- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
InsallahhhCanım mayısta rapor çıkarmaya çalıştık temmuzda aldık raporu eylülde yumurta toplandı ilk transferimi oldum inşallah hayırlısı olur arkadaşım sen nasılsın 8kasım test günün mü
23 Ekim de transferim oldu arkadaşım 4 Kasım sonuç günüm.Ekimde tüp bebek yapacak arkadaşlar varsa paylaşalım inş herkesin muradı olur rabbim büyüktür
Bana 10 gün sonrasını verdiler senin niye o kadar geç acabaInsallahhhevet canım test gunum. Benim 25 ekimde transferim oldu, 14 gün sonraya verdiler test gününü, catliiyorum
Bende öyleydim bugün yaa nefes alamıyorum sandım bi ara beklerkenBnmde yrn transfer günüm. Çok heyecanlı ve stresliyim
Neden bilmiyorum ama benim gittiğim merkez hep 14.gün test istioBana 10 gün sonrasını verdiler senin niye o kadar geç acaba
Gittim ama kist varmis o yuzden bir ay sonraya erteledi doktor adet olunca tekrar gidecem bakalimCnm gittinmi doktora
Hayırlı olsun canım gebeliğin taze transfer mi olmuştunMrb arkadaşlar 15 ekimde transfer oldum ve dün hamile olduğumu öğrendim ama doktorum yurtaların fazla uyarılmış dedi ilaç verdi iki gün sonraya kontrol verdi. Gebeliğe bir engel olmadığını söyledi ancak yine de korkuyorum biraz böyle bir durumla karşılaşanınız oldu mu yardımcı olun lütfen
Teşekkür ederim evet yeni transfer olmuştumHayırlı olsun canım gebeliğin taze transfer mi olmuştun
Hayırlı olsun canım inşallah bize de nasip olurTeşekkür ederim evet yeni transfer olmuştum
Transfer sonrası neler yaptın biraz bahsetseneTeşekkür ederim evet yeni transfer olmuştum
Amin inşallahHayırlı olsun canım inşallah bize de nasip olur
Bol bol yatıp dinlendim mümkün olduğunca bişey kaldırmadım ara ara da ayağa kalkıp evin içinde dolaştım. Bi de sonuç belli olana kadar duş almadım çünkü doktorum fazla sıcağa girme demişti bende riske atmak istemedimTransfer sonrası neler yaptın biraz bahsetsene
Tabi bol bol da dua ettim. Boş boş yatmaktan başka işim yoktu 4444 tane salati tefriciye okudum ve her gün yasin i şerif okumaya gayret gösterdim. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallahTransfer sonrası neler yaptın biraz bahsetsene
Bende duş almaya cesaret edemiyorum ilaçları da günlük kullanıyorum peki abdest nasıl aldın ben ona da cesaret edemiyorum ayaklarımı kaldırmak istemiyorum lavaboyaBol bol yatıp dinlendim mümkün olduğunca bişey kaldırmadım ara ara da ayağa kalkıp evin içinde dolaştım. Bi de sonuç belli olana kadar duş almadım çünkü doktorum fazla sıcağa girme demişti bende riske atmak istemedimdoktorumun verdiği ilaçları da dikkatlice saatinden saatine kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?