Çok üzüldüm gerçekten ama rabbimin dediği olur ..denemeye devam etmeliyiz...Aynı benim gibisin kuzum 2 defa tüp bebek denedir ikincisi kimyasal gebelik oldu bu daha büyük bir yıkım dı. Hala atlatamadım.
Bende ısrar etmeyeceğim kaç gün oldu tahlil yapılalı o şimdi baya yükselmiştir beklerim yapcak bişiy yok...Benimde transfer zamanı 1.5 idi ve doktorum transfere cok sıcak bakmıyordu benim ısrarlarımla konuldu ama maalesef negatif oldu. Bence doktorunu dinle
Merhaba ben de calisiyorum, 5 te isim bitiyor. Hep en son saatlere almaya calistim randevumu. Doktorum 6 ya kadar falan muayenehanesinde oluyordu. Bazen de cumartesiye denk geldi. Umarim sen de her muayenene gidebilirsin , hepimiz icin her sey yolunda gider insallahKızlar, ben de dün itibariyle memorial de tüp bebeğe başladım, gonal f le başladık, bnm kafamı kurcayan nokta yumurta buyutme surasında sürekli kontrol istiyorlar doktorlar, çalışan bayanlar bunu nasıl yaptılar her gün izin istemek imkansız çünkü, rapor mu aldınız
İki embriyo oluştu dondorduk canm. Önümüzdeki ay transfer olcak insallahhhCanım naptın transferin oldu mu inşallah tutmuştur ne durumdasın
Neden canım en son ilaç almıştın kist için kayboldu demiştin tekrar mı ertelendi transferİki embriyo oluştu dondorduk canm. Önümüzdeki ay transfer olcak insallahhh
Bilmiyorum da ben muayeneye gittiğimde bana bu pazartesi gelirsin sonra cumaya gelirsin sonra da toplarız demiştiİnşallah Canım toplamaya kadar sürekli çağırıyormu doktorun
Canm kist bittikten sonra iğnelere başladık yumurtalar toplandı doktorum rahim kalınlığı iyi ama üç tabakalı görüntü yok o yüzden transferi erteledi.Neden canım en son ilaç almıştın kist için kayboldu demiştin tekrar mı ertelendi transfer
Anladım canım o ne demek peki Allahım hep biley çıkıyor yine çok şükür sonu güzel olsun da inşallahCanm kist bittikten sonra iğnelere başladık yumurtalar toplandı doktorum rahim kalınlığı iyi ama üç tabakalı görüntü yok o yüzden transferi erteledi.
Bilmiyorum ki canm transfer için uygun değil endometrium üç tabaka şeklind olunca tutunma daha iyi oluyormuş herhalde.Anladım canım o ne demek peki Allahım hep biley çıkıyor yine çok şükür sonu güzel olsun da inşallah
Allahım sen koru inşallah daha bişey çıkmaz da olur sonu güzel canım benimBilmiyorum ki canm transfer için uygun değil endometrium üç tabaka şeklind olunca tutunma daha iyi oluyormuş herhalde.
Merhaba kızlar ben birseyler sorucam benim ilk tüp bebek denemem ve hiç bilgim yok. Bizim perşembe yumurta toplandı çok iyidim ağrı kesici bile kullanmadım çok hafifti ağrım. Bize hiç yumurta toplandıktan sonra beraber olmayın denmedi. C.tesi beraber olduk inanılmaz bir ağrım oldu.devamını yazmamişim doktoru aradık agrı kesici iç dinlen dedi. Bugun agrım azaldı çok hafif ama azcık acıda var bşy olur mu ben çok korkuyorum
Bir hafta sonra oldum canm. Amin insallahh canm bir an önce adet olup transfer için başlamak istiyorum. Ben de ilaçsız adet olamadığım için tarlusal kullanıyorum yarın bitecek. Bittikten sonra adet olup başlayacam. Sürecin uzaması canımı sıkıyor ama herşeyin hayırlısı. Dediğin gibi sonu güzel olur insalahhhAllahım sen koru inşallah daha bişey çıkmaz da olur sonu güzel canım benimBende ilacı bitirmeye çalışıyorum ginera ilaç biter bitmez adet oldun mu canım sen
Aynen canım ertelendikçe insan hep üzülüyor bişey daha mı çıkacak diyor Rabbim korusun nasip herşeyBir hafta sonra oldum canm. Amin insallahh canm bir an önce adet olup transfer için başlamak istiyorum. Ben de ilaçsız adet olamadığım için tarlusal kullanıyorum yarın bitecek. Bittikten sonra adet olup başlayacam. Sürecin uzaması canımı sıkıyor ama herşeyin hayırlısı. Dediğin gibi sonu güzel olur insalahhh
Şuan arkadaşlarımın da hepsi hamile birkaç ay aralıklarla. Hepsi 3 4 senedir korunuyordu. Bem daha önce evlendim yedi sene oldu 4 deneme yaptık ama sonuç yok. Hayırlısıyla insallahh bu hayırlısıyla sonuçlanırAynen canım ertelendikçe insan hep üzülüyor bişey daha mı çıkacak diyor Rabbim korusun nasip herşeyBen normalde düzenli adet oluyorum ama ilacı bitirmeme 5 gün var hemen hayırlısıyla adet olup kistn kaybolması ve hayırlısyla transferi bekliyorum sonu da iyi olsun hepimiz için
Aynen. Canım benim seni çok iyi anlıyorum bende iki kez düşük yaptım kürtaj oldum sonunda genetik bozukluk olduğunu öğrendim eşim her çoçuk sevdiğinde kalbimden vuruluyorum sanki olur olmaz herşeye ağlar oldum Rabbim daha kötüsünden korusun inşallah olacak inanıyorum canımŞuan arkadaşlarımın da hepsi hamile birkaç ay aralıklarla. Hepsi 3 4 senedir korunuyordu. Bem daha önce evlendim yedi sene oldu 4 deneme yaptık ama sonuç yok. Hayırlısıyla insallahh bu hayırlısıyla sonuçlanır
Zaman geçtikçe içimizdeki evlat sevgisi daha da artıyor.Aynen. Canım benim seni çok iyi anlıyorum bende iki kez düşük yaptım kürtaj oldum sonunda genetik bozukluk olduğunu öğrendim eşim her çoçuk sevdiğinde kalbimden vuruluyorum sanki olur olmaz herşeye ağlar oldum Rabbim daha kötüsünden korusun inşallah olacak inanıyorum canım
İnşallah Rabbim nasip edecek canım sabırZaman geçtikçe içimizdeki evlat sevgisi daha da artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?