Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk resim ayın 18inde ikincisi ise 26da yani az önce aralarında 8gün fark var....

Eklentiler

• $IMG-20121018-00200.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG-20121026-00234.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 57
buda aynı foto farklı açı...

Eklentiler

• $IMG-20121018-00199.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 59
offf ben ölçemedim ki bu arada nasıl ölçüyonuz ki anladınız 3 cm uzadığınııı

bayram dolayısıyla gıremedım röflemın dıbı 5 cm dı şimdi 8 9 cm burdan ölçüyorum kolay oluyo ayrıca çok acık bellı oluyo röfleler ınıyo...

canım sana sonuç söylemeyi çok isterdim ama malesef...şöyleki:ara verdiğim dönemde saçlarım çok uzadı ama bunu turp yaptı diyemem çünkü sende biliyosunki sinemakinin arada saçlar daha çok uzuyo banada öle geliyoki bunu sinemaki yaptı çünkü saçlarım bu ara dönemde daha hızlı uzadılar....üzgünüm cnm...ama ben sinemakiyi bırakıcaktım ama tekrar dönüyorum daha öncede dediğim gibi saçlarıma yılbaşıya kadar süre tanıdım bakım süresi yani uzadılar uzadılar yoksa bakımların hepsini bırakıcam...yani uzadılar dan kastım istediğim seviyeye gelsinler....

dinlenme döneminde mi uzadı diyosun yani.

bende bıraktığım hafta gözüme fazla geldi hiç uzamıyor diyordum ama 2 ayda 4-5 cm uzamış.

hiç uzamayan biri için sonuç iyiydi bence.

ama senin 7 cm değil canım çizgiden ölçtüler ama giydiğin şey kaymış olablr vs.

7 cm olsa kesnlkle anlardım farkedilirdi.

aynen katılıyorum 7 cm olamaz......

ya okadar kür yapıyorum hala saçım uzamadıııı sayılırr az bişey var amaaaa :18:kendimi kandırmakta istemiyorum:2:

Eki Görüntüle 540154 offffffff offffffffffff

ewwet cnm dinlenme döneminde daha çok uzadı...

uzama hızın bakım yaptığın için elbetteki normalinden bir tık daha hızlı olamı yoksa bakımın anlamı kalmaz...

valla cnm uzadığını çok iyi biliyorum saçımın çizgi farkından belli ki uzun kollu olduğu içinde kaycağı 7 cm olmaz ...

valla foto çeksem oluyo ölçsem olmuyo....bi ara dipten sadece çekeyim dedim ama oda saçım anlamadığım bi şekilde kepeklendi o yüzden çekemiyorum....

canım 7 cm kaymıştır demiyorum ben. bir kaç cm kaymıştır.

o kadar uzamamış burda kimseye 'aaa uzamış' diye yalan söylemek istemem.uğurböcuu de aynı görüşte. o kadar uzamış olsa farkederdik. ama biraz uzamış tabi. hiç uzamadı demiyorum.

evet canım biçimsizleşmeye başladı ama sizinkilerin yanındaaaaa offff sanki hiç uzamıyor gibi geliyorrr

kızlar kızlar gelemmi yananızdan öpemmmiiiii
manyaklığa vurdum heeee iiice

cnm valla varya bütün enerjimi aldın götürdün ben sana bana yalan söyle zaten demiyorum ayyyy yerlere kadar uzamış deme ama ben hissediyorum ve saçımın duruşundanda belli ama tabi dediğin gibide olabilir bi uzama var ama 7cm olmayadabilir....

kızlar bundan sonra her pazartesi foto çekicem ve her zaman ilk fotomla son çektiğimi koyucam taaaaki yılbaşıya kadar bakalım o zamana kadar hangi seviyeye gelicek....

ya okadar kür yapıyorum hala saçım uzamadıııı sayılırr az bişey var amaaaa :18:kendimi kandırmakta istemiyorum:2:

Eki Görüntüle 540154 offffffff offffffffffff

cnm senin daha önce çektiğin yani bakıma başladığında çektiğin fotoyla son çektiğin varsa koyki bizde kıyaslama yapalım şu an bu saçın için bişi diyemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…