Aslinda dogru soyluyor.ilk iki yada uc deneme(emin degilim) tek embriyoya izin veriliyor ama cogu ozel yer 2 embriyo transfer ediyor.bnm 2.tedavim,bahcecideyim.bana da tek transfer olacak(ilki medikalparktaydumi ve 2 embriyo transfer edildi ama)Mrb arkadaşım.Benim 5 adet Yumurtam oluştu Ve açıkçası 3 tanesi istenilen boyutta değildi iki tanesi kendini geliştirmemiş yani çöp 3 günde en iyi olanı bana yerleştirdiler o da kendini geliştirmemiş olsa gerek git tutunamadı geriye 2 tane dondurulmuş 5 gün embriyo mu kaldı ama doktorum sadece bir tanesini bana yerleştireceğini yasak olduğunu iki tane yerleştirmenin söylüyor bu konuda bilginiz var mı
Ne gibi yasaklar?Hayırlısı olsun Amin canım inşallah hepimizin yüzü güler bende çok stresliyim hatta anestezi alcam diyede çok korkuyorum yumurta geliştirici iğne kullanıyorum bende şuan bugün 5 ci günüm kontrole gittim yumurtalarım 14 ml olmuş baya vardı doktor durdurma iğnesi verdi perşembe kontrol Cumartesi yada pazarteside toplama olacak bi yerde duymuştum ananas yumurta kalitesine iyi geliyormuş diye adetimin ilk gününden itibaren her sabah kahvaltıda 1 dilim ananas yiyorum bide doktorum bazı yasaklar koydu onlara uymaya çalışıyorum
Allahım herşeyin hayırlısını versin. Bizim için kötü olan her durumda Allah bi hayır koymuştur. Bunu biz bilemeyiz. Herşeye boynumuz kıldan ince. Yeterki sabredelim yeterki umudumuzu kaybetmeyelim. Bu bir sınav ve isyankar olmayalım. Bir daha deneyelim hiç bir zaman vazgeçmeyelim. Ben daha şimdiden kendimi kötüye alıştırmaya çalışıyorum. Ama vazgeçmeyeceğim.Allah yar ve yardımcımız olsun.çok zor süreç bunlar.bizlerin sınavı bu.ben şu iki aydır biçok iğneler ilaçlar kullandımki anlatamam yaşamayan bilemiyor.bende sürekli ağlıyorm.tranfer sonucunu dün öğrendikten sonra yıkıldım.ama vardr bundada bi hayır diyorm
İlişki, Alkol, sigara, içki, kola, kahve, çay içmek yasak bunları söylediNe gibi yasaklar?
Aynı günde transfer olduk hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallahKızlar mrb bende 15 ekim dün trasfer oldum
Donmuş 5. Gün embriyosu
Adetimin 17. Gününe denk gelmiş oldu
1 oğlum var 4 yaşında ondan kalan donmus embriyolarım vardı onu kullandık %100 geri döndü embriyom inşallah sonucu da güzel olur
Şimdi günlerde geçmez bana
Aynı günde transfer olduk hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah
5.gün embriyosu iki adet yerleştirildi...4adette donduruldu...geçmiyor saatler resmen ...İnşallah cnm kaçıncı gün embriyosu senin
5.gün embriyosu iki adet yerleştirildi...4adette donduruldu...geçmiyor saatler resmen ...
Cnm gittinmi doktoraBenimde yarin randevum var basliycam bakalim yinede hayirlisi olsun
Gittin mi cankm dün kontrole nasıl gidiyor? Ben de dün gittim yarın sabah toplanacak yumurtalarİlişki, Alkol, sigara, içki, kola, kahve, çay içmek yasak bunları söyledi
Ben akşam kına gecesindeydim..doktor kınaya gitme demedi yürüyüşten saydım...Gittin mi cankm dün kontrole nasıl gidiyor? Ben de dün gittim yarın sabah toplanacak yumurtalar
Neşeli oynak cocuk olsak desene:))Ben akşam kına gecesindeydim..doktor kınaya gitme demedi yürüyüşten saydım...
Gittim canım yarın yine gitçem Pazartesi toplanacak benim senin yumurtaların ne kadar olmuşGittin mi cankm dün kontrole nasıl gidiyor? Ben de dün gittim yarın sabah toplanacak yumurtalar
Ne güzelBen akşam kına gecesindeydim..doktor kınaya gitme demedi yürüyüşten saydım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?