezse test yap bi
Sonucu buraya yaz cnm bizi etiketleyipYarın İnş gelir canım gelmezse yaparım herhalde baya geçti doktorum haber bekliyor gelmedikçe bende stres yapıyorum çok heyecanlıyım biran önce başlamak istiyorum
Benimde opum şubatta oldu ,mayısta bir transfer denedık negatıftı.şimdi şubat embrıyosuyla ekımde transfer olcak yine sizle benzıyor durumunuzMerhaba benim şubat ayında donduruldu..
araya sürekli bişeyler girince bu zamana nasip oldu transfer işlemi de
Ekonomik sıkıntın yoksa ozelde yaptır,devlette cok acılı oluyormus ,ozelde hiçbişi duymuyosunTeşekkür ederimçok kısa sürüyormuş Hsg ne için çekiliyor? Daha önce hiç doktorlar istememişti. Acaba özel bir nedeni var mı yoksa duruma bakmak için mi? Bir de devlette yaptırmak için doktorun devlette mi olması gerek? Yani biz de özel tedavideyiz ama devlete gitsem doktora söylesem yapar mı acaba? Siz de transfer öncesi mi çektirdinşz? Çok soru sordum çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?