Ekimde tüp bebek

Kızlar bende Diyarbakır bahçeci zeki hocada tüp bebeğe başlamaya karar verdim . Acaba nasıl bir yer bizim sorunumuz morfoloji ileri hareket %7 eşim varikoselden ameliyat oldu

Teşekkür ediyorum

Kızlar bende Diyarbakır bahçeci zeki hocada tüp bebeğe başlamaya karar verdim . Acaba nasıl bir yer bizim sorunumuz morfoloji ileri hareket %7 eşim varikoselden ameliyat oldu
Hayırlı olsun canm. Ben de 4. denememi orda yaptırdım ama düşük oldu şimdi de 5. denemeye başlayacam. Bence doğuda gidilebilecek en iyi yer. Benm tüplerin ikisi de kapalı, amh 0.54 ve yapışıklık var. Senin ilk denememi

Evet ilk denemem olacak rahim filmi çekilmedim çektirip aşılama denesem mi diye düşünüyorum

Merhabaa biz bu ay 2.tedaviye başladık ve Salı günü opu var kısmetse. Ocak ayında ilk tüp bebek denemesini yaptık sonuç olumsuz oldu. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bu yolda mücadele veren herkesin yüzünü güldürsün İnşallah

Neden ikinci kez opu? Dondurmamısmıydınız ilk opuda?

Neden ikinci kez opu? Dondurmamısmıydınız ilk opuda?
İlk tedavim olumsuz oldu. Sorunum rezerv azlığı, donduracak kadar embriyomuz olmadı malesef. Hepi topu 2 yumuta toplandı ve 2 side 3.gün embriyosu olarak transfer edildi ama tutmadı. Sonrasında histereskopi oldum ve bu ay baştan başladık tedaviye

Selamun aleyküm. Bende tüp bebek serüvenine katılanlardanım. Ben daha randevu almadım. Ekim ayında dr aret kamar ile tedaviye başlamam istiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz
Hayırlısı olsun İnşallah ben de Aret Kamara gitmeyi planlamıştım ama kısmet olmadı şuan 2.denemedeyiz ve farklı bir Hoca ile devam ediyoruz. Aret Kamar iyi bir doktor bildiğim kadarı ile. Allah hepimizi en hayırlı kapılara sevk etsin

Benım de ilki basarısız oldu .histereskopi oldum yeniden denıces ıns

Merhabalar bende Ankara hacettepe de Ekim ayında tüp bebeğe başkicam.
İlk denemem Olacak. Eşimde sayı hız ve morfoloji sorunu var. Yaşımız 27 hayırlısı olsun

Hangi dr gidiyorsunuz nerede ikamet ediyorsunuz? Birde bi problem var mı?

Hangi dr gidiyorsunuz nerede ikamet ediyorsunuz? Birde bi problem var mı?
İstanbulda oturuyorum. İlk tedavimi Şişli Memorailde oldum,şuan Prof Ulun Uluğa gidiyorum. Sorunum rezerv düşüklüğü, spontan gebeliklerim oluyor ama tutunamıyor. 36 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…