Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inanmıyorum o kadar çok mu...
sen turpla da destekliyordun değil mi canım?

bi yaptıklarını yazzar mısın baştan sona :))

tabiki cnm...pazartesi günleri sinemaki yaptım 7 hafta boyunca ....
perşembe günleri havuçlu turplu kür yaptım ama içine ekstra olarak sarımsaklı zeytinyağım vardı onuda kattım....
ayrıca şampuanıma sarımsak koydum çamterebentin,argan yağı falan....birde bi ara her akşam kuru maya içmiştim sütle ama o bende pek fayda etmedi bıraktım....
şimdi sinemakide 3 haftalım aradayım ama bu pazartesi tekrar başlamaya karar verdim çünkü sinemakiyi bıraktığım halde dökülmem hala var yani ölede dökülüyo bölede dökülüyo bari uzayarak dökülsün....ayrıca başka bi topikde az önce şunu okudum karanfil saç dökülmesini durdurup saç çıkartıyormış bakalım onuda arada denemeye karar verdim ama hani diceksin saçını çok yorarsın diye o o kadar da saçı yoran bişi değil yani yağ olmadığı için sanım sıkıldığında bile dolgun durması için sıkılıcak bi bakım...

ben de 1 haftadır karanfilli su yapıyorum. benim saçlarım hep çok dökülür, sinameki dökülmemi artırmadı ama karanfilli suyu da yapayım, belki dökülmeye faydası olur diye düşündüm ben de. daha önce de denemiştim ama devamı gelmemişti, bu sefer devam ederim diye düşünüyorum.

benim saçlarım normalde de çabuk uzar aslında. bu saçlarım haziran 2011de kısacık kesilmişti. sonra da 2 kere düzelttirdim sanıyorum. saçlarım hep çok dökülür ama hiç bir zaman seyrek olmadı saçlarım. çok çeşitli beslendiğimi düşünüyorum ama fazla abur cuburum var sağlıklı şeyleri yediğim gibi her tür sağlıksız şeyi de yerim
günlük vitaminlerden kullanıyorum, bir de sabah akşam 300mglik biotin hapı alıyorum. saç dökülmemi de sigaraya bağlıyorum maalesef

dün gece sinameki yaptım yine busefer fazla tutamadım poşeti kafamdaaa ayy bir uyku anlatamam kürden mi anlamıyorum yada şampuandannn maşallahhh çok gür havalı duruyor
biraz daha uzaması lazım en azından toplayabilsem bu arada ön saçlrım uzadıkça biçimsizleşmeye başladı :2:
kestirmekte istemiyorum :18: ben de şimdi ne yapacagımı şaşırdım

ben de bir seferinde fazla tutamamıştım, eşimin sinemaya gideceği tutmuştu sinameki kesinlikle dolgunluk veriyor saça, benim saçlarım da öyle.
bence sık dişini, uzun ve sağlıklı saçlarını hayal ederek bir süre biçimsiz gezmeye katlan. benim de kısa halinden uzarken pek biçimsizdi bir ara ama geçti, şimdi belimde saçlar hayal ediyorum

canım seninle konuşmuştuk. sen bu dönem sadece turpu yapıp yani en azından sinemakiyi bırakıp bana ölçü verecektin unutma emi?

ben doğum kontrol hapını hala alamadım ve kararsızım kimyasal bir yol olduğu için... yoksa uzatacağına çok inanıyorum.bir de yeni saçlar çıkartırıyormuş ya kafada kıl dönmesi falan yapmasın. ay türlü türlü şeyler geliyor aklıma

inş canım emeklerimiz boşa gitmesin ..
kesinliklesinle kürden sonra yeni avondan aldığım şampuan daa yıkılıyorum gzl yapıyor ve hoş kokusu var..
sarmısaklı şampuan sanki kafamda yağlı bir tabaka oluşturuyorr yada bana öyle geliyor..

yaa saçlar biçimsizleşmeye başladıdaa bende kendimi çirkin hissetmeye başladım :2:
beslemelere döndüm yaaa

4 sinameki kürü 5 yaglı karışım sonucu yanı 1 ayda saclarım 3 cm net uzadı sınamekı mucıze.. yaglar bnm kotu yanmış saçlarımı bıle ipek gıbı yapıyo...

offf ben ölçemedim ki bu arada nasıl ölçüyonuz ki anladınız 3 cm uzadığınııı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesiniz yahu

bayram diye herhalde kızlar saçı başı boşladı
ben de 2 gündür takipteyim ama kimseden ses yok. ben de az önce yeni foto çektim, ay çok uzamış saçıııııım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesiniz yahu

bende uzatıyorummm benide alın aranıza foto eklicemmm yaza kadar şöyle on cm bile bana yeter

bayram diye herhalde kızlar saçı başı boşladı
ben de 2 gündür takipteyim ama kimseden ses yok. ben de az önce yeni foto çektim, ay çok uzamış saçıııııım

yaavv kızlarrr bayram felan tamam amaa bizide unutmayın
allahın aşkınaaaa hadii yüklee lütfennnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…