Ekimde tüp bebek

Hepimiz icin hayirlisi olsun arkadaslar. Hepimize dua ediyorum. Ben sadece transfer gunu dinlendim evde. Bir sonraki gun mecbur ise gttim ama kendimi cok zorlamamaya calistm. Hala calisiyorum haftasonu v3 aksam eve gelince uzaniyorum genelde. Onun disinda ayaktayim. Isler gucler...Rabbimiz Ol der ve Olur. Insallah bizlere de nasip olur anne olmak

Mrb arkadarlar 15 ekimde embriyo transferim oldu. İlk denememiz bugün tam 8. Günüm ve sabah istemsiz bir şekilde hapşırdım kanama falan yok fakat karın ağrım var. Böyle bir olay başına gelen var mı. Ya da tutmazsa da nasıl oluyor erken anlamanın yolu nedir lütfen yardımcı olun... Acaba hemen doktoruma gitmeli miyim belli olur mu..?

Merhaba ayni tarihte transfer olmuşuz. Rabbim hayirlisiyla pozitif gormeyi nasip etsin. transfer gunu sayilmiyor diye biliyordum yani bugunu 7. Gunum olarak sayiyorum. Dedigin gbi hapsirma olayini ben de yasadim. Hapsirdim ve kasigima agri saplandi bi an nefessiz kalir gbi oldum ama uc bes saniye sonra gecti. Olumsuz dusunme hemen. Ben cok aldirmadim yani, oldu ve gecti diye dusundum.

yok canim ben yumurta gelişiminde sadece doktorun dediklerine ve iğneleri aynı saatte vurmaya çalıştım çok dua ettim 18 yumurtam oluştu benim

Arkadaşlar bende dün başladım iğnelere. Cuma günü kontrolüm var. Çok stresliyim ilk denemem. Bilinmeyen infertilite. Beslenmenize dikkat ettiniz mi? Ne gibi tecrübeleriniz var acaba
Sabahları aç karnına kuru incir ye yurta gelişimine çok faydası oluyor

Benimde bugün tam bir hafta oldu transfer sonrası ben sürekli yatmadım ama bir iş de yapmadım. Herhangi bi kanamam falan yok fakat çok fazla akıntım oluyor cuma günü kontrolüm var çok merak ediyorum içinde hep bir korku ya olmazsa diye tutmadığı zaman bir belirti oluyor mu acaba yada tuttuğunda ne gibi belirtiler oluyor

Bugün kontrolüm vardı. Sağda 6 solda 3 yumurtam vardı istenilen gelişmişlikte. Geride ufaklar vardı. Bugün de iğne vurdum. Yrn tekrar kontrole gideceğim. Bakalım neler olacak

Kizlar bugun yumurtalarim toplandi. 19 tane yumurtacik topladilar toplam.. yarin öglen arayacaklar beni kac tanesi döllendi diye. Ohss olma riskim var, Hic ohss oldunuz mu?

Ohss ne demek ki nasıl oluyo neden oluyo

OHSS nedir?
OHSS, infertilite tedavisinde yumurtalıkları uyarmak için kullanılan hormon ilaçlarının yumurtalıkları aşırı uyarması ile oluşan bir durumdur. Hafif, orta ve şiddetli formları vardır. Hafif ve orta formlar tolere edilebilir, ancak şiddetli OHSS ciddi riskler oluşturmaktadır. Yumurta geliştirici tedaviye başlayan hastaların %30’unda hafif, orta OHSS bulguları ortaya çıkmakta, şiddetli OHSS ise %1-2 oranında görülmektedir.

Bu arada yarın karar verdim bi kan tahlili vercem kızlar...nolursa olsun sonra pazartesi sonra çarşamba da vercem ...illa 001 görcem kendi kendime kaşınıyorum farkındayım ama cidden rahatım...
Umarım pozitif sonuç almışsınızdir? Ne gibi belirti vardı?

Aynı soruyu arıyorum. Herkes yumurta toplamaya kadar yazmış. Sonraki aşamalar yok yada ben bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…