Ekimde tüp bebek

Aynı soruyu arıyorum. Herkes yumurta toplamaya kadar yazmış. Sonraki aşamalar yok yada ben bulamıyorum
Pco yum fakat 11 yumurta toplandı. 5i boş çıktı kalan 6nın 5i döllendi. O döllenen 5tanesi 5.güne ulaştı fakat onlardan sadece 1 tanesi kaliteliydi. Diğer 4ü çöp oldu ne yazık ki donduracak kadar kalite yoktu. O 1 taneyi bugün transfer oldum beklemedeyim

Hayırlısı olsun canım inş bebişim tutunur sana güzel haberler alırsın bende bekliyorum Cumartesi kaç tane kaliteli yumurta kalacağı belli olacak sonra dondurulacak hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş

Bende bugün çatlatma iğnesi olacağım gece. Ctesi yumurta toplama işlemi olacak
Benim toplandı canım 18 tane vardı 15i kaliteli çıktı döllendi bugün 3 cü gün 9 tane kalmış Cumartesi’ye kaçtane kalırsa dondurulcak Aralık transfer artık hayırlısıyla

İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla

Bnmde bugün yumurta toplama işlemim oldu. Ama bana coraspirin verdiler. Neden anlamadım zararı olmayacak mi acaba

valla canim benim transfer gününden idrar testi yaptığım 7 . gu de dahil hep adet olacakmışım gibi karnım çok ağrıdı birde 7. gün pembe akıntı oldu peçeteyle sildim baya pembe bir akıntıydı onu görünce erken hamilelik testimde çift çizgiyi gordum zaten

Kaçınçı gün embriyosuydu 3 mü

Bende dün adet oldum erken geldi 2 ci adette transfer olacak aralığı beklerken Kasım’da olacak inşallah transfer sonuçları belli olan arkadaşlar varmı aramızda

Benimde bi ilk transfer olduğu günün akşamında olmuştu bi de bugün 13. günüm bugün de çok hafif pembe beyaz arası bi akıntım oldu. 10. gün kan tahlili verdim betaHCG 36 çıkmıştı ay bi sorun mu oldu acaba böyle bişey yaşadınız mı hiç. Bide rahim duvarım ince olduğu için ilaç kullanıyorum böyle bişey yaşayan var mı

Kızlar.. Bnm transferim perşembe günü olacak. 5.gün transferi olacak ama. Bnm bugün adetime 10 gün kaldı. Yani transferden sonra adetime 8 gün kalacak. Yine de transfer olacak mi?

Kızlar.. Bnm transferim perşembe günü olacak. 5.gün transferi olacak ama. Bnm bugün adetime 10 gün kaldı. Yani transferden sonra adetime 8 gün kalacak. Yine de transfer olacak mi?
İlaç kullanıyor musun? Zaten kullandığımız ilaçlardan dolayı beklenen tarihte adet görmüyoruz. Test günü negatif görülürse ilaçlar bırakılıyor sonra adet görülüyor diye biliyorum.

İlaç kullanıyorum coraspirin iki tane folikasit. Estroferm dekort bide crınone vajinal jel kullanıyorum

benim 7. gün 44 du 12 . gün 191 dj ama bebegim hiç gelişmedi 9 . haftada kalp atışını hiç duymadan kürtaj oldum malesef .

canim adetin ile birlikte 21. gün civarı transfer oluyorsun korkma doktoruna guven

Canım mayısta rapor çıkarmaya çalıştık temmuzda aldık raporu eylülde yumurta toplandı ilk transferimi oldum inşallah hayırlısı olur arkadaşım sen nasılsın 8kasım test günün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…