- 17 Aralık 2018
- 278
- 185
- 23
- 39
20 ml olmuşlar bugün gördük bu akşam gece 1.30 da çatlatma iğnesi verdi Pazartesi toplama Aralık’ta transfer olacak inşallahHepsi 15 mm ustuydu.transfer ocakta.snn ne zmn cnm?
Hadi geçmiş olsun canım bende çok korkuyorum anesteziden Pazartesi toplanacak benimde yarım saatlik bişeymiş ama yinede korkuyorumBugün toplandı 11 tane. Çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı şükür
Aynen ben de öyleydim ama hiç ağrım da olmadı sonrasında çok şükür sadece Biraz lekelenmem oldu o kadarHadi geçmiş olsun canım bende çok korkuyorum anesteziden Pazartesi toplanacak benimde yarım saatlik bişeymiş ama yinede korkuyorum
Hayirlisi olsun cnm hakkinda20 ml olmuşlar bugün gördük bu akşam gece 1.30 da çatlatma iğnesi verdi Pazartesi toplama Aralık’ta transfer olacak inşallah
Amin canım hepimizin hakkında Allahım hayırlısını nasip etsin inşallahHayirlisi olsun cnm hakkinda
Merhaba kızlar
Bugün transfer oldum Rabbim hayırlısını versin inş. Sıkışıklık beni çok zorladı onun dışında şu an sadece sol tarafımda ince bir sızı var. İnşallah tutunur bebeğim banaTransfer olan arkadaşlar kaç gün yattınız?
Mrb arkadarlar 15 ekimde embriyo transferim oldu. İlk denememiz bugün tam 8. Günüm ve sabah istemsiz bir şekilde hapşırdım kanama falan yok fakat karın ağrım var. Böyle bir olay başına gelen var mı. Ya da tutmazsa da nasıl oluyor erken anlamanın yolu nedir lütfen yardımcı olun... Acaba hemen doktoruma gitmeli miyim belli olur mu..?
yok canim ben yumurta gelişiminde sadece doktorun dediklerine ve iğneleri aynı saatte vurmaya çalıştım çok dua ettim 18 yumurtam oluştu benimBen çok stresliyim daha çok başındayım ama kendime hakim olamıyorum içimden geliyo. Sürekli ağlayasım geliyo öyle bi durum ki şu yaşadıklarımız. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün. Ben Şuan yumurta geliştirici iğne kullanıyorum ikinci günüm. Siz yumurta geliştirmek için kendiliğinizden beslenmenize ayrıca dikkat ettiğiniz bişey var mıydı
yok canim ben yumurta gelişiminde sadece doktorun dediklerine ve iğneleri aynı saatte vurmaya çalıştım çok dua ettim 18 yumurtam oluştu benim
[
Sabahları aç karnına kuru incir ye yurta gelişimine çok faydası oluyorArkadaşlar bende dün başladım iğnelere. Cuma günü kontrolüm var. Çok stresliyim ilk denemem. Bilinmeyen infertilite. Beslenmenize dikkat ettiniz mi? Ne gibi tecrübeleriniz var acaba
Benimde bugün tam bir hafta oldu transfer sonrası ben sürekli yatmadım ama bir iş de yapmadım. Herhangi bi kanamam falan yok fakat çok fazla akıntım oluyor cuma günü kontrolüm var çok merak ediyorum içinde hep bir korku ya olmazsa diyecanim ben transfer sonrası 1 saat yattım hastanede 3 vesayetle geldik eve sonra 2 saat yattım evd3 ama hastan3den gelene kadar baya ayakta kaldim .transferin 7. günü hamile olduğumu öğrendim hem idrarda hem kanda ama kalbi atmadi bebegimin.
bu süreçte hep buraları okudum ne hossediloyo ne oluyo diye kafaniza bisey takılırsa sorun yardımcı olmaya calisirim
Ohss ne demek ki nasıl oluyo neden oluyo
Umarım pozitif sonuç almışsınızdir? Ne gibi belirti vardı?Bu arada yarın karar verdim bi kan tahlili vercem kızlar...nolursa olsun sonra pazartesi sonra çarşamba da vercem ...illa 001 görcem kendi kendime kaşınıyorum farkındayım ama cidden rahatım...
Aynı soruyu arıyorum. Herkes yumurta toplamaya kadar yazmış. Sonraki aşamalar yok yada ben bulamıyorumBenimde bugün tam bir hafta oldu transfer sonrası ben sürekli yatmadım ama bir iş de yapmadım. Herhangi bi kanamam falan yok fakat çok fazla akıntım oluyor cuma günü kontrolüm var çok merak ediyorum içinde hep bir korku ya olmazsa diyetutmadığı zaman bir belirti oluyor mu acaba yada tuttuğunda ne gibi belirtiler oluyor
Malesef 6. Gündü negatifUmarım pozitif sonuç almışsınızdir? Ne gibi belirti vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?