bende uzatıyorummm benide alın aranıza foto eklicemmmyaza kadar şöyle on cm bile bana yeter
offf ben ölçemedim ki bu arada nasıl ölçüyonuz ki anladınız 3 cm uzadığınııı
yükliyim bariii
ilk ve son halini koyuyorum, siz de fikrinizi sözleyin. 40 gün olmuş.
Eki Görüntüle 540119 Eki Görüntüle 540120
buda aynı foto farklı açı...
canım seninle konuşmuştuk. sen bu dönem sadece turpu yapıp yani en azından sinemakiyi bırakıp bana ölçü verecektin unutma emi?
ben doğum kontrol hapını hala alamadım ve kararsızım kimyasal bir yol olduğu için... yoksa uzatacağına çok inanıyorum.bir de yeni saçlar çıkartırıyormuş ya kafada kıl dönmesi falan yapmasın. ay türlü türlü şeyler geliyor aklıma
yükliyim bariii
ilk ve son halini koyuyorum, siz de fikrinizi sözleyin. 40 gün olmuş.
Eki Görüntüle 540119 Eki Görüntüle 540120
canım sana sonuç söylemeyi çok isterdim ama malesef...şöyleki:ara verdiğim dönemde saçlarım çok uzadı ama bunu turp yaptı diyemem çünkü sende biliyosunki sinemakinin arada saçlar daha çok uzuyo banada öle geliyoki bunu sinemaki yaptı çünkü saçlarım bu ara dönemde daha hızlı uzadılar....üzgünüm cnm...ama ben sinemakiyi bırakıcaktım ama tekrar dönüyorum daha öncede dediğim gibi saçlarıma yılbaşıya kadar süre tanıdım bakım süresi yani uzadılar uzadılar yoksa bakımların hepsini bırakıcam...yani uzadılar dan kastım istediğim seviyeye gelsinler....
canım biri düz biri kıvırcık mı ne?
dinlenme döneminde mi uzadı diyosun yani.
bende bıraktığım hafta gözüme fazla geldi hiç uzamıyor diyordum ama 2 ayda 4-5 cm uzamış.
hiç uzamayan biri için sonuç iyiydi bence.
ama senin 7 cm değil canım çizgiden ölçtüler ama giydiğin şey kaymış olablr vs.
7 cm olsa kesnlkle anlardım farkedilirdi.
ya okadar kür yapıyorum hala saçım uzamadıııı sayılırr az bişey var amaaaa :18:kendimi kandırmakta istemiyorum:2:
Eki Görüntüle 540154 offffffff offffffffffff
dinlenme döneminde mi uzadı diyosun yani.
bende bıraktığım hafta gözüme fazla geldi hiç uzamıyor diyordum ama 2 ayda 4-5 cm uzamış.
hiç uzamayan biri için sonuç iyiydi bence.
ama senin 7 cm değil canım çizgiden ölçtüler ama giydiğin şey kaymış olablr vs.
7 cm olsa kesnlkle anlardım farkedilirdi.
ewwet cnm dinlenme döneminde daha çok uzadı...
uzama hızın bakım yaptığın için elbetteki normalinden bir tık daha hızlı olamı yoksa bakımın anlamı kalmaz...
valla cnm uzadığını çok iyi biliyorum saçımın çizgi farkından belli ki uzun kollu olduğu içinde kaycağı 7 cm olmaz ...
valla foto çeksem oluyo ölçsem olmuyo....bi ara dipten sadece çekeyim dedim ama oda saçım anlamadığım bi şekilde kepeklendi o yüzden çekemiyorum....
canım 7 cm kaymıştır demiyorum ben. bir kaç cm kaymıştır.
o kadar uzamamış burda kimseye 'aaa uzamış' diye yalan söylemek istemem.uğurböcuu de aynı görüşte. o kadar uzamış olsa farkederdik. ama biraz uzamış tabi. hiç uzamadı demiyorum.
ya okadar kür yapıyorum hala saçım uzamadıııı sayılırr az bişey var amaaaa :18:kendimi kandırmakta istemiyorum:2:
Eki Görüntüle 540154 offffffff offffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?