Ekimde tüp bebek

benim moralim çok bozuk. Eşimle birlikte bir yılı aşkın süredir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. hormonlarıma testi yapıldı. FSH'ım 20.6 çıktı, yaşım 29. Doktorum yumurta rezervlerimin azalmış olabileceğini söyledi. bir arakadaşım önce brüksel tüp bebekte mekezinde tip bebek yaptı. Kendisi orada çalışan yücel hocayı çok tavsiye ediyor muhakkak kendisine görünmemi istedi. Bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı, brüksel tüp bebekte tedavi olanlar bilgi verirlerse çok sevinirim

Orası değil ama şafak hastanesini kesinlikle öneririm kaç doktora gittim sonunda orada kızımı kucağıma aldım şimdi ikinci denemeye başladık doktorum çok iyi

Bir şey sorabilir miyim toplanan yumurta sayısınız azlığı çokluğu ne ile alakalı acaba

Folwo folik asit
D vitamini
Tsh için levotiron
Pco için glifor
Prolaktin için dostinex
Kistim için yasmin kullanıyorum daha şimdiden. Bu kadar ilaç bu kadar tedavi inşallah iyi şeyler olur ekim gelseydi bi

Kanda genetik test yaptırdınız mı acaba kan pıhtılaşmanız olabilir mi diye düşündüm benim ilk transferim bu yüzdem tutmadı bende yüksek derece pıhtılaşma varmış kan sulandırıcının dozunu yükselttiler

Folwo folik asit
D vitamini
Tsh için levotiron
Pco için glifor
Prolaktin için dostinex
Kistim için yasmin kullanıyorum daha şimdiden. Bu kadar ilaç bu kadar tedavi inşallah iyi şeyler olur ekim gelseydi bi
İnşallaahhh canm. Bende de kist var geçen ay o yüzden ertelendi. Şimdi ginera kullanıyorum kist erimişse başlayacam inşallahh

İnşallaahhh canm. Bende de kist var geçen ay o yüzden ertelendi. Şimdi ginera kullanıyorum kist erimişse başlayacam inşallahh
Benim kistim geçmiyor doğum kontrol ilacına rağmen şimdi büyümemesi için kullanıyorum da kist varken başlarlar mı tedaviye acaba geçmiyo çünkü

Benim kistim geçmiyor doğum kontrol ilacına rağmen şimdi büyümemesi için kullanıyorum da kist varken başlarlar mı tedaviye acaba geçmiyo çünkü
Hadi yaaa yok canm başlamazlar. Dediğim gibi benm kist ten dolayı ertelendi. Geçen tedavimde de vardı lucrin vermişti doktorum. İnsalalhhh geçmiştir bir hafta sonra falan gidecem

Canım bende de kist var denildi laporaskobi bile oldun yalancı kist olduğuna karar verdi doktorum ultrasonla bakınca kist var ama gerçekte kistin olmadığı görünen şeyin yalancı kist olduğuna karar verdi ve bunun üzerine iki kez tüp bebek yaptırdım seninde önemsiz bi kist olabilir ve tedaviye başlayabilirler

Hadi yaaa yok canm başlamazlar. Dediğim gibi benm kist ten dolayı ertelendi. Geçen tedavimde de vardı lucrin vermişti doktorum. İnsalalhhh geçmiştir bir hafta sonra falan gidecem
Bi ümit gideceğim artık yapacak bişey yok en fazla tedavi uzar artık

Selam kızlar . Benim opu da yeni oldu bugün 3. Gün . Arkadaşın biri gonal f ve luveris demiş ben 11 gün boyunca fiks bu iğneleri kullandım sonradan çatlamama ve çatlama iğneleri eklendi . Doktorlar kan tahliline ve ultrasona göre karar veriyorlar . Bir arkadaş da pgt sormuştu . Benim de eşimin de genetik testlerimiz temiz ilk denememde 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum 2. Deneme hiç tutmayınca 3. De ngs yaptırdık embriyolara 6 da 6 hasta geldi . Yani genetik testlerin temiz olsa da gelebiliyor . Şimdiki tedavimizde de embriyolara genetik inceleme yapılacak bu sebeple .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…