- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Canim bizdede ayni sikinti var esim ameliyat oldu sperm sayisi filan iyi ama morfoloji 0 .. bende suan zeki hocaya gidiyorum cok memnunum dun kontrolum vardi 16 tane cok guzel yumurtam olmus pazartesi tekrar gitcez guzelse carsamba topliycak rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah sormak istedigin bisey varsa yardimci olurum canimKızlar bende Diyarbakır bahçeci zeki hocada tüp bebeğe başlamaya karar verdim . Acaba nasıl bir yer bizim sorunumuz morfoloji ileri hareket %7 eşim varikoselden ameliyat oldu
Canm yumurta sayın çok güzel maşallahh. Benm amh 0.54. İki tane 3. Gün embriyosu oluşmuştu. Kullandığın ekstra bişey var mı acaba yumurta sayısı içinCanim bizdede ayni sikinti var esim ameliyat oldu sperm sayisi filan iyi ama morfoloji 0 .. bende suan zeki hocaya gidiyorum cok memnunum dun kontrolum vardi 16 tane cok guzel yumurtam olmus pazartesi tekrar gitcez guzelse carsamba topliycak rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah sormak istedigin bisey varsa yardimci olurum canim
Canm en son yapacağın şey stres. Hem yumurta kaliteni hem de tutunmayı etkiler. Meşgul olabileceğin kafanı dağıtabileceğin bir şeyler bulBiz de ekimde ilk kez deneyeceğiz inşallah. Ben de çok stresliyim şimdiden
Doktorunuz bu konuda ne öneriyorsa onu yapın derim bence. Tedaviyse tedavi dinlenme süresiyse dinlenme süresi.Hayırlı akşamlar hepinize kızlar... Temmuz da taze embriyo transferi oldu fakat kimyasal gebelik oldu. Ekimde mi başlasam kasımda mı çok kararsızım2 kere normal gebelik yaşadım ama düşükle sonuclandı. En son 1 sene önce düşük yaptım ve ondan beridir hamile kalamadım o yüzden tedaviye baslamıstık. Acaba diyorum beklıyıp kasımda mı gitsem... ama yüreğim de hemen olsun istiyor
Tesekkur ederim canim carsamba opu olcam insallah guzelce dollenir cok heycanliyimCanm yumurta sayın çok güzel maşallahh. Benm amh 0.54. İki tane 3. Gün embriyosu oluşmuştu. Kullandığın ekstra bişey var mı acaba yumurta sayısı için
Canim genetik testi yaptirdiniz mi hic?Hayırlı akşamlar hepinize kızlar... Temmuz da taze embriyo transferi oldu fakat kimyasal gebelik oldu. Ekimde mi başlasam kasımda mı çok kararsızım2 kere normal gebelik yaşadım ama düşükle sonuclandı. En son 1 sene önce düşük yaptım ve ondan beridir hamile kalamadım o yüzden tedaviye baslamıstık. Acaba diyorum beklıyıp kasımda mı gitsem... ama yüreğim de hemen olsun istiyor
Maalesef canm yaaa ben de kist çıktığı için bir ay ertelendi. Şuan ginera kullanıyorum önümüzdeki hafta adet olurum insallahh. O zaman başlarım. Maşallaahhhh canm senin amh da iyiymiş. Benm 0,54Tesekkur ederim canim carsamba opu olcam insallah guzelce dollenir cok heycanliyimozel bisey kullanmadim canim amh :3.56 benim .. ama kabak cekirdegi ve badem cok yedim ozellikle doktorum demisti .. senin transfer yapildimi canim?
Olsun canim gec olsun ama sonu guzel olsunMaalesef canm yaaa ben de kist çıktığı için bir ay ertelendi. Şuan ginera kullanıyorum önümüzdeki hafta adet olurum insallahh. O zaman başlarım. Maşallaahhhh canm senin amh da iyiymiş. Benm 0,54
İnşallahh hepsi de döllenir canm. Bakalım darısı bana artıkOlsun canim gec olsun ama sonu guzel olsunevet canim benim iyide esimin kotu varikosel var ameliyat oldu ama yinede morfoloji pek duzelmedi 0 .. o biraz endiselendiriyor ama zeki bey onemli degil zaten en kalitelilerini seciyoruz dedi bakalim hayirlisi
Insallah canimİnşallahh hepsi de döllenir canm. Bakalım darısı bana artık
Evet yaptırdık bi sıkıntı yok ikimizde de.Canim genetik testi yaptirdiniz mi hic?
Peki olusan embriyolara genetik tarama yaptilrmi?Evet yaptırdık bi sıkıntı yok ikimizde de.
HayırPeki olusan embriyolara genetik tarama yaptilrmi?
Bit şey sorabilirmiyim gonal f le luverisi beraber vermiş doktor neden acababenim cumartesi günü 5. kez transferim olacak canım ben hiç aşılama olmadım. ben Diyarbakırda ikamet ediyorum ve burda bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum. Sen zaten merkeze gittiğin zaman merkezde seni yönlendirecekler
Hormonlarinda bi sikinti varmydiBit şey sorabilirmiyim gonal f le luverisi beraber vermiş doktor neden acaba
Bilmiyorum canm lh çok düşmüş herhalde acaba sıkıntılı bi durum mu varHormonlarinda bi sikinti varmydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?