inanmıyorum o kadar çok mu...
sen turpla da destekliyordun değil mi canım?
bi yaptıklarını yazzar mısın baştan sona :))
tabiki cnm...pazartesi günleri sinemaki yaptım 7 hafta boyunca ....
perşembe günleri havuçlu turplu kür yaptım ama içine ekstra olarak sarımsaklı zeytinyağım vardı onuda kattım....
ayrıca şampuanıma sarımsak koydum çamterebentin,argan yağı falan....birde bi ara her akşam kuru maya içmiştim sütle ama o bende pek fayda etmedi bıraktım....
şimdi sinemakide 3 haftalım aradayım ama bu pazartesi tekrar başlamaya karar verdim çünkü sinemakiyi bıraktığım halde dökülmem hala var yani ölede dökülüyo bölede dökülüyo bari uzayarak dökülsün....ayrıca başka bi topikde az önce şunu okudum karanfil saç dökülmesini durdurup saç çıkartıyormış bakalım onuda arada denemeye karar verdim ama hani diceksin saçını çok yorarsın diye o o kadar da saçı yoran bişi değil yani yağ olmadığı için sanım sıkıldığında bile dolgun durması için sıkılıcak bi bakım...
valla cnm 34 günde çok güzel uzatmışsın ayrıca normalde zannetmiyorum bu kadar uzayacağını ama beslenmenlede alakalı bişi....sen ancak daha önceki dönemlerle yani kür yapmadan önceki dönemlerle kıyaslama yaparak anlayabilirisin....
dün gece sinameki yaptım yine busefer fazla tutamadım poşeti kafamdaaa ayy bir uyku anlatamamkürden mi anlamıyorum yada şampuandannn maşallahhh çok gür havalı duruyor
biraz daha uzaması lazım en azından toplayabilsem bu arada ön saçlrım uzadıkça biçimsizleşmeye başladı :2:
kestirmekte istemiyorum :18: ben de şimdi ne yapacagımı şaşırdım
tabiki cnm...pazartesi günleri sinemaki yaptım 7 hafta boyunca ....
perşembe günleri havuçlu turplu kür yaptım ama içine ekstra olarak sarımsaklı zeytinyağım vardı onuda kattım....
ayrıca şampuanıma sarımsak koydum çamterebentin,argan yağı falan....birde bi ara her akşam kuru maya içmiştim sütle ama o bende pek fayda etmedi bıraktım....
şimdi sinemakide 3 haftalım aradayım ama bu pazartesi tekrar başlamaya karar verdim çünkü sinemakiyi bıraktığım halde dökülmem hala var yani ölede dökülüyo bölede dökülüyo bari uzayarak dökülsün....ayrıca başka bi topikde az önce şunu okudum karanfil saç dökülmesini durdurup saç çıkartıyormış bakalım onuda arada denemeye karar verdim ama hani diceksin saçını çok yorarsın diye o o kadar da saçı yoran bişi değil yani yağ olmadığı için sanım sıkıldığında bile dolgun durması için sıkılıcak bi bakım...
bir bioblasla bir de diğeriyle mi yıkanıyorsun aynı gün içerisinde?
yani şampuan değişikliği saçlarını kötü etkilemiyor mu?
ben de bir seferinde fazla tutamamıştım, eşimin sinemaya gideceği tutmuştusinameki kesinlikle dolgunluk veriyor saça, benim saçlarım da öyle.
bence sık dişini, uzun ve sağlıklı saçlarını hayal ederek bir süre biçimsiz gezmeye katlan. benim de kısa halinden uzarken pek biçimsizdi bir ara ama geçti, şimdi belimde saçlar hayal ediyorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesiniz yahu
bayram diye herhalde kızlar saçı başı boşladı
ben de 2 gündür takipteyim ama kimseden ses yok. ben de az önce yeni foto çektim, ay çok uzamış saçıııııım
bende uzatıyorummm benide alın aranıza foto eklicemmmyaza kadar şöyle on cm bile bana yeter
yükliyim bariii
ilk ve son halini koyuyorum, siz de fikrinizi sözleyin. 40 gün olmuş.
Eki Görüntüle 540119 Eki Görüntüle 540120
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?