Ekimde tüp bebek

5 tane yumurtam gelişmiş. gonalf 450 kullanmıştım. ama hepsi solda. sağ tarafta hiç yok. umarım bu normaldir. Çarşamba günü yumurtalar alınacak. ya cumartesi ya pazartesi transfer yapılacak. neredeyse ağlayarak çıkacaktım hastaneden . tabi hastanedeyken bir çok kişiyle muhabbet ettik. 3. denemeleri vs vs. olumsuz olma ihtimalini düşündükçe çok ama çok üzülüyorum.

Kafani takma stres olma canim, onemli olan kaliteleri, bir tane bile olsa her zaman ihtimal var, hem daha iki gun var, sen sakin ol her sey guzel olacak iyi dusun

Kizlar tedaviye dun basladik.gonal f den 150 lik doz, merionalden 75 doz iki ayri igne oluyorum.sol bacagim asiri kasiliyor,agriyor.kasik ve belimde de agri var.sizde de oldu mu?

Kizlar tedaviye dun basladik.gonal f den 150 lik doz, merionalden 75 doz iki ayri igne oluyorum.sol bacagim asiri kasiliyor,agriyor.kasik ve belimde de agri var.sizde de oldu mu?

Benim de midem bulaniyodu bacaklarim kasiliyodu. Normal bence, cunku sonraki gunler olmamisti

Hadi hayırlısı olsun canım ben daha adet olamadım 5 gün gecikti stresten herhalde keşke olsamda biran önce başlasam bende

Hadi hayırlısı olsun canım ben daha adet olamadım 5 gün gecikti stresten herhalde keşke olsamda biran önce başlasam bende
Bnm tam gununde geldi ama gelmicek diye cok panikledm ben de.istersen bi test yap cnm belki de gitmene gerek kalmaz

Merhaba bende bu ay inşallah tedaviye başlayacağım.Doktorum yumurta kalitesi için Pregros Plus isimli bir gıda takviyesi tavsiye etti başladım üç ay kullanacağım.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.

Bnm tam gununde geldi ama gelmicek diye cok panikledm ben de.istersen bi test yap cnm belki de gitmene gerek kalmaz
Benimde normalde gününde geliyordu canım bu ay gecikti ilaçlı MR falan cektiler inş olmaz çok radyasyona maruz kaldım eşimde geç olsun hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsun diyor en baş sağlık

Anladim cnm,tabi ki hayirlisi sagliklisi ama yarin da gelmezse test yap bi

Merhaba benim şubat ayında donduruldu..
araya sürekli bişeyler girince bu zamana nasip oldu transfer işlemi de
Benimde opum şubatta oldu ,mayısta bir transfer denedık negatıftı.şimdi şubat embrıyosuyla ekımde transfer olcak yine sizle benzıyor durumunuz

Ekonomik sıkıntın yoksa ozelde yaptır,devlette cok acılı oluyormus ,ozelde hiçbişi duymuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…