Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada kürümü yaptım..
bide ölçtüm tabii yalnış ölçmediysemmm 1.30 cm uzamışşşşşş
ilk kürü 13.10.2012 de yapmıştım...demekkkiiii uzuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

düzleştirici kullanmayayım diyorum ama sağda soldan çıkan şaçlarada uyuz oluyorummm
tamamenj duygusal yaniii

saçlarım uzun ama en alt kısmındaki saçların çoğu ölü iplik gibi , fena durumda uzasın ki gidip güzelce kestireyim

benim saçım bu kadar olsa daha ne isterim
darılma sakın, senin saçın da fazla üçgen olmuş bana göre, bence de önleri biraz daha uzatıp altlardan kestirsen çok daha güzel olur
saçlarım uzun ama en alt kısmındaki saçların çoğu ölü iplik gibi , fena durumda uzasın ki gidip güzelce kestireyim

benim saçım bu kadar olsa daha ne isterim
darılma sakın, senin saçın da fazla üçgen olmuş bana göre, bence de önleri biraz daha uzatıp altlardan kestirsen çok daha güzel olur

öyle deme canım ya uzun gibi gözüküyor ama o en alttaki uzun iki tutam parçayı çıkarınca geriye kalan saçların hepsi omuzlarımda , hatta önler dahada kısa , bendim de amacım önleri uzatmak , çünkü o ense kısmındaki uzunluk zaten gidecek ona bakmayın yani, ölçüt almıyorum ben onu uzasın biraz kestircem çok şekilsiz kesti uyuz kadın saçlarımıııııı

düzleştirici kullanmayayım diyorum ama sağda soldan çıkan şaçlarada uyuz oluyorummm
tamamenj duygusal yaniii

düzleştirici kullanmak çok pis bir alışkanlık yaaa saçınızın normal hali tövbe bir daha güzel gelmiyor gözünüze

Slm kızlar bende bakım kürüne basladım. Bugün 3. Kürü yaptım yarın foto cekip ekleyim

bunlarda dalgalı hali , dalgalıyken bile iki tutam malesefff buda hedefledğim saç böyle olsun istiyorummmmm

çok gzl canım maşallahhh saçların ama dediğin gibi birazda gür olsaydı demiiii ama az kalmışşş diğer sçın uzunluğunaaa ..
hadi bakalım hayırlııı uzatmalar...

sağol canım kesimin çok etkisi var saçlarımı öne eğip tuttuğumda kalın mesela çünkü katların hepsi aynı boyda , ama düz dururken çok katlı olduğu için zaten az olan saçlarım iice azcık kalıyor işte

Kızlar bende varım saçımı kestirdim dün kıyamadım omuzlarımda kestirmiştim pek beğenmedim eşimde beğenmedi tabi yeni bi imaj olsun değişiklik olsun dedi ve ben tekrar kestirdim kısacık ensemde küt.Hani şu Alemin Kralı dizisinde oynayan Jülide varya onun saçları gibi oldu. Benim saçlarımın rengi çikolata kahve yakında gölge düşünüyorum boyamaktan zavallı saçlarım bitap düştü.Çok aşırı dökülmeye başladı uzundu biraz daha bakım yapsaydım belime kadar gelirdi.Topak topak saçlarım dökülüyodu kel kalacaktım nerdeyse.Neyse artık bu kürle bakımla yeniden uzar.Ben henüz bu halime alışamadım gidip gelip aynaya bakıyorum.Öndeki kahküllerimi yana atıyorum nasıl duruyo diye.Eşim çok beğendi çocuklarda çok beğendiler.Yanlız bu kürü takip ettiğim kadarıyla sinamekiyi kaynatıyoruz soğuduktan sonra badem yağı ve bemiks mi katıyoruz başka yağlara gerek varmı.

tuce89 canım saçların çok güzel bukleli saçları çok seviyorum o yüzden uzun saç istiyorum.Bu arada bana özel mesaj gönderdin ama senin mesaj kutun doluydu gönderemedim.Burdan cevap yazayım avatar bana ait değil malesef ama kendimi ona benzetmeyi çok isterdim öyle fizik saçlar gözleride masmavi bende gölge yapıp bide lens almayı düşünüyorum avatarımdan ilham aldığım için o resmi koydum cnm.

6. yag karışımımı yaptım aslında yarındı günüm ama banyo yapıcaktım bugun yaptım dün eşim nette yıne saçla basla ugrastıgımı gorup sen nıye aklını sacına taktın dedı bnde dedım sacımı uzatıcam belıme kadar anlattım ya dedım uzamıyomu kı dedı actım hep toplu gezerım evde bak dedım uzamışmı eşim bile bayagı uzamıs daha ne olcak ugrasma dedıbnde olmaz dedım belıme gelıcek:) sonra da koyu renge boyamak ıstıyorum ben sevıyorum ama eşim sarı saç röfle balyaj falan sevmıyo

bu saç kesimi çok güzel canım ama hep fön istiyor sanırım , yoksa çok alımlı bir saç bence tamam tatlım sağol merakımı giderdiğin için harbiden on numara fiziği ya bide benimde saçlarım tutam tutam dökülüyor, kime söylesem benimde diyor sanırım bu genel bir sorun, sularda mı birşey var acaba :26:

ben bir ara aynı böyle kestirmiştim. düz kahkullerimde vardı. gözlerim ela ama yesil lens takınca rus gibi olunca esim boyattı. cok vamp bir model hala aklımda

bu aralar sacların dökülme mevsimi. sonbahardan kısa gecerken cok dökülüyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…