Bn doktorumdan memnundum. Doktorum aşılama yaptı. Hastanede tüp bebek yapılıyor fakat kendi doktorum yapmadığı İçin Bnde başka yerde tercih etmek istedimEvet canım eskısehırdeyım ,memnun kaldın mı o doktordan ? Hangi hastanede tedavı gordun , tüp bebek mi yaptırdın ?
Teşekkür ediyorum
- Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,
- 23 yaşını doldurmuş, 39 yaşından küçük,
- Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmeli olması,
- En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması veya halen genel sağlık sigortalısı olan kadının bu bentteki koşulları taşımaması halinde eşinin gerekli koşulları sağlaması,
- Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.
Hayırlı olsun canm. Ben de 4. denememi orda yaptırdım ama düşük oldu şimdi de 5. denemeye başlayacam. Bence doğuda gidilebilecek en iyi yer. Benm tüplerin ikisi de kapalı, amh 0.54 ve yapışıklık var. Senin ilk denememiKızlar bende Diyarbakır bahçeci zeki hocada tüp bebeğe başlamaya karar verdim . Acaba nasıl bir yer bizim sorunumuz morfoloji ileri hareket %7 eşim varikoselden ameliyat oldu
Evet ilk denemem olacak rahim filmi çekilmedim çektirip aşılama denesem mi diye düşünüyorumHayırlı olsun canm. Ben de 4. denememi orda yaptırdım ama düşük oldu şimdi de 5. denemeye başlayacam. Bence doğuda gidilebilecek en iyi yer. Benm tüplerin ikisi de kapalı, amh 0.54 ve yapışıklık var. Senin ilk denememi
Morfoloji sıkıntı ise mikrociple sectir spermleri benceKızlar bende Diyarbakır bahçeci zeki hocada tüp bebeğe başlamaya karar verdim . Acaba nasıl bir yer bizim sorunumuz morfoloji ileri hareket %7 eşim varikoselden ameliyat oldu
Tüplerin de sorun yoksa yaptırabilirsiniz canm. Bence bir rahim filmi çektir.Evet ilk denemem olacak rahim filmi çekilmedim çektirip aşılama denesem mi diye düşünüyorum
Neden ikinci kez opu? Dondurmamısmıydınız ilk opuda?Merhabaa biz bu ay 2.tedaviye başladık ve Salı günü opu var kısmetse. Ocak ayında ilk tüp bebek denemesini yaptık sonuç olumsuz oldu. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bu yolda mücadele veren herkesin yüzünü güldürsün İnşallah
Bende inşallah ekimde başlıyorm iğnelerr filan.. Rabbim isteyen herkese nasip etsinEkimde tüp bebek yapacak arkadaşlar varsa paylaşalım inş herkesin muradı olur rabbim büyüktür
İlk tedavim olumsuz oldu. Sorunum rezerv azlığı, donduracak kadar embriyomuz olmadı malesef. Hepi topu 2 yumuta toplandı ve 2 side 3.gün embriyosu olarak transfer edildi ama tutmadı. Sonrasında histereskopi oldum ve bu ay baştan başladık tedaviyeNeden ikinci kez opu? Dondurmamısmıydınız ilk opuda?
Hayırlısı olsun İnşallah ben de Aret Kamara gitmeyi planlamıştım ama kısmet olmadı şuan 2.denemedeyiz ve farklı bir Hoca ile devam ediyoruz. Aret Kamar iyi bir doktor bildiğim kadarı ile. Allah hepimizi en hayırlı kapılara sevk etsinSelamun aleyküm. Bende tüp bebek serüvenine katılanlardanım. Ben daha randevu almadım. Ekim ayında dr aret kamar ile tedaviye başlamam istiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz
Benım de ilki basarısız oldu .histereskopi oldum yeniden denıces ınsİlk tedavim olumsuz oldu. Sorunum rezerv azlığı, donduracak kadar embriyomuz olmadı malesef. Hepi topu 2 yumuta toplandı ve 2 side 3.gün embriyosu olarak transfer edildi ama tutmadı. Sonrasında histereskopi oldum ve bu ay baştan başladık tedaviye
Hayırlısı olsun İnşallah nerde tedavi görüyorsunBenım de ilki basarısız oldu .histereskopi oldum yeniden denıces ıns
Hangi dr gidiyorsunuz nerede ikamet ediyorsunuz? Birde bi problem var mı?Hayırlısı olsun İnşallah ben de Aret Kamara gitmeyi planlamıştım ama kısmet olmadı şuan 2.denemedeyiz ve farklı bir Hoca ile devam ediyoruz. Aret Kamar iyi bir doktor bildiğim kadarı ile. Allah hepimizi en hayırlı kapılara sevk etsin
Ankara da oturuyorum. Dr sezcan memişoğluna gidiyorum. Benle alakalı bişe yok. Eşimin sperm sayı, morfoloji ve hız düşükHangi dr gidiyorsunuz nerede ikamet ediyorsunuz? Birde bi problem var mı?
İstanbulda oturuyorum. İlk tedavimi Şişli Memorailde oldum,şuan Prof Ulun Uluğa gidiyorum. Sorunum rezerv düşüklüğü, spontan gebeliklerim oluyor ama tutunamıyor. 36 yaşındayımHangi dr gidiyorsunuz nerede ikamet ediyorsunuz? Birde bi problem var mı?
Ne dıyorlar tutunamama sebebıbe?İstanbulda oturuyorum. İlk tedavimi Şişli Memorailde oldum,şuan Prof Ulun Uluğa gidiyorum. Sorunum rezerv düşüklüğü, spontan gebeliklerim oluyor ama tutunamıyor. 36 yaşındayım
Kızlar bende Diyarbakır bahçeci zeki hocada tüp bebeğe başlamaya karar verdim . Acaba nasıl bir yer bizim sorunumuz morfoloji ileri hareket %7 eşim varikoselden ameliyat oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?